Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben turlamayı severim bitanemmm:KK55: merhabamız her zaman var zaten ama boş kaldırmayız
bitki-cayi-1-jpg.17187

narçiçeği çayı ikram edelim bir diğer adı hibisküs:KK50:

zamanla kaynaşırsınız inş kuzumm neresi kalabalık oraya gel tüm takımları gezebilirsin :KK60:
Oğluşumun göbüşü acıkmış doyurup geleyim

Çarşamba perşembe 0211, post: 37834651, member: 338162"]slm kızlaaaarrrr ben geldiiiim:oops::oops::oops: kaç gündür gelemiyorum ama totomu yere koymaya vaktim olmadı ya. kızlarım toparladılar çok şükür. en azından şikayetleri hafifledi.yarın sılanın kültür tahlili sonucunu alacam. inşallah bişe çıkmaz. önceki gün bir arkadaşa kahvaltıya karbonhidrat bombardımanı yaptık:KK23::KK23::KK23: ama asıl felaket çocuklardı ya. mahvettiler bizi. yaramaz çocukların anneleri kıllarını bile kıpırdatmadı. kızlara çocuklar tekme atıyolardı düşünün. çok kızdım benimkilere ama diğerleri hiiiiç umursamadı:mad::mad::mad: dün de misafirim vardı. bebek görmeye geldiler. diyecektim kızı evlendirecez yakında siz yeni geliyonuz diye ama sustum:KK70::KK70::KK70: onun dışında lahana diyetim güme gitti. bende bu gün yeniden başladım. evden çıkmama kararı aldım kendi kendime.Çarşambaperoğazımı tutma kararı alabilirsem süper olacak:KK70::KK70::KK70: gerçi bu gün kazasız geçti ama neyse.[/QUOTE]
Carsamba persembe sindiyle bizde yapcaz corba canim beraber yapalim

İnşallahSweetdimple, post: 37836838, member: 513088"]

Carsamba persembe sindiyle bizde yapcaz corba canim beraber yapalim
[/QUOTE]

meleğimi de ikna edin gülüm :KK22::KK22:
[/QUOTE]
İnsallah biz israr ederizz

Menüm
Sabah zeytin peynir havuç turp 2 dilim ekmek
Ara mandalina ayran
Aksam salata ispanak ayran

2 bardak biberiye
1 bardak hibiskuss
Spor 60 dk yürüyüş
250 yarim mekik
Tiffany karin videosuu

Afiyetolsun gülüm ekmekler alışkanlık haline gelmeye başladı:KK22::KK22: ıspanak yediğin zaman ayran veya yoğurt tüketme yanında canımcım demir alımını yoğurt engelliyor:KK66:
spora bayıldımmm:KK76::KK76::nazar::nazar:

Back
X