• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese güzel bir gün olsun Ramazanımız mübarek olsun :16:
ben dün baya bayayorulmuşum :53: kuzucum da 08.30 da kaldırdı beni:53:
ama çok şüküröğlen uykusunu yaptık ikimizde :21::21::21:
çok hareketsizim sizler de öyle misiniz?:26:
bu arada akşama yayla çorbası yapacağım da tarifler pirinçle ben yerine bulgur eklesem olur mu

yavaş ta olsa içmeye çalış bitanemmm şayet yemezsen başka birşey yemen gerekecek ve detoks bozulacak çok dokunduysa bırak cnmmm sen bilirsin:38:

birakicam sanirim ablam ya :50:
bir sey yemem hani en kotu salata midem allak bullak oldu :26:
bir de ben dun 14 ten sonar hicbirsey yememistim sanirim biraz da ondan ve cay kahvesizlikten oldu basim donuyor su an
simdi tamamlamadim diye tartiya arti yansimaz degil mi bu :26:

bu arada akşama yayla çorbası yapacağım da tarifler pirinçle ben yerine bulgur eklesem olur mu

sizinde mübarek olsun :)

bende öğle uykusu yaptım :)

artık gittikçe hareketsizleşiyorum bende :31:

ben daha yeniyim bişey dyemicem ama bulgurun zararı yok diye biliyorum :44:

birakicam sanirim ablam ya :50:
bir sey yemem hani en kotu salata midem allak bullak oldu :26:
bir de ben dun 14 ten sonar hicbirsey yememistim sanirim biraz da ondan ve cay kahvesizlikten oldu basim donuyor su an
simdi tamamlamadim diye tartiya arti yansimaz degil mi bu :26:

yok neden yansıma olsun cnmmm bırak kuzummm bize göre değil bu detokslar çarpıyor insanıı hem de kahvesiz hiç olmuyor yap iç kahveni cnm benimn başım çatlamıştı benimde alışıksan vücut ister :7:

Aminnn cnmmm inşallahhh:16: bugurla yapabilirsin cnm ben hep öyle yapıyorum aynenn Aytencim miskinlik biraz var :31: bikaç güne bünye alışır inş
bir de ben dayanamiyorum cay kahve icicem valla basim agridi artik
bana gore degil boylle seyler ben onu anladim

bana göre de değil cnm 1 gün yetti anlamama

yok neden yansıma olsun cnmmm bırak kuzummm bize göre değil bu detokslar çarpıyor insanıı hem de kahvesiz hiç olmuyor yap iç kahveni cnm benimn başım çatlamıştı benimde alışıksan vücut ister :7:

Aminnn cnmmm inşallahhh:16: bugurla yapabilirsin cnm ben hep öyle yapıyorum aynenn Aytencim miskinlik biraz var :31: bikaç güne bünye alışır inş

bana göre de değil cnm 1 gün yetti anlamama

kesinlikle degil bize gore bir de ben salakligima doymayayim kan ilacimi da almadim bugun :47::47: detoks daha etkili olsun diye hicccc bi daha girismem boyle islere guzel guzel besleniyoruz iste tek tip yemek valla yoruyor beni

kesinlikle degil bize gore bir de ben salakligima doymayayim kan ilacimi da almadim bugun :47::47: detoks daha etkili olsun diye hicccc bi daha girismem boyle islere guzel guzel besleniyoruz iste tek tip yemek valla yoruyor beni

ben simdilik cikiyorum hadi gorusuruzzzzzz :3:

görüşürüz cnmmm ama ilaçlarını almadığına çok kızdımmm:20::20: aynen cnmmm detoks bizi bozuyor sağlıklı beslenme ve sporla vereceğiz bızdıkım:38:

akşam spor mu yapsak :32::32::52::52::32::32::52::52::32::32::52::52:

evet cnmmm şu an kıpırdayamam ama iftardan 2 saat sonra spor yapabiliriz:8::8: biraz geç olacak gerçi ama yapacak birşey yok​

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 367. ETAP SONUC LİSTELERİ:72:
20 - 27 HAZİRAN 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................14. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................5. TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................6. TAKIM :nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
5. takımdan.............hm22.................%3.49:nazar::65::71:

İKİNCİ
14. takımdan.............Slimsigara......................%3.00:nazar::71:

ÜÇÜNCÜ
6. takımdan.............merinetya .....................%2.50 :nazar::71:

$applod.gif $bb09d2527a63.gif

Hepinize çoookkkkk tşk ediyorum meleklerimmmm:42::42::42:haftaya yine ilk üçte olmak dileğiyle Aytencim bireyselde takımlararasında 3, oldun harikasın bitanemmm:38:

367.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1167230 Eki Görüntüle 1167231

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[TD]:56::8:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:56::nazar:[/TD]
[TD]:56::131:[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[TD]:56::20:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan izinli:emir_bebek:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]:56::4:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:56::4:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]:103:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::19:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:56::20:[/TD]
[TD]:56::18:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:56::131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]:8::131:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1167229

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 367. ETAP SONUC LİSTELERİ:72:
20 - 27 HAZİRAN 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................14. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................5. TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................6. TAKIM :nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
5. takımdan.............hm22.................%3.49:nazar::65::71:

İKİNCİ
14. takımdan.............Slimsigara......................%3.00:nazar::71:

ÜÇÜNCÜ
6. takımdan.............merinetya .....................%2.50 :nazar::71:

Eki Görüntüle 1171681 Eki Görüntüle 1171682

Hepinize çoookkkkk tşk ediyorum meleklerimmmm:42::42::42:haftaya yine ilk üçte olmak dileğiyle Aytencim bireyselde takımlararasında 3, oldun harikasın bitanemmm:38:

Bizde sana tesekkur ederiz ellerine saglik zahmet oldu. Aytenximi bende ayrica tebrik ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm meleklerimmmmm :16::16::16::16:dün akşam gelemedim arkadaşım ve kuzenle sahura kadar kaynattıkkk

ikiside fena çarpıldı ilk gün olduğu için zorlandılar biraz uzandılar şimdi bende bi bakayım dedim

oyyyyy beni mutlu etmeyi düşünürmüşşşş :48::48::48: tşkler bitanemmm ben çok mutluyum sonuçlardan süpersiniz bence:46::46::46:
sassy suyu sindi yapıp severek içiyorduuu

yok bitanemmm ama az kalsın fen çarpılıyordummm akşam ekstreme bakayım dedim hesap kesim tarihimdiii bir de ne göreyimm 13,000 tl borç kalbim duracaktı ilk aklıma gelen netten bankaya girerken şifremi hacklediler diye düşündümmm inceleyince sürekli gittiğim markette bir yanlışlık olmuş 120 yazacaklarına 12,000 yazmışlar incelediler hatalarını kabule dip özürdiledilerr pts yatıracaklar şükür 20 yıldır kullanırım hiç böyle birşey başıma gelmemişti:31:

hmmmm haklısın cnmmm sıcaklar insanı üşendiriyor :29:

Bitanemmm hayırdır giremediğine göre tahmin etmiştim bir terslik olduğunu üşüttün sanırım gelmiş geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
:38:

tşkler şirinemmmmm:38::38:

evet bu komposto güzel oluyor hiç kaynatmadan şekersiz dolapta bekletiyorsun ben çok seviyorum

bence de buğdayla yap Ayçacımmm bakalım bu sefer nasıl olacak:26:

:42::42::42::42::42::42: hakikaten denk geldi eşleştirmeler:21::21:

ben de merak ediyorum aslında ama ilginç birşey göremedim henüz

Aminnnn cnmmm inşallahhh ohhh çay kenarında doğayla başbaşa yürüyüşşş kıskandım mm neslimmm:54:

:16::16::16::16: bitanemmm iki yeri taramak hakikaten zor oluyor tüm menüleri geçmiş yaparak işaretliyorummm yoksa yine yapardım seve seve ne demek bebişimm:38::38: şirinem yapmaya başlamıştı hem

Allahımmmm bu ne güzelliktir böyle :48: allah bağışlasın üçünü de bitanemmm ne mutlu sana :nazar::nazar::nazar: çok tatlılar Gülayımmm :46::46::46: bak birde korkuyordun dışarda olurmu diye harika olmuş bence:21::21:

öğle hakikaten kötü olmuşşş sağlık olsun cnmmm kahvaltı yapmamışsın sanırım o yüzden hayır diyemedinn kolada su dökülünce mecbur kalınmış diyeceke birşey yok cnmcımm bugün telafi edersin:29:

Afiyetolsun cnmcımmmm :nazar::46::46::46:

Afiyetolsun Aytencimmm kızartma az olsa da yakışmamış menüne kuzumm trans yağ sonuçta neyse nefsini öldürdün diyelim :29:

afişyetolsun Eylülümm:46::46::46:

gitme o zamannnn bitanemmm eşin seni destekliyor nasılsa çok acil bir durum olsa gidersin ama şimdi gerek yok bence sende iyi değilsinki

:17::17: bitanemmm faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana fakat asıl bunu başaran sensinnnn unutma:38: elbette yazacaksınnn harika olacak:32::32::32:

fazla kilon da yok bızdık menülerini nlük paylaşırsan sporunu suyunu yardumcı olmaya çalışırız bitanemmm:29:

Yerim onu ben napsınnn belki on parmağında on marifet olacakkk :46::46: neden görgüsüz diyorsunki benim meleğime bakimm:20::20:

işte buuu:46::46::46::46: bana bunlarla gel leylacımmmm afiyetolsun cnmmm çok beğendimmm:38:

utanmana gerek yok Ftamacım meyveyi zaten erken yemişsinnn afiyetolsun bence çok güzel sabah 22 muz fazla cnmmm kayısı ve 2 muz birleşince çok fazla olmuş tatlım

iyiyim bitanem sağol sen nasılsın şekerlerin seni yakacağı belliydi kuzum olsun önümüze bakacağız artık sözüne güveniyorum bitanemmmm:38::38:

oy korkunc birsey.kiz iyi farketmissin hatayi yoksa olacaklari dusunmek bile istemiyorum.

Ay masallah allah guzel gunlerini gostersin dis hedigide hayirli olsun guzelliklere vesile olsun cnm cok tatliymis tekrardan masallah allah nazarlardan saklasin

Bugun cok karisik bi menudeydim k.bakmayin

Sabah: yarinm litre su 1 muz bir seftali sonra alisveris
Oglene dogru bor meyveli yogurt 5 kiraz
Daha dogrusu havuza gittik orda yemek yemedim meyve ve suyla gecistirdim
Aksam acikmistik cokmu yedim azmi anlamadim ama:
1 tabak pirasa yemegi bir buk salata ve bir bardak ayran tabagin yarisi ve salataninda yarisini yedim ama neden karnim 2 tabak yemis gibi sisti anlamadim kizlar cokmu yedim acaba?

Gun boyu 1 litre su ictim simdi bir kahve ve yine yarim litre su icerim yatmadan once yogurt karisimimida yer yine yarim litre icer yatarim

Back
X