• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

biraz zorlarsan neden olmasın canım azim yaparsın bizde yardımcı oluruz. ama internette daha yoğun bulun ki yardımcı olabilelim :34:

günaydın canım :9:

bende bende tam etçiyim yahuuuu

ekmekler fazla olmuş sanki bebişim ama oruç tutuyosan lazım sana. başka türlü halsiz kalırsın
canım normalde ekmek az tüketmek istiyorum activia fena karnımı acıktırdı sanırım sahur bahanesiyle yedim :)

günaydın arkadaşlar. dünkü menümü yazayım da beni bi yorumlayın kuzucuklarım yaaa...
sabah:
-soğan domates bir tutam kaşar peyniriyle yağsız 1 yumurtadan omlet
-1 fincan kiraz saplı form çayı
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
-brokli ve soğanı haşladım üzerine kekikli yoğurt döktüm 1 kase yedim
ara:
-1 fincan limonlu form çayı
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su
spor yok 2 gündür yapamıyorum
bana iyi geldi liste diğer omlet ve brokoli tadını bilmediğim için birşey diyemicem:27:

ilk katıldığım cuma yarışması olacak:). kuralları okudum. perşembeye kadar beklioruz heralde yediklerimizi, sporumuzu yazmak için??
hoşgeldin

canım normalde ekmek az tüketmek istiyorum activia fena karnımı acıktırdı sanırım sahur bahanesiyle yedim :)

bana iyi geldi liste diğer omlet ve brokoli tadını bilmediğim için birşey diyemicem:27:

hoşgeldin

hoşgeldin pötüşüm nerelerde kaldın. cancağızım omletim beroşun tarifi ötekini de uydurdum ama beğenmedim.

sanirim bir yanlis anlasilma var
yeni katilan arkadaslarin 2 haftalik bir deneme suresi var
ancak takima girdiklerinde yarismayada katilabilecekler diye biliyorum
haberiniz olsun istedim kizceler

ispanakli borek degil ama borek
ispanagi yikayin sogan ve karabiberle tercihen kirmizi aci biberde olur
ve biraz renkli sari biberle minciklayip yumusatin
miktara gore ayarlayin yumurtanin adetini
yumurtayi az ekmek galeta unuyla varya hani kofte nin icine konuyor un gibi
hah iste onunla ve ispanakli icle iyice karistirin
ya yanmaz tabanli bir tepside yada yagli kagit li tepside pisirin ha unuttum karisimin icine birde kabartma tozu ekleyin
afiyet olsun

bizimkiler boregi yesin de bende sisiyimmi yani
kalorisi az ister ogun yerine ister arada yeyin bacim yeyin

bak yeniden mesajladim sana yine okuyamadim dersen
buraya yazarim haaaaaaaaaaaaaa

Heyyyaaaaa ay ben geldim yaaa, tüm gün dışardaydım hiçç benim suçum yok kiiii :31: :17::18: Nabersinizzz???

Yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldinizzzz

İremcimmm ne diyorsun kaptanlık işinee???

Heyyyaaaaa ay ben geldim yaaa, tüm gün dışardaydım hiçç benim suçum yok kiiii :31: :17::18: Nabersinizzz???

Yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldinizzzz

İremcimmm ne diyorsun kaptanlık işinee???

ayy kelebeğim hiltonum bana dur deeee. sütlaç yemek istiyorummmm. akşam yemeği yemesem onu yesem olur muuuuu?

MRB KIZLAR
berenvildan beril kelebek nerdesiniz

kimseler yok

Heyy bi türlü denk gelemedik kaç gündür yaaa, ben ancak akşam giriyorum, sen de sabah burdasınn :50:

herkesin de rakibesi varmış benim rakibem kim
ecz imiş yokmuydu dün bana mı öle geldi

ecz,imiş nerelerde yahu cidden bıraktı gitti biziii :30::53:

kızlar önümüzdeki hafta evlilik yıl dönümüm bana afilli bi hediye bulalım bende karşılığında spor salonuna gitmek istediğimi söylüycemmmm :47::47::47:

Vayy karşılıklı çıkar ilişkisi haa :1: Süper fikir ama ben pek yaratıcı değilim bu konularda :9: en iyi sen bilcen tabi kocacınııı

kizceler korktugum basima geldi sanirim kilomda duraklama devrine girdik
bakalim ne zaman kirilacaz
oysa sporada baslamistim yaaaaaaaaaaa
niye bu hafta ya
ben kendime hediye alacaktim

Ay olur arada beroş nolcakk sakın haydarı bırakıyım deme buna kızıpp bak gör onun çok faydası olcakk bu süreci atlatmandaa :34::34:

haydarim beni bekliyor elif hanim uyumusken gideyim ben

Ohhh haydar haydarrr yandann ben de plates yapcam bugün, çok yoruldum ama olsunn platesimi bırakmammm ama ben de tartılmadım da bence bu hafta veremedim yeni düzen yaptım çünkü hatırlarsanız bi kaç gün saçmaladım :17: almamışımdır da inşallahhhh :50:

Bu arada menüsünü yazanları toparlıyorum ben her gün :34:

ayy kelebeğim hiltonum bana dur deeee. sütlaç yemek istiyorummmm. akşam yemeği yemesem onu yesem olur muuuuu?

bir kaç tatlı kaşığı yesennn...ama kilo vercez bakk rakiplerin seni geçersee...ayrıca akşam yemeği yerine onu yemen hiç olmaz, bi saate acıkıp başka şeyler yemek isticennn :50:

sabah tam buğday ekemğine peynişrli tost
çay
domates
zeytin 5 tane
arada
1 elma
öğlen 1 etiform yoğurt
1 domates
arada 1 mandalin
akşam
3 kaşık kuru fasulye
2 yemek kaşığı pilav bol salaata