Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar yüzüm yok gelmeye. menülerim berbattı hiiiiç paylaşacak gibi değildi. bende kaçtım. dünden beri ufak bir yaramazlık yapmaya karar verdim. lahana diyetine başladım. biraz motive olurum belki. sabah itibarı ile 1 kg kayıp görünüyor ama wc ye çıkmamıştım tartıldığımda.
Nedemek canim sen bizden uzak kalinca daha kotu oluyosun neolursan ol gel.bak bi kilo gitmiş.super yilmak yok öğretmenler gününe az kaldi

Günaydın meleklerimmmmm:KK36::KK36::KK36:
581196_412669908754601_977911777_n.jpg

Görüşürüz tatlım ne kursuna gidiyorsun bu arada o_O

Günaydın paçimmmm:KK60:

Günaydın nurummmm:KK60:

ne ayıppp :KK48::KK48:

Ben de şayet birşey beğendiysem ve o başka bir bayanın elindeyse bıraksın diye kedinin ciğere baktığı gibi bakarım:KK14::KK14: hakikaten zevkli oluyor fakat karatay sonrası pazar kültürüm gelişti diyebilirim:D

Günaydın rengarenkimm:KK60: hadi inşallah tatlım bol kazançlar :KK19:

Aman tatlım o ayıların ne yapacağı belli olmaz tedbiri elden bırakma sen:KK19::KK19:
Gunaydin kaptanim

387.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 62,1-------------------->61,6
makres---65,5-------------------------->65,4
35nur35----98-------------------------->97
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,7
senasevval----51.3----------------------------->50,9
Sindi564----82------------------->81,4
Gamze----79,4------------------------->78,9
Ayyüzlüm----80----------------->79,6

Hedeflerimizi hatırlayalım meleklerimm
cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif

Slm kızlar dünkü menüm
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
8 badem
1 kase yoğurt

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata

Hoşgeldin barbimm menüler eski haline dönmüşş:KK9::KK9: spor yerine de bol ev işi yaptığını biliyorum tatlım bir an önce bitir de dön artık özledik sohbetini kuzum:KK60:

Hoşgeldin barbimm menüler eski haline dönmüşş:KK9::KK9: spor yerine de bol ev işi yaptığını biliyorum tatlım bir an önce bitir de dön artık özledik sohbetini kuzum:KK60:
Ben de özledim kaptanım haftaya inşallah düzenli girebilirim cumartesi nişan var haftasonu da yokum anlayacağın inşallah pazartesi eski düzene tam dönerim artık :)

Günaydın meleklerimmmmm:KK36::KK36::KK36:
581196_412669908754601_977911777_n.jpg

Görüşürüz tatlım ne kursuna gidiyorsun bu arada o_O

Günaydın paçimmmm:KK60:

Günaydın nurummmm:KK60:

ne ayıppp :KK48::KK48:

Ben de şayet birşey beğendiysem ve o başka bir bayanın elindeyse bıraksın diye kedinin ciğere baktığı gibi bakarım:KK14::KK14: hakikaten zevkli oluyor fakat karatay sonrası pazar kültürüm gelişti diyebilirim:D

Günaydın rengarenkimm:KK60: hadi inşallah tatlım bol kazançlar :KK19:

Aman tatlım o ayıların ne yapacağı belli olmaz tedbiri elden bırakma sen:KK19::KK19:
aynen kaptanım evrewnın cekım yasasını kullanırım hemen baskası aldıgında hemencık bırakır bakıslarımla bıraktırırım:KK6::rolleyes:

387.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

0018.gif
bicicleta_ergometrica.png

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD]:nazar::KK9:[/TD]
[TD]:nazar::KK76:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]:KK72::KK33:[/TD]
[TD]:nazar::KK33:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:nazar::KK22:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD]:nazar::KK19:[/TD]
[TD]:KK64::kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:KK64::kk77:[/TD]
[TD]:KK72::KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD]:KK20::KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR]
csop_tncnapsifebr_17.gif
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Son düzenleme:
EVVVETTT GELELIM DUNKI MENUME

sabah kk kahvaltı ammaaaa yesıllıklerım yoktu bugun bende lımonu soydum bır guzel ındırdım mıdeye:KK72:
aksam
anneme gıttık benım balım ardada gelmıstı bıyedım ondan bı yedım yazık yavrumun hıc sesıde cıkmıyo bastıra bastıra opuyrum:KK48: nese annem dolma ve sarma yapmıstı ben 4 tane lahanasarması bır kucuk de patlıcan dolma yedım kocamanda yogurt:KK73:bırde kucuk kase asure

kaptanım ozamankı bakıslarımı gorme yaa resmen boyle oluyorum bak aynen bu :KK62::KK11:

hiç zannetmiyorum nurum haksızlık ediyorsun kendine:KK20:

EVVVETTT GELELIM DUNKI MENUME

sabah kk kahvaltı ammaaaa yesıllıklerım yoktu bugun bende lımonu soydum bır guzel ındırdım mıdeye:KK72:
aksam
anneme gıttık benım balım ardada gelmıstı bıyedım ondan bı yedım yazık yavrumun hıc sesıde cıkmıyo bastıra bastıra opuyrum:KK48: nese annem dolma ve sarma yapmıstı ben 4 tane lahanasarması bır kucuk de patlıcan dolma yedım kocamanda yogurt:KK73:bırde kucuk kase asure

afiyetolsun cnmm tatlı ihtiyacını ardayla gidermişsin:D sabah sabah 1 limon ansıl yiyebiliyorsun nurum:eek:

Slim kızlar bende aranıza yeni katıldım

Hoşgeldin aramıza cnmm ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gerekli canım bir de kayıtlar için şu anki kilonu ve hedefini yazarsan sevinirim ben takım kaptanı sweet bu zayıflama serüveninde meleklerimle birlikte yardımcı olmaya çalışacağız azim senden destek bizden tatlım

deneme süremiz 2 hafta paylaşımın ve katılımın yeterli olursa 2 hafta sonunda takım listesine dahil olacaksın bitanem:D

hiç zannetmiyorum nurum haksızlık ediyorsun kendine:KK20:

afiyetolsun cnmm tatlı ihtiyacını ardayla gidermişsin:D sabah sabah 1 limon ansıl yiyebiliyorsun nurum:eek:

Hoşgeldin aramıza cnmm ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gerekli canım bir de kayıtlar için şu anki kilonu ve hedefini yazarsan sevinirim ben takım kaptanı sweet bu zayıflama serüveninde meleklerimle birlikte yardımcı olmaya çalışacağız azim senden destek bizden tatlım

deneme süremiz 2 hafta paylaşımın ve katılımın yeterli olursa 2 hafta sonunda takım listesine dahil olacaksın bitanem:D
kaptanım ben kılo kılo eve lımon alırım yerım oyle bayılırım eksıyee

Back