- 5 Temmuz 2012
- 1.344
- 3.243
- 248
- 48
Bende hepinizi seviyorumben de seni seviyoruuuummm canımın içi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hepinizi seviyorumben de seni seviyoruuuummm canımın içi![]()
Ayy ne kadar güzel tepkiler darısı başımaDüğün güzel geçti, tepkileri gördükçe daha da güzel geçti diyebilirim.Herkese anlatmaktan yoruldum. Bir ara mikrofonu alayım da tek tek anlatana kadar bir kerede anlatıp kurtulayım dedim o derece yani.
Şaka bir yana kimse beni tanımıyor yok böyle bir şey ya. En son düğünümde makyaj yaptığımdan birde makyajlı görünce beni artık gelin ve damattan çok ben konuşuldum. Kızkardeşim diyor ki abla herkes seni anlatıyor bana. Bazıları diyor ki bekar sanacaklar görücü gelecek sana çocuğu bırak, bende diyorum ki olsun yeğenim derim.
Çok güldürdüler beni yaa. Çoğu da artık bu kadar yeter daha kilo verme yüzün de zayıfladı diyor. Bende eski halime döndüm diyorum, yok eskiden böyle değildin diyorlar, 13 sene öncesini ben bile unuttum diyorum böyleymişim demekki kas kaybetmedim ki. Yaş faktörüde var tabi. O zamanki cildimle şimdiki bir mi. Bir de kilo alıp verince ister istemez biraz değişiklik olur tabiki.
okadar bulgura yuklenme ust usteoff ben de dün yapacaktım canım çekmişti ama bulgur pilavı vardı, bitmedi de bir türlü bitse de kısır yapsam![]()
ben bi ara araştırmıştım.sanırım antioksidandılar.karataya başlayınca onların takviyelerine başladımkızlar cla ve l-carnıte dıye takvıyelerı bılen varmı kullanayım mı
NE GUZEL OLURDU DEMI YA HEPIMIZ TOPLAŞSAKKaldı kız sana yeter uç gel bekliyorum.
kızlar cla ve l-carnıte dıye takvıyelerı bılen varmı kullanayım mı
Düğün güzel geçti, tepkileri gördükçe daha da güzel geçti diyebilirim.Herkese anlatmaktan yoruldum. Bir ara mikrofonu alayım da tek tek anlatana kadar bir kerede anlatıp kurtulayım dedim o derece yani.
Şaka bir yana kimse beni tanımıyor yok böyle bir şey ya. En son düğünümde makyaj yaptığımdan birde makyajlı görünce beni artık gelin ve damattan çok ben konuşuldum. Kızkardeşim diyor ki abla herkes seni anlatıyor bana. Bazıları diyor ki bekar sanacaklar görücü gelecek sana çocuğu bırak, bende diyorum ki olsun yeğenim derim.
Çok güldürdüler beni yaa. Çoğu da artık bu kadar yeter daha kilo verme yüzün de zayıfladı diyor. Bende eski halime döndüm diyorum, yok eskiden böyle değildin diyorlar, 13 sene öncesini ben bile unuttum diyorum böyleymişim demekki kas kaybetmedim ki. Yaş faktörüde var tabi. O zamanki cildimle şimdiki bir mi. Bir de kilo alıp verince ister istemez biraz değişiklik olur tabiki.
offf sorma 3 kaşık yersem bitmez tabieşim de çok pilav sevmez zaten bitmiyor yarabbimmm
![]()
Bende hepinizi seviyorum![]()
anacım napayım nerelere gıdeyım ben bılemedım
malesef tatlım aylık %2 barajını geçemedin takım içi ilk 3 e girince siliniyor kuzum
hoşgeldin neslimmmmyokluğun çok belli tatlım
o dağların hepsi ovaya dönüşecek nurum merak etme sen az sabır
hadi inşallahhhh
öncekileri yazarsa neslim 1 hafta ağırlaştırılmış ceza alır
offf laz böreği yazıp durma neslim içimin yağları eridibu hafta işin zor bastır spora
afiyetolsun cnm kardeşinin düğününde eli mahkum tatmak lazım afiyetolsun yaramasın inş tatlım dünkü menün süper rabbim ömür boyu sağlık mutluluk huzur versin kardeşine
yalnız en az hedef 400 gr kuzummm
oyyy kayıp şirinem gelmiş bi ce deyip yokoluyorsun iyiyiz kuzum sen nasılsın paşamın keyfi yerindemitablo için tşkler tatlım gel ge senin için yerim her zaman hazır canım benim
hamişsin tatlım sağ salim al kucağına hem emzirme avantajın da olacak korkma o kadar fazla almamışsınki
allah razı olsun neslim gönder tabiii sonra çoğaltıp herkes faydalansın
seve seve kuzum ne demek
afiyetolsun kısır serbest bitanmem
Eritcez gariii gamzemmmmm![]()
deme neslimmmmmşimdi de sabah öğle akşam koş babam koşşşş
gülü seven dikenine katlanır tatlım
bitanem bir ara bende alayımd edim ama vazgeçtim lastikleri dayanmıyormuş evde varsa kullan bence aprı geçiciyse sorun yok karın kasların çalışıyor demektir ama uzun sürüyorsa yapma tatlım
evet neslim ben görümcen zannettimtekrar başınız sağolsun
en sık başvurduğum yöntemdir benimde biraz pembe yalan oluyor ama napim
Hoşbuldum nurummm aman sorma battım yine sırf şu bereket olayı yüzünden aldım olsun bulunsun ne diyelimgenelde bakliyat türü aldım tatlım
hakıkaten kaptanım aıle gıbı olduk bız yaaa hatta gıbısı fazla
tatlım bu carnitinleri vücutçular kullanıyor yağ yaktığını biliyorum fakat bizler için uygun değil yıllar önce spor salonuna gidiyordum oradaki hocamıza sormuştum kullanmamı istemedi tatlım ne de olsa kimyasal birşey tavsiye etmem sanada
oooo resmen düğünün yıldızı olmuşsun bitanemm ne güzel tepkiler ama böyle olacağını tahmine diyorduk 30 kilo dile kolay 4 çocuk faktörünü de unutma harikasın kuzum azmin zaferi işte bu
Gamzem ben artık yarım bardaktan yapıyorum bulgur pilavını yoksa bitmiyor
hayırdır ne güzel bir sevgi zinciri olmuş böylebende bendeee
hepinizi çoks eviyorum paçilerimmmm
![]()
hıı çakallık yapayım dedım karnit alıp ıkı katı yag yaksın ama haklısın kımyasal
tatlım bu carnitinleri vücutçular kullanıyor yağ yaktığını biliyorum fakat bizler için uygun değil yıllar önce spor salonuna gidiyordum oradaki hocamıza sormuştum kullanmamı istemedi tatlım ne de olsa kimyasal birşey tavsiye etmem sanada
oooo resmen düğünün yıldızı olmuşsun bitanemm ne güzel tepkiler ama böyle olacağını tahmine diyorduk 30 kilo dile kolay 4 çocuk faktörünü de unutma harikasın kuzum azmin zaferi işte bu
![]()
Sildiririz kartı inşallah. O zaman hedef 65,6 olacak demekki öyle mi. Tamam inşallah gider bakalım. Bu akşam spora başlıyorum allahın izniyle.
malesef tatlım aylık %2 barajını geçemedin takım içi ilk 3 e girince siliniyor kuzum
hoşgeldin neslimmmmyokluğun çok belli tatlım
o dağların hepsi ovaya dönüşecek nurum merak etme sen az sabır
hadi inşallahhhh
öncekileri yazarsa neslim 1 hafta ağırlaştırılmış ceza alır
offf laz böreği yazıp durma neslim içimin yağları eridibu hafta işin zor bastır spora
afiyetolsun cnm kardeşinin düğününde eli mahkum tatmak lazım afiyetolsun yaramasın inş tatlım dünkü menün süper rabbim ömür boyu sağlık mutluluk huzur versin kardeşine
yalnız en az hedef 400 gr kuzummm
oyyy kayıp şirinem gelmiş bi ce deyip yokoluyorsun iyiyiz kuzum sen nasılsın paşamın keyfi yerindemitablo için tşkler tatlım gel ge senin için yerim her zaman hazır canım benim
hamişsin tatlım sağ salim al kucağına hem emzirme avantajın da olacak korkma o kadar fazla almamışsınki
allah razı olsun neslim gönder tabiii sonra çoğaltıp herkes faydalansın
seve seve kuzum ne demek
afiyetolsun kısır serbest bitanmem
Eritcez gariii gamzemmmmm![]()
deme neslimmmmmşimdi de sabah öğle akşam koş babam koşşşş
gülü seven dikenine katlanır tatlım
bitanem bir ara bende alayımd edim ama vazgeçtim lastikleri dayanmıyormuş evde varsa kullan bence aprı geçiciyse sorun yok karın kasların çalışıyor demektir ama uzun sürüyorsa yapma tatlım
evet neslim ben görümcen zannettimtekrar başınız sağolsun
en sık başvurduğum yöntemdir benimde biraz pembe yalan oluyor ama napim
Hoşbuldum nurummm aman sorma battım yine sırf şu bereket olayı yüzünden aldım olsun bulunsun ne diyelimgenelde bakliyat türü aldım tatlım
Amin inşallah canım. Sabırla olacakAyy ne kadar güzel tepkiler darısı başımaçok sevindim canım senin adına
![]()
Hemde ne güzel olurdu. Yemeklerimizi hep birlikte yesek kimse hata yapmazdı. Bir ara komşularımla böyle bir şey yapmıştık. kimse kaçamak yapamıyordu şimdi ben pek uyamıyorum onlara iş yüzünden.NE GUZEL OLURDU DEMI YA HEPIMIZ TOPLAŞSAK
ay makress sen anlattıkca dugunu ben kendımı hayal ettım basrol oyuncusu olarakAmin inşallah canım. Sabırla olacak
aaa bak hıc bu aklıma gelmemıstı aslında ben aksam hepımızın musaıt oldugu zaman kameralı sporu dusunmustumHemde ne güzel olurdu. Yemeklerimizi hep birlikte yesek kimse hata yapmazdı. Bir ara komşularımla böyle bir şey yapmıştık. kimse kaçamak yapamıyordu şimdi ben pek uyamıyorum onlara iş yüzünden.
Bende tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum. zaten 4 çocuk olduğu için tepkiler daha da bir fazla oldu ya.
![]()
Evet gerçekten muhteşem. Rabbim sana da nasip eder inşallah. Sabırla sende ulaşacaksın hedefine. Çok iyi gidiyorsun zaten, bu şekilde önünde hiçbir engel duramaz allahın izniyleay makress sen anlattıkca dugunu ben kendımı hayal ettım basrol oyuncusu olarakmuhtesem o duygu yaa
![]()
amın canım ıns ... bu kez bende ınanıyorumEvet gerçekten muhteşem. Rabbim sana da nasip eder inşallah. Sabırla sende ulaşacaksın hedefine. Çok iyi gidiyorsun zaten, bu şekilde önünde hiçbir engel duramaz allahın izniyle
anacım napayım nerelere gıdeyım ben bılemedımkoye gıdıyoruz hadı ılk zamanlar yatak dosek yatıyodum hava degısımnden sımdı halsızlık oluyor dovulmus gıbı oluyorum resmen yanı sureklı hastayım kayınvalıdemlerın yanında bırde yıyeceklere oyle dersem ohhooo sagır sultana dedıkodum gıder
![]()
hakıkaten kaptanım aıle gıbı olduk bız yaaa hatta gıbısı fazla
hıı çakallık yapayım dedım karnit alıp ıkı katı yag yaksın ama haklısın kımyasal
Sildiririz kartı inşallah. O zaman hedef 65,6 olacak demekki öyle mi. Tamam inşallah gider bakalım. Bu akşam spora başlıyorum allahın izniyle.
Lastiklerine bir şey olmadı kasları çok iyi çalıştırıyor. Diyete başladığım ilk 4 ay zaten genelde step ve bu aleti kullandım. Tamamen kol ve karın gücüyle hareket ediyorsun tavsiye ederim aslında. Ben 5 dakika yapabiliyorum bir nevi mekik gibi,
Hemde ne güzel olurdu. Yemeklerimizi hep birlikte yesek kimse hata yapmazdı. Bir ara komşularımla böyle bir şey yapmıştık. kimse kaçamak yapamıyordu şimdi ben pek uyamıyorum onlara iş yüzünden.
Benim evde bilgisayarım yok katılamam ama oalbilir aslında müsait olanlarla birlikte, hatta çok da güzel olur mecburi hisseder herkesaaa bak hıc bu aklıma gelmemıstı aslında ben aksam hepımızın musaıt oldugu zaman kameralı sporu dusunmustum
evet esıme transfer cok mantıklı kı cogu kez oyle yapıyorum aksamda caktırmadan mutfaga koydum tabagımı
o zaman diğer sık kullandığım 2. yöntemi uygulayacaksın kuzumm çaktırmadan tabağını ya mutfağa bırakacaksın ya da eşine transfer
kesinlikle fazlaaldıığımız nefesten haberimiz var çoğu burda yazılmasa bile
gereksiz nurum yağ yakayım derken vücut kimyanı altsüt etme bence
spora sılırsan gider kuzumm ben barfiks aldım tatlım bir de direnç lastiği onunla harika oluyor tüm kaslar çalışıyor birde abartıp direnç lastiğine ayaklarımı geçiriyorum yere yatıyorum mekik çekiyorum ayaklarda inip kalkıyor yağ mağ kalmıyorsüper oluyor inş kopmaz
![]()
Kesinlikle sofrada kaçamak yapacak yiyecek bulunmazdıki zatennn![]()
mantıklı hem arkadas olunca ınsan motıve oluyorBenim evde bilgisayarım yok katılamam ama oalbilir aslında müsait olanlarla birlikte, hatta çok da güzel olur mecburi hisseder herkes