• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben geldimmmmmmmmmmmmm uffff cok yogun bi gündü kursa git ordan cık ewe yiycek bişiler al geri gel bırak oglanı bakıcıdan al yoruldum ama yorgunluktan cok yemege wakıt bulamadım yuppiiiii :9:

kizlar durumumuzu akil danisma babinda puskuute sordum aldigi cevap aynen kopyada
Standart Cevap: yonlendir beni lutfen

Alıntı beril77 kullanıcısından alıntı
selam canim ben beril yine
biliyorsun 6.takim bayagi toparlanmaya basladi bu haliyle halimizden de memnunuz
yanliz sorunumuz disiplinli olamiyoruz ve bir kaptan olsun istiyoruz
her ne kadar biz tanimasakta bir kaptanimiz varmis ve izindeymis sanirim ne zaman gelecegini kimse bilmior yoksa yazarlardi bilirdik
biz yeni takim uyeleriyiz ve birlesmemiz zor oldu
eczmisa kaptan olmayi teklif ettik asil kaptan gelincede yeniden kaptan veya yardimci olabilecegini sunduk
ama kendisi olamayacagini izine gidecegini 1-2 ay ugrayamayacagini soyledi
sizce biz ne yapalim yakisigi nedir bu isin
eski kaptana terbiyesizlik kurallarada ters birsey yapmak istemiyoruz
sizce aramizda yeni bir kaptan secelimmi yada ne yapalim
bunlari size yazmam daki gaya sirf bir fikir almak sakin yanlis birsey anlamayin lutfen
bende ilk defa bu kadar aktiv yaziyorum daha onceleri sadece okuyucu ve pasif katilimciydim
simdi size gore ne yapalim
herseyin gonlunuzce olmasini diliyorum beril
evet kaptanınız gideli çok oldu. Hatta ayrıldığını söylemişti ancak takım içinde ne konuşulduysa o hafta listeye izinli yazılmıştı. Döner, dönmez onu bilemem.
Sonuçta niyetiniz önemli. Zor durumda kaldığınız ortada. Siz şimdi kaptan seçersiniz. Eğer olur da eski kaptanınız dönerse durumu izah edersiniz. Ya da kaptan yardımcısı seçersiniz ama kaptan gibi iş ypar.
Önemli olan yarışmanın kurallarını bilen birisi olması. Karar defterini hatmetmiş olması ve cuma günü takımın listesini bildirecek ve sıra sizin takıma gelince tüm takımların sıralama listesini yaoabilecek biri olmalı. Eczacı sağ olsun aylardır takm boş kalmasın diye ilgileniyor ama kimseye de silah doğrultamayız kaptan ol diye.
Özellikleri sağlayan biri var mı takımda?

simdi durumumuzu gozden gecirelim kim yapar

ben geldimmmmmmmmmmmmm uffff cok yogun bi gündü kursa git ordan cık ewe yiycek bişiler al geri gel bırak oglanı bakıcıdan al yoruldum ama yorgunluktan cok yemege wakıt bulamadım yuppiiiii :9:

hoşgeldin canım iyi olmuş voğunluken azından kaçamak olmamış su içtin mi peki bakim içmediysen hemen içççç

menümü yazıyım hemen
sabah: 1 domates 2 tane zaytin (gec kaldım anca bunları götürdüm ayakta)
öglen:yarım porsiyon tavuk döner yanında yesişllik ve ayran
aksam: yumurtalı kereviz domates ve turp salatası
bir avuctan az beyaz leblebi

spor yapmadım ama baya yürüdüm :1:
2 litre su ve 2 kupa yeşil cay

kizlar durumumuzu akil danisma babinda puskuute sordum aldigi cevap aynen kopyada

biliyorsun 6.takim bayagi toparlanmaya basladi bu haliyle halimizden de memnunuz
her ne kadar biz tanimasakta bir kaptanimiz varmis ve izindeymis sanirim ne zaman gelecegini kimse bilmior yoksa yazarlardi bilirdik
eczmisa kaptan olmayi teklif ettik asil kaptan gelincede yeniden kaptan veya yardimci olabilecegini sunduk
bunlari size yazmam daki gaya sirf bir fikir almak sakin yanlis birsey anlamayin lutfen
bende ilk defa bu kadar aktiv yaziyorum daha onceleri sadece okuyucu ve pasif katilimciydim
evet kaptanınız gideli çok oldu. Hatta ayrıldığını söylemişti ancak takım içinde ne konuşulduysa o hafta listeye izinli yazılmıştı. Döner, dönmez onu bilemem.
Sonuçta niyetiniz önemli. Zor durumda kaldığınız ortada. Siz şimdi kaptan seçersiniz. Eğer olur da eski kaptanınız dönerse durumu izah edersiniz. Ya da kaptan yardımcısı seçersiniz ama kaptan gibi iş ypar.
Önemli olan yarışmanın kurallarını bilen birisi olması. Karar defterini hatmetmiş olması ve cuma günü takımın listesini bildirecek ve sıra sizin takıma gelince tüm takımların sıralama listesini yaoabilecek biri olmalı. Eczacı sağ olsun aylardır takm boş kalmasın diye ilgileniyor ama kimseye de silah doğrultamayız kaptan ol diye.

canım çok güzel yazmışsın.cevapta çok güzel. işte esas problem bu bildiri çizelgesi işte bilen varsa o başa geçsin bence de. ama bildiğim kadarıyla ecza.mis ten başka bilen yok...

hoşgeldin canım iyi olmuş voğunluken azından kaçamak olmamış su içtin mi peki bakim içmediysen hemen içççç

içtim içtimmm 1.5 litrelik şisemle gittim kursa biraz güldüler ama olsun ben hepsini saat 15.30 kadar bitirdim artı bi küçük şişede bitirdim şimdi cnm istemiyo :))

bril kuşum öğle yemeğinde kendime brokoli ve soğanı haşladım. üzerine kekikli yoğurt döktüm az bişiy yedim. şimdi ne yiyeyim. etli nohut ve pilav yaptım sence azar azar yiyeyim mi ekmeksiz. acıktım iyice. bu arada brokoliyi ilk defa yedim. çok ta güzel değilmiş. beğenmedim... ama yine onu ye dersen yiycem artık. başka bişey yapmadım

bril kuşum öğle yemeğinde kendime brokoli ve soğanı haşladım. üzerine kekikli yoğurt döktüm az bişiy yedim. şimdi ne yiyeyim. etli nohut ve pilav yaptım sence azar azar yiyeyim mi ekmeksiz. acıktım iyice. bu arada brokoliyi ilk defa yedim. çok ta güzel değilmiş. beğenmedim... ama yine onu ye dersen yiycem artık. başka bişey yapmadım

neyse kocam geliyo artık. mecburen yiycem nohut pilavı afiyet olsun bana :34::34::34: yarına görüşürüz kızçelerim byeee :54::54::54:

kelebeğim hiltonum nerdesin bakem sen hep uçuyon kaçıyon kayboluyon bak benim kota açıldı konuşcak kişi yok ağlıyorum haaa :14::14::43::43::43:

Ayy internetten oldu bu sfer kapa aç yaptım bi kaç kezz... Buralardayım hep ama bazen aktif katılamıyorum yaa :31:

Hımm sıra gelince ne yapılcakmış nasıl olcakmışşşş?? Valla sen ya da berenvildan daha sık giriyorsunuz, bence de sizden biri olsun ama hesap kitapta yardımcı olurum ben isterseniz kotarırız onları problem olmaz görev dağılımı yaparız yani :34:

Hoşgeldinnn, günler bazen koşturmacayla geçiyor valla naparsınn :51:

Bugünkü menümmmm:

Sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 zeytin
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 kase ezogelin çorba
1 dilim kepek ekmek

Ara:4 kuru incir
7-8 adet fıstık

Akşam:
1 dilim kepek ekmek
1 tabak yoğurtlu haşlama ıspanak yemeği

1 yeşil elma
Yarım portakal

SU:2 lt
Spor:50 mekik+biraz bel diski

Dikkat dikkattt şeker yokk çikolata yokkk :9::9: az ekmek fazla kaçmış da sankiiii :45: gerisi iyi gibiii :34:

Son düzenleme:
sabah

1 yumurta yarım dilim kepek ekmeği portakal suyu

öğle yok

aksam

1 kepçe çorba bol salata ızgra tavuk göğsü

ara 2 mandalina

yatarkende süt içicem lıgt

benim acilen subat ın 4 üne kadar 59 olmam lazımmmmm

Bugünkü menümmmm:

Sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 zeytin
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 kase ezogelin çorba
1 dilim kepek ekmek

Ara:4 kuru incir
7-8 adet fıstık

Akşam:
1 dilim kepek ekmek
1 tabak yoğurtlu haşlama ıspanak yemeği

1 yeşil elma
Yarım portakal

SU:2 lt
Spor:50 mekik+biraz bel diski

Dikkat dikkattt şeker yokk çikolata yokkk :9::9: az ekmek fazla kaçmış da sankiiii :45: gerisi iyi gibiii :34:

ben beğendim menunü canım

menümü yazıyım hemen
sabah: 1 domates 2 tane zaytin (gec kaldım anca bunları götürdüm ayakta)
öglen:yarım porsiyon tavuk döner yanında yesişllik ve ayran
aksam: yumurtalı kereviz domates ve turp salatası
bir avuctan az beyaz leblebi

spor yapmadım ama baya yürüdüm :1:
2 litre su ve 2 kupa yeşil cay

menulerin güzel canım ama döner nasıl yağlı bişeymiydi ?

Kızlar benim 4 şubata kadar 59 olmam lazım :| imkansız mı sizce ?

sabah

1 yumurta yarım dilim kepek ekmeği portakal suyu

öğle yok

aksam

1 kepçe çorba bol salata ızgra tavuk göğsü

ara 2 mandalina

yatarkende süt içicem lıgt

benim acilen subat ın 4 üne kadar 59 olmam lazımmmmm

Keşke öğlen de bi şeyler yesen canım yoksa gerisi gayet kral :46: ya şubat biraz erken olmaz mı tatlım 10 kilo yani, 5 falan normal olur ve gayet de iyi olursun yani :34: Şok diyet yapıp açlıktan kırılman lazım o da hiç sağlıklı olmaz benim fikrim tabi buu :19:

Veee herkesee iyi gecelerrr...

Slm kızlar benim pc kafayı yedi kaç kez niyetlendimm gireyimm yazayımm donup duruyo bi yerine para sıkıştı yada yenilenmek isityor sanırsa

dısarıdaydık kocıs oglus yenı geldık yoruldum walla ıstanbul form.u alt ust ettım :1: malum dısarıdayduk yemekte dısardan olldu menumu yazıp kacayım oglum durmuyo :(
sabah: ne yedıgımı bılemefım esım oglu sıstı kafam :) 2 zeytın 2 dılım domates bı dılım tam b. ekmegı bu kadar:)
oglen: yok (gec kahwaltı yaptık)
aksam: bıraz bulgur pılawı,bıraz tavuk sote, az ayran(gelı kalanını oglum ıctı) bırazda soguk meze (brokolı,ezme salata, haslanmıs mantar)
uyandıgımda 1 kupa yesıl cay, oglen dısarı cıkmadanda bır kupa sı.dıde 30 dak. kosucam ( ınsallah):)))) yıne bı kupa yesıl cay ıcmeyı dusunuyorum.
aramıza hoşgeldin canım. menünde gayet güzel yazıları okudum et yemeyi seviyormuşsun ben de çok severim etin her türlüsünü ,

mrb kızlar gecenin karanlığında çocukların yatışından sonra ancak fırsat bulup girdim ,haftasonu evde yoktum eşim sağolsun yüzmeye gidiyor çocukların yemekleri vs derken akşam oluyor sonra hayatın koşturmacası derken giremedim ,haftaiçi daha istikrarlı giriyorum ,bu arada cumadan sonra haftasonu yani biraz cozuttum diyebilirim :53: kendinden gıcık alıyorum , bugün de niyetliydim menümü yazayım
iftar : 1 kupa 9 lu çay
1 activia kahvaltı zamanı gevreksiz olarak saat 5 te yenildi
ara: yarım kücük nar +çeyrek ayva
saat 22:00 da 3 dilim ekmek içine kaşar peyniri ve 3 dilim sucuk nefsime yeninldim tos yaptım ve yedim sahur olarak kabul ettim
spor: 150 mekik 15 dk yürüyüş koşu bandında, ve koridorda 500 adımlık yürüyüş yaptım
3 lt su tükettim
yarında niyetliyim inşallah ,

Back
X