Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

winstonlight canim hosgeldin gecmis olsun oncelikle. uzucu seyler yasamissin ama inan bana unutacaksin. coooook tatlidin sen yaaa. hodluk kattin takima. ben takimda degilim korsan gruptayim. yani burdaydim ama sonra bir bunalim aninda ayrildim sonrasida malum pidman oldum hala burda takiliyom. sweetle beraber korsan grup kurduk. ben 32 yasinda uc cocuk annesiyim. 93.5 le basladim. su siralar 79 dolaylarinda seyrediyom. yanlis anlama sadece seyrediyom artik kilo veremiyom kaldim oylece. motivadyon falan sifir. bu gunlerde lahana diyetine basladim ama sanki azicik igrenmeye basladim. normalde karatayciyim ama. tabi kacamaklari arttimadigim gunlerde. ay buralara bir suru ifade kullanmak istiyorum ama teldwn olmuyoooo.

sindi söylenen doğruysa 4 kilo kadar verdiriyormuş. yaklaşık 80 le başladım desem 4 kilo gitse 76 ile biter. allahııııım rüya gibi 76 inşallah. o zaman öğretmenler gününe kadar 75 hedefime ulaşma hayallerim gerçek olur. umarım yapabilirim
Ayy muhteşem olurdu cnm bakalım ilk haftada ne kadar verceksin
kahvaltına yeşillik ekle çiğ sebze filan cnm
Akşam yeterince yedim diye düşünüyorum :)
şaka bi yana eklemeye çalışcam canım

Takımda olmayınca göremedim kuzum gizledinmi sen de kendini:KK14::KK14:

Afiyetolsun barbim neslime katılıyorum cnmm:KK16:
Eklemeye çalışcam kaptanım
sorma kız gözümün önünde yumurtalar peynirler uçuşuyor yaaa. acayip canım çekiyo. pazar bir gelse de pazartesi şöyle sıkı bir kahvaltı yapacam:kk77::kk77::kk77:

ben kendimden yorulmuş hissediyorum aslında. bak yakında sınavlarım varmış dün haberim oldu. bu dönem mezun olsam süper olacak da buraya gelmeye bile vakit bulamıyoken nasıl ders çalışacam bilmiyom:KK61::KK61::KK61: bir tek dün kendime vakit ayırdım kuaförde o da kaç defa koltuktan kalktım dila ağladı diye

ayyüzlümü hatırla
ayyüzlümü hatırla
ayyüzlümü hatırla
kız kim ki o çıkaramadım:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kız Ayyüzlüm sen istesem varya hepimizi geride bırakırsın da neyse bakalım bu hafta sen mi daha cok vercem ben mi bak ben hasta halimle şimdi spora başlicam ona göre benden söylemesi canım
388.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
corrida.png
0029.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD]:nazar::KK19:[/TD]
[TD]:nazar::KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Eylül[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]:KK33::KK9:[/TD]
[TD]:KK72::KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Neslihan[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR]
[TD]:nazar::KK9:[/TD]
[TD]:KK72::KK33:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]makres[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR]
[TD]:nazar::KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Bulutum[/TD]
[TD]:KK64::KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:KK72::KK64:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:KK72::KK33:[/TD]
[TD]:KK72::KK4:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD]:KK72::110:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD]:KK33::KK9:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR]
[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
thankyou.gif
[/tr]​
[TR][/tr]
Ay kaptanım bayılıyorum senin listelerine yaa cok tatlılar
Selamlar,
Sweetdimple'ın daveti ile geldim. (Hani esmiş kafasına gelmiş olmasın :KK45:)
32 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. İngilizce öğretmeniyim.
2 yıl önce diyet gruplarında 90 kilodan 68e düştüm (boy 1.80), 2 yıldır da bu kiloyu korumaktayım/dım.

Tamamlanamamış bir hamilelik geçirdim. Hem hamilelik öncesinde yaptığım dukan diyetini birden bırakıp hamilelikte her şeyden yemeğe başlamam, hem hamileliğin getirdiği kabızlık, ödem gibi şiş sıkıntılar, hem de kalp atışının durması sonucunda geçirdiğim operasyon sonrası bir süre kıpırdamadan yiyip yatmam neticesinde şu an 77.8 kiloyum. Amacım bir yandan tüm genetik testlerim yapılırken, 68 kiloya tekrar inmek ve zamanı geldiğinde tekrar hamile kalmak, sonra tekrar kilo almak, sonra doğum sonrası buraya gelip, tekrar kilo vermek. :KK45: (Çember içindeki hamster gibi evet, dön dolan aynı yere gel :KK53: )

Diyet topiklerinde disiplinli bir öğrenciyimdir. Malkoçoğlu lakabımdır. Yılmam, yıkılmam, spordan ölesiye nefret etsem de söylene söylene yaparım ama sporsuz günüm geçmez. Az yerim, protein ağırlıklı beslenirim. Karbonhidratı ve onu yiyenleri sevmem :KK45: Şeker kullanmam, tuzu çok nadir kullanırım. Cipstir, çikolatadır kötü alışkanlıklarım yoktur. Ekmek yemem, hamur işi yapmam, fast food yemem. Eee be dobiş o zaman niye buradasın derseniz, işte "sen hamilesin ye" dediler, iteklediler mutfağa gibi bir durum oldu. :KK45: Neticede o süreç bittiğine göre, şimdi karatay hoca gibi gözlerimi kısıp "Ekmek mi yiyorsunuzzzz!! Hepiniz öleceksiniz!!" diye çemkirmenin zamanı geldi diye
buraya geldim.:KK45:

Umarım sağlıklı bir biçimde işi sıkı tutarak en kısa sürede üzerimdeki fazlalığı yardımlarınızla atarım.
Hoşgeldin canım aramıza geçmiş olsun zor bi dönemden geçmişsin inşallah allah tüm dileklerini hayırlısı ile gerçekleştirir
çok tatlısın bunu yazmadan geçemicem
inan burada kalıcı olursan çok güzel kalıcı dostluklar kuracağımıza eminim seninle bizim kızlar da senin gibi çok tatlıdır :) içinde bende varım dermişim dedim bile hahahaa kendini öven üye :)
Ben sindi kaptan yardımcısı yaş 24 ev hanımıyım evliyim 3 yaşında oğluşum var 90 ile başladım şuan 81 lerdeyim
Nickler evet çok tanıdık ama bende yaş geçiyor, yaşlı teyzeler gibi "şiiii Nur35, kı sen Sümüklü Süleyman'ın kaynının eltisi misin?" diye eski hatıralardan sorasım var o kadar tanıdık geliyor ama yok sorup kendimi rezil etmem :KK45:
Yavaş yavaş tanışır, kaynaşırız inşallah.
Yalnız Sümüklü Süleyman'ın kaynının eltisi misin? e bayıldım :))

Dur bakalım ne yaş geçmesi daha ben 18 im :KK71::KK71: bu arada nikin beni benden aldı:KK14::KK14::KK14:
Hımm bende bi nicki ne taktım azıcık inşallah en yakın zamanda bırakır winston arkadas :)kaptanım sağlıklı yaşam sağlıklı yaşam diyosun sigara markası dimi o hıı? Biraz da fırsatı bulmuşken ben kızayım :)
winstonlight canim hosgeldin gecmis olsun oncelikle. uzucu seyler yasamissin ama inan bana unutacaksin. coooook tatlidin sen yaaa. hodluk kattin takima. ben takimda degilim korsan gruptayim. yani burdaydim ama sonra bir bunalim aninda ayrildim sonrasida malum pidman oldum hala burda takiliyom. sweetle beraber korsan grup kurduk. ben 32 yasinda uc cocuk annesiyim. 93.5 le basladim. su siralar 79 dolaylarinda seyrediyom. yanlis anlama sadece seyrediyom artik kilo veremiyom kaldim oylece. motivadyon falan sifir. bu gunlerde lahana diyetine basladim ama sanki azicik igrenmeye basladim. normalde karatayciyim ama. tabi kacamaklari arttimadigim gunlerde. ay buralara bir suru ifade kullanmak istiyorum ama teldwn olmuyoooo.
Ay benimde laptop bozuk tlf dan uğraşamıyorm smiley lerle

Bugunkü menüm..
Kahvaltı-öğle 2 küçük mor erik (mor renkli meyveler cok faydalı ya kaptanım :) )
Sonra sebze çorbası

Sebze çorbası

Akşam:
Sebze çorbası ve 3 kaşık bulgur pilavı dayanamadım :KK43:
1 Türk Kahvesi
Spor:
Tiffany
100 mekik
2 mile Leslie
1 koca bardak ballı zencefilli süt

Selamlar,
Sweetdimple'ın daveti ile geldim. (Hani esmiş kafasına gelmiş olmasın :KK45:)
32 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. İngilizce öğretmeniyim.
2 yıl önce diyet gruplarında 90 kilodan 68e düştüm (boy 1.80), 2 yıldır da bu kiloyu korumaktayım/dım.

Tamamlanamamış bir hamilelik geçirdim. Hem hamilelik öncesinde yaptığım dukan diyetini birden bırakıp hamilelikte her şeyden yemeğe başlamam, hem hamileliğin getirdiği kabızlık, ödem gibi şiş sıkıntılar, hem de kalp atışının durması sonucunda geçirdiğim operasyon sonrası bir süre kıpırdamadan yiyip yatmam neticesinde şu an 77.8 kiloyum. Amacım bir yandan tüm genetik testlerim yapılırken, 68 kiloya tekrar inmek ve zamanı geldiğinde tekrar hamile kalmak, sonra tekrar kilo almak, sonra doğum sonrası buraya gelip, tekrar kilo vermek. :KK45: (Çember içindeki hamster gibi evet, dön dolan aynı yere gel :KK53: )

Diyet topiklerinde disiplinli bir öğrenciyimdir. Malkoçoğlu lakabımdır. Yılmam, yıkılmam, spordan ölesiye nefret etsem de söylene söylene yaparım ama sporsuz günüm geçmez. Az yerim, protein ağırlıklı beslenirim. Karbonhidratı ve onu yiyenleri sevmem :KK45: Şeker kullanmam, tuzu çok nadir kullanırım. Cipstir, çikolatadır kötü alışkanlıklarım yoktur. Ekmek yemem, hamur işi yapmam, fast food yemem. Eee be dobiş o zaman niye buradasın derseniz, işte "sen hamilesin ye" dediler, iteklediler mutfağa gibi bir durum oldu. :KK45: Neticede o süreç bittiğine göre, şimdi karatay hoca gibi gözlerimi kısıp "Ekmek mi yiyorsunuzzzz!! Hepiniz öleceksiniz!!" diye çemkirmenin zamanı geldi diye
buraya geldim.:KK45:

Umarım sağlıklı bir biçimde işi sıkı tutarak en kısa sürede üzerimdeki fazlalığı yardımlarınızla atarım.

Bir kere kaydıraklı havuzdan kayıp mememin birini zayi etmiş, bir kere altıma sokakta kaçırmış, bir kere çay koymadan çay mercimek koymadan mercimek çorbası yapmış, bir kere salıncağa popom sıkışmış çıkaramamıştım hikayelerinden beni tanıyıp hatırlayıp sevinmene şaşırdım :KK45: Demek ki sen de insan sevgisi yoğun, ne diyeyim Allah razı olsun :KK45:

Önce bir totoma yer yapayım, sonra çemkirmelere başlarım :KK45::KK53:
ayyy hosgeldin tatlim ropige renk katacaksin ben neslihan 38 yaşında 2 cocuklu calisan ev kadini kosusuturup arada kiloda veren arada ceza alip zilgit yiyen yaramaz şaşkın , organik,kizlarin yakistirmasiyla en son renkli nesli. Ama renkli nikini sana devredip ben şaşkın nesli olsam renkli sizede yakisacak daha cok. Hos geldiniz vesselam

gırıgına slm:KK25: kaptanın ısı varmıs ama olsun ben bı tarcınlı cay ıkram ederım yanı:KK50:

ellerine sağlık meleğim misafirperverliğimizi göstermişsin :KK15:

Hoş geldin aramıza. Öncelikle başından geçen tatsız olaylar için geçmiş olsun, rabbim sağlık sıhhat versin ve en sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Bütün bunlara hayır diyebildiğine göre işin çok kolay. Yolun yarısını katetmişsin bile. Bundan sonrası düzenli bir beslenme programı ve bol bol motivasyon, Gerisi zaten gelecektir Allahın izniyle. Bunun için de en doğru yerdesin.

Bende kendimi tanıtayım. 38 yaşındayım, 13 yıllık evliyim. 4 evladım var (rabbim sana da nasip eder inşallah) Memurum. 93,1 kilo ile başladım, 9 ay oldu ve şu an 65,5 kiloyum. Bu kadar kiloyu vermemde başta kaptanım olmak üzere 80 topiği ve sonrasında 6. takımdaki arkadaşlarımın katkısı büyük. Onların motivasyonuyla umutsuzluğa düşmedim, son zamanlarda biraz düşer gibi olsamda -ki aslında benim sıkılganlığım yüzünden- çabuk toparlandım. Darısı başına diyorum, tekrar hoş geldin arkadaşım :KK24:

estagfurullah bitanem en büyük başarı senin azimle sabırla çaşamaksız devam ettin:KK60:
Görüşürüz kaptanım, bol kalori yakmalar :KK25:

yaktım çok şükür bugün de görev tamam:KK49::KK49:

Bende çıkıyorum canlarım :KK15:

grşrz bitanemm yarın benim misafir var gerçi arada bakabilirsem gelirim:KK19:

Ayy kuzum hoşgeldin aramıza sen ne tatlı bişisin böyle :KK68: çok zor günler yaşamışsın allahtan psikolojik olarak yiyip içmemişsin
Ben de topiğin en küçüğüyüm 16 yaşında lise 3 e giden bir ergen :KK53::KK53: şu sıralar göremezsin buralarda beni okul yüzünden amaa gönlüm hep sizinle şimdiden kolay gelsin kuzucum :KK51:

bızdıkımmmm hoşgeldin yine kaçırmışız snei önce dersler prensesimm:KK60:

ben burdayiiiim. guya dilayi uyutuyom ama onun niyeti beni uyutmak sanirim.

8 de uyutunca gece uyanmazmı kuzummo_O

artık seyretmeyeceksin bu hafta umutluyum tartı yüzüne gülecek tatlım karamsarlık yokEn Büyük KK

Bugunkü menüm..
Kahvaltı-öğle 2 küçük mor erik (mor renkli meyveler cok faydalı ya kaptanım :) )
Sonra sebze çorbası

Sebze çorbası

Akşam:
Sebze çorbası ve 3 kaşık bulgur pilavı dayanamadım :KK43:
1 Türk Kahvesi
Spor:
Tiffany
100 mekik
2 mile Leslie
1 koca bardak ballı zencefilli süt

faydalı olmasına faydalı bitanem de omlet nedne yapmadınki o_O çorbayı yetiştirdin sanırım

afiyetolsun cnmm ağırlaşmadan atlat gribini hemencecik:KK19: hasta hasta bi de spor yapmışsınnn:nazar:

Kızlar canlar nerdesiniz

Geldim kuzum geç haber verince biraz cıslar yaptım yarın için :KK16::KK16:

ayyy hosgeldin tatlim ropige renk katacaksin ben neslihan 38 yaşında 2 cocuklu calisan ev kadini kosusuturup arada kiloda veren arada ceza alip zilgit yiyen yaramaz şaşkın , organik,kizlarin yakistirmasiyla en son renkli nesli. Ama renkli nikini sana devredip ben şaşkın nesli olsam renkli sizede yakisacak daha cok. Hos geldiniz vesselam

şaşkın değilsin neslim sadece dalgınsın :KK60: hepimizin rengi farklı birlikte gökkuşağını oluşturuyoruz burada:D:D:D
Yaaa kayboldum sayfalar arasinda banane yaaa :KK75::mad::mad:

sanırım hemen kaçacaksınnn:KK48::KK48::KK48:

bulut aslı nerelerdesiniz kızlar :KK64::KK64:Gamze ders çalışıyor gece gelir :KK51::KK51:

ellerine sağlık meleğim misafirperverliğimizi göstermişsin :KK15:

estagfurullah bitanem en büyük başarı senin azimle sabırla çaşamaksız devam ettin:KK60:

yaktım çok şükür bugün de görev tamam:KK49::KK49:

grşrz bitanemm yarın benim misafir var gerçi arada bakabilirsem gelirim:KK19:

bızdıkımmmm hoşgeldin yine kaçırmışız snei önce dersler prensesimm:KK60:

8 de uyutunca gece uyanmazmı kuzummo_O

artık seyretmeyeceksin bu hafta umutluyum tartı yüzüne gülecek tatlım karamsarlık yokEn Büyük KK

faydalı olmasına faydalı bitanem de omlet nedne yapmadınki o_O çorbayı yetiştirdin sanırım

afiyetolsun cnmm ağırlaşmadan atlat gribini hemencecik:KK19: hasta hasta bi de spor yapmışsınnn:nazar:

Geldim kuzum geç haber verince biraz cıslar yaptım yarın için :KK16::KK16:

şaşkın değilsin neslim sadece dalgınsın :KK60: hepimizin rengi farklı birlikte gökkuşağını oluşturuyoruz burada:D:D:D

sanırım hemen kaçacaksınnn:KK48::KK48::KK48:

bulut aslı nerelerdesiniz kızlar :KK64::KK64:Gamze ders çalışıyor gece gelir :KK51::KK51:
humanıstız bız kaptanım herkesı severız kosulsuz

Menumu yazayim uykuya kacar nesli
sabah 7.30 kk kahvaltisi ve cocuklarin okulunda 8.30 da 2 kurubiber 2 kuru patlican dolmasi bulgurlu ve 3 kadar sigara boregi
15.30 da sutlu kahve
18.00 da kelle paca corbasi az bulgurpulav yesillik
spor gun ici 20dk yurume
aksam 20 dk yurume+20dk lesli+10dk plates esneme

Menumu yazayim uykuya kacar nesli
sabah 7.30 kk kahvaltisi ve cocuklarin okulunda 8.30 da 2 kurubiber 2 kuru patlican dolmasi bulgurlu ve 3 kadar sigara boregi
15.30 da sutlu kahve
18.00 da kelle paca corbasi az bulgurpulav yesillik
spor gun ici 20dk yurume
aksam 20 dk yurume+20dk lesli+10dk plates esneme
sıgara boregı yıyen neslı ceza ceken neslı leleleleeleleleleıııleeleleeıeeee (zılgıt)

Back
X