....ve alanı:))
NEysekı bu sefer oyle olmayacak.
Aaaaa bugun ne okudum Gwyneth Paltrow da benım gıbı dusunmus zamanında..
babasına kanser teshısı konulunca "canınız... besınler" demıs benım gıbı.
sasırdım.
Hegun mınımum 5 mesajın olmalı.
Sen nasıl kilo almıştın, bilmiyorum hikayeni..
5 mesaj da neymiş.. bkz: yukarı
Hılal tarcın candırrrrr.
Mesela az once yogurt+tarcın+ nesfıt+ 3kuruıncır yedım.
ıncır glısemık ındeksı yuksek..eh kalorısı de yuksek bı meyve.
Ama yogurt ıle bu duser. artı ınsulın ıcın de tarcın var.
Tarcın gun ıcınde ınsulını %15 (kı bu mınımum) dusuk tutar.. yukselmesını engeller.
Bı de kendı deneyımım 3u asmadıkca ıncır bana ıyı gelır.
Ne zaman ıncır tukettıysem o hafta 200-300gr daha cok vermıssımdır, tuketmedıgım haftalara gore.
Ama dedıgım gıbı bu da tolerans-ıntolerans meselesı.
Tarçın dedin unutmuşum dünkü mönümde yediğim meyve salatasında bol tarçın vardı..
Tarçın konusuna katılıyorum.. Türk kahvesini de tarçınla pişiriyorum..
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Melike geçmiş olsun ya önemli birşey değildir umarım. İzin kullanabilirsin tabiki. İzinli sayıyorum seni bu günden itibaren.
Umarım anneciin hemen iylileşir. Sınavlardan sonra burdasın ona göre. Rahatlığa alışıp gelmemezlik yapma sakın
Eminooooo kız bugün daha salı o nasıl bir kilo vermek ya. Vay ben kafamı nerelere vuram. gramajların insanı oldum ya. bari 900 gram falan versem de bişeye benzese.
Senin kilon ne kadar düşük.. Bildiğin manken kilosu..

Daha yeni algılıyorum.. Zaten sizleri algılamaya başladığım gün takımınızdan gidiyor olacağım..

Boyun mu kısa yoksa çok zayıf olmayı mı tercih ediyorsun?
yüzmek ne güzel
tavizi az hımmmm
neyse kendisi gelsin bakalım bide onu dinleyeyim de azıcık utanayım ben
burda ahvuz var da ben mi yüzmedim anacımmmmmmmmm

evet haklsın spor yapmam lazım bünyem spor yapmadan bu kadar verdirdi bana ya teşkür ediyorum kendilerine
birinci sensin canım an itibariyle ben epey fazla çıktım cumadan
şimdiden kutlarım seni
yarıştan çekiliyorummmmmmmmm
lahmacun iyi fikirrrr

nasıl oluır nasıl nasıl nasıl veririsin sen yaaaaaaaaaaaa:2::2::2::2::2::2:
degua keşke gelse.. Bir de bana "iyi ki geldin" falan dedi.. Kendi kayboldu ortadan..
Gelsin "çocukları yırtalım, mektuplar sende kalsın" diyeceğim..
Dünkü mönümü görürsen nasıl verdiğimi anlarsın kadiscim.. Hiç desteklemediğim şekilde besleniyorum. Her ne kadar lazım gıdaları yemeye gayret etsem de kaslarım eriyecek diye aklım çıkıyor bu kadar az beslenmekten.. Bir an önce spora dönmem lazım.. 1.5 saat spor yapan insan şimdi kuş porsiyonları yiyor.. Hayatımda böyle diyet yapmadım ben.. Çok sıkıldım, bildiğin gibi değil..
Sabahları 2 tane karışık tost yerdim ne güzel günlerdi o günler.. Öyle verdim zaten 10 küsur kiloyu da.. Böyle lokma lokma yiyerek değil.. Bakma sen kilo veriyorum diye seviniyor olsam da alt yapıda hiç ama hiç keyfim yerinde değil.. 6 hazirana kadar da olmayacak zaten.. Meğerse ben tam bir sporkolikmişim haberim yokmuş.
mısefırlıkteyız..ıkramlar gelıyor..
"oncesınde cay ıcmek ıstıyorum..kendım alırım zahmet etme" dıyoruz..ve secımı kendımız yapıyoruz.
asla "dıyetteyız..yedıklerıme dıkkat edıyorum" demıyoruz.
Nıye demıyoruz ben de bılmıyorum. ben bu tarz ortamlarda bulunamıyorum bılıyorsunuz.
sıze lazım olur belkı dıye yazdım.
(5333kıtabından..)
Şöyle olabilir..
Ev sahibi kilo sorunu olan biriyse "A-aa şekerim bi'seferden bir şey olmaz" diyebilir..

Diyetle ilgili örnek hikayeler vermeye başlar vs.. bir nevi konsantrasyon bozucu durum.
Benim bahanem genelde "bugün midem çok rahatsız" demeyi tercih ediyorum.. Konu hemen kapanıyor..