- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
aaaa yenı arkadas gelmıs hosgelmısSlim kızlar bende aranıza yeni katıldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa yenı arkadas gelmıs hosgelmısSlim kızlar bende aranıza yeni katıldım
katılıyım yaaa:) haftasonu mısafır hazırlıklarından fırsat bulursamNurum limonu ben de çok severim ama boş yiyemem şu an bile ağzım sulandınoldu sen makyaj yarışmasına katılacakmısın tatlım
katılıyım yaaa:) haftasonu mısafır hazırlıklarından fırsat bulursam
kaptanım yaptıgım makyaja guvenıyorum ama foto cekınce oldugundan farklı cıkıyor nasıl yapıcam bılmıyorum
Katıl tabii nurum değişiklik olur fantastik temamı konu dur bakim gelim![]()
kaptanım yaptıgım makyaja guvenıyorum ama foto cekınce oldugundan farklı cıkıyor nasıl yapıcam bılmıyorum
benım kendı telım bozuk o super cekıyodu... proff yok normal makıne var artıkın bakıcezzz...
foto çok önemli nurumm damat yeteneğini kullansın artıkprofesyonel fotograf makinesi olsa süper olurdu
benım kendı telım bozuk o super cekıyodu... proff yok normal makıne var artıkın bakıcezzz...
Hoşbuldum..
Kilom 82.5 suan,hedefim şimdilik 65 : )
Ilk Sayfayı okudum,yeniyim bilmiyorum kabul ettim diye buton mu var ben mi göremedim
Bugün lahana kürüne başladım,birde ara öğünlerde yoğurt tarçın zerdeçal zencefil dörtlüsünü yemek,bu hafta azar azarda olsa ekmegi kesmekle hedeflendirdim kendimi..sorunum ekmek aslında.ins kararlıyım bu kiloda kalmak istemiyorum.bugun sohbetlerinizi sayfaları okuyum fırsat buldukça
Evt, lahanayı dört beş gun detoks için denemeye başlamıştım,yoğurt konusunda dediğinizi yapacam,ip atlamaya çalışıyorum ama apartman olunca biraz zor oluyo,beeslenme tarzım karataya yakın ahhh bide ekmek yemesem,ama bırakıcam kendimi aynada böle görmek istemiyorum:)
şerefsizi ofistn kovacaktım temizde dövecektim o derece pazarlık yaptık yani gene hüsran ne berbat bi meslek bu vallahi of offffgünaydın yoldaşlar. dün yoğun geçti bugün allah kerim. öğlen yarım kalan pazarlık yapılacak işallah bu ay da kırarım şeytanın bacağını.
hoşgeldiniz aramızaEvt, lahanayı dört beş gun detoks için denemeye başlamıştım,yoğurt konusunda dediğinizi yapacam,ip atlamaya çalışıyorum ama apartman olunca biraz zor oluyo,beeslenme tarzım karataya yakın ahhh bide ekmek yemesem,ama bırakıcam kendimi aynada böle görmek istemiyorum:)
Sakin ol neslim sağlık olsun sıkma canını haketmiş gerçi deşerefsizi ofistn kovacaktım temizde dövecektim o derece pazarlık yaptık yani gene hüsran ne berbat bi meslek bu vallahi of offff
hadi maşallahslm kızlar yüzüm yok gelmeye. menülerim berbattı hiiiiç paylaşacak gibi değildi. bende kaçtım. dünden beri ufak bir yaramazlık yapmaya karar verdim. lahana diyetine başladım. biraz motive olurum belki. sabah itibarı ile 1 kg kayıp görünüyor ama wc ye çıkmamıştım tartıldığımda.
topikte baş ağrısı salğını var bende var inceden inceye geçmediSelam kizlar umarim herkes iyidir.acaip basim agriyo sabah yürüyüştengelince vardi simdi artti az uzanayim belki ggeçernane yagimida surdumm
amma kaynamış bura sayfalarda kayboldum imdatttt