Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy muhteşem olurdu cnm bakalım ilk haftada ne kadar verceksinsindi söylenen doğruysa 4 kilo kadar verdiriyormuş. yaklaşık 80 le başladım desem 4 kilo gitse 76 ile biter. allahııııım rüya gibi 76 inşallah. o zaman öğretmenler gününe kadar 75 hedefime ulaşma hayallerim gerçek olur. umarım yapabilirim
Akşam yeterince yedim diye düşünüyorum :)kahvaltına yeşillik ekle çiğ sebze filan cnm
Eklemeye çalışcam kaptanım
Takımda olmayınca göremedim kuzum gizledinmi sen de kendini
Afiyetolsun barbim neslime katılıyorum cnmm![]()
Kız Ayyüzlüm sen istesem varya hepimizi geride bırakırsın da neyse bakalım bu hafta sen mi daha cok vercem ben mi bak ben hasta halimle şimdi spora başlicam ona göre benden söylemesi canımsorma kız gözümün önünde yumurtalar peynirler uçuşuyor yaaa. acayip canım çekiyo. pazar bir gelse de pazartesi şöyle sıkı bir kahvaltı yapacam
ben kendimden yorulmuş hissediyorum aslında. bak yakında sınavlarım varmış dün haberim oldu. bu dönem mezun olsam süper olacak da buraya gelmeye bile vakit bulamıyoken nasıl ders çalışacam bilmiyombir tek dün kendime vakit ayırdım kuaförde o da kaç defa koltuktan kalktım dila ağladı diye
ayyüzlümü hatırla
ayyüzlümü hatırla
ayyüzlümü hatırla
kız kim ki o çıkaramadım
![]()
Ay kaptanım bayılıyorum senin listelerine yaa cok tatlılar388.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
![]()
![]()
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TD][/TD]
[TD][/TR][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[TD][/TD]
[TD][/TR][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TR]
[TR]
[TD]makres[/TD][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[TD][/TD]
[TD][/TR][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Bulutum[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]
[/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][TR][/tr]
[/tr]![]()
Hoşgeldin canım aramıza geçmiş olsun zor bi dönemden geçmişsin inşallah allah tüm dileklerini hayırlısı ile gerçekleştirirSelamlar,
Sweetdimple'ın daveti ile geldim. (Hani esmiş kafasına gelmiş olmasın)
32 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. İngilizce öğretmeniyim.
2 yıl önce diyet gruplarında 90 kilodan 68e düştüm (boy 1.80), 2 yıldır da bu kiloyu korumaktayım/dım.
Tamamlanamamış bir hamilelik geçirdim. Hem hamilelik öncesinde yaptığım dukan diyetini birden bırakıp hamilelikte her şeyden yemeğe başlamam, hem hamileliğin getirdiği kabızlık, ödem gibi şiş sıkıntılar, hem de kalp atışının durması sonucunda geçirdiğim operasyon sonrası bir süre kıpırdamadan yiyip yatmam neticesinde şu an 77.8 kiloyum. Amacım bir yandan tüm genetik testlerim yapılırken, 68 kiloya tekrar inmek ve zamanı geldiğinde tekrar hamile kalmak, sonra tekrar kilo almak, sonra doğum sonrası buraya gelip, tekrar kilo vermek.(Çember içindeki hamster gibi evet, dön dolan aynı yere gel
)
Diyet topiklerinde disiplinli bir öğrenciyimdir. Malkoçoğlu lakabımdır. Yılmam, yıkılmam, spordan ölesiye nefret etsem de söylene söylene yaparım ama sporsuz günüm geçmez. Az yerim, protein ağırlıklı beslenirim. Karbonhidratı ve onu yiyenleri sevmemŞeker kullanmam, tuzu çok nadir kullanırım. Cipstir, çikolatadır kötü alışkanlıklarım yoktur. Ekmek yemem, hamur işi yapmam, fast food yemem. Eee be dobiş o zaman niye buradasın derseniz, işte "sen hamilesin ye" dediler, iteklediler mutfağa gibi bir durum oldu.
Neticede o süreç bittiğine göre, şimdi karatay hoca gibi gözlerimi kısıp "Ekmek mi yiyorsunuzzzz!! Hepiniz öleceksiniz!!" diye çemkirmenin zamanı geldi diye
buraya geldim.
Umarım sağlıklı bir biçimde işi sıkı tutarak en kısa sürede üzerimdeki fazlalığı yardımlarınızla atarım.
Yalnız Sümüklü Süleyman'ın kaynının eltisi misin? e bayıldım :))Nickler evet çok tanıdık ama bende yaş geçiyor, yaşlı teyzeler gibi "şiiii Nur35, kı sen Sümüklü Süleyman'ın kaynının eltisi misin?" diye eski hatıralardan sorasım var o kadar tanıdık geliyor ama yok sorup kendimi rezil etmem
Yavaş yavaş tanışır, kaynaşırız inşallah.
Hımm bende bi nicki ne taktım azıcık inşallah en yakın zamanda bırakır winston arkadas :)kaptanım sağlıklı yaşam sağlıklı yaşam diyosun sigara markası dimi o hıı? Biraz da fırsatı bulmuşken ben kızayım :)
Dur bakalım ne yaş geçmesi daha ben 18 imbu arada nikin beni benden aldı
![]()
Ay benimde laptop bozuk tlf dan uğraşamıyorm smiley lerlewinstonlight canim hosgeldin gecmis olsun oncelikle. uzucu seyler yasamissin ama inan bana unutacaksin. coooook tatlidin sen yaaa. hodluk kattin takima. ben takimda degilim korsan gruptayim. yani burdaydim ama sonra bir bunalim aninda ayrildim sonrasida malum pidman oldum hala burda takiliyom. sweetle beraber korsan grup kurduk. ben 32 yasinda uc cocuk annesiyim. 93.5 le basladim. su siralar 79 dolaylarinda seyrediyom. yanlis anlama sadece seyrediyom artik kilo veremiyom kaldim oylece. motivadyon falan sifir. bu gunlerde lahana diyetine basladim ama sanki azicik igrenmeye basladim. normalde karatayciyim ama. tabi kacamaklari arttimadigim gunlerde. ay buralara bir suru ifade kullanmak istiyorum ama teldwn olmuyoooo.
Arada yiyebilirz canım 1 lokma 2 lokma genelde hafta sonu eşimle kahvaltı yapınca yiyorum :)bayılırım denız mahsullerıne kuzum da karatay teyze bal yemeyın dıyor![]()
Selamlar,
Sweetdimple'ın daveti ile geldim. (Hani esmiş kafasına gelmiş olmasın)
32 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. İngilizce öğretmeniyim.
2 yıl önce diyet gruplarında 90 kilodan 68e düştüm (boy 1.80), 2 yıldır da bu kiloyu korumaktayım/dım.
Tamamlanamamış bir hamilelik geçirdim. Hem hamilelik öncesinde yaptığım dukan diyetini birden bırakıp hamilelikte her şeyden yemeğe başlamam, hem hamileliğin getirdiği kabızlık, ödem gibi şiş sıkıntılar, hem de kalp atışının durması sonucunda geçirdiğim operasyon sonrası bir süre kıpırdamadan yiyip yatmam neticesinde şu an 77.8 kiloyum. Amacım bir yandan tüm genetik testlerim yapılırken, 68 kiloya tekrar inmek ve zamanı geldiğinde tekrar hamile kalmak, sonra tekrar kilo almak, sonra doğum sonrası buraya gelip, tekrar kilo vermek.(Çember içindeki hamster gibi evet, dön dolan aynı yere gel
)
Diyet topiklerinde disiplinli bir öğrenciyimdir. Malkoçoğlu lakabımdır. Yılmam, yıkılmam, spordan ölesiye nefret etsem de söylene söylene yaparım ama sporsuz günüm geçmez. Az yerim, protein ağırlıklı beslenirim. Karbonhidratı ve onu yiyenleri sevmemŞeker kullanmam, tuzu çok nadir kullanırım. Cipstir, çikolatadır kötü alışkanlıklarım yoktur. Ekmek yemem, hamur işi yapmam, fast food yemem. Eee be dobiş o zaman niye buradasın derseniz, işte "sen hamilesin ye" dediler, iteklediler mutfağa gibi bir durum oldu.
Neticede o süreç bittiğine göre, şimdi karatay hoca gibi gözlerimi kısıp "Ekmek mi yiyorsunuzzzz!! Hepiniz öleceksiniz!!" diye çemkirmenin zamanı geldi diye
buraya geldim.
Umarım sağlıklı bir biçimde işi sıkı tutarak en kısa sürede üzerimdeki fazlalığı yardımlarınızla atarım.
ayyy hosgeldin tatlim ropige renk katacaksin ben neslihan 38 yaşında 2 cocuklu calisan ev kadini kosusuturup arada kiloda veren arada ceza alip zilgit yiyen yaramaz şaşkın , organik,kizlarin yakistirmasiyla en son renkli nesli. Ama renkli nikini sana devredip ben şaşkın nesli olsam renkli sizede yakisacak daha cok. Hos geldiniz vesselamBir kere kaydıraklı havuzdan kayıp mememin birini zayi etmiş, bir kere altıma sokakta kaçırmış, bir kere çay koymadan çay mercimek koymadan mercimek çorbası yapmış, bir kere salıncağa popom sıkışmış çıkaramamıştım hikayelerinden beni tanıyıp hatırlayıp sevinmene şaşırdımDemek ki sen de insan sevgisi yoğun, ne diyeyim Allah razı olsun
Önce bir totoma yer yapayım, sonra çemkirmelere başlarım![]()
gırıgına slmkaptanın ısı varmıs ama olsun ben bı tarcınlı cay ıkram ederım yanı
![]()
Hoş geldin aramıza. Öncelikle başından geçen tatsız olaylar için geçmiş olsun, rabbim sağlık sıhhat versin ve en sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Bütün bunlara hayır diyebildiğine göre işin çok kolay. Yolun yarısını katetmişsin bile. Bundan sonrası düzenli bir beslenme programı ve bol bol motivasyon, Gerisi zaten gelecektir Allahın izniyle. Bunun için de en doğru yerdesin.
Bende kendimi tanıtayım. 38 yaşındayım, 13 yıllık evliyim. 4 evladım var (rabbim sana da nasip eder inşallah) Memurum. 93,1 kilo ile başladım, 9 ay oldu ve şu an 65,5 kiloyum. Bu kadar kiloyu vermemde başta kaptanım olmak üzere 80 topiği ve sonrasında 6. takımdaki arkadaşlarımın katkısı büyük. Onların motivasyonuyla umutsuzluğa düşmedim, son zamanlarda biraz düşer gibi olsamda -ki aslında benim sıkılganlığım yüzünden- çabuk toparlandım. Darısı başına diyorum, tekrar hoş geldin arkadaşım![]()
Görüşürüz kaptanım, bol kalori yakmalar![]()
Bende çıkıyorum canlarım![]()
Ayy kuzum hoşgeldin aramıza sen ne tatlı bişisin böyleçok zor günler yaşamışsın allahtan psikolojik olarak yiyip içmemişsin
Ben de topiğin en küçüğüyüm 16 yaşında lise 3 e giden bir ergenşu sıralar göremezsin buralarda beni okul yüzünden amaa gönlüm hep sizinle şimdiden kolay gelsin kuzucum
![]()
ben burdayiiiim. guya dilayi uyutuyom ama onun niyeti beni uyutmak sanirim.
winstonlight canim hosgeldin gecmis olsun oncelikle. uzucu seyler yasamissin ama inan bana unutacaksin. coooook tatlidin sen yaaa. hodluk kattin takima. ben takimda degilim korsan gruptayim. yani burdaydim ama sonra bir bunalim aninda ayrildim sonrasida malum pidman oldum hala burda takiliyom. sweetle beraber korsan grup kurduk. ben 32 yasinda uc cocuk annesiyim. 93.5 le basladim. su siralar 79 dolaylarinda seyrediyom. yanlis anlama sadece seyrediyom artik kilo veremiyom kaldim oylece. motivadyon falan sifir. bu gunlerde lahana diyetine basladim ama sanki azicik igrenmeye basladim. normalde karatayciyim ama. tabi kacamaklari arttimadigim gunlerde. ay buralara bir suru ifade kullanmak istiyorum ama teldwn olmuyoooo.
Bugunkü menüm..
Kahvaltı-öğle 2 küçük mor erik (mor renkli meyveler cok faydalı ya kaptanım :) )
Sonra sebze çorbası
Sebze çorbası
Akşam:
Sebze çorbası ve 3 kaşık bulgur pilavı dayanamadım
1 Türk Kahvesi
Spor:
Tiffany
100 mekik
2 mile Leslie
1 koca bardak ballı zencefilli süt
Kızlar canlar nerdesiniz
ayyy hosgeldin tatlim ropige renk katacaksin ben neslihan 38 yaşında 2 cocuklu calisan ev kadini kosusuturup arada kiloda veren arada ceza alip zilgit yiyen yaramaz şaşkın , organik,kizlarin yakistirmasiyla en son renkli nesli. Ama renkli nikini sana devredip ben şaşkın nesli olsam renkli sizede yakisacak daha cok. Hos geldiniz vesselam
Yaaa kayboldum sayfalar arasinda banane yaaa![]()
humanıstız bız kaptanım herkesı severız kosulsuz
ellerine sağlık meleğim misafirperverliğimizi göstermişsin
estagfurullah bitanem en büyük başarı senin azimle sabırla çaşamaksız devam ettin
yaktım çok şükür bugün de görev tamam
grşrz bitanemm yarın benim misafir var gerçi arada bakabilirsem gelirim
bızdıkımmmm hoşgeldin yine kaçırmışız snei önce dersler prensesimm
8 de uyutunca gece uyanmazmı kuzumm
artık seyretmeyeceksin bu hafta umutluyum tartı yüzüne gülecek tatlım karamsarlık yok
faydalı olmasına faydalı bitanem de omlet nedne yapmadınkiçorbayı yetiştirdin sanırım
afiyetolsun cnmm ağırlaşmadan atlat gribini hemencecikhasta hasta bi de spor yapmışsınnn
Geldim kuzum geç haber verince biraz cıslar yaptım yarın için
şaşkın değilsin neslim sadece dalgınsınhepimizin rengi farklı birlikte gökkuşağını oluşturuyoruz burada
sanırım hemen kaçacaksınnn
bulut aslı nerelerdesiniz kızlarGamze ders çalışıyor gece gelir
![]()
hg kaptanım sayanın demırbası da sızlerı beklıyorduBen geldimmmmmmmmmyaşasın kk keyfii
![]()
sıgara boregı yıyen neslı ceza ceken neslı leleleleeleleleleıııleeleleeıeeee (zılgıt)Menumu yazayim uykuya kacar nesli
sabah 7.30 kk kahvaltisi ve cocuklarin okulunda 8.30 da 2 kurubiber 2 kuru patlican dolmasi bulgurlu ve 3 kadar sigara boregi
15.30 da sutlu kahve
18.00 da kelle paca corbasi az bulgurpulav yesillik
spor gun ici 20dk yurume
aksam 20 dk yurume+20dk lesli+10dk plates esneme
kapranımda ye dedı arada haftasonları olabılır ozamanArada yiyebilirz canım 1 lokma 2 lokma genelde hafta sonu eşimle kahvaltı yapınca yiyorum :)
Kiz gaza getirme kaptani bi ceza verir 3 gundegil 1 hafta konusmaz bida heesıgara boregı yıyen neslı ceza ceken neslı leleleleeleleleleıııleeleleeıeeee (zılgıt)
Ne yiyormusuz izin neye cikti kacirdimmi kinekapranımda ye dedı arada haftasonları olabılır ozaman
ılahırengarengım yaaaaa yemek deyınce.... bal bal organık olandanNe yiyormusuz izin neye cikti kacirdimmi kine