- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
bende senin peşinden geliyom zannımca.demistin ya dvit baslamadin mi diye. onun uzerine yazdim bu yaziyi da aptal telefon bi rahat birakmiyo alintimu duzgun yapayim
gulay pes mi ettiiii. kiz uc kilo kaldi ensendeyim. sen bekle
oturup zirzir aglayacaktim ben yokmuyum diyede banum kendi eslesmesine almis beni sagolsun. zaten hedef kilo listesindede yokum. ayyyyyy artik beni sevmiyonuzmu. adetim yaklasti alinganlik fiskiriyo her yerimden zaten...
takımdan atılıcam 28 kasımda

dun gelemedim dilosu hadtaneye gotrduk. bronsit olmus kuzum. buhar falan bagladilar. sonra da ogretmenler gunu yemegi icin kiyafet alfim nihayet. amaaaa coooook guzel oldum be. etegi terziye verdiydim bu gun alacam. nail alacam bilmiyom ama disari buz ve yagmur arti uc cocuk. offf cok zor sanki gidebilmem
hipoglisemi atakları olduğunu bilmiyormusun cidden bunların. tatlım ben neler çektim uykusuz baş dönmeli geceler çarpıntı buhran depresyon yemek arkası bayılma yakını haller. hipoglisemi atakları bunlar çok dikkat etmelisin eşine iyi tembihle. sanırım ay sonu korsan takımda bende varımkizlar dun kendime bir kotuluk yaptim. aksam esim kurabiye cips meyve suyu ne bulduysa alfi. bu gun tatil gunum yiyecez dedi. bende agzimi cok acmadim gunu rezil etmemekadina. aksam yedik bir guzel ve sonrasini hiiiic sormayin ben bir fenaladtim. esim meyve suyundan mi dedi. bende ulen seker yaramiyo diyorum sen hala meyvesuyumu diyosun dedim cemkirdim. cok uzuldu halime. ve birdaha eve sekerli gidalar almamaya soz verdi. bakalim bu sozu ne kadar tutabilecek. sejerden kastim karbonhidrat grubu. kanda seker yukselince carpinti khalsizlik bas donmesi uyusma hissi uyku hali yaparmi sizce kizlar. ben bu halimi buna bagliyorumda