Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar oyyy bu gün ne yoruldum. ama işimin yarısı bile bitmedi daha. akşam dörde kadar ev işi yaptım dilayla beraber. sonra biraz nette fırın aradım. birde baktım evden çıkmam gereken saat gelmiş aceleyle hazırlandım çıktım. arçelikten bir fırın beğendim ve aldık şükür. yarın akşam getirecekler kısmetse. eee akşama kadar çalışınca yemek yapmak hayaldi. bende dolapta mantı vardı onu yaparım diyodum. çocuklar tutturdu pizza istiyoruz diye. eşimde pizza yerine sizi başka bir yere götüreyim dedi ve mangal diye bir yere götürdü. isteyen kendi pişiriyo isteyen hazırpişmiş yiyo. biz kendimiz pişirmeyi tercih ettik. her masaya bir bakır davumbaz yerleştirmişler ne duman ne bişe çok güzel. bol biber domates de getiriyolar. istediğimiz etleri de getirdiler. şiştik resmen. ama muşta böyle hizmet görmedim ben muhteşemdi

Çok yorulmuşsun cnm benim ama sonu güzel bitmiş kendin pişir kendin ye yerlerini çok severim ben fırınını da almışsın iyi günlerde kullan cnm benim :KK60:

bu günkü menüm
sabah : kk
ara: 1 fincan türk kahvesi, 2 meşrubat bardağı dolusu yeşil çay( birine maydonoz da koydum)
akşam: 1 servis kaşığı makarna salatası, 1 kaşık havuç salatası, 1 şiş adana, 1 şiş kuşbaşı, bol salata, bol közlenmiş biber domates, ayran, bir parça da tandır ekmeği

Afiyetolsun cnmmm meşrubat bardağını görünce hemen gardımı almıştım:KK22::KK22:

Meleklerimmm yarın tartı günü malum o yüzden sizlerden ricam her hafta olduğu gibi bugün şişlik ödem yapabilecek gıdalardan uzak duruyoruz özellikle turşu cısss bol bol derin nefesler almayı unutmayın derin nefesle alınan oksijen metabolizmayı hızlandırıp yağları yakıyor biliyorsunuz size güveniyorumm:KK68::KK68:En Büyük TÜRKİYE kalktıktan en az yarım saat sonra tartılın ki şişlik filan varsa gitmiş olsun:KK76:

Kaptanım süpersin ne güzel tüyolar bunlar böyle, inşallah yüzünü kara çıkarmayız :KK76::KK76:

Merhaba kardeş takım, nasılsınız:KK66:?

Yarın hepimizin yüzü tartıda gulsun:)

Merhaba, biz iyiyiz sen nasılsın? Ayy inşallah hepimizin yüzü gülsün :KK68:

index.php
:KK48::KK48::KK48:

Aman kaptancığım sok o kartlarını sen cebine :KK60:

Hemen bugünkü menümü yazayım da kaptanımı kızdırmayalım :cool:

Sabah peynir, zeytin, maydanoz, badem, ceviz, bir yerli muz
Ara 1 kase zencefil,zerdeçal,tarçın karışımlı yoğurt, 1/2 mandalina
Akşamüstü 1 tabak semizotu yemeği, salata
1 bardak biberiye çayı, bir bardak adaçayı 2.5 lt su
Spor olarak da temizlik :)

*** 6.Takım 385. ETAP ***

35nur35(99,4/ / /% )
eylul sıla(63,1/ / /% )
gamze12345(79,9/ / /%)
makres76(66,1/ / /% )
merinetya(75,9 / / /% )
neslihank4( 77,5/ / /% )
senasevval(51,5/ / /% )
sindi564( 82,7/ / /%)

6.Takım Ortalaması: %

Hemen bugünkü menümü yazayım da kaptanımı kızdırmayalım :cool:

Sabah peynir, zeytin, maydanoz, badem, ceviz, bir yerli muz
Ara 1 kase zencefil,zerdeçal,tarçın karışımlı yoğurt, 1/2 mandalina
Akşamüstü 1 tabak semizotu yemeği, salata
1 bardak biberiye çayı, bir bardak adaçayı 2.5 lt su
Spor olarak da temizlik :)

Afiyetolsun Gamzemmm menün harika cnmm omega3 ümüzü de almışız:D:D yoğurt karışımından memnunmusun cnmm :kk77: etkisi oldumu sende

Afiyetolsun Gamzemmm menün harika cnmm omega3 ümüzü de almışız:D:D yoğurt karışımından memnunmusun cnmm :kk77: etkisi oldumu sende

Zencefili yeni aldım kaptanım bugün denedim tadı hoşuma gitti yerim ben bunu :) bakalım etkisi olacak mı.. :KK51:

Haydi bakalım ben kaçıyorum yarın tartı yüzümüzü güldürsün inş meleklerimm:KK68::KK68:

İyi geceler kaptanıııımmm :KK60:

slm kızlar oyyy bu gün ne yoruldum. ama işimin yarısı bile bitmedi daha. akşam dörde kadar ev işi yaptım dilayla beraber. sonra biraz nette fırın aradım. birde baktım evden çıkmam gereken saat gelmiş aceleyle hazırlandım çıktım. arçelikten bir fırın beğendim ve aldık şükür. yarın akşam getirecekler kısmetse. eee akşama kadar çalışınca yemek yapmak hayaldi. bende dolapta mantı vardı onu yaparım diyodum. çocuklar tutturdu pizza istiyoruz diye. eşimde pizza yerine sizi başka bir yere götüreyim dedi ve mangal diye bir yere götürdü. isteyen kendi pişiriyo isteyen hazırpişmiş yiyo. biz kendimiz pişirmeyi tercih ettik. her masaya bir bakır davumbaz yerleştirmişler ne duman ne bişe çok güzel. bol biber domates de getiriyolar. istediğimiz etleri de getirdiler. şiştik resmen. ama muşta böyle hizmet görmedim ben muhteşemdi
Firinnin hayirli olsun canim güle güle kullan

Back
X