Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin neslimmm kuzum meyveler çok fazla :KK57::KK12: bu hafta çok dikkat etmen lazım 1 porsiypnu geçme lütfen:KK60:

bende eş olmadığı için sorun yok kuzum:D

çiğnemezsen faydasını göremezsin Gamzecimm çiğneyeceksinki faydalı yağlar ortaya çıksın istersen yiyeceğin zaman taza öğütebilirsinde nasıl istersen kuzum ben alıştım çiğniyorum artık

berilcim erken kahvaltı yapanlar 2,5-3 öğün yapabiliyor fakat benim gibi 10 da kahvaltısı bitenler için 2 öğün yetiyor bitanem:kk77:

nesli kaçtı :KK55::KK55:
ağzımda yaralar çıktı vitamin için yedim öğlen meyve kürü yaptım aklımca çok mu olmuş

günaydın kızlar geçmişe dalmışım seslenmeden.dün 2 ara bi dere misafir gidince mekik programını yaptım akşam
bu gün sabahta yaptım bşiler. bu arada dün kız tartıya çıktı annee dedi ben kilomu almışım 4 kilo fazla gösterdi beni dedi
bende tartıyı kontrol ettim sanırım pili bitiyor LO yazısı çıkmaya başlamıştı belki pil değişince bende fazlalıklarımı atarım diye ümitlendim :)

[QUkeşke neslihank4, post: bugünde 7, member: 5659gösterse:)ydın kızlar geçmişe dalmışım seslenmeden.dün 2 ara bi dere misafir gidince mekik programını yaptım akşam
bu gün sabahta yaptım bşiler. bu arada dün kız tartıya çıktı annee dedi ben kilomu almışım 4 kilo fazla gösterdi beni dedi
bende tartıyı kontrol ettim sanırım pili bitiyor LO yazısı çıkmaya başlamıştı belki pil değişince bende fazlalıklarımı atarım diye ümitlendim :)[/QUOTE]
Ah keske hepimizin tartisi bigunde 3 4 kilo eksik gosterse

Çörekotu 35nur35, post: 37610840, member: 346203"]Bakalım canım deniycem bugün :KK17:[/QUOTE]
ne çiğniyosunuz siz bakim:KK53:[/QUOTE]
Corekotu canim

[QUkeşke neslihank4, post: bugünde 7, member: 5659gösterse:)ydın kızlar geçmişe dalmışım seslenmeden.dün 2 ara bi dere misafir gidince mekik programını yaptım akşam
bende tartıyı kontrol ettim sanırım pili bitiyor LO yazısı çıkmaya başlamıştı belki pil değişince bende fazlalıklarımı atarım diye ümitlendim :)
Ah keske hepimizin tartisi bigunde 3 4 kilo eksik gosterse[/QUOTE]
kız eylül alıntı yapınca alıntının en altına , en sondaki "quote" ten sonra yazacan mesajını arasına başına değil :)

Günaydın melekleirmmm:KK68::KK68::KK68:

Hoşgeldin berilimmm iyiyim kuzum sen neler yapıyorsunn bir çay ikram edemedik hay aksi bunu saymam:KK60:

Afiyetolsun barbim menülerin güzel kaçamaklar var fakat zamanı ve miktarı makul:KK19: bu hafta düzenli spor bekliyorum senden tatlım:KK60:

Afiyetolsun Gamzecimm spor iyileştiğpinde yaparsın tibete devam ettiğini biliyorum:D

Ayrıcaaaa düzenli geldiğin için çok tşkler bitanemm:KK52:En Büyük TÜRKİYE

Hakikaten çok ayıp ediyorlar dimi tatlım:110::110: Nasıl geçti d.günü çok yorulmuşsun ama geziyi de kapmışsın iyi gezmeler tatlım keyfini çıkar:KK60:

Günaydın paçimmmm:KK68: aman ne güzel menüler böyle maşallah nurummm:nazar: cuma günü eniştenin sürprizi süpermiş kokrtuğun gibi cıslarda yok :D kırmızı biberin her türlüsüne hastayımmm afiyetolsun tatlım hadi bakalım allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim ince pastayı da bugün telafi edersin artık hakikaten mideyi altüst ediyor :KK19:

selam hayırdır napcan gurbet ellerde kuzum
ben çoooook kötü şeyler yaptım üç gündür. pişmanım ama iş işten geçti. diyarbakır ve silvanda hala kızlarım vardı onlara gittim. eeee malum memleketten bilmem kaç km uzakta akrabam gelse bende neler neler hazırlardım. ve hazırlamışken yedirirdim. ama bu gün yeniden bismillah dedim. hoş sabah yumurta yiyemedim hiç canım istemedi. amaaaaa oraya gittiğimde çooook hoş tepkiler aldım. en son görüştüğümüzde 87 kiloydum. şimdi ise 80 tepkiler güzeldi. gaza geldim ve yeniden başladım:KK9::KK9::KK9:
Düğün güzel geçti, tepkileri gördükçe daha da güzel geçti diyebilirim. :KK48: Herkese anlatmaktan yoruldum. Bir ara mikrofonu alayım da tek tek anlatana kadar bir kerede anlatıp kurtulayım dedim o derece yani. :KK48: Şaka bir yana kimse beni tanımıyor yok böyle bir şey ya. En son düğünümde makyaj yaptığımdan birde makyajlı görünce beni artık gelin ve damattan çok ben konuşuldum. Kızkardeşim diyor ki abla herkes seni anlatıyor bana. Bazıları diyor ki bekar sanacaklar görücü gelecek sana çocuğu bırak, bende diyorum ki olsun yeğenim derim. :KK48: Çok güldürdüler beni yaa. Çoğu da artık bu kadar yeter daha kilo verme yüzün de zayıfladı diyor. Bende eski halime döndüm diyorum, yok eskiden böyle değildin diyorlar, 13 sene öncesini ben bile unuttum diyorum böyleymişim demekki kas kaybetmedim ki. Yaş faktörüde var tabi. O zamanki cildimle şimdiki bir mi. Bir de kilo alıp verince ister istemez biraz değişiklik olur tabiki.
bu yazıyı okurken kendini senin yerine koymayan oldu mu acaba. gerçi birini biliyom sweet yapmamıştır çünkü o bunları çoktan yaşadı:KK70::KK70::KK70: darısı hepimizin başına

Back
X