Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes yatmış galiba geç kaldım, akşam annemlerdeydik yarın evdeyim akşama misafir gelecek ama gün içinde uğrarım hem sizide daha yakından tanımak istiyorum, hiç kimseyi tanımıyorum fransız gibiyimmmm![]()
herkes yatmış galiba geç kaldım, akşam annemlerdeydik yarın evdeyim akşama misafir gelecek ama gün içinde uğrarım hem sizide daha yakından tanımak istiyorum, hiç kimseyi tanımıyorum fransız gibiyimmmm![]()
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
bugün erken kalktım size bi günaydın diyim dedim
nbr
bence sonuçlar çok ii ben hariç
ii bi derece alırız
dün 13 msj yazmışım onu da söliyim bari
hoşgeldin tadlis
biz de çoğumuz geleli çok uzun olmadı
kissssssssssss nerdeydin dun sen merak ettim canim seni
alooooooooooo seni goruyorum asagida
ziyaretci muamelesi yapma ses ver bakayimmmmmmmm
aynen canim aklimda kalan
kelebek hiltonum
berenvildan ben
daha iki hafatayi doldurmadik ama kaynastik
kelebek adin hilton klacak sana deyim canim
ayyy özledim kıııızzz valla buraya giremeyince aklımı veremiyorum işlerime haaa kolik oldum valla![]()
GünaydınlarrrValla farketmez ne isterseniz diyebilirsiniz şeker bayanlarr
Valla biz de çok özledik yaaa,,ben seni anıp anıp su fondipledim hehe![]()
bu arada yeni üyemiz gelmiş. tadlis hoşgeldin canım. bizi seçmene memnun olduk. inşallah hep birlikte bol bol kilolar veririz. takıl bu topiğee hem kilo ver hem kakara kikiri yapalım..![]()
daha listeler yapilmadi istersen bildirim yap puskuute
takim icin de kendin icinde super kilo vermissin
tikiniyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmberilcim sustun kuşuuum nerdesin...
ayyy özledim kıııızzz valla buraya giremeyince aklımı veremiyorum işlerime haaa kolik oldum valla![]()
kelebeğim hoşgeldim bebeğeeeeem. neler yaptınız bensiz su içmişsin beni anmışsın hadi bakeeem gurur duydum valla![]()