• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün sabah
1 kase corn flakes (acele çıkınca mecbur yiyorum yaa)

Öğlen
4 köfte biraz patates kızartma
ve 1 nar-portakal suyu

Arada 1 şekerli nescafe :41:

ÇİKOLATA YOKK :52::1:

Akşam menümm:

1 tabak yeşil pancar yemeği
1 dilim kepek ekmek
1 tabak yoğurtlu patates(evde de patates varmış dayanamadım yaa :20:)

Başka da bi şey yok :44:

Akşamları biraz leblebi yiyorum bazen çok acıkıp acaba çok mu kalorili bu sıkıntı yaratır mı kiii ??? :18:

Slm bayanlaarr. :3: Nasılsınız bakalım? :16: Hayırdr, bugünü hafif geçmişiz? :9: Nasıl okicam ben 5 sayfayı:32: diye geldim, bir baktım tek sayfa. Şaşırdım. :53:

Son düzenleme:
dün de kardeşime gittim o yüzden giremedim nete
ama menüye falan girmiyim
dün yine cozuttum

O zaman bu hafta başka kaçamak yok. :47:

canım ben zor veririm o kiloyu bu hafta şimdiden 0.500 almışım ahh anne ahh aşure yedirdi lokum makarna yedirdi bana :43:

sığmaz kuşum bu hafta ben çok fenayım ama bugnden itibaren şok bi diyetle kendimi toparlıyorum inşallah :14::14:

ahh ahhh bunu bi de ben yapsam size su içelim derken bende içiyodum iyi oluyodu. şimdi net te yok motive olamıyorum yahuuu

Ahh. :37: Bu anneler yok muu. Ben de hep onlardan çekiyorum. :31: Gerçi benimki yeme diye inliyor da ben dinlemiyorum, ama naapim çok lezzetli şeyler yapıyor o da. :9:
Hadi bakalım İlknurcm, toparlama zamanı. :kkk: Hedefine ulaşamasan bile ne kadar yaklaşırsan kardır. :112:
Sen tel den gel, su için yaz git. :9: Gün sonunda da gün boyunca içtiğin su miktarını paylaş. Senin su miktarını ben özel olarak takip edicem İlknurum. Sakın ha 2 lt den az bir miktarla gelme karşıma. :47::47: Saat tut. Mesela yarım saatte bir aklına beni getir, gitbir bard su iç. :32: Ve ya yarım saatte bir uğraşamam dersen saat başı geleyim aklına, git 2 bard su iç. :32: Tabii bence en güzeli dediğim gibi suyu sürekli yanımızda bulundurup yudum yudum içmek. :112:

yaz canım yaz. sen klavyeni koyver gitsin. biz okuruzz...

Eh benden günah gitti o zaman. :9:

Çokk beğendim canım bu fikri harikasın ben de bu hafta istediğm gibi gitmezse cezaya geçeyimm :52:

Aynennn valla hep beraber düzen nizammm :45:

Heyyaa çok özledim beroşş..valla bugün işler çok yoğundu yeni oturdum, dün dersen baya gezdim tozdum uyuya kalmışım yahuu!!! :1: Amaa işte geldim burdayım ve bikaç form çikolatalı dışında çikolata yemedimm :46:

Tabii tabii. Ceza ve ödül sistemini çok seviyorum ben. :52: Örneğin 'bundan sonra çikolata yemicem yerine hafta boyunca çikolata yemicem ama hedefime ulaşırsam şu kadar yeme hakkı tanıyorum kendime. Yok ulaşamazsam çikolata yine yok.' diyebilirsin sen. :52: Böylece tek çikolata yeme umudun olan hedefine ulaşabilmek için diğer kaçamakları da bir kalemde silebilirsin. :7:

Bugün sabah
1 kase corn flakes (acele çıkınca mecbur yiyorum yaa)

Öğlen
4 köfte biraz patates kızartma
ve 1 nar-portakal suyu

Arada 1 şekerli nescafe :41:

ÇİKOLATA YOKK :52::1:

Çikolata yok, iyi güzel de o patates kızartması ne arıyor orda?! :47::47:

Akşam menümm:

1 tabak yeşil pancar yemeği
1 dilim kepek ekmek
1 tabak yoğurtlu patates(evde de patates varmış dayanamadım yaa :20:)

Başka da bi şey yok :44:

Akşamları biraz leblebi yiyorum bazen çok acıkıp acaba çok mu kalorili bu sıkıntı yaratır mı kiii ??? :18:

Leblebiyle ilgili bir şey vardı. Günlük bir çay bardağı ölçüsü vardı. Ama kalori olarak neyin yerine geçiyordu, hatırlamıyorum. :44: Aramak lazım. :31:

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek.
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek.
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek.
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek.
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek.
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek.
tadlis (?)

O zaman listemiz bu. :32: Gerçi benim hedefimi değiştirmem gerekiyordu ama yazdık bir kere. Kalsın bakalım böyle. :32:

Son düzenleme:
Ve bayanlar gelelim benim günüme. Öncelikle sabah çokk güzel bir güne başladım. :16: Niye mi?! Çünkü tartıda gördüğüm değer 68,3 kg dı. :40: :52::52: Çokk ama çokk ama çokk mutlu oldumm. :32::52::32::52: Çünkü biliyorsunuz ki ben artıda çıkmayı bekliyordum. Hatta korkudan haftalık hedefimi bile 68,5 kg. yapmıştım. :27: Ama bırakın artıyı, vermiş görünüyorum. Ve hatta haftalık hedefim de tmm inş. :32: Tekrar almazsam tabii ki. :27: Çünkü bu değeri gören ben tamamen doğaçlama gelişen bir şekilde şımarmış bir çocuk gibi sanki hiç diyet yapmıyormuş gibi bir menüye sahip oldum bugün. :57:

Sabah: 200 ml süt + 2 ısırık popkek
Öğle: Yarım pors. spagetti + avuç içinin 3/4 ü kadar tavuk eti + salata
1 kase aşure
Ara: 1 dilim kek
Akşam: 5 yemek kaşığı pilav + küçük bir tabak türlü + 1 kase yoğurt
Ara: Tahminime göre 2 pors kadar meyve

Spor: 40 dk yürüyüş
Su: 2 lt.

Gelelim açıklamalarıma.
Siz sabaha kızacaksınız, biliyorum. :9: Ama sabah elime alıp çıkabileceğim bu tarz şeyleri seviyorum. Kaloriyi mümkün olduğunca az tutarak mideme bir şeyler girmesini sağlıyorum. :112: Normalde kuru kayısı+süt tercihim ama henüz kuru kayısı almadım daha. :112:
Öğlen tabağımdaki yemeği ellerimle verdim, tabağın çoğunu boşalttırdım. Ama aşureyi daha sonra çıkarttılar meydana. :27: Hiç aşure yememiştim bu sene. O yüzden hayır diyemedim. Eğer varlığından daha önce haberim olsaydı spagettiyi hiç yemezdim. :37:
O kek var ya o kek. :47: Staj yaptığım eczanedekiler her gün saat 4-5 gibi çayın yanına bir şeyler yiyorlar. Ben haftalardır ne ikram etseler hayır diyordum. Ve bununla gurur duyuyordum. :32: ama bugün keke karşı koyamadım. :4::47:
Akşam yemeğinde halka tatlı da vardı ama ben hayır dedim. :15:
Başka da bir şey yemeyecektim bugün. :112: Ama size cvp yazarken oda arkadaşım bir anda önüme bir meyve tabağı sundu. Çeşit çeşit meyveyi yıkamış, soymuş, dilimlemiş. :16: İkimize de ayrı ayrı tabak hazırlamış. :16: Aslında meyveyi pek sevmem ama bu şekilde ikram edilen meyve de geri çevrilirse ayıp olur. :50: Neyse, nihayetinde tabağımın bir kısmını yemedim yine de. :15:
Şimdi de limonlu yeşil çay içiyorum. :7:

Bu menüyle yarın sabah kaç çıkarım bilmiyorum ama herhalde aynı çıkarım, en olmadı 68,5 diye tahmin ediyorum. :ssz: Bakalım, göreceğiz. :24:

Son düzenleme:
Tabii tabii. Ceza ve ödül sistemini çok seviyorum ben. :52: Örneğin 'bundan sonra çikolata yemicem yerine hafta boyunca çikolata yemicem ama hedefime ulaşırsam şu kadar yeme hakkı tanıyorum kendime. Yok ulaşamazsam çikolata yine yok.' diyebilirsin sen. :52: Böylece tek çikolata yeme umudun olan hedefine ulaşabilmek için diğer kaçamakları da bir kalemde silebilirsin. :7:

Çikolata yok, iyi güzel de o patates kızartması ne arıyor orda?! :47::47:

Leblebiyle ilgili bir şey vardı. Günlük bir çay bardağı ölçüsü vardı. Ama kalori olarak neyin yerine geçiyordu, hatırlamıyorum. :44: Aramak lazım. :31:

Evet çikolata olayı mantıklııı :46::46: Leblebi sanırım iyiymiş ya zararı yok yararı var, rahat olalım :34: Ama patates her türlü kesilmeliiii :47:

Ve bayanlar gelelim benim günüme. Öncelikle sabah çokk güzel bir güne başladım. :16: Niye mi?! Çünkü tartıda gördüğüm değer 68,3 kg dı. :40: :52::52: Çokk ama çokk ama çokk mutlu oldumm. :32::52::32::52: Çünkü biliyorsunuz ki ben artıda çıkmayı bekliyordum. Hatta korkudan haftalık hedefimi bile 68,5 kg. yapmıştım. :27: Ama bırakın artıyı, vermiş görünüyorum. Ve hatta haftalık hedefim de tmm inş. :32: Tekrar almazsam tabii ki. :27: Çünkü bu değeri gören ben tamamen doğaçlama gelişen bir şekilde şımarmış bir çocuk gibi sanki hiç diyet yapmıyormuş gibi bir menüye sahip oldum bugün. :57:

Sabah: 200 ml süt + 2 ısırık popkek
Öğle: Yarım pors. spagetti + avuç içinin 3/4 ü kadar tavuk eti + salata
1 kase aşure
Ara: 1 dilim kek
Akşam: 5 yemek kaşığı pilav + küçük bir tabak türlü + 1 kase yoğurt
Ara: Tahminime göre 2 pors kadar meyve

Spor: 40 dk yürüyüş
Su: 2 lt.

Gelelim açıklamalarıma.
Siz sabaha kızacaksınız, biliyorum. :9: Ama sabah elime alıp çıkabileceğim bu tarz şeyleri seviyorum. Kaloriyi mümkün olduğunca az tutarak mideme bir şeyler girmesini sağlıyorum. :112: Normalde kuru kayısı+süt tercihim ama henüz kuru kayısı almadım daha. :112:
Öğlen tabağımdaki yemeği ellerimle verdim, tabağın çoğunu boşalttırdım. Ama aşureyi daha sonra çıkarttılar meydana. :27: Hiç aşure yememiştim bu sene. O yüzden hayır diyemedim. Eğer varlığından daha önce haberim olsaydı spagettiyi hiç yemezdim. :37:
O kek var ya o kek. :47: Staj yaptığım eczanedekiler her gün saat 4-5 gibi çayın yanına bir şeyler yiyorlar. Ben haftalardır ne ikram etseler hayır diyordum. Ve bununla gurur duyuyordum. :32: ama bugün keke karşı koyamadım. :4::47:
Akşam yemeğinde halka tatlı da vardı ama ben hayır dedim. :15:
Başka da bir şey yemeyecektim bugün. :112: Ama size cvp yazarken oda arkadaşım bir anda önüme bir meyve tabağı sundu. Çeşit çeşit meyveyi yıkamış, soymuş, dilimlemiş. :16: İkimize de ayrı ayrı tabak hazırlamış. :16: Aslında meyveyi pek sevmem ama bu şekilde ikram edilen meyve de geri çevrilirse ayıp olur. :50: Neyse, nihayetinde tabağımın bir kısmını yemedim yine de. :15:
Şimdi de limonlu yeşil çay içiyorum. :7:

Bu menüyle yarın sabah kaç çıkarım bilmiyorum ama herhalde aynı çıkarım, en olmadı 68,5 diye tahmin ediyorum. :ssz: Bakalım, göreceğiz. :24:

Çok güzel açıklamışsın hatalarını da çok iyi biliyorsun, bence gitgide daha dikkatli olcaz inanıyorum benn :34::33:

Bugün akşam daaa 1 saat 10 dk kadar sporum varr..platessss :51:
İyi gidiyorum bayanlar,tavsiye ederim şiddetleee, insan kendini iyi hissediyor gerçekten :34:

Şimdikk herkese iyi gecelerrr ,yeni güzel bir günde görüşürüzzz :53::34:

Kızlar defalarca gördüğüm, her gördüğümde yeniden okuduğum, fotolarına yeniden baktığım bir arkadaş var; Tiendy. İşte başarı öyküsünün linki.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...50-triendyin-basari-oykusu-20-kilo-verdi.html İlk mesajı sıkılsanız da bırakmadan okumanızı tavsiye ederim. :112:
Bu da triendynin fotoları.:112:

Eki Görüntüle 302047 Eki Görüntüle 302049 Eki Görüntüle 302048

Eki Görüntüle 302052 burdada aynı elbise içindeyim
Eki Görüntüle 302054 Eki Görüntüle 302055 73.7 kiloyum burda ilk halimden pekte fark yok gibii:31:

Eki Görüntüle 302046 Eki Görüntüle 302053 soldaki 73.7 sağdaki 64:23:aynı elbiselerle çekildimki fark daha güzel belli olduu
ve finaaaaaaalllll,buda şimdiki halim 1hafta önce aldığım bi kıyafeti giydiğim gibi çektirmiştim:21:nasıl mutluluk vericiydi anlatamam,,aynada kendimi hiç bukadar beğenmemiştim,,cuk diye oturdu elbiseee:43:

Eki Görüntüle 302050 Eki Görüntüle 302056 Eki Görüntüle 302051

Kızlar, fotolar direkt çıkmadı burda. :31: İsterseniz 'triendy21 kullanıcısından alıntı' yazan yerin yanındaki küçük mavi butona tıklayarak orjinal mesaja gidebilirsiniz. :112:

Son düzenleme:
Evet çikolata olayı mantıklııı :46::46: Leblebi sanırım iyiymiş ya zararı yok yararı var, rahat olalım :34: Ama patates her türlü kesilmeliiii :47:

Çok güzel açıklamışsın hatalarını da çok iyi biliyorsun, bence gitgide daha dikkatli olcaz inanıyorum benn :34::33:

Aman zararı yok derken kaçırma ölçüyü. :9: Her şey gibi onun da azı karar çoğu zarar. :7:
Ben hatalarımı biliyorum da yine de yapıyorum işte. :4: Kendime birkere de bu yüzden kızayım hadi. :47: Ama evt, gitgide daha iyi olucaz inş. :32::103:

Bugün akşam daaa 1 saat 10 dk kadar sporum varr..platessss :51:
İyi gidiyorum bayanlar,tavsiye ederim şiddetleee, insan kendini iyi hissediyor gerçekten :34:

Şimdikk herkese iyi gecelerrr ,yeni güzel bir günde görüşürüzzz :53::34:

Vaovv. Süpeerr. :52::52: Maş maş. :nazar::nazar: E darısı da başımıza. :8:
Ben şubat gibi evimde yerleşik hayata geçince başlamayı düşünüyorum inş pilatese. Bakalım, kendime başka bahaneler bulmazsam o zamana kadar. :27:
İyi geceler kuzumm. :16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım gece girebildim anca

sabah klasik kahvaltı zeytin peynir kepek ekmeği

ara mandalina

öğle tavuk sate

aksam kepek ekmekli tost

kızlar kusura bakmayınn ya bu aralar inanın bi şeyimm bitmiyoo bugünn çok keyifsizdimm resmen depresyondaydımm ama şimdi iyim

bugünküü menümm
sabah
1 kk peynir
domates
5 zeytin
2 dilim t.b ekmeği
çay şekersiz

ara bir mandalina
öğlen
2 kaşık ıspanak
salata

arada 1 elma