Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnş nurummm o günler de gelecek elbet yeğenlerimizi tutup getireceksin bize:KK76::KK76: maşallahhh kayınvalidene kahvaltıya gitmemek lazım sağlam irade lazım nurum

Bende :kk77::kk77:

Barbim hayırdır kahvaltılarına müsli gelmişş o_Oo_O biz yağsız yemiyoruz ki barbim tavuk suyuyla yapsaydın hiç yağsız detoksa mı başladın yoksa

afiyetolsun bitanemm ekşikulak bulamıyorum ben yok pazarlarda çoks everim halbuki:KK14:

Slm canım hoşgeldin aramıza kusurabakma seni yeterince karşılayamadım ben sweet bitanem 40 yaşlındayım bekarım annemle oturuyorum sınıf öğretmeniyim fakat çalışmıyorum
geçen yıl 3,takımdan mezun oldum ve 6,takımı açtım kasımda 88 kilo ile başlamıştım ve geçen mayıs sonu 65 olan hedefime ulaştım şu an 62-63 arası gidip geliyorum tatlım

Allah kabul etsin bitanemm ellerine sağlık

Sanırım ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettin hedef kilonu da belirtmişsin inş en kısa zamanda takım listesine dahil olur ve sağlıklı bir şekilde fazlalıklardan kurtulurusn bitanem:KK60:

Bizim aramız akara kedi girdi aşureyle ne büyük aşkımız vardı halbukiii:KK14::KK14::KK14:

Afiyetolsun cnmmm kendi tecrübelerime dayanarak sana karatay sağlıklı beslenmesini öneririm cnm menün gayet güzel fakat acaba sğalıklımı işte bu soru önemli öncelikle vereceğim linklere bir göz at bitanem zaten karatayı takip ettiğini söylemişsin :KK19:

http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
http://woto.com/karatay-menusu
http://woto.com/gida-takviyeleri

sabah yediğin peynir harici hakikaten bünyene faydalı hiçbirşey yememişsin cnm lütfen sabahları sağlıklı bir kahvaltı yap meyveleri 15,00 ten sonra yememeye çalış mecbur kalırsan yoğurt veya süt ekle ki insülini birden zıplatıp düşürerek hemen acıktırmasın menülerinde en çok beğendiğim ise spor yapman :KK52:

Afiyetolsun kuzum 2 kare bitter 1 olabilirdi :110::110::KK19:

Afiyetolsun neslimmmmmm:nazar::nazar: öğlenki muz fazlalık olmamış mı sence:KK22::KK22:

çok yoğunsun neslimm dalgınlıkla neler oluyor iş çıkarmışsın hakikaten kendine ama yıkamasan ütü de zorlanırdın tatlım kim demiş şaşkın diye sadece dalgınsın seviyoruz seni:KK60:

Ben de 1,68 boyundayım canım :D allah bağışlasın miniklerini bitanem yanlış yağtığımız beslenmelerle malesef metabolizmamızı kendimiz yavaşlatıyoruz yıllarca tüm diyetleri yapmış biri olarak sürekli verdim fakat fazlasıyla geri aldım karatay sağlıklı beslenmesi sayesinde hem gözüm doyuyor hem karnım bir sonraki öğünü bekleme telaşı yok günde 2 öğün yetiyor 10 da kahvaltı yaptığım için arada spor öncesi kefir veya meyveli kefir veya meyveli tarçınlı yoğurt yiyorum fakat sporumu asla bırakmadım
senden tek ricam 1 hafta karatay sağlıklı beslenmeisni denemen memnun kalmazsan kendş yönteminle devam edersin

EN GÜZEL KAHVALTI EVDE YAPILIR!

- Eksiksiz bir Karatay Kahvaltısı sizi neredeyse gün boyu tok tutar. 6-8 saat hiç açlık çekmeden durursunuz.

- Bu eksiksiz kahvaltıdan 4 saat sonra leptin hormonu devreye girer ve 2-4 saat yağlarınızı enerjiye çevirerek kilo vermenizi sağlar. Yani hem tok gezer hem de kilo verirsiniz.

- Eksiksiz bir Karatay kahvaltısı 4-5 km koşmuş gibi metabolizmanızı hızlandırır ve kilo vermenize yardımcı olur.

- Karatay Kahvaltısı yapan bir kişi Gİ düşük gıdalarla beslendiği için şekeri hızla yükselmez, hızla yükselmeyen şeker de hızla düşmez. Şekeriniz hızla düşmediği zaman tatlı ve şekerinizi yükseltecek bir şeyler yeme ihtiyacı duymazsınız. Bir anda şekerden nasıl kurtulduğunuza siz bile inanamazsınız. Çünkü şeker şekerin mayasıdır. Sabah kahvaltıda size yıllarca masum diye yutturulan tam buğday ekmeğidir sizin acıkmanıza neden olan. İşte o bir veya iki dilim tam buğday ekmeğidir sizi hipoglisemiye sokan ve tip 2 diyabet hastalığınızın ömür boyu sürmesine neden olan. O ekmeği ve kahvaltıda doğal diye yediğiniz balı pekmezi yani Gİ yüksek gıdaları kesin ve şeker hastalığından hipoglisemiden kurtulun. Şu anda şeker hastası değilseniz ömür boyu şeker hastası olmayın.
Karatay Kahvaltısının olmazsa olmazlarını mutlaka bitirmek durumundasınız. Bunlar 2 adet yumurta, avuç içiniz kadar peynir, en az 10 adet zeytin ve 1 çay bardağı kavrulmamış kuru yemiştir. Bunların yanında isteğinize göre yeşillik, domates, biber, salatalık yiyebilirsiniz. Kahvaltıda reçel, bal gibi tatlı yiyecekler yeme alışkanlığınız varsa onların yerine 3 adet günkurusu kayısı yiyebilirsiniz. Kayısıların içine kaymak ve ceviz de koyup yiyebilirsiniz. Kayısı yemek istemezseniz 1 porsiyon glisemik indeksi yüksek olmayan taze meyve de yiyebilirsiniz. Sonra kahvaltıdan kalkın ve dişlerinizi fırçalayın. Çünkü artık yemek yiyene kadar ağzınıza hiçbir lokma (bir adet leblebi dahi) girmemeli, sakız bile çiğnememelisiniz.
Yemeğe kadar bol bol limonlu sıcak su için Limonun besinlerin daha geç sindirilmesine yani sizin daha geç acıkmanıza neden olacağını unutmayın.
6-7 saatten önce acıkırsanız bilin ki ya kahvaltınızı eksik yaptınız ya glisemik indeksi yüksek bir şey yediniz ya da tamamen alışkanlığınız nedeniyle eski öğle yemeği saatinde acıktığınızı sandınız.

aratay Kahvaltısını doyana kadar yemelisiniz. Sakın fazla yersem kilo alırım diye korkmayın
Ekmeksiz doyulabileceğini ilk kez göreceksiniz. Ekmeksiz yapacağınız bu kahvaltı sizi en az 6-7 saat tok tutacak. Ama aynı kahvaltının yanında ekmek yiyecek olursanız 3-4 saat sonra acıkırsınız
Tatlısız yapamayan bir kişiyseniz mutlaka kahvaltıya ilave olarak 3-4 adet günkurusu kayısı da yiyin. Bu günkurusu kayısılar sizin bütün günkü şeker ihtiyacınızı yok edecek.
Kahvaltınızın yanında şekersiz ve tatlandırıcısız olmak koşuluyla çayınızı veya yeşil çayınızı veya filtre kahvenizi veya sütünüzü doyana kadar için.

Nurçin-Okan Çağlar

Sende vereceksin canım benimm negatiflik bizim takımda yasakk :KK19: azim senden destek bizden cnmm geçmiş olsun kortizon hakikaten mahvediyor bünyeyi

Afiyetolsun cnmm yarım dilimle kalabildiysen bravooo:KK52: fakat 1 molekül unun 180 molekül su tuttuğunu da unutma barbimm:KK60:

:KK70::KK70::KK70:sen çok yaşa emi allah korusun gülümm nerden aklına geldi

öncelikle diyet kelimesini aklından çıkar kuzum bizler diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz sadece yanında kilo verme de bonusu oluyor :KK28::KK28:

neslimin içi dışı bir nurum aklından o an öyle düşünmüş yazmışş:-)

oooo tbrkler Gamzemmm bu hafta ilk üçtemiyiz o zamannn:KK9::KK9:

hayırlı olsun Gamzem ama bir günde pestilin çıkmış kabule dilirsen hergün gelip gidebilecekmisin kuzumo_O kaçın İzmiree:KK55::KK55:

Est bitanem yeter ki aramıza katıl hiç sorun olmaz:KK60:

Kesinlikle tüm meleklerimin maşallahı var:D:D

Az önce gıda takviyelerimiz linkini de ekledim Aslıcım d vitamini düşüklüğü omega 3 eksikliği b12 değeri de kilo vermeyi engelliyor bitanem :KK19:

Aminnn canım sağlık yerindeyse herşey gelip geçer :KK36:

birşey olmaz bitanemm ama nescafemi gördüm sankkiii:KK8::KK8: işte nescafe biberiye kadar masum değil kuzum:KK16:

Kızkardeşin de benim gibi pazaralara bayılıyor demekki git tabii tatlım :KK55::KK55:

Gördüm gördüm maşallahın var neslim iyice çıtırlaştın sennn:KK9::KK9::nazar:

sabır bitanemm elbette sen de resim çekip yollayacaksın bize:D:D

Bende siiz özledim offf fena alışmışım ben de:KK51::KK51::KK36::KK36:

Slm Aslıcımmm sabah trafik yoğundu bişzim evde ama şimdi sakinleşti annem de iyi şükür size de kavuştum daha ne isterimm:D:D sen nasılsın kuzum:KK60: Bu arada bizler haftalık hedef koyuyoruz bitanem her hafta en az 400 gr olmak üzere hedef belirliyoruz hedefini tutturamayana bazı cezalarımız var:KK71:

iki gün kaldığı için haftaya bu uygulama geçerli olsun senin için ayrıca 1 ocak 2015 için de bir hedef belirleyip yazarsan sevinirim kuzum
Ofiste çalışılmıyor kaptanım denetim için firmalara gidiliyor ama zorlu bir iş tabii ki ben de biraz öylesine gittim galiba bir bakayım ne var ne yok dedim :KK48::KK48:

Çılbır
sarmisakli yogurt yapilir
kaynarsuya yumurta kirilir hemen pisip yogurdun ustune konulur
tereyagda kirmizibiber az cevrilip en uste sos yapilir hatirimda kalan bu tarif bole dimi kaptan

Ofiste çalışılmıyor kaptanım denetim için firmalara gidiliyor ama zorlu bir iş tabii ki ben de biraz öylesine gittim galiba bir bakayım ne var ne yok dedim :KK48::KK48:

Hakkında hayırlısı olsun kuzum

Neslin ="RengarenkNesli, post: 37760419, member: 565913"]gamzem hadi sana 2. Ligi kaptirabilirim cunkum 1. Lik bende :KK24::rolleyes:
Neslim sen bu hafta birinci olmazsan yandin:KK48::KK48:[/QUOTE]

Aynen gülüm çok ümitliyim neslimden bu hafta:D:D

Çılbır
sarmisakli yogurt yapilir
kaynarsuya yumurta kirilir hemen pisip yogurdun ustune konulur
tereyagda kirmizibiber az cevrilip en uste sos yapilir hatirimda kalan bu tarif bole dimi kaptan

zaten burdaki kaynarsuyun içinde de sirke olması lazım orjinal tarif öyledir

ama ben tereyağında pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum

Aslicim safra kesesi problemin varmi.yumurta dokununcA aklima geldiaa

bildiğim bişey yok canım dr. da söyledim yiyemiyorum diye ama bişey demedi gecen yıl hasta olunca girdim en son ultrasonla tüm organlarıma bakıldı bişey çıkmadı çok şükür sonradan gelştiyse bilemiyorum ben yıllardr pek yumurta yemiyorum , babamdada aynı sorun var yediğinde dokunuyor der biraz araştırmak gerek bu konuyu sanırım ...

eylülcüm senin nasıl ağrınmı oluyor yoksa dr. yumurta yememelisin mi dedi ??[/QUOTE]
Ben ikiay once ameliyat oldum safra kesemyok yasakti bikacgundur basladim yemeye oda hergun değil.ameliyattan öncedeyumurta yyediğinde agrim ooluyordu canim hazimsizlik şikayeti mide agrisi falan oyuzden dedim acaba safrakesende sikintimi var

Yapcam vallahi canim cekti:KK48:Yogurdumda taze ekmeksiz gitmez simdi dimi:KK47::KK47:

ekmek yok gülüm ne ekmeği al yanına havucunu yeşilliğini oh misss:D

Neslim sen bu hafta birinci olmazsan yandin:KK48::KK48:
kaptan kovarmi bu sefer . Alintilarina bayiliyom kuzum :-):-)[/QUOTE]

uğraşma eylülümleee:KK22: fenamı bulmaca çözer gibi oluyoruz kim demiş ne dmeiş:KK22:

Aklima ekmek hic gelmedi bol cevizle yerim daha iyi

bol ceviz ve yeşillik süper hayırdır acıktıkmı ne bu çılbırı kim çıkardı :anneadayı: hadi ikişer bardak su içelimm bakimm:KK50::KK50:

ekmek yok gülüm ne ekmeği al yanına havucunu yeşilliğini oh misss:D

kaptan kovarmi bu sefer . Alintilarina bayiliyom kuzum :-):-)

uğraşma eylülümleee:KK22: fenamı bulmaca çözer gibi oluyoruz kim demiş ne dmeiş:KK22:

bol ceviz ve yeşillik süper hayırdır acıktıkmı ne bu çılbırı kim çıkardı :anneadayı: hadi ikişer bardak su içelimm bakimm:KK50::KK50:
[/QUOTE]
evet icelim sonra cumbada yatak ben kacar. Kaç nesli kaç :KK31::KK31::KK31:iyi geceler :KK74::KK74::KK74:

Back
X