Slm meleklerimmm

kusurabakmayın bugün hiç uğrama fırsatım olmadı foçadan teyzem ve anneannem geldi istanbuldan teyzem ve kuzenler geldi ev cümbür cemaat oldu neyseki öğlen geldiler sabahtan herşeyimi bitirdim herşeyim hazırdı şimdi hepsi yorgunluktan serildi

ya cok istiyorum oyle yapmayi ama sanki eksik kaliyor valla cnm

ama bayramdan sonra alisicam 😇
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mutlaka alışırsın cemremmm o sankiler milatta kalıyor inan bana sadece önyargı hepsi
menumude yazayim
sabah
1 haslanmis yumurta
beyaz peynir
4 siyah zeytin
domates salatalik
sekersiz cay
incecik kizarmis 1 dilim kepek ekmegi
oglen
yogurt
2 gun kurusu
aksam
1 tabak karisik guvec
bol yesilli salata
yarim saat jillian yaptim + 45 dakika tempolu yürüdüm. su 3 litreye cikar yeşil cay da içiciğim 😇
wuuuuu menü de sporda süper cnmmmm

inş bayram sonu o ekmeği de terkedersinn
afiyet olsun canım bir dondurmadan birşey olmaz spor yokmu?
sevindim geçmesine canm
oo süpersin canım çevir çevir :) ananasın glisemik indeksi yüksek diye biliyorum ben bende çok severim onu :)
evet çok sakinmiş gerçekten :)
afiyet olsun canım :)
afiyet olsun canım :)
sabah ekmek yerine fındık fıstık yemeni öneririm :)
anansın 100 gramında 40 kalori var Fatmacımmm diyet apanlar içini ideal hem yak yakıcı hemde sindirimi düzenliyor akşam yememek kaydıyla tabiii
Kizlar iyi aksamlar
Ben kuzenle tum gun denizdeydim ugrayamadim.yarinda temizlik gunu

malum bayram icin. Menumu yazayim
Sabah kizarmis 4 dlm ekmek yumurta . Makul oranlarda domatesli biberli kavurma avakado peynir zeytin
Ogle bir avuc çiğ fistik seftali armut erik kefir
Aksam firinda sulu kofte sehriye pilav salata
Spor tum gun yuzme
afiyetolsun neslimmm tüm gün yüzeceğin için sabah maşallah toptan götürmüşsün ekmekleriii

neyseki yüzmeyle yakmışsınn deniz felaket acıktırır insanı yarın da kolay gelsin kuzumm şehriye pilavına dikkat bu arada
Selam kızlar bugun eltimi havaalanına götürdük gece 3 te yatıp sabah 8 de uyandım cok uykum var ama daha iftara yaklaşık 2 saat var. Bugun kendime hulahop aldım bol bol çeviririm artık :) şu göbek yağlarımdan kurtulmam lazım belki bunun da faydasını görürüm :)
birde ananas aldım onu da zayıflamak isteyenlere öneriyorlar ya bi deneyelim bari dedim zaten seviyorum ben tadını hadi ben kaçtım sonra görüşürüz bugun baya sakinmiş topik ne güzel geçmişte birikmemiş :)
allah kavuştursun eltine sindimmm ohh hulahop bir heves bende aldım ama beceremiyorum hep düşüyor

ananas akşam yemediğin sürece çok faydalı cnm bende çok severimm afiyetolsun
Ya evet sanırım alerji gibi birşey oldu cok şükür bugun kendiliğinden geçti birde eczane kapandı yetişemedim

ben eskiden yüzümü ağda ile alıyodum agdaya alerjim var yani cok hassas hemen sivilce yapıyodu
bu sefer bi arkadaşımın da kullandığı krem var sordum yüze de kullanılabiliyomuş tüy dökücü krem yanağıma da sürdüm pişman oldum

cok şükür geçti
Ooo ne kadar güzel doğada spor iyi değerlendir cnm bol eğlenceler

Hoşgeldin cnm bizde özledik seni
ay cnm Allah yardımcın olsun valla başka ne denir ki Allah sabır versin onları başka şeyle oyalasın seni unutsunlar :)
Afiyet olsun yaramasın cnm sen şimdi orda sporda yapamazsın dimi rahat olamıyosun sonucta
Bence 1 dondurma cok değil cnm takma kafanı :)
detayları bekliyorum valla
Ah sindimmm yüzün hassas demekki bitanem bu tür ürünleri önce kolunun içinde dene herhangi birşey olmazsa kullan tam bayram üstü neyseki geçmiş

sabah uyanır uyanmaz ballı limonlu ılık su içtim
kahvaltıda 1 yumurta haşlanmış, maydonoz nane ceviz 4 adet yeşil zeytin
öğlen dışarda olduğumuzdan ve ne yiyeceğimi bilemediğimden bişi yemedim su içtim habire
1 saat önce bi dondurma yedim maalesef duramadım

akşam öğünüm : 4 adet ızgara köfte bol yeşillikli salata
2-3 parça karpuz
su şuanda 2,5 lt
öptüm sizi
yarın sabah 3-4 günlük kampta olucaz döndükten sonra detayları paylaşıcam
seviyorum sizleri

dondurmayı affettim de akşam öğününden sonra karpuz cıs cadıcımmm

bayram sonrası dondurmalar da iptal ona göre her top dondurmaya 100 mekik ceza gelecek yediğiniz zaman lütfen cezanızı yapın ben ceza vermek zorunda kalmayayım

bzide snei seviyoruz tatlımmm

ahaha aynen kaptan bu video benim eski halim

ingilizce yada ispanyolca olsaydı çevirebilirdim videoyu ama zaten beden dili yeter gerçekten 
bak eski halim demek bile ne güzel

merak etme bende az hoplamıyordum pantolonlara girebilmek için

menum
sabah: sahanda yumurta, zeyin, 1 parca pide tereyag ve yer fistigi
aksam: 2servis kasigi taze fasulye, 1 parca tavuk gogsu haslanmis, salata ve 3badak ayran
burdan sonrasi rezil bir kac saat arayla
10 kadar uzum
1 top dondurma
1 kase taze antepfistigi
ve.azicik bir paket tutku biskuvi
oldurun beniiiiii
evet akşamdan sonra hakikaten çok kaçmış kuzummm aman diyim canın çıktı o kadar spor yaparken gezmedesin bliyorum ama lütfen elinden gelen gayreti gösterr kıyabilirmiyiz sana hiçç
slm kizlar. benim skence basladi nihayet. simdi gecmis yaptim. aklimda kaldiginca ucuncu olmusuz ama bunda katkim olmamasindan dolayi cok uzgunum dogrusu
sindim noldu niye tahris olduki yuzun canim cok gecmis olsun. eczacinn seni en iyi sekilde yonlendirecegine eminim
kahveyle kolayi bir arada icmedim aralainda nerden baksaniz uc saat vardir. oylece yan yana yazdim ugrasmayayim aciklamayla dedim:))))
bu gun verecm menu berbat otesi. hakikaten baska yerde diyet yapmaya calismak daha dogrusu dogru beslenmeye calismak ne zormus. hem diyolar ne guzel zayiflamaya baslamissin hemde diyolar niye yemiyon hangi soylediginizi yapayim dedim. bir de cocuk bakimima laf soyluyola. dilosun elinde bardak alti vardi neymis agzini kesecek. ya biliyorum ksmez hep ouynuyo. bu seferde tuttula sen ne dersen de dinleyen yok diyolar. ay daha birinci gun bu rabbim yardim et.
ne demek katkım yok bitanemmm biz bri takımız sakın böyle düşünme bu hafta sen az verirsin başka hafta yakımı uçurursunn :13::13:
haklısın cnmm gezme ve diyet zor oluyor heleki başkasının evindeyken olabildiğince dikkat etmeye çalış bitanem ama ne olur kola içme

oyyyyy masallah ne guzel konusmussunuz. iku oku bitiremedim ama en sonunda bitti

alinti yapamadim kusura bakmayın

3. olmuşuz tebrik ediyorum hepimizi

benim iki haftalik hedefim tam 74 olmak olsun insallah ve en azindan kacamak yapmaya cesaretim olmasin

menulerimi yazmiyorum kacan kiz olmusum saol kaptanim. iman ki kacamaklarim 1 er top donruma her gun icin ve bir catal baklava. yine tadimlik. pek spor yapamadim ama bayramdan sonra yuruyuse start verecegim
ayyyyy sizzi ne kadar ozledim anlatamam

bi umut belki sahut paketi kalmistir diye baktim varmis megersem hemen gecmisi okuyacagim ayrica 2 gunluk menumu yazacagim
bizde snei özledik bitanemmmm ramazan da bitti dondruma -ve tadımlık tatlılar dönüşte iptal ona göre
kaptan ya şu paket dondurmalar var ya onlarda mı yasak ya??

Bu arada bugün sabah arkadaşım bizi kahvaltıya davet etti
Ben sabah kahvaltımı hazırladım orda abartı bişi yememek için ( hatta hiç yememek üzere, yalandan iki lokma ağzımda geveleyip yutup doydum diyetteyim dicem)
Sporumu ve diğer öğünlerimi ise bütün gün eşimle dışarda olucağımızdan ona göre ayarlicaz
sporu büyük ihtimalle yürüyüşe veririm
Öğünleride anlatırım akşama
Ya bu akşam yada en geç pazartesi 3-4 günlük kampa gidicez o nedenle internet mevzusu biraz eksik kalıcak o zaman diliminde
Döndükten sonra uzun detaylarıyla neler yedim naaptım anlatcam sizlere
açık havada doğanın içinde spor yapacak olmanın heyecanı var
sizleri seviyorum
akşam iletişmek üzere

ERKEN YAŞLANMAK VE İKTİDARSIZ OLMAK İSTEMİYORSANIZ DONDURMADAN UZAK DURUN!
Bir insanın dondurma yemesi için bu dünyaya küsmüş olması lazım. O dondurmadaki şekerin başta kanser ve kalp damar rahatsızlıkları olmak üzere 90 adet zararı olduğunu biliyor musunuz?
Kadınlar, kanser olmaktan korkmuyorsanız dondurma yüzünden erken yaşlanacağınızı ve kırış kırış olacağınızı hiç unutmayın. Yazık değil mi size birkaç dakikalık zevk uğruna güzelliğinizi kaybetmeye değer mi?
sğplıklı yaşıyoruzdan alıntıdır
bu yazıyı okuyup kararını sen ver bebişimmm

muzla sütü karıştır dondur al sana dondurma
iyi tatiller cnmmm

hoşbuldum canım,
ya aslında 3 -4 taneyi geçmez şekilde zaman zaman yiyorum
onlarda da bol yağ var diye biliyorum ben ama:26:
çiğ kavrulmamış fıstık yemelisin bitanemm zararlı yağ yok karvulmuş yersen trans yağ oluyor içindeki
Ben bugünkü menümü yazayım kızlar yarın erken uyanmam gerek işim var
sahur:
mozarella peyniri
1 meyveli yogurt
iftar:
1 küçük tabak soğanlı dolma ve yaprak sarma
3 koca bardak ayran
yeşillik
1 stick naneli bitter
afiyetolsun Sindimmmm

İyi geceler tatlı rüyalar canım benimm

Kendine dikkat et ablacım