- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesaj şartı geldi nöbete kalıyoz gari nappak :)))yazmazsınız yazmazsınız bir başlarsınız bir günde 30 sayfa. maşallahınız var.
bende değişcem karar veremedimEEE BAYILANBAYILANA NAPALIM![]()
ayyyy çok güzeeeel.maşallah makrescim
o tepkileri rizede bende aldım yengem beni tanıyamadı, bir komşu vadı bu genç kız kim diye sormuş ayhanın eşi diyince çok şaşırdı. ya bu kilo ne beter bişiymiş yaaa
ay gülayım tebrik ederim kadınları kadınlıktan çıkartıp şeytanlığa iter bu zihniyet. bu zihniyet en tehlikeli ve çirkin zihniyetdün halamın kızına gittim ya. onun evi 3. katta kv si 8. katta asansörleri de yok. üşeniyodum çıkmaya vede çıkmadım. birazda istemedim açıkçası. sonra bir baktım görümcesi geldi kızı eşimin yanına çıkartmak istemiyorlar. benimde akılıma bir hinlik geldi. kv si ben arabaya binerken geldi. neden yukarı çıkmadın dedi. bende sizin evinizde oğullarınız var eşim kıskanıyo kusura bakmayın onun izni olmadan çıkamazdım dedimonlardan aldığımı onlara sattım. eşime anlattım iyi yapmışsın dedi. neymiş servisi kuzenim yapamazmış eşim varmış. ulen eşimde yabancı sanki hepimiz akrabayız sonuçta
ee artık msj zorunlulugu geldı herkes burdayazmazsınız yazmazsınız bir başlarsınız bir günde 30 sayfa. maşallahınız var.
sanada buluruz bi nickbende değişcem karar veremedim![]()
hahaahhaha ayyuzlum cok iyi yaaa bravodün halamın kızına gittim ya. onun evi 3. katta kv si 8. katta asansörleri de yok. üşeniyodum çıkmaya vede çıkmadım. birazda istemedim açıkçası. sonra bir baktım görümcesi geldi kızı eşimin yanına çıkartmak istemiyorlar. benimde akılıma bir hinlik geldi. kv si ben arabaya binerken geldi. neden yukarı çıkmadın dedi. bende sizin evinizde oğullarınız var eşim kıskanıyo kusura bakmayın onun izni olmadan çıkamazdım dedimonlardan aldığımı onlara sattım. eşime anlattım iyi yapmışsın dedi. neymiş servisi kuzenim yapamazmış eşim varmış. ulen eşimde yabancı sanki hepimiz akrabayız sonuçta
bak diğer topikte geniş anlatımını yapıyom çok sinirettiler beniay gülayım tebrik ederim kadınları kadınlıktan çıkartıp şeytanlığa iter bu zihniyet. bu zihniyet en tehlikeli ve çirkin zihniyet
ıyyyyyyy iğreti geldi
ay hemen bakıyorum örümcek beyinliler yaaa çok sinir oldummbak diğer topikte geniş anlatımını yapıyom çok sinirettiler beni
ee artık msj zorunlulugu geldı herkes burdayazmazsınız yazmazsınız bir başlarsınız bir günde 30 sayfa. maşallahınız var.
oh resimde tamam sen başka biri oldun bilemmmmtaa ta taaaaaaammmmmmmmmmmm
valla oyle oldu yahoo ahahahah begendım vallaoh resimde tamam sen başka biri oldun bilemmmm
malesef tatlım aylık %2 barajını geçemedin takım içi ilk 3 e girince siliniyor kuzum
hoşgeldin neslimmmmyokluğun çok belli tatlım
o dağların hepsi ovaya dönüşecek nurum merak etme sen az sabır
hadi inşallahhhh
öncekileri yazarsa neslim 1 hafta ağırlaştırılmış ceza alır
offf laz böreği yazıp durma neslim içimin yağları eridibu hafta işin zor bastır spora
afiyetolsun cnm kardeşinin düğününde eli mahkum tatmak lazım afiyetolsun yaramasın inş tatlım dünkü menün süper rabbim ömür boyu sağlık mutluluk huzur versin kardeşine
yalnız en az hedef 400 gr kuzummm
oyyy kayıp şirinem gelmiş bi ce deyip yokoluyorsun iyiyiz kuzum sen nasılsın paşamın keyfi yerindemitablo için tşkler tatlım gel ge senin için yerim her zaman hazır canım benim
hamişsin tatlım sağ salim al kucağına hem emzirme avantajın da olacak korkma o kadar fazla almamışsınki
allah razı olsun neslim gönder tabiii sonra çoğaltıp herkes faydalansın
seve seve kuzum ne demek
afiyetolsun kısır serbest bitanmem
Eritcez gariii gamzemmmmm![]()
deme neslimmmmmşimdi de sabah öğle akşam koş babam koşşşş
gülü seven dikenine katlanır tatlım
bitanem bir ara bende alayımd edim ama vazgeçtim lastikleri dayanmıyormuş evde varsa kullan bence aprı geçiciyse sorun yok karın kasların çalışıyor demektir ama uzun sürüyorsa yapma tatlım
evet neslim ben görümcen zannettimtekrar başınız sağolsun
en sık başvurduğum yöntemdir benimde biraz pembe yalan oluyor ama napim
Hoşbuldum nurummm aman sorma battım yine sırf şu bereket olayı yüzünden aldım olsun bulunsun ne diyelimgenelde bakliyat türü aldım tatlım
kız niye değiştin nick i hadi onu değiştin foto niye değişti. kafam karışıyooooohanı kımsecıkler yok mu yenı cıcılerımı gosterıyım
Ozaman direk söyle ben zehir yemekten vazgeçtim de su an saglikli yasiyom vazgecmeye niyetim yok de :)anacım napayım nerelere gıdeyım ben bılemedımkoye gıdıyoruz hadı ılk zamanlar yatak dosek yatıyodum hava degısımnden sımdı halsızlık oluyor dovulmus gıbı oluyorum resmen yanı sureklı hastayım kayınvalıdemlerın yanında bırde yıyeceklere oyle dersem ohhooo sagır sultana dedıkodum gıder
![]()