Tünaydın meleklerimmmm

cadıcım erken kalkıyorsan siesta yapabilirsin öğle uykusu hakikaten çok faydalı

bravo neslim o kadar yaramazlığa rağmen tartı yüzüne gülmüş tbrkler kuzummm yeni işin hayırlı uğurlu olsun inş huzurlu bir çalışma ortamın olur bitanemm

zaten çarşamba başlamayacakmıydınız üçünüzde:26:
oyy canımsın

bitanem bende buradan ayrı kaldığım zaman inan bir eksiklik hissediyorum ama bazen oluyor işte evet o programı su içmeyi unutan çevremdeki pek çok insan kurdu alarm her yerde ötüyor çünkü

afiyetolsun o zaman bitanemmm

limonlu bence seveceksin yeşilçayı

regl dönemi biraz tehlikeli ama sen başarıyla atlatacaksın cnmm
tünaydın Gülayımmm gece de uyuyamadın sanırımm bence hepsine spor yaptır geçenki gibi öüğlen hepsi uyusun sende biraz dinlenirsin
ooo tam denk gelmiş o zaman sık sık dal çık denize sinüslerin boşalsın cnmm iyi eğlenceler

tamam o zaman cemrem cuma listedesin

sneinle takımımız fulll oluyor hadi bakalım ilk kimi mezun edeceğiz

bende kabloyla atlıyorum sindim rahat oluyor mekik ve squat da var kuzum toplu sporda
evet cenazeye gittik ağladık düğüne gittik oynadık bu hafta çok garipti kuzumm inşallah bitanemm hayırlısıyla ameliyat bitsin artık beklemekten öldük hakikaten takım sana emanet

hepinize güveniyorum ben zor bir çocukluk geçirdim sindim ne anne vardı ne baba ortaokula dek hep annem yanımda olsun istemiştim çocukken o yüzden çok şükür rabbim bugünümü aratmasın ama bir eşim ve çocuklarım olsunda isterdimm açıkçası fakat önceliğim hep annem oldu herşeyde vardır bir hayır diyorum kuzum
denersin sindim zorlanırsan izin alırsın

çemberin yenisini alırsın bitanemmm detoksta başarılar

Sindim kahvaltıların çok az bitanemmm