- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçer bu krizler sakın meraklanma.düzene gireceksin sen bile şaşıracaksınGünaydınnn
Sabaha karşı 4.30 da Kalkıp iki tane yullaflı bisküvi yedim manyak gibi bagımlı gibi adımlarım ekmek içindi iki bisküviyle çıktım mutfaktan : S
Gunaydin neslimgünaydın kızlar güzel hafta sonları dilerim.kaçamaksız tabii
wawww alıntı başarılıGunaydin neslim
menun başarılı bence ekmeklerden önce akşam dan başla vazgeçmeye sonra öğleni kes sadece sabah ye en son da sabahı kesersin aşamalı yap başaracaksın güzelimSlm kızlar
Kahvaltıdan yarım saat önce lahana suyu
bir yumurta domates salatalık az peynir,8 zeytin 2 ceviz 1 dilim tam buğday ekmeği yeşil cay
Öğlen bir tabak ıspanak,yoğurt 1 dilim ekmek
Arada 3 tane yulaflı Bisküvi yeşil cay
Lahana suyu
Aksam k.fasulye,cok az b.pilavı,salata,bir dilim ekmek
Biraz öncede t.kahvesi bir hurma
Gündüz yüz mekik
Şimdiye kadarda 3 lt su
başarırsın başarır ben bilem başardımBugün uyursam bidaha ekmegi aramam herhalde:)
tatlım ben muhtemelen eksik olduğunu tahmin ediorum.zaten metaboliksendrom başlayan bi bünyede bunların eksiklik göstergesini işaret ediyor.ama şahsen ben 1 kez tahlil yaptırıp deneyimledim şimdi tahlil yapmadan her ay b12 1 iğne oluyorum ( içilemiyor sadece kalçadan yapılıyor) ve artı ayda 2 kez dvit iğnesini vurdurabilirsem vurduruyorum vurduramazsam içilebilir olduğundan içiyorum. bu konuda şu linki bir inceleyin
karataycıların hazırladığı sayfadaki öneriler.bu konular çok önemli ve değerli kızlar çok şey öğrenirsiniz
http://woto.com/oneriler#Öneri 15
http://woto.com/oneriler
türkiyenin değerli doktorlarından taş devri diyeti yazarı dr.ahmet aydının takip edilesi okunası kendi sayfasındaki çok değerli bilgiler den seçtiklerim ama mutlaka zamanla tüm sayfayı inceleyin kızlar hatta bültenin form sayfasına abone olup soru sorarsanız sevgili doktorum zevkle bıkmadan yanıtlıyor.işte bültenden bazı linkler:
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1293
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=914
lütfen türkiyenin okumayan cahil kalan bilgiye aç toplumundaki bireylerden olmayın.kendiniz ve sevdikleriniz için gelecek adına bilmeniz gereken herşeyi okuyun. ben 6 yıldır hem internetten hem kitap edinerek hala sağlık kitabı okuyor hergün bişey öğreniyorum.bunun sonucunda 6 yıldır aileme koruyucu hekimlik uyguluyorum ve 6 yıldır doktora zaturi olmadıkça gitmeye gerek duymuyorum.ilaç zaten elzem olmadıkça kullanmıyorum ne çocuklarım ne ben.allahaşükür sağlıklı karatay taş devri diyetini keşfettim iyiki değerli tıp adamları var
800 le başlayalım bakalım :)
Kizlar iyi aksamlar menu yazip komsuma cikicam
sabah kk kahvaltisi
1 de ayran 1 mandalin 1 minik dag armudu
dunden kalan az ddolmadan
6.30da yogurtlu merximek yemwgi ve etli bugday pilavi
spor bu gun tatilde :)
Teşekkür ederim kaptanım![]()
ahhha sormayın 2 haftadır full fasulye yiyorum annem koca tencereyle pişirmiş maşallah![]()
[Canmm napiyorsun dedm bende geleyim hep sen geliyorsun iadei ziyaret yapiym dedm nasil gidiyor hersey yolundami :)
Slm kızlar
Kahvaltıdan yarım saat önce lahana suyu
bir yumurta domates salatalık az peynir,8 zeytin 2 ceviz 1 dilim tam buğday ekmeği yeşil cay
Öğlen bir tabak ıspanak,yoğurt 1 dilim ekmek
Arada 3 tane yulaflı Bisküvi yeşil cay
Lahana suyu
Aksam k.fasulye,cok az b.pilavı,salata,bir dilim ekmek
Biraz öncede t.kahvesi bir hurma
Gündüz yüz mekik
Şimdiye kadarda 3 lt su
Bugün uyursam bidaha ekmegi aramam herhalde:)
slm canlarıııım. bu gün mahvolduuum. ya diloş dünden beri çok öksürüyodu. sıla da pazartesiden beri çişim çok acıtıyo anne diyodu. sabah ani bir kararla dr a götürdü. kahvaltı bile yapamadan çıktım evden. diloşa ilaç yazdı da dr sıla için hem idrar tahlili hem kültür hem ultrason istedi. burda kadın doğum ve çocuk hastanesi ayrı bir yerde devlet hastanesi ayrı yerde. normal idrarı çocuk hastanesine kültürü devlet hastanesine vermem lazımdı. bir oraya bir buraya koşmaktan canım çıktı ya sonuçlar çıktı dr a götürdüm kadın demezmi sıla altına kaçırıyomu diye. yok dedim. idrarda acayip kan ve iltihap var dedi. yavrum kaç günden beri neler çekiyormuş. kültür pazartesi çıkacak. inşallah öyle kötü bişe çıkmaz. nasıl bu hale geldi aklım almıyor yaaaa.
bu yüzdendir ki sabah tartılamadım ve hastaneye evi yakın bir arkadaşıma gittim. ve poğaçalar aşureler havada uçuştu. yedim diyet güme gitti. yarında kahvaltıya davetliyim. bu hafta bırakıp pazartesi yeniden başlayacam lahana diyetine. pazartesi de benim misafirim varmış. kendimden nefret ediyom yaaaa
kerata mı hahahaahahfazlasında gozum varda yınede 900 dedım
![]()
ben dunkı menumu yazdımmmı hatırlamıyorum
sabah kk kahvaltı ama bır yımırtalı bol yesıllıklı
aksam
esım pızza aldı tuttum bogazımı yemedım yogurt yesıllık falan yedım malum tartı gunu yemesem olmezdım yemedım
sabah 40 dk
aksam 1 saat yuruyus ayrıca 20 mekık 20 dakıkada spor
Slm kizlar nasilsiniz ,
oyyy bir oynadimki bu aksam sormayin komsumun kizinin nisani vardi 2 saat koşsam bu kadar terlemezdim![]()
Kizlar hedefimi yazamiyorum tabletten beceremedim hedefim: 91.8 insalhh![]()
Bugunki Menüm:![]()
sabah :köfte, yesillik ve peynir
öğlen : köfte ve salata 1 soda
aksam :mercimek corbasi ,hamsi tava ve salata
2 fincan yesil cay
2 lt su 45 dak yürüyüş,1 saatte göbek attim
![]()
Selam kimseler yok geç geldim mmenü yazip yaticam
Menüm
Sabah KKK
Öğlen 1 muz 1 mandalina
Aksam pazi kavurması salata ayran
2 bardak Yeşilçay
2 bardak biberiye
1 saat yuruyud
250 yarim mekik
15 dk karin videosu
tiffany
Selam kızlar ben de menümü yazıp kaçayım yarın ders var bir de off kaçtı uyku..
Sabah 1 dilim anne böreğiannecim yapmış napayım yemesem üzülüyor.. geri kalanı kk kahvaltısı
Akşam ızgara tavuk, salata,yoğurt
Su 2.5 lt
2 fincan kiraz sapı mısır püskülü çayı
Spor olarak da kitap fuarında 2 saat gezindim onu sayabilirim :)
Günaydınnn
Sabaha karşı 4.30 da Kalkıp iki tane yullaflı bisküvi yedim manyak gibi bagımlı gibi adımlarım ekmek içindi iki bisküviyle çıktım mutfaktan : S
günaydın kızlar güzel hafta sonları dilerim.kaçamaksız tabii
Selam herkese iyi kacamaksiz haftasonu diliyorum.haftasonlari genelde sessiz oluyor buralar
wawww alıntı başarılınasılsın bakalım u gün
![]()
menun başarılı bence ekmeklerden önce akşam dan başla vazgeçmeye sonra öğleni kes sadece sabah ye en son da sabahı kesersin aşamalı yap başaracaksın güzelim
başarırsın başarır ben bilem başardım
ekmeksiznesli,ekmeksiznesliiiiekmeksizbulut,ekmeksizbulut olacaksız
kızlar kimler var kimler yok görünmez olmuş gene![]()
slmm kimsecikler yokiyi hafta sonları canlar ama arada ugrayın bir ses olsun topiğimizde
:)
Hosbulduk tatlm nerelerdesin yahu gozum aradi seni merak ettm :) olsn gel ben sana ismarlarm bi yesilcay sorma canm ama bu hafta skicam feci kosuyada basliyorm bu aksam bu hafta direnci parcalicam allahn izniyleİyi akşamlar meleklerimmmmm dün kankim geldiği için girme şansım olmadı bu hafta dörüdncü olduk hepinize tekrar tşk ederimmm harika bir hafta geçirdinizdarısı haftaya inşallahhh tabii gönül ilk 3 te olmayı istiyor ki notamızı sildirelim
gayet güzel bir rakam bulutummm
afiyetolsun neslimmm kasları dinlendirmek te lazım tabikiii
oyyy prensesimmm 1 hafta bitmemiştir eminimmm ama sne seviyorsun şikayet etmezsinn afiyetolson kuzum
Slm selincimmmhoşgeldin evimize
bitanemm hay aksi evde yoktum ki bi yeşilçay ikram edeyim
iyi şükür tatlım bir yaramazlık yok bu hafta az vermişsin kuzum listede baktım
hadi bu hafta inşşş
Afiyetolsun bulutcum lahana suyu müthiş ödem attırıyor sürekli mi içiyorsun yoksa aradamı cnm
kahvaltında cevizi 6-7 tane yiyebilirsin zeytini de korkmadan ye çünkü g.i.si 0 olan tek meyve
yalnız artık domates salatalık mevsimi geçti onların yerine turp havuç yiyebilirsin cnm yeşillik yemene bayıldım
bulgur pilavı varsa ekmek yememeliydin kuzum zamanla neslimin dediği gibi yavaş yavaş bırakırsın umarım
spor fırsatın olursa mutlaka yağ yakımına yönelik sporlar yap kuzum ip atlama olabilir tempolu yürüyüş olabilir ilaveten her gün mekik eklersin cnm
akşamları bol bol ayran içebilirsin bitanem ekmek aklına geldikçe iç
Geçmiş olsun bitanemmm oyyy kıyamam büyükler bile çok zor dayanıyor kuzum nasıl dayandıkisıcak tutsun bitanemm inş sonuç iyi çıkar sen gönlünü ferah tut
dyaptığın lahana boşa gitti desene sağlık olsun cnmm ptsi misafirin varsa başlama misafirin varmış illaki tadfına bakarsın en azından lahana kürü boşa gitmesin kuzum
Bizim yaşa göre onlar kerata sayılır
oyyy canımsınnnnn hayır dediğin için tşk ederim nurummm
Slm Aslıcımmm iyiyiz tatlım şükür sen de iyisin umarım ohhh sefan olsun tüm kurtlarını dökmüşsün
ooooo gayet güzelll yalnız hedefini tutturamayanlara cezalarımız mevcut Aslıcımm![]()
Afiyetolsun bitanemm menün süper hamsiyi tavada yapınca tüm faydası gidiyor kuzum fırında yapsan daha sağlıklı olmazmıayrıca balık yedikten sonra 1 minşk parça helva yiyebilirsin
spor süper
slm tatlım kankim geldimi yasaklıyor pc yibiliyosun
öğlen meyveleri boş tüketmişsin kuzumafiyetolsun cnm
annelerle diyet yapmak zor Gamzem ellerine sağlık anneciğinin akşam dengelemişsin cnmm benim yerime de gezseydin kitap fuarını
Kıyamam sana iki taneyle çıkabildiysen iyi en güzeli evde bulundurmamak kilo verme sürecinde bitanem
evde olsa bile en azından göze görünür yere koyma tatlım
Sanırım ikinci bir nesli vakası![]()
Tşkler gökkuşağımmm sana da bitanemmm kaçamaksız diye bizi mi uyardınnn
Tşkler bitanemmm evet cuma stresini atıyor herkes haftasonlarında
elbette başaracak neslimmmm sen başardıktan sonra dimiii
Yinemi değişti site
slm Aslıcım haklıısn kuzum dışardaydık kankimle evde olduktan sonra tabiki uğrarız cnmm nasılsın![]()
Hosbulduk tatlm nerelerdesin yahu gozum aradi seni merak ettm :) olsn gel ben sana ismarlarm bi yesilcay sorma canm ama bu hafta skicam feci kosuyada basliyorm bu aksam bu hafta direnci parcalicam allahn izniyle![]()
hmm bunlari ogrendigim super oldu asure guzelim :) oyle yapaym ubu aksam o zaman :)) bi sefer isnmadan basladm yuruyuse butun gece bacaklarim kasildi bidahada yapmam zaten bana ders oldu yine bilgilerinle aydinlattin beni canmm :) ohh gezmeklerde yapilmiis :))
dün kankim bizdeydi Selincim o yüzden akşam uğrayamadım bugün de biraz gezdik
sporsuz olmaz bitanem interval şeklinde kardiyo yapabilirsin sürekli koşmak yerine 2 dk en hızlı şekilde koş 3 dk tempolu yürü bu şekilde süpe yağ yakarsın cnmöncesinde ısınmayı unutma bitanemm her spordan önce ısınmalısın
hmm bunlari ogrendigim super oldu asure guzelim :) oyle yapaym ubu aksam o zaman :)) bi sefer isnmadan basladm yuruyuse butun gece bacaklarim kasildi bidahada yapmam zaten bana ders oldu yine bilgilerinle aydinlattin beni canmm :) ohh gezmeklerde yapilmiis :))
Merhabalar sevgili sestralarımmm nasılsınız? Ben yarın istanbul maratonuna katılacağım eşim sürpriz yapıp kayıt yaptırmışyarınki sporum belli oldu böylecee
![]()
Hoşbuldummm canım kaptanımmm
Hoşgeldin gamzemm iyiyiz kuzum sen nasılsın oooo süperrr helall damada 6, takım olarak arkandayız bitanemm![]()