- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
kısmet valla ya sımdı ıyıkı ve cok sukur dıyorumHadi canım inanmamm nasıl bir oyuna geldin sen böyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet valla ya sımdı ıyıkı ve cok sukur dıyorumHadi canım inanmamm nasıl bir oyuna geldin sen böyle![]()
hemmen degıstırıyım kaptanım ceneden unuttum yıneE hadi nurum değişmemişsin hala imza iletini
kısmet valla ya sımdı ıyıkı ve cok sukur dıyorum![]()
mın ıns kaptanım Allah herkese nasıb etsınRabbim yazmış kuzum ne yapsan boş ne iyi yapmışsın bak ömür boyu mutluluğunuz bozulmasın inş![]()
imzamı degıstırdım heyoooo
hadı ıns kaptanımişte bu kadarrrrşans getirsin nurummm
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın kat kat artırsın inşallah canım benima
mın ıns kaptanım Allah herkese nasıb etsın
Kaptanım rabbim sana da gönlüne göre huyu huyuna boyu boyuna bir beyaz atlı prens nasip etsin inşallahRabbim yazmış kuzum ne yapsan boş ne iyi yapmışsın bak ömür boyu mutluluğunuz bozulmasın inş![]()
Ben kaçıyorum kızlar size doyum olmaz iyi geceleeer öpüyoruuuummm![]()
amın sekerım sızınkınıde ınsRabbim mutluluğunuzu bozmasın kat kat artırsın inşallah canım benim![]()
hayde iyi gecelerrrBen kaçıyorum kızlar size doyum olmaz iyi geceleeer öpüyoruuuummm![]()
Menüm
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu+ 2 kuru erik
Kahvaltı
yeşillikli omlet
1 çay bardağı ceviz
2 dilim tatlı lor
10 zeytin
1 fincan ekinezya çayı
2 bebek havuç
yarım nar
Öğle
1 bardak kefir
Akşam
kıymalı karnıbahar
çıntar
yoğurt
Spor
sabah 13 x 5tibet yogası
30 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany
30 dk p90x3 videosu
Helal kaptanim sen bizden çok zayifliycan.spora bak masallah
Sıvı 2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan ekinezya
1 maden suyu
Kaptanim tarif cay kasigi ölçüsüyle zaten günde iki kere çok geldi demek sana
bend e1 er çay kaşığı yaptım 1 tatlı kaşığı çok ağır gelmişti neyse dur bakalım yarın belli olur