• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Unutmadan menümü de yazayım sonra ne yediğimi yarım saat boyunca hatırlamaya çalışıyorum :37:

Sabah:
Kepekli küçük kare tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz

Akşam:
2 kaşık bulgur pilavı(bitirmek için)
Patlıcan yemeği(Sanırsam bu fazla kaçtı)
3 kaşık da fasulye yemeği(Bitirmek için)
2 kaşık da yoğurt

Spor:600 ip atlama 100 mekik 50 squat 20 şınav
Su:Maden suyu haricinde 3 litre olmuştur

Tünaydın meleklerimmmm:16::16:

cadıcım erken kalkıyorsan siesta yapabilirsin öğle uykusu hakikaten çok faydalı :29::29:

bravo neslim o kadar yaramazlığa rağmen tartı yüzüne gülmüş tbrkler kuzummm yeni işin hayırlı uğurlu olsun inş huzurlu bir çalışma ortamın olur bitanemm:29: zaten çarşamba başlamayacakmıydınız üçünüzde:26:

oyy canımsın :38:bitanem bende buradan ayrı kaldığım zaman inan bir eksiklik hissediyorum ama bazen oluyor işte evet o programı su içmeyi unutan çevremdeki pek çok insan kurdu alarm her yerde ötüyor çünkü:9::9: afiyetolsun o zaman bitanemmm:56: limonlu bence seveceksin yeşilçayı :34: regl dönemi biraz tehlikeli ama sen başarıyla atlatacaksın cnmm:29:

tünaydın Gülayımmm gece de uyuyamadın sanırımm bence hepsine spor yaptır geçenki gibi öüğlen hepsi uyusun sende biraz dinlenirsin

ooo tam denk gelmiş o zaman sık sık dal çık denize sinüslerin boşalsın cnmm iyi eğlenceler:54::54:

tamam o zaman cemrem cuma listedesin :32::32::32: sneinle takımımız fulll oluyor hadi bakalım ilk kimi mezun edeceğiz:21::21:

bende kabloyla atlıyorum sindim rahat oluyor mekik ve squat da var kuzum toplu sporda

evet cenazeye gittik ağladık düğüne gittik oynadık bu hafta çok garipti kuzumm inşallah bitanemm hayırlısıyla ameliyat bitsin artık beklemekten öldük hakikaten takım sana emanet :29: hepinize güveniyorum ben zor bir çocukluk geçirdim sindim ne anne vardı ne baba ortaokula dek hep annem yanımda olsun istemiştim çocukken o yüzden çok şükür rabbim bugünümü aratmasın ama bir eşim ve çocuklarım olsunda isterdimm açıkçası fakat önceliğim hep annem oldu herşeyde vardır bir hayır diyorum kuzum:31:

denersin sindim zorlanırsan izin alırsın:34: çemberin yenisini alırsın bitanemmm detoksta başarılar:54::54:

Sindim kahvaltıların çok az bitanemmm:45::45:

sahur meselesi var ya bir bucuga kadar zor oturdum en iyisi yiyip yatayim bir an once dedim yoksa uyuyup kalacaktim. cocuklari hiiic sorma. ben dilayi aldim yatirayim diye cocuklara da yerinize yatin uyuyun komutunu verdim odalarina gittiler. sesleri geliyodu ama ne yaptiklarini bilmiyordum. delik desik olmasina ragmen bir saat kadar yattim. aman allahim birde ne goreyim odalarinda adim atacak yer kalmamis herseyi dagitmislar. anlayacan uyku zehir oldu.

Merhaba kızlar akşam yemeğini de yedim geldim. Fakat çok yedim sanırım şiştim patlayabilirimm :27: Dün ablamla annem eskişehire gitti bizde baba kız takılıyoruz :1: Annem giderken bir de tembih ediyor o buzdolabındaki yemekler bitecek diye :9:

masallah yemegi yedin menunu de paylastin bile. allah kavustursun annenlere de canim.

Unutmadan menümü de yazayım sonra ne yediğimi yarım saat boyunca hatırlamaya çalışıyorum :37:

Sabah:

Akşam:
2 kaşık da yoğurt

sabahki o tosttan fazla bise goremedim. bulgur pilavi da yerinde. zaten sebze yemeklerinde sıkıntı yok bildigim kadariyla. sporlar ve sivi da guzel. masallah diyelim fistigim.

sabahki o tosttan fazla bise goremedim. bulgur pilavi da yerinde. zaten sebze yemeklerinde sıkıntı yok bildigim kadariyla. sporlar ve sivi da guzel. masallah diyelim fistigim.

O tostu da aslında bile bile yedim diyebilirim. Okul zamanı ne yiyeceğim diye düşünmekten tatili bitiricem sanırım :9: Bir deneyeyim bakalım vücut nasıl tepki vericek diye tost yedim

masallah yemegi yedin menunu de paylastin bile. allah kavustursun annenlere de canim.

Amin canım benim :31:

Selam kızlar nabersiniz beni soracak olursanız bugun ayran detoksuna başladım gayet güzel gidiyo ilk defa sabote etmedim :)). Şimdiye kadar birde oğlumA tuvaleti öğretebilirsem değmeyin keyfime :( cok zorluyo beni ama inat ettim bu sefer olacak :)

Iphone dan gönderildi

Tık TIK TIK ..huhu komşu :16:

selamlar hem eski takımım hemde kardeş takımımız :16:

herkesler iyidir umarım ...

kızlar ya yoğurt yiyince çok şişiyorum ve rahatsız ediyor beni
çokta seviyorum oysaki
genellikle salatalarla yiyorum
niye böyle oluyorum :(

selaaam :80::80: ben geldiim

dün döndük ama akşama kadar temizlik yaptığımız için bir türlü gelemedim

çok özledim sizi :23: iyice iyileştim diyetime kaldığım yerden restart verdim bugün :52:

+lardayım ve şişliklerim var serumlar ilaçlar filan ama inş iner birkaçgüne :8:

geçmişe dalmadan selam vereyim dedim umarım herkesler iyidir :16:

çok özledim sizi :23: iyice iyileştim diyetime kaldığım yerden restart verdim bugün :52:

geçmiş olsun canım yeniden hoşgeldin:16:

Oyyy Fatmacım hoşgeldinnnn:48::48: geçmiş olsun kuzum yayla havası yaramadı sana demekki ne yemiştinki zehirlendin:26 ne kusuru cnm benim zaten söylemiştin ayrıca tatiliz problem yok ama özledik açıkçası:38: iyi yolculuklar cnm sağ salim dönün evinize inş :16::16:

hoşbuldumm :)
cıslara dokunmamak için kavanozda salamura balık varmış onu yedim sonrada üzerine saçma şeyler yedim derken midem bozuldu sanırım :25:

teşekkürler anlayışınız için bende çok özledimm döndük sağ salim çok şükür :29:

Hoşgeldin canım çok özlemişim senii çok geçmiş olsun :16: Temiz hava çarpınca çok kötü oluyor alışık olmayınca

bende seni özledim canım hoşbuldumm :48:
ondan değil canım yediğimden :34:

Çoook geçmiş olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cook gecmıs olsun fatmacım ne dokundu acaba neyse ınsallah gecmıstır

oyyy cok gecmis olsun canim ya :29:

sağolun kızlar :38: geçti çok şükür uzun bir süre balık yemem herhalde :1:

eveeeet tatilimi de bitirmiş bulunuyorum. malum ilk zamanlar memlekette bayram koşuşturmasında geçti. tam ohhh tatil bitti gidip dinlenecem dedim. kp görümceyi hoooop peşimize taktı:47::47::47: neymiş osmaniyeden ankaraya bilet yokmuş nevşehirden biz bindirip ordan kozaklıya gidecekmişiz. he eşimde izin verirdi bir saat yol kalmış kaplıcaya kardeşini bırakıp giderdi. bende dedimki olmaz kızı burda bırakıp gitmek o da gelsin bari bizimle. kız baya direndi yok dedi ama içinden istiyordu konuşma şeklinden belliydi. sonra ikna oldu bizimle geldi. aslında zararı olmadı ama yinede eşimle çocuklarımla beraber zaman geçirmek istiyordum olmadı:19::19::19: ürgüp göreme kozaklı darende malatya her yeri gezdik iki günde ve malum her yerimiz balon gibi şişti yorgunluktan. ayyyy tam darendeden çıktık malatyaya doğru geliyoz hava sıcak yol manzarasız insana uyku çöküyo. uykum geldi kafam düştü. sonra dedimki kalk gülay uyuma zamanı değil sen uyursan eşinde uyur. kafamı kaldırdım eşime baktım yola bakıyo. döndüm çocuklara baktım uyuyolar. yola doğru baktım çift gidiş çift gidiş yolda eşim karşı şeride geçiyor. karşımızda en az 10 araba ve biz kamyonun altına doğru gidiyoz. bekir diye bağırmışım o anda. eşim kendine gelmesiyle direksiyonu kırması bir oldu. bir anda dalmış. korkudan mahvolduk:18::18::18:. malatyada mola verelim bir gece dinlenelim dedim yok az yol kaldı gideriz dedi. buraya kadar nasıl geldik bilmiyorum. bu sefer muş a geldik lokantadan yemek aldık eve geliyoruz yallah dedi bir köpek fırladı önümüze çarptık. köpek yuvarlandı sonra kalktığıyla koştu. bereket hızlı vurmamış araba. her şey iyi iken sonu çok kötü bitti. ama verilmiş sadakamız varmış şükür.

geçmiş olsun canım ya neyse size birşey olmamış köpekte iyidir inş :)

Meraba kızlar bende yemeğimi yiyip geldim herkes geri dönmüş anlaşılan hoşgeldinizz :16:

Sabah:
Tereyağda yımırta
Domates salatalık zeytin peynir zeytin
Avuç içi kadar köy ekmeği
Fındık

Akşam:
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Bir de peynir :31:

Peynir yemeyi çok seviyorum ama arada abarttım mı acaba diye de düşünmüyor değilim :37:

Spor:Birazdan mekik, squat ve şınavı yapıcam(inşallah yani)
Su:3 litre olur
Ayrıca maden suyu birazdan da türk kahvesi içmek istiyorum ama bakalım nolcek

afiyet olsun canım bende peynir yemekten çok çekiniyorum ya yağlı diye :)

afiyet olsun cnm. benim menum

sabah
5 ceviz
5 zeytin
peynir
2 dilim sucuk
maydanoz
domates
yesil biber

oglen
1 seftali
1 bardak süt

aksam
1 tabak taze fasulye yemegi
4 adet makarna :D

jillian yaptim +45 dk yurudum. 2 bucuk litre su ictim. kahveleri çayları saymıyorum tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet olsun canım makarnanın miktarı da çok hoşmuş :)

uzuuuun bir aradan sonra menum.
sahur: 1haslanmis yumurta, 15 kadar zeytin, 1salatalik, 1 yemek kasigi kadar tereyag, az bise yerfistigi, cok az pide
aksam: bir kase kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavi, roka salatasi
spor: 200 mekik, 600 trambolinde ziplama, 100 tekrara kadar kalca hareketi, 15 dk tifany 50 ser tane bacak hareketi
sanirim buna benzer bir seyler icin karar alinmisti. ip atlama falan denilmis ama ben dizimi yine agrittim o yuzden de trambolini kullandim squash da yapamadigim icin bacak ve kalca hareketlerini yerde yaptim.

afiyet olsun canım güzel dönüş yapmışsın :)

BUGÜN Kİ MENÜM

kalkar kalkmaz ılık ballı limonlu su

SABAH
1 kibrit kutusu kadar keçi peyniri
salatalık
3 tane ceviz
nane
1 fincan yeşil çay

1 saat spor
(70 squat + 120 mekik ve diğer çeşitli egzersizler)

ARA ÖĞÜN
2 adet hurma

ÖĞLE
1kase special k

AKŞAM
4 adet ızgara köfte
bulgur pilavı tuzsuz
narekşili zeytinyağlı salata

2 LT su

canım çok tatlı istiyor
regl olayları yüzünden :25::25::14::14::14:

afiyet olsun canım tatlı krizi için tarçınlı sütü önermişlerdi kızlar ben denedim işe yarıyor :)

selammm guzel takim :16:
menumu yaziyim gecmis okiyim

Sabah
musli sutle beraber

ara
1 kahve 1 kare chilili bitter

aksam
1 tepeleme avucum kadar beyaz leblebi

su 3 lt
spor 100 mekik leslie 2 mile

dun yemegi asiri kacirmistim oyle boyle degil karnim epey rahatsizdi hem de biraz dengelemek Adina bir sey yiyemedim pek

afiyet olsun canım :)

kızlar hertarafımdan ter aktı dusa gırmeden sıze yazayım dedım 700 defa ıp atladım bahcede ama sabah yuruyemıycem gıbı gelıyo oturunca anladım yoruldugumu:27::27:bıraz sonra mekıkte cekıcem ama baska ne vardı ortak spor unuttum

oo süpersin canım :46:

menum
sabah 1yumurtadan bıberlı omlet zeytın peynır domates
ara 1ısırık çikolata:26::26:
öğlen 1kepçe tarhana salata
aksam salata cacık azpeynır domates bıraz tuhaf oldu ama onları yedım:52:

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2bardak kırazsapıcayı
700ıp atlama 2saat yuruyus 200mekık mekıgı bıraz sonra cekıcem

afiyet olsun canım sıcakta insan acıksada sulu şeyler arıyor :)

İyi geceler meleklerimmm kusurabakmayın dün düğünden sonra tanıdıkları evlerine bıraktık annemle eve geç geldik gelir gelemz attım kendimi giremedim bugünde teyzeme kahvaltıya gittik geç geldik herşey yolundadır umarımm:16::16:

yok bitanem çarşamba günü yatıyoruz nasipse artık ne zaman çıkarız bilmiyorum 2 gün diyaliz görecek çünkü

yine yoğunsun anlaşılan kaptanım :)

Allah yardımcısı olsun kaptan şifalar versin

bugunku menum:
kahvalti:
1 elma
2 ceviz
2 ucgen peynir

ogle:
oglumdan 1 catal firinda makarna tirtikladim
2 dilim ananas

aksam:
1 tabak bamya yemegi icine 2 kasik pirinc pilavi
yarim domates
salatalik
bol yesil sogan kari-kca muptelasi olduk bu ara:1:

spor:
ip atlamalar tamam
benim gunluk yapacagim sporlarim vardi onlari yaptim hani her sabah yapcam dediklerim
sirt agrim hala gecmedi daha cok spor yapmak istedim ama kendimi illk gunden zorlamak istemedim yarin artiracagim insallah
2 bardak yesilcay limonlu
su 2 litre

afiyet olsun sindimm :38:

Sabah:

Akşam:
2 kaşık da yoğurt

afiyet olsun canım karbonhidrat olmuş biraz yumurtan yokmuydu :)

Selam kızlar nabersiniz beni soracak olursanız bugun ayran detoksuna başladım gayet güzel gidiyo ilk defa sabote etmedim :)). Şimdiye kadar birde oğlumA tuvaleti öğretebilirsem değmeyin keyfime :( cok zorluyo beni ama inat ettim bu sefer olacak :)

Iphone dan gönderildi

ayran detoksu nasıl birşey sindim sadece ayranmı içiyorsun?
inş alışır wcye canım

Tık TIK TIK ..huhu komşu :16:

selamlar hem eski takımım hemde kardeş takımımız :16:

herkesler iyidir umarım ...

selam hoşgeldiniz :29:

kızlar ya yoğurt yiyince çok şişiyorum ve rahatsız ediyor beni
çokta seviyorum oysaki
genellikle salatalarla yiyorum
niye böyle oluyorum :(

soğukmu yiyorsun canım içine kimyon atmayı dene derim annemide şişirir içine kimyon atar hep

afiyet olsun canım tatlı krizi için tarçınlı sütü önermişlerdi kızlar ben denedim işe yarıyor :)

soğukmu yiyorsun canım içine kimyon atmayı dene derim annemide şişirir içine kimyon atar hep
evet canım tatlı krizime çözümler bulundu :))
bu arada evet yoğurdu soğuk yiyorum ondan olabilir haklısın
bir dahakine dediğin gibi deneyeyim :16:

unutmadan menümü yazayım

SABAH
2 parmak kalınlığıa kadar keçi peyniri
3 tane ceviz
maydonoz
4 zeytin
2 karpuz

ÖĞLE
közlenmiş patlıcanlı keten tohumlu
bol yeşillikli salata
bir kase yoğurt

ARA ÖĞÜN
1 kase ballı yoğurt
1 adet galeta

AKŞAM
Öğlenin aynısı

2 LT su

Iphone dan gönderildi

oh masallah. basladin demek detoksa yeniden. ben su oruclari bitireyim eger vermeme gibi durumlara gelirsem detoks a bas vuracam. kiz tarti inat etti 80 asagi inmedi nuh dedi peygamber demedi ya.
kiz wc egitimine mi basladin allah kolaylik versin. bir hafta sabret duzelir.

menu
sahur: 1 haslanmis yumurta, 19 zeytin, 1 avuc yer fistigi 1 yemek kasigi kadar tereyag 1kucuk parca pide
aksam: adana kebap gibi bise( ben yaptim da bu sefer tutturamadim) az sogan peyvazi, kozlenmis patlican, el kadar lavas ekmek
sonrasinda bir tatli kasigi kadar tahin helvasi
spor: 1000 trambolin ziplamasi 200 mekik 30 squash 300 kalca bacak egzersizi

bu arada ayran detoksunu merak edenleer icin hemen tarif vereyim
bana eslik etmek isteyen olursa diye ben carsamba gunu baslicam kizlar yada sali mi yapsam sali yapayim evet
sali gunu baslicam kizlar:1:

malzemeler:
yogurt (ben kedim biraz koyu kivamli seviyorum sizde sevidiginiz sekilde yapabilirsiniz o nedenle olcusu size kalmis)
4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bugday (bulgurda kullanilabilir)
isteyen salatalik, nane ve reyhan da ekleyebilir
tum malzemeler haslanir karistirilir ve iki saat arayla kaselerde yenir yani her kaseye iki kepce yada 1 bucuk yeterli kepcenin buyuklugune bagli sizde goz karari ayarlarsiniz artik..
once sabah guzel bi kahvalti yapilir normal karatay kahvaltisi olabilir mesela:
1 yada 2 haslanmis yumurta
peynir
bol sebze
zeytin
kahvalti en gec 10 da yapilmali ve iki saat sonra hazirladigimiz ayrani icicez..en gec 8 e kadar iki saat arayla bunu yicez butun gun..
iki gun yapiliyo sadece..ve iki gunde 2 kilo verenler bile var..

iste bu kadar kizlar

hmm şimdi anladım bu detoksu merak ettim 2 gün mü yapılmalı?

6, takım grup spor hareketleri

1-300+300 ip atlama ister hepsini bir arada ister yarısını sabah yarısını akşam yapabilirsiniz ip atlamaya başlamadan önce nefes egzersizleri yapmayı unutmayalımm 20,30,40 lık setler halinde yapabilirsiniz arada dinlenebilirsiniz ip atlayamayanlar 15 dk lık başka bir spor yapabilir dans vb

2- 100 mekik veya rahatsız olanlar için yarım mekik kendimizi zorlamayacak şekilde

3-30 squat

toplamda 30 dk lık bu sporları her gün mutlaka yapmaya çalışalım melekleirmmm ilaveten kendi sporlarımızı yapabiliriz bunlar olmazsa olmazlarımız zafer bizim olacak:13::13:

İp Atlayarak zayıflama formülü
İp atlamanın bacaklarınız için mükemmel bir egzersiz olduğunu biliyor musunuz? İste size 10 dakikalık günlük bir egzersiz programı…
Çift bacakla ısınma (3 dakika)
Bacaklarınızı birarada tutarak ip atlayın. Yorulursanız yürüyün. Bir yerinizi incitmemek için dirseklerinizi belinize yakın tutun ve ipi bileklerinizi kullanarak çevirin.

Alçak zıplama (2 dakika)
Vücudunuzu alçaltarak ip atlayın. Omurganızı ve kalçalarınızı sabit bir şekilde tutmak için karın kaslarınızı sıkın.

Zıplama (1 dakika)
ipi yavaşça çevirirken, tek bacağınız önde diğeri arkada olacak şekilde hamle yapın. İp başınızın üzerindeyken, zıplayarak bacak pozisyonunuzu değiştirin. Ritmi tutturmak için yüksek sesle müzik dinleyebilirsiniz.

Çift bacakla soğuma (2 dakika)
2 dakika boyunca normal şekilde ip atlayın ve daha sonra yürüyün. Hareket sona erdiğinde bacaklarınızla esnetme hareketleri yapın.

Tek diz kaldırma (2 dakika)
ipi başınızın üzerinden geçirdikten sonra, ipin üzerinden atlamadan önce sağ dizinizi 90 derecelik açıyla bükerek kaldırın. Bacak değiştirerek hareketi tekrarlayın. Yumuşak bir şekilde yere basmak için, hareketi alçalarak yapmaya çalışın.

isteyenler yukardaki eşkilde de atlayabilir seçim sizin meleklerimmm

Eki Görüntüle 1205007

kaptan süper ama ip atlamayı nasıl yapacağım bilmiyorum 8.katta oturuyoruz biz evde yaparsam ses gider mi ki :26:

ben egzersizleride deneyeceğim kaptan çok iyi oldu bu :15:

evet canım tatlı krizime çözümler bulundu :))
bu arada evet yoğurdu soğuk yiyorum ondan olabilir haklısın
bir dahakine dediğin gibi deneyeyim :16:

iyi bari :) tamam canım soğuk yememeye çalış :)

valla iyi olmaya çalışıyorum 2 gündür biraz rahatsızdım regl olayları falan bilirsin :17:
sen nasılsın

geçmiş olsun canım bende iyiyim çok şükür :29:

unutmadan menümü yazayım

SABAH
2 parmak kalınlığıa kadar keçi peyniri
3 tane ceviz
maydonoz
4 zeytin
2 karpuz

ÖĞLE
közlenmiş patlıcanlı keten tohumlu
bol yeşillikli salata
bir kase yoğurt

ARA ÖĞÜN
1 kase ballı yoğurt
1 adet galeta

AKŞAM
Öğlenin aynısı

2 LT su

afiyet olsun canımm ara öğün acıktığın için mi yapıyorsun?

canim hos geldin. tekrar cok gecmis olsun. ilk geldigin gun ancak evi toparlayabiliyon zaten baska birseye bakamiyorsun. o arti rakamlari da hiiic umursama conku odemdir. ben iki bucuk kilo artida gibiydim bir gun dinlendim indi vucudum sukur.

Back
X