- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Başkan gelinliğin 20 metre sürüklenen duvağı gibi peşine alıntıları takıp tüm haşmetiyle geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkan gelinliğin 20 metre sürüklenen duvağı gibi peşine alıntıları takıp tüm haşmetiyle geldi![]()
Geç kalktık, kahvaltı, halıda sporsal debelenme, bizim köpük hanım için küçük tuvalete parke ile kapatıp oda yapmıştık, ona yeni havalandırma sistemi yaptık malum kış geldi cam kapı kapalı olacak, o da biz gibi 5 kiloluk cüssesiyle bir tuvalet yapıyor ayıptır mide bulandırması, umumi hela gibi kokuyor odasıŞimdi ona sensörlü bir sistem yaptık, o tuvalete girdiğinde sensör onu adamdan sayacak ve havalandırma çalışacak böylece tuvaletini yapacak, tuvaletini yapacak poposu hep kuru kalacak
![]()
Sonra alışverişe gittik. Bir market diş ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası yapmış. Önümüzdeki 30 yıl için diş suyu ve diş macunu stokladık. Yangın, deprem, sel, volkanik patlama olur da Allah korusun diş macunu bulamazsanız haber edin yeter bana
Ben bol bol ders çalıştım arada gene halıda debelendim, eşim kahve makinamızı bozdu sonra tamir etti. Çaydanlıkların kirecini çözecek diye mutfağı berbat etti ben topladım.
Hem dinlendik hem eğlendik hem bana eziyet ilginç bir pazar geçti valla başkanım![]()
Aa bende pasta börek sandım cnm sen yeni başladın karatay mı yapıyosun yoksa başka bişey mi birde senin sorunlu bölgen nedir göbek mi basen mi cnmTam buğday ekmegi cnm :)
Squat bakıyodumda 6,35 dk lık bu kadar kısamı?
Bence menün gayet iyi cnm şu Yoğurtlu kereviz salatasını bende yapayım bi ara kedinin fotosunu paylaşır mısın sonra cok merak ettim :)İyi akşamlar incelen, zayıflayan güzel hatunlar
Öncelikle gerek telefondan, gerek buradan okuduğum "ölesiye spor" paylaşımlarınızı geliniyle ilk tanışmaya giden kaynana gibi yüzümü ekşiterek okudum. Hem spor hemi de pazar pazar spor ayy kesseler yapasım gelmez
Bütün gün ders çalıştım. Karbonhidratları sevmezdim ama monosakkarit, disakkarit ve polisakkarit diye ıncığını cıncığını çalıştıkça iyice tiksindim. Ama şişman olmanın en faydalı tarafı şu olmuş ki ben en son lise 1de biyoloji görmüştüm ve hiç sevmemiş, dersi hiç dinlememiştim. Şimdi onca sene sonunda yok glizkozdu, froktozdu, galaktozdu okudukça "ee ben bunları zaten yok Canan Karatay'dan biliyorum, yok bilmemnkinden duymuştum, yok okumuştum" falan diye sırıta sırıta okudum. Bize hep "yağlı insan üşümez" derlerdi, biyolojide de yağlı hayvan üşümez kış uykusunu yağları sayesinde atlatır falan diyor, hayvanı da insanı da bir işte konu yağ ve şişmanlıksa.
Neyse gün sonu günah çıkarma raporum;
zabah; 2 yumurtalı dukan omleti, peynir, elma
öğlen; cevizli sucuk, 1 içli köfte. (Aziz Dukan affetsinKaynana yollamış, bilir oğlu sevmez cevizli sucuğu,kesin okunmuş falandı yuttum gitti
)
akşam; yoğurtlu kereviz salatası, elma.
su:3 litre
spor; halıda debelenmece
Valla kendisini bulur muyum bilmem kaptanım hiç araştırmadım da acıkcası bide başka şekilde içemiyorumİyi akşamlar meleklerimmmm gezenti kaptan geldi
bitki çaylarına yüklenmişsin yine gülüm aman dikkat et bitanemm aşırısı zararlımenü d espor da harika
canınmı çekti çikoyuuuu
mercimek kadar kalmıştır gülüm bu kadar spora
Elbette olacaksın Aslıcım asla olumsuz düşünmek yok telli duvaklı mezun edicem hepinizi
İyi pazarlar kuzummmbenimki güzeldi şahsen kuzenleri mıncıkladım geldim
protein hakikaten tok tutuyor cnm öyle deme tatlım az yiyerek metabolizmamızı da yavaşlatıyoruz yakıt gelmiyor diye enerji harcamıyor bünyemiz![]()
cıssssneyseki 1 dilim
afiyetolsun cnm yürüyüş artmış
Düşünmesi bile kötü
Malesef Gamzem keşke herşey alıp okusa bilinçlenseelimden geldiğince anlatıyorum ama dediğin gibi önyargı var bir de karatay çok pahalı diye düşünüyorlar halbuki aksine karatay öncesi öyle çok aburcubura para veriyormuşumki ekstrelerimdeki market yüzdesinden anladım bence herkesin kendi mutfağına bütçesine göre uygulayabileceği seçenekler mevcut sadece takviyeler biraz tuzlu ama hasta olup ilaç parası vermektense takviyelere harcamak daha mantıklı
Slm tatlım hoşgeldin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-661#post-37915015
üstetki linki okuyup katılmak istersen alttaki linke yazabilirsin cnm uygun takımlar davet edecektir
yavaş yavaş alışırsın cnm omlet te baharatları ve yeşillikleri kullanırsan zorlanmazsın
enişte bilmesin boşver sabote eder diyetini öğrenirse sürpriz olsun
Benim abim de nedense et hastası aynı evde büyüdük ama zevkler değişebiliyor işte
bitanem ben pc de türkçeyi katlediyorum sen benden iyisin
iki güne alışırsın barbimm
minikler bırakmadı ki barbim özlemişiz biz de hasret giderdikk
Ben gezdim neslimmm
afiyetolsun neslimmmm gelsin 75
tariflerin de menülerin de süper cnmmm afiyetolsun ben de salatalarda elma sirkesini çok severim
barbim sanırım poşet çay alacaksın ama ne olur orada bulabilirsen kendisini al tatlım
Afiyetolsun kuzum cısss artsa da menün ve sporun süper cnmm
Afiyetolsun Aslıcımmm fazla yapma bitanem yemekleri insan bıkıyor sabah lahana salatası yemişsin bravooo ben sanırım tercih etmezdim![]()
Menün gayet güzel cnmSlm keyifli aksamlar herkese
Menum
11:00 : peynir ,zeytin , 1 dilim tereyagli ekmek , bol yesillik ve lahana salatasi
ara : 1 kase yulafli tarcinli yogurt ,1 yesil cay, 1 mandalina ,
akşam: 1 kase corba , 1 tabak mercimek yemegi , bitti sonundabol salata
1 fincan Türk kahvesi
Bol su , 30 dak yürüyüş ve spor hareketleribugun yagisliydi az oldu sporum
Aa bende pasta börek sandım cnm sen yeni başladın karatay mı yapıyosun yoksa başka bişey mi birde senin sorunlu bölgen nedir göbek mi basen mi cnm
ayrıca Squat 30 günlük bi program ve 3 günde 1 dinlenme günün oluyo ilk gün 50 tane yapıyosun ve her gün 5 tane üstüne ekliyosun birazdan whatsap tan video eklim bak ordan istersen cnm
Florür olmadan karbonatla falan mı en doğalından fırçalanıyor ki?
oooo pisican ne şanslı böyle adı köpük demekteşkilatı süper düşünmüşsünüz köpük için
küçüğü büyüğü olmaz tabiki kokar kuzum
tamam aklımızda olsun senin stoktan geçinirizgerçi neslim diş macunlarındaki florüre çok karşı o istemez kesin
çaydanlık kireci için limon tuzu birebir tatlım enişte neyle temizlediki batırmış her yeri
Bence menün gayet iyi cnm şu Yoğurtlu kereviz salatasını bende yapayım bi ara kedinin fotosunu paylaşır mısın sonra cok merak ettim :)
:)
oooo pisican ne şanslı böyle adı köpük demekteşkilatı süper düşünmüşsünüz köpük için
küçüğü büyüğü olmaz tabiki kokar kuzum
tamam aklımızda olsun senin stoktan geçinirizgerçi neslim diş macunlarındaki florüre çok karşı o istemez kesin
çaydanlık kireci için limon tuzu birebir tatlım enişte neyle temizlediki batırmış her yeri
Florür olmadan karbonatla falan mı en doğalından fırçalanıyor ki?
Ya da şimdi diyemedim böyle çubuk vardı onunla eski dönemde yapılırmış misli bi şeydi ay üşendim araştırmaya onu mu kullanıyor acep?
Neyse geldiğinde görür zaten
Kireç için paket paket tozlar almış başkanım. Benim eşim çok meraklıdır. Haftada 5 kez lavabo deliği açar ama tıkanmamış delikleri açar. Öyle sever kimyasal tozlarla uğraşsın, köpürtsün falan. Ama al şu bardağı şuraya götür desen götürmez böyle antin kuntin işleri seviyor işte.
Eki Görüntüle 1312306
EVDE HAYVAN BESLEYEBİLİYORMUSUN HAKKATEN.İÇİMDE Bİ GIDIM EVDE HAYVAN BESLEYECEK HAYVAN SEVGİSİ YOK.ASLA YAPAMAM. ÜNV. DE EV ARKADAŞIMIN KEDSİ VARDI 1 SENE NASIL TAHAMMÜL ETTİM ANLAMIYORUM KOKUSU HALA BURNUMDA O KOKUYLA YAŞAYAMAM BENGeç kalktık, kahvaltı, halıda sporsal debelenme, bizim köpük hanım için küçük tuvalete parke ile kapatıp oda yapmıştık, ona yeni havalandırma sistemi yaptık malum kış geldi cam kapı kapalı olacak, o da biz gibi 5 kiloluk cüssesiyle bir tuvalet yapıyor ayıptır mide bulandırması, umumi hela gibi kokuyor odasıŞimdi ona sensörlü bir sistem yaptık, o tuvalete girdiğinde sensör onu adamdan sayacak ve havalandırma çalışacak böylece tuvaletini yapacak, tuvaletini yapacak poposu hep kuru kalacak
Sonra alışverişe gittik. Bir market diş ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası yapmış. Önümüzdeki 30 yıl için diş suyu ve diş macunu stokladık. Yangın, deprem, sel, volkanik patlama olur da Allah korusun diş macunu bulamazsanız haber edin yeter bana
Ben bol bol ders çalıştım arada gene halıda debelendim, eşim kahve makinamızı bozdu sonra tamir etti. Çaydanlıkların kirecini çözecek diye mutfağı berbat etti ben topladım.
Hem dinlendik hem eğlendik hem bana eziyet ilginç bir pazar geçti valla başkanım![]()
MENU BAŞARILI AFİYET OLSUN TABİ CISS DIŞINDAIyi Akşamlar kızlar
Sbh acı biberli Omlet peynir zeytin iki dilim cısss yesil cay
Öğlen bi orta kase yoğurt ( zencefil zerdeçal tarcınllı). 2. Ceviz
Aksam balık salata iki Çatal lahana turşusu
Gun icinde 1 Türk kahvesi 2 soda 2 tane 7 Otlu cay
150 mekik,Leslie
SENİN MENUNUDE BEĞENDİMSlm keyifli aksamlar herkese
Menum
11:00 : peynir ,zeytin , 1 dilim tereyagli ekmek , bol yesillik ve lahana salatasi
ara : 1 kase yulafli tarcinli yogurt ,1 yesil cay, 1 mandalina ,
akşam: 1 kase corba , 1 tabak mercimek yemegi , bitti sonundabol salata
1 fincan Türk kahvesi
Bol su , 30 dak yürüyüş ve spor hareketleribugun yagisliydi az oldu sporum
OKADAR YETERYA FAZLASINDA DÜZ YOLDA YÜRÜYEMEZSİN :)Tam buğday ekmegi cnm :)
Squat bakıyodumda 6,35 dk lık bu kadar kısamı?
BENİM KIZDA BEYAZI YEMEZ HAŞLAYAMAM ONA HİÇ, O NEDENLE YUMURTALARI BAŞLARI DÖNENE KADAR ÇIRPARIM.HATTA YAĞI ERİYİNCE AZ TOZ KIRMIZIBİBER KARABİBER EKLERİM HARİKA OLUR DENEYEBİLİRSİNCnm ben yumurta beyazını hiç sevmem hatta salak gıbı beyazı atıp sarısını yerdimbugun iki Yumurtayla Omlet yaparken beyazını atmayınca eşimde şaşırdı sen iki beyazı birden yiyebilecekmisin yani diye,bende evt dedim
Ama bi catallık yeri sen ye dedim :) böle böle alışıyorum....eşime söylemedim dikkat ettiğimi( diyete başladığımı kendi çapımda) bugun anladı sende bisiler var aksam yemeklerinden bu kahvaltıdan ekmek az yemenden diye...
Ha eşimde tam bi Konyalı....sbh buzluktan hazırlanmış kavurmayı çıkarttı onu yedi...bi sebze yemeği Yaparım icinde sebze kadar et olur burun kıvırmadan yesin diye tam bi etçillldir kendisi
Saol cnm öğlene deneyim bakalım,eşimin aldıkları sert onların olgunlaşmasını bekleyim ama aksam ki kestiğimi Öğlen deneyim senin tarifinle,tekrar tşk ederim cnmgünaydın kızlar ne habersiniz
avakado tarifi istenmiş hemen yazayım geçmiş yapayım
NESLİ NİN KENDİNE ÖZEL YENİLESİ AVAKADO TARİFİ
ÖNCE TİYOLAR VEREYİM: AVAKADO YUMUŞAK OLGUN OLMALI. OLGUN DEĞİLSE POŞETTE OLDURANA KADAR BEKLETİLMELİ. AVAKADOYU TÜM KULLANMAYACAKSANIZ ORTASINDAN KESİN YARISINI KULLANIN, DİĞER YARISINI ÇEKİRDEĞİNİ ÇIKARMADAN BİR TABAĞA TERS KAPAYIP DOLABA KOYUN YARIN KULLANIRSINIZ. YARIM AVAKADONUZDAN ÇEKİRDEĞİ ÇIKARMAMANIN PÜF NOKTASI KARARMAMASI İÇİN OKEY SAKLARKEN MUTLAKA ÇEKİRDEKLE SAKLAYIN.
TARİF: YARIM AVAKADO, BOL LİMON SIKIN, 2 TATLI KAŞIĞI ÇİĞ SUSAM EKLEYİN(ÇİĞ KABAK YADA AYÇEKİRDEĞİ DE EKLİYORUM BEN. BAZEN ÇİĞ KURUYEMİŞTE DÖVER EKLERİM) BİBER SALÇASI, KARABİBER,ZENCEFİL,ZERDEÇAL,PUL BİBER. İSTEDİĞİNİZ BİŞİYLE ÇEŞİTLENDİREBİLİRSİNİZ HERŞEY YAKIŞIYOR HATTA BEN HAFTA SONU SARIMSAKTA EZER EKLERİM. GÖRDÜĞÜNÜZ BU KARIŞIMI EN SON EZEREK AZ BİŞİ SIZMA ZEYTİNYAGIDA EKLEYİP BİR TABAKTA SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.
BU TARİF BENİM DAMAK TADIMA UYDUĞU İÇİN KENDİM DENE YANILA UYDURDUM. HATTA BAHSETTİĞİM BAHARATLARI EŞİT ORANDA KARIŞTIRDIM Bİ KAPTA HAIR DİREK EKLİYORUM RAHAT OLUYOR.
battaniye1
buluttt 200 mekık masallahAmacım 600 grdan fazla vermek tabi de yine hüsran Olmasın dıye düşük tutmuştum kaptanım:)
Kitapları kesinlikle edinicem
Bugünkü menüm
14.00 da biberli Omlet yeşillik zeytin 1 dilim cısss
Arada yarım elma yoğurt
Aksam yesil mercimek Çorbası( ilk defa Yaptım güzelmiş)Yemeğini yapardım salata bi bardak ayran
Gün icinde 1 soda 3 bitki cayı 4,5 lt su
200 mekik
Kahvaltıyı asla geciktirmicem bidaha sen demeden ben yazıyım:) bugün tartıdan sonra geciktirdim
yapar cnm yapmazmı bende oyle olmustum esım artık eve getırmıyor kendısı yerse dısarda yıyorkizlar dun kendime bir kotuluk yaptim. aksam esim kurabiye cips meyve suyu ne bulduysa alfi. bu gun tatil gunum yiyecez dedi. bende agzimi cok acmadim gunu rezil etmemekadina. aksam yedik bir guzel ve sonrasini hiiiic sormayin ben bir fenaladtim. esim meyve suyundan mi dedi. bende ulen seker yaramiyo diyorum sen hala meyvesuyumu diyosun dedim cemkirdim. cok uzuldu halime. ve birdaha eve sekerli gidalar almamaya soz verdi. bakalim bu sozu ne kadar tutabilecek. sejerden kastim karbonhidrat grubu. kanda seker yukselince carpinti khalsizlik bas donmesi uyusma hissi uyku hali yaparmi sizce kizlar. ben bu halimi buna bagliyorumda
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senı paralarım nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii atılmak yok!bende senin peşinden geliyom zannımca.
takımdan atılıcam 28 kasımda
hipoglisemi atakları olduğunu bilmiyormusun cidden bunların. tatlım ben neler çektim uykusuz baş dönmeli geceler çarpıntı buhran depresyon yemek arkası bayılma yakını haller. hipoglisemi atakları bunlar çok dikkat etmelisin eşine iyi tembihle. sanırım ay sonu korsan takımda bende varım(((((((((((((888
![]()
Yok canim hepsi ayni değil benimki eti pek sevmez tavuğu yemez baligida ben yemwdigim için yalniz yenmiyo diye senede 2 3 defa anca yer.isin kötüsüsebze oözürlü sebzedeyemez.bbirkaç sebze birkaç bakliyat ve patates sinir ediyor beni hep ayri pişer yemeklerimiz alistim.eti sadece mangalda yer buarada her zamanda mangal yapamadigimiz için sikinyigaliba bütün erkekler ayni benim esimde oyle et hergun olsun yer ama sebze yemeklerinide sever
balik icin ölürben cok sevmesemde et urunlerini saglikli beslenmek icin yiyorum
bazen diyorum yalniz yaşasaydim boyle kilolu olurmuydum acaba zorlaniyorum cocuklar bir alem 1 I yese digeri yemiyor hepsine ayri yemek yapmaya calisiyorum esim dersen balikta baliken guzeli salata koy yesilligi limonu zeytin yagi ohhh miss
kizlar tabletteyim hata varsa affola![]()
Yeşilçay sevilmezmiş ben bayilirim kendim demliyorum bide bol limon sikiyorum vallahi canim cektiYa benim acil portakallı zencefilli Yeşilçay bulmam lazım sade yada limonlu yeşilçayı içemiyorum midem almıyor resmen markete baktım yoktu inşallah en yakın zamanda gelir başka türlü denedim içemiyorum
Artik profil resminin yaninda yesil renk oluyor çevrim içi olanların canim oraya dikkat etHu huuu online olan kızlar ben malum pro olmadığım için göremedim siz bi zahmet ya beni şimdi beğenin yada bi ses verin mesaj yazın