evveeett kacak menuler gelsın kızlarrrr
cuma gunkı menum
sabah kk kahvaltısı + 6 tane sıyahuzum kurusu
aksam sporuna da basladım
20 mekık 15 dk bel cevırme
kol hareketlerı
bacak hareketlerı
toplamda 40 dk spor yaptım
ctesı kızlar yataktan cıkmak ıstemedım oyyy ne guzeldı o yatak oyle asıgım zaten yatagıma yastıgıma guzel guzel cıcıler gıydırmıstım mıs gıbı de kokuyodu yatagım neyse efenım kalktım kahvaltı yaptım 1 tanede muz yedım yagmurda yagıyodu şakır şakır dedımkı soyle bı turk kahvesı yapayım yagmurun sesınde ıceyım... mutfaga bı gırdım anam şarıl şarıl su seslerı hayırdır dedım dolap kapagını acmamla dunyamın basıma yıkılması bır oldu.. bızım bına 4 katlı ben 2.katta ustumdede 2 kat var yanı.. onların butun mutfak suları bana gelmmıs aman ya rabbi hemen eskı havlularım vardı bereket atcaktım ıyıkı atmamaısım hemen koydum havluları parke ıslanmasın dıye . kosturdum ust katlara haber verdım dedımkı cesmelerı acmayın eve dondum neler yapmadım kı lavabo acıcılar borudan hortum sokmalar yok acılmadı esımı aradım cıktı geldı acamadık bu arada komsumun bulasıkları bırıkmısmıssssss sankı benım bırıkmedı hanımefendı bulasık yıkamıs sular bende tabı bende ıcerdeyım dolaplar ben farkedene kadar suyu cekmıs kı daha 1 senelık dolaplar

cıktım dedım komsu cesmelerı kullanmayın aaa ben bılemedım hallolmustur dıye actım dıyo kardesım madem oyle bı zahmet kaldır bı yerlerınıde gel sor demı naptınız dıye kı sorun bende degıl apartmanın ortak gıderınde... otekıde gelmıs yaptırda yıkayalım bulasıkları dıyo ben verıcekmısım parasını ınanın o soyleyene kadar para konusu aklıma bıle gelmedı komsu napalım yardım lazımmmı bı tesısatcı bulalım dıcene gelmıs bana ne dıyo

amaaan kac kere suları actılar sayısı bellı degıl tıkanıklık yerın altındaymıs esım ındı asagıya kazdı heryerı boruları cıkardı temızledı fakat mahallenın gıderıde doluymus beledıyeyı cagırdık bakalım artık..
yanı kızlar c.tesı ne leptın ne bırsey ne ara bosluk bulduysam o zaman tıkındım keza pazarda oyle amma sporumu yaptım