püskütcüm ameliyat durumundan dolayı az yemen gerekıyor anlıyorum ama öğle menülerin çok az gedi bana
salatalar eklesen de posa alabilseydin öğleleyin daha iyi olcak gibi sanki
senin akşam protein var sabaha kadar uzun açlık zamanları için akşamları proteini almak daha mantıklı geldiğinden sanırım
ama ben öğleleyin alınca daha rahat kg verdim bünye meselesi tabi :44:
akşam fakir gibi sofradan kalkıyordum bı haftaya kadar
şimdi ağa gibi sofradan kalkıyorum

şimdi ağa gibi sofradan kalkıyorum
tabii 4 ayaklılardan insana koşulsuz sevgi geliyor arkanı önunu kolaayıp da acaba neçıkcak diye gardına almıyorsun
düzen bu yönde malasef samimiyet ve affetme kalmadı günümüzde
geçen gün rüyamda minooşumuma tıtatıp bi kedi gördüm sürekli mıyavlayıp benden yardım istiyordu sabah kalktım hüzünlü bi şekilde dolanıyorum bi yandanda aklım onda nyse üstümü giydim havuza gidicem kapıyı bi açtım bizim mınooşun tıpatıp aynısı apartmanın içine girmiş üşümüş çıkamıyorda yardım istiyor hemen onu çıkardım karnnını doyurup yola çıktım
nasıl hissettim o kedinin durumunu ben bile hayret ettim kendime
başlık açarsak cidden çok faydalı olur hepimiz için
bu konuda emınenin de isteği vardı koruma konusundahepimizin bence yardıma ihtiyaacı oluyor
yüzmeyle bu haftayı tolere edemedim direk yağ olarak depoladım

ama yapacak bişy yok haftaya daha disiplinli devam edicem
kovalardabi kararsızlık olduğu doğru bende de var alışverişte özeelkle hiç karar veremem
yada yol ayrımına girdiysemkarar vermem baya zaman alıyor çok ince detaya inip çıkamıyoruz da ondan
ah az çalışşşsaydı şu kafa gereksiz herşeyi depolamasa negüzel olurdu
500 gr da gitmiş

bu hafta güzel bi hafta oldu bukdar kaçammaklı bi takıma düşüpde yoldan çıkmadığın için de ayrıca öpücüklerimi sunuyorum