- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
iadeyi ziyaret yapayım dedim merhaba kızlar iyi akşamlarben 3.takımdan aybüke
Heh şöyle hoşgeldin Aybükecimmmm çay kahve ne ikram edelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iadeyi ziyaret yapayım dedim merhaba kızlar iyi akşamlarben 3.takımdan aybüke
Heh şöyle hoşgeldin Aybükecimmmm çay kahve ne ikram edelim![]()
hoşbuldummm canımbilmem ki ne içsem şu metabolizma çayı olmasında ne ikram edersen canım
![]()
Dunki menüm
Sabah mantar kavurmasızeytin paynir domates ssalatalik fistik
Öğlen1 kase cçorba patlıcansalatasi
Aksam 4izgara köftebol karisik salata ayran
1bardakekinezya
2 bardak yYeşilçay
1bardak sinameki
1 saat yyürüyüş
Bugünkü menüm
Sabah peynir zeytin domates salatalik yeşil mercimek salatasi turp roka findik
Oglenayran tarhana
Aksam taze fasulye salata yoğurt
2 bardak yYeşilçay
1 bardak biberiye
30 dk yürüyüş
100 mekik
300 ip atlama
Dunki menüm
Sabah mantar kavurmasızeytin paynir domates ssalatalik fistik
Öğlen1 kase cçorba patlıcansalatasi
Aksam 4izgara köftebol karisik salata ayran
1bardakekinezya
2 bardak yYeşilçay
1bardak sinameki
1 saat yyürüyüş
Bugünkü menüm
Sabah peynir zeytin domates salatalik yeşil mercimek salatasi turp roka findik
Oglenayran tarhana
Aksam taze fasulye salata yoğurt
2 bardak yYeşilçay
1 bardak biberiye
30 dk yürüyüş
100 mekik
300 ip atlama
Ben kaptim kaptanim benim ekinrzyam ayni öyle fincanin yanindakinden gecen günsormustumya
ekinezyayı seversin umarım sanırım tadını sevmedinn metabolizma çayının
![]()
buyur kuzummmm![]()
ekinezyayı seversin umarım sanırım tadını sevmedinn metabolizma çayının
![]()
buyur kuzummmm![]()
Off çok iciyom dimi su bile bazen 4 litre oluyor
Afiyetolsun gülümmm çıntarı sevmişsindir umarımmdün 4 bardak bitki çayı olmuş yine kuzummm
:KK12
hani söz vermiştin 3 bardak içecektin![]()
Ben kaptim kaptanim benim ekinrzyam ayni öyle fincanin yanindakinden gecen günsormustumya
Ne yalan soyliyim okadar bitki cayi içerim ama ekinezyayi bende sevemedim.bagisiklik için mecbur iciyorummeantrees .!.:severim canım , sevmedim demeyelim de biraz farklı geldi tadı alışkın olmadığım bir tat ondan sanırım ama yarın tekrar içeceğimellerine sağlık canım çay iyi geldi
![]()
severim canım , sevmedim demeyelim de biraz farklı geldi tadı alışkın olmadığım bir tat ondan sanırım ama yarın tekrar içeceğimellerine sağlık canım çay iyi geldi
![]()
Off çok iciyom dimi su bile bazen 4 litre oluyorcintara bayildim kültür mantari samangibiymis anladim yine alcam yarin bulursam
Acaba demiştim yanlismi aldim diye doğruymuş bide pek ucuz değil
Afiyetolsun gülüm sana özellikle vermedim bitki kotanı doldurmuşsun ama kapmışsın yinedeaaklıma gelmişken dün uğradım aktara hastahane dönüşü aynı senin gösterdiğinin kurusu gülüm benimkide yalnız sadece mor yerleri kalmış ikimizinki de doğru yani
![]()
Ne yalan soyliyim okadar bitki cayi içerim ama ekinezyayi bende sevemedim.bagisiklik için mecbur iciyorum
ben tadına çok alıştım özellikle yazın meyvesuyu gibi oluyor buz gibiafiyetolsun tatlım
Gülüm tamam su içmek çok güzel ama hem su hem 4 bardak bitki çayı çok fazla allah korusun böbreklerini yoracaksın ben sana demiştim bayılacaksın çıntara diye al bitanemm hiç korkmadan afiyetle tüket mangala değişmem çıntarı![]()
Acaba demiştim yanlismi aldim diye doğruymuş bide pek ucuz değil
tamam canım bende deneyeceğim bundan sonra o zaman içindekiler çok çok faydalı şeyler zaten![]()
Gerçekten öyle sanki tavuk sote falan yedim çok tatliydi.yagmur yagiyo dünden beri yarin yine dolu kovalar dizilir meydana alican mutlaka bunca yol nazil kesfetmemisim.aslında böbrek çok önemli napsamki sudami az olsa sen bi hesaplama metodu vermiştin biara kiloyla 0.33 carpikiyodu galiba ona gore 2 litre falan icmem lazimm
ben tadına çok alıştım özellikle yazın meyvesuyu gibi oluyor buz gibiafiyetolsun tatlım
G
Gülüm tamam su içmek çok güzel ama hem su hem 4 bardak bitki çayı çok fazla allah korusun böbreklerini yoracaksın ben sana demiştim bayılacaksın çıntara diye al bitanemm hiç korkmadan afiyetle tüket mangala değişmem çıntarı![]()
Gerçekten öyle sanki tavuk sote falan yedim çok tatliydi.yagmur yagiyo dünden beri yarin yine dolu kovalar dizilir meydana alican mutlaka bunca yol nazil kesfetmemisim.aslında böbrek çok önemli napsamki sudami az olsa sen bi hesaplama metodu vermiştin biara kiloyla 0.33 carpikiyodu galiba ona gore 2 litre falan icmem lazimm![]()
Ah ah kacabilsem keske Sena arkafasimiz boluda kilosu 1 lira demişti7 kat pahali bburada.inşallah bool toplam işlerdir daucuz satarlarSweetdimpkeşke:(ost: 37476713 .!.:
yanlışlık yok ama sizin orda hakikaten pahalı burda en iyisi 5 lira ama dün teyzemle konuştum ham zeytinin kilosunu 7,5 tan almış gözlerim pörtlediburda 3 kilosu 10 lira kaçın kuzum bu tarafa
evet bağışıklık sistemini güçlendiriyor c vitamini deposu kuzum şifa olsun![]()