boyun kac acaba
boyum 1.59 canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyun kac acaba
mutlu ol be kusumayyyy ayyyy cok mutlu oldum :)
boyum 1.59 canım..
sen benim cocuklari gordunmuayyyy ayyyy cok mutlu oldum :)
mutlu ol be kusum
hayat bir kilot kadar kisa ve pisssssssssssssssss
kizimin anket defterlerinden
9 kilon var be tatlim ins.takim gucuyle kurtulacaz bu kilolardan
takimi ciddiye alirsan alirsak neden veremeyelimkievet canım son 9 kilo ama ben onu bitürlü veremiyorum sonuna kadar sebat edemiyorum inşallah burada hep birlikte vereceğiz inanıyorum buna..
sen benim cocuklari gordunmu
avatardakiler ikizler balim ve naz
kucuk elifimi gormedin herhalde
takimi ciddiye alirsan alirsak neden veremeyelimki
yok canim ya allah razi olsun ben esimin ailesiyle ayni binadayim 4 kaynim gorumcem ve k.annem beraberiz annem buyuttu ben o donem izin almadim okuldaydimoyyy ıkız mı masallahhh anacım nasıl buyuttun onları bı tane daha war hay masallah ne dıyım benım bı tane öldum bıttım way su way bu cenem durmuyo hıc
listelerimizi paylasiyoruz takip ethaklısın en önemlisi ciddiyet..
siz neler yapıyorsunuz diyet olarak ? mesela ek olarak yaptığınız birşeyler varmı kilo vermeye yardımcı..
bos verrrrrrrrrrrragaoglunun reklamı cıktı da ewlerın anahtarları altındanmıs gelde gülmeesımde ee 5 10 tanede yedek lazım olur dıyo :))))
ay canım onu bende aldım okumaya çalıştım ama çok sıkıcı anlatmış vazgeçtim okumaktan.sen dietini yapınca bize de anlat bizde senden biraz çalalım bebişşşcanlaaarrrr bugun canan karatayın kıtabını aldım sımdı okuyorum tam benlık:) 3 ogun ve nedenlerı ws. sız ne dusunuyısunz bu kadın hakkında?
amin kuzum sağol. sen bi yap işe yararsa bende alayım bariiAminnnn
Valla benim de yeni ya, ama ölçtüm kendimi bi aya tamamlayınca sonucu söylerim net olarak yarıyor diye...kesin yarayacağını düşünüyorm ama şimdilik sadece hissediyorum
Hahah 4 gözle bekliyozzz...
Ayy yerimm Allah nazarlardan korusun bıcırığınııı
Canım kurallar bu başlığın ilk sayfasında yazıyor,onun dışında kafana takılan bi şey olursa her zaman sor. Ayrıca kendi grubumuz olarak birinci olandan cezalar alma sistemi başlatıyoruz, günlük 5 mesaj lmiti var mesela onu doldurana kadar cevap yazarken başlığa 1,2...diye sayıyoruz. 5 ten sonra tamamdır anlamında kalp koyarak devam ediyoruz, şekil a benHer akşam o günkü menümüzü,içtiğimiz su miktarını ve sporumuzu yazıyoruzz
Boşa prof. olmamıştır heralde diye düşünüyorumFazla bilgi göz çıkarmaz ama insan en iyi vücudunu kendi bilir, herkesin bünyesi farklı
![]()
memnun oldum canım ben ilknur 28 yaşındayım. 7 yıllık evliyim. 1 kızım var allah bağışlarsa. bizim bebekliğimizde çok zor geçti o yüzden seni çok iyi anlıyorum. allah kolaylık versinn.kısaca tanıtayım kendimi 26 yaşındayım 10 senelik evliyimbiri kız biri erkek 5 ve 8 yaşlarında iki çocuğum var..
ev işleri çocuk rutini içerisinde geçiyor günlerim veremediğim bi 10 kilom var bu sene kurtulmayı düşünüyorum nasipse
50 olmadan mezun olmak istemiyorum..
ay çok güldüm. bizi ajan sanmazlar kızçem. 2 haftadır birincilik bizde onlar olsun bize ajannayyy rezıl oldum kesııınnn! sen gıt 6. takım dıye 5.ye gır ( tlfndan gırıyorum dolma parmaklar yanlıs basmıs) :))))) okuyorum okuyorum yok benım yazılarımısımlere bakıyorum tanıdık kımse yok yenıler mı kı dıyorum yukarıya cıktım ne goremmmm
kac meral kac ajan sancaklar dedım hehe bu arada adım meral muckkk
kız nasıl benzetme o beroooşş. külotlar falan hasoyla işler yolunda galiba neşe güzel maşallahmutlu ol be kusum
hayat bir kilot kadar kisa ve pisssssssssssssssss
kizimin anket defterlerinden
oyyy ıkız mı masallahhh anacım nasıl buyuttun onları bı tane daha war hay masallah ne dıyım benım bı tane öldum bıttım way su way bu cenem durmuyo hıc
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kuşuuuuuuuummmm. kotam açıldı nihayet yaşasııııınnn:13::13:
![]()
hadi gozun aydin
hadi 3 bardak su dersen kotan kapatilacakmis
bana mesaj geldi ilknura mutlaka soyle dediler
hadi ordan . seni uyanık seni su içmemek için temiz akça pakça internetimi kötü emellerine alet ediyo şuna baaak. kuşum ne yiycem ben şimdi kahvaltıda yaaa bana bi fikir ver...