Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün halamın kızına gittim ya. onun evi 3. katta kv si 8. katta asansörleri de yok. üşeniyodum çıkmaya vede çıkmadım. birazda istemedim açıkçası. sonra bir baktım görümcesi geldi kızı eşimin yanına çıkartmak istemiyorlar. benimde akılıma bir hinlik geldi. kv si ben arabaya binerken geldi. neden yukarı çıkmadın dedi. bende sizin evinizde oğullarınız var eşim kıskanıyo kusura bakmayın onun izni olmadan çıkamazdım dedim:KK70::KK70::KK70:onlardan aldığımı onlara sattım. eşime anlattım iyi yapmışsın dedi. neymiş servisi kuzenim yapamazmış eşim varmış. ulen eşimde yabancı sanki hepimiz akrabayız sonuçta

dün halamın kızına gittim ya. onun evi 3. katta kv si 8. katta asansörleri de yok. üşeniyodum çıkmaya vede çıkmadım. birazda istemedim açıkçası. sonra bir baktım görümcesi geldi kızı eşimin yanına çıkartmak istemiyorlar. benimde akılıma bir hinlik geldi. kv si ben arabaya binerken geldi. neden yukarı çıkmadın dedi. bende sizin evinizde oğullarınız var eşim kıskanıyo kusura bakmayın onun izni olmadan çıkamazdım dedim:KK70::KK70::KK70:onlardan aldığımı onlara sattım. eşime anlattım iyi yapmışsın dedi. neymiş servisi kuzenim yapamazmış eşim varmış. ulen eşimde yabancı sanki hepimiz akrabayız sonuçta
ay gülayım tebrik ederim kadınları kadınlıktan çıkartıp şeytanlığa iter bu zihniyet. bu zihniyet en tehlikeli ve çirkin zihniyet
ıyyyyyyy iğreti geldi

hahaahhaha ayyuzlum cok iyi yaaa bravo:KK53:

malesef tatlım aylık %2 barajını geçemedin takım içi ilk 3 e girince siliniyor kuzum:KK19:

hoşgeldin neslimmmm:KK74: yokluğun çok belli tatlım

o dağların hepsi ovaya dönüşecek nurum merak etme sen az sabır:KK19:

hadi inşallahhhh:KK69::KK69:

öncekileri yazarsa neslim 1 hafta ağırlaştırılmış ceza alır:confused:

offf laz böreği yazıp durma neslim içimin yağları eridi:kk77::KK17: bu hafta işin zor bastır spora:KK49:

afiyetolsun cnm kardeşinin düğününde eli mahkum tatmak lazım afiyetolsun yaramasın inş tatlım dünkü menün süper rabbim ömür boyu sağlık mutluluk huzur versin kardeşine:KK68:

yalnız en az hedef 400 gr kuzummm:KK51:

oyyy kayıp şirinem gelmiş bi ce deyip yokoluyorsun iyiyiz kuzum sen nasılsın paşamın keyfi yerindemi:KK60:tablo için tşkler tatlım gel ge senin için yerim her zaman hazır canım benim:KK19: hamişsin tatlım sağ salim al kucağına hem emzirme avantajın da olacak korkma o kadar fazla almamışsınki:KK15:

allah razı olsun neslim gönder tabiii sonra çoğaltıp herkes faydalansın:KK19:

seve seve kuzum ne demek:KK60:

afiyetolsun kısır serbest bitanmem:kk77:

Eritcez gariii gamzemmmmmEn Büyük KKEn Büyük KK
:KK76::KK76:

deme neslimmmmm :KK57::kk77: şimdi de sabah öğle akşam koş babam koşşşş:KK70::KK70: gülü seven dikenine katlanır tatlım:KK22::KK22:

bitanem bir ara bende alayımd edim ama vazgeçtim lastikleri dayanmıyormuş evde varsa kullan bence aprı geçiciyse sorun yok karın kasların çalışıyor demektir ama uzun sürüyorsa yapma tatlım

evet neslim ben görümcen zannettim:oops::oops:tekrar başınız sağolsun

en sık başvurduğum yöntemdir benimde biraz pembe yalan oluyor ama napim:oops:

Hoşbuldum nurummm aman sorma battım yine sırf şu bereket olayı yüzünden aldım olsun bulunsun ne diyelim:KK28:genelde bakliyat türü aldım tatlım

ablacım valla kusura bakmayın nasıl geçiyor günler anlamıyorum zaten bi kahvaltım 2 saat sürüyor yavaş yavaş yiyorum midem bulanmasın diye ee bebek alışverişine de başladık nolur nolmaz biz herşeyimizi yapalımda paşanın sagı solu belli olmaya bilir :)
hep aklımdasınız ama komik ama vakit bulamıyorum :(

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

anacım napayım nerelere gıdeyım ben bılemedım:KK59: koye gıdıyoruz hadı ılk zamanlar yatak dosek yatıyodum hava degısımnden sımdı halsızlık oluyor dovulmus gıbı oluyorum resmen yanı sureklı hastayım kayınvalıdemlerın yanında bırde yıyeceklere oyle dersem ohhooo sagır sultana dedıkodum gıder :KK53:
Ozaman direk söyle ben zehir yemekten vazgeçtim de su an saglikli yasiyom vazgecmeye niyetim yok de :)

Back
X