Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar,

Başkan ve eteğindeki alıntılar rüzgar gibi geçmiş maşallah :KK68:
Dün ne kadar sohbet etmişsem burada artık, rüyamda Gülsüm'e bir seyler yazıyordum telefondan, eşim yeter bırak elinden diyordu telefonu, "dur Gülsüm bekliyor" diye bağırıyordum, alarmla sıçradım. Hemen telefona baktım :KK45:
Baktım hiç mesaj yok, kesin telefonum bozulmuştur diye düşünürken aklıma geldi mute'ye almışım, sesi açınca birikmiş eskiler de geldi, ohh dedim her sey yolunda:KK53:

Tavsiyeler doğrultusunda çölde içi yanmış deve gibi su içiyorum. Sularım bitsin, doktor uyanıp merkeze gitsin ben de arkasından koşa koşa gideceğim :KK53:

Kendimi iyice yaşlı hissediyorum he. Böyle erken saatte hep yaşlılar gidip sürekli ilaç istiyorlar, tahlil yaptırıyorlar ya :KK45: Geçen bir teyze vardı 3 gün önce ilaç yazdırmış 30lu paket, 3 gün sonra bitti gene yaz diye gelmiş. Doktor en son" teyze günde bir tane alacaksın, ne yapıyorsun sen ya, bu ilaçları satıyor musun ?" dedi. :KK53:

Hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel haberli bir gün diliyorum :D
Günaydınlar tekrardan:KK68:

Günaydınlar tatlım :KK60: Nur ve Nesli Gülay ve sen harika atışmalar oluyor :-)
Hadi bakalım sonuçlar güzel çıkar inş tatlım:KK37:

günaydın musmutlu ve güzel bir gün olsun hepimiz için:KK54::KK54::KK54:
kaptanım çok özledim sizi ben ara ara uğrarım :KK52:
Günaydın kuzum:KK60: inş tatlım özlüyorsun ama uğramıyorsunn ara ara değil her gün uğra canımcım:KK36:

Günaydın kızlar :)

Günaydın Fatoşum:KK60:

Gunaydinn herkese

Günaydınnn tatlım:KK60:
gunaydın kızçelerım canlarım ballarım fındıkların fıstıklarım bırazdaha devam edersem laf domat var patlıcan vara gelıcek en ıyısı burda keseyım:KK53:

dunkı menum

sabah canım pek bırsey ıstemedı 1 haslanmıs yumurta bıraz peynır bırde cay

aksam
esım benden once gıtmıstı eve dunde yemek yapmıs
muhtesem soslu baharatlı spagettı
yanınada domates corbası
makarnadan hıc almamam gerekırdı ama o yapmıs dıye ıkı catal aldım koca tabak domates corbası ıctım
1 kare bıtter erıttım damakta

sonra tv ızleyelım dedık ben koltukta sızmısım:KK57::KK34: su son on gundur yolda eve gıderken bıle uyukluyorum ya napıcam bılmıyorum sekerım mı yukseldı dıcem sekerı kestım ınsulınmı kırılıyo napıyo bılmıyorum

Günaydın şirin meleğimmm:KK60: menü güzel afiyetolsun cnmm kış yüzündne bitanem ben de akşamları biraz kestiriyorum açıkçası:oops:

Selam kızlar salı günün menüsü:
Kahvaltı :
Karatay kahvaltısı

Öğle:
1 ayran

Akşam:
4 kestane
Ayran

Spor:
Bol bol yürüyüş

Çarşamba:
Kahvaltı :
Menemen li karatay kahvaltısı

Akşam:
Kör soslu tavuk (lahmacun yalan oldu Türk restorana gelene kadar 7 yi bayaa geçmişti de bende nolur nolmaz yine aç kalmis diye bunu yedim)
Peynir altı suyu
Spor:
Das videoları
Yürüyüş dün squatım vardı unuttum yapmayı onu yaa :KK43:

ilk menün de iyi ki karatay kahvaltısı yapmışsın kuzum kestane hariç hiçbirşey yememişsin nerdeyse:KK16:

çok sevdiğim gül kaynaktan
alıntıdır: http://gulkaynak.com/detoks/lezzizzz-badem-sutu/

Lezzizzz Badem Sütü

Mart 20, 2012 tarihinde detoksmerkezi eklemiştir
1 büyük su bardağı Çiğ Badem (Datça Bademi)
2 büyük su bardağı su
Toz tarçın
Sürahi
Tülbent veya beyaz diz altı ince kadın çorabı
Mikser
Bademleri akşamdan suya koyun. (8 saat)
Sabah bademlerin suyunu süzüp kabukları ile birlikte, temiz su ile miksere koyup su ile karıştırın.
Sürahinin ağzına koyduğunuz ince tülbente bu karışımı dökün kabuklar tülbentte kalacak şekilde süzün.
Yıkadığınız miksere sütü biraz tarçın, istenirse doğal vanilya, agave şurubu, bir kaşık toz kakao ile tekrar miks edin.
Geceden ıslattığınız kuru hurmaların çekirdeklerini çıkarıp hurmalı shake de yapabilirsiniz. Aynı şekilde muz da eklenebilir.
Badem sütünüz buzdolabında 3 gün tazeliğini korur.
Muhteşem bir kalsiyum deposu olan badem, süt alerjisi olanlar, kemik erimesini önlemek için, çiğ beslenme (raw food) kürlerinde süper gıda olarak tüketilebilinir.
Tagged with → BademDatçaKemikmikser

Badem çok pahalı neslimmm batırcan bizi:KK22::KK22:

Hu huuu fıstıklar nasılsınız

İyiyiz barbim tşkler sen nasılsın:KK37:

Sonunda portakallı zencefilli yeşil çayımı buldum 4 paket alıp stokladım bol bol içerim gariii

Şİfa olsun cnm iyi yapmışsın içelim gariiii:KK50::KK50:

Keske sallama olmasa sindim

Çok haklısın gülüm sallama ile demleme çay hakikaten çok farklı poşet çayları zaten önermiyor uzmanlar:KK51:

bende geldim geyik sırası kk damı kızlar burayıda dumura uğratalım hahaha

:KK48::KK48::KK48::KK48:

Keske sallama olmasa sindim
alıntıların hastayım gülü[/QUOTE]
:KK70::KK70::KK70: ben de neslim bulmaca gibi oluyor sveiyorum gülümün alıntılarını

mesajlar 35+ ya dayansın bari dimi bu gün ben çoktan geçmişimdir de

sen çoktan geçmişsindir :KK52::KK52:

Başkan 2 sorum var belki üç belki daha çok neyse ızdırap büyümeden sorayım :KK45:

Ben 19 kasımda gelmişim buraya 77.800 ile. Şimdi bölme çarpma hesabını normal mi yapacağım yoksa gün sayısı acuk fazla olduğundan başka işlem mi olacak? ya da iki gün sonra 77 kiloya indim, hesabımı tam haftalık olsun diye 77den mi yapayım?

Mesaj saymalarda mesela alıntılanan ama bir mesajda yazılan şeyler tek mi, yoksa alıntı başına mı sayılıyor ? Bir de hani bir koca mesaj yazıp altına bir başka kişi için @ bilmemne deyip ona da mesaj yazıyoruz ya o iki mesaj sayılır mı mesela?

Dünkü sorumun cevabını unuttum, tekrar başını ağrıtacağım. Burada verilen haftalık hedeflere ulaşamazsak bir yaptırım var mı?

Babam böyle pasta yapmayı nerden biliyor bir de ? :KK45:

Teşekkürler.
:KK70::KK70::KK70: yaaa gizem çok güldürüyorsun beni kahkaha attım yine babam böyle pasta yapmayı nerden biliyor sahiden ???

Ben 6 ay saçlarımı karbonatla yıkadım.
Ne işe yaradı dersen, sözde kimyasala savaş açmıştım.
Şampuana ilk döndüğüm gün Allahım şampuan reklamlarındaki kadınlar gibiydim, duşta ağzım kulaklarımda, garip sevinç sesleri çıkara çıkara yıkandım.

daha da karbonat görsem taş atarım ben ona
Karbonat candir suya at alkali yapsin.yüze sur yoğurtla bakin yapsin ayagini yikamak için suya at mantara savaş acsin.koltukaltina sur terletmesin ne çok ise yariyomus.sen tas atma yine sacina sürme sirke süre parlatir

ARKADASLAR SIZE NACIZANE BIR SIIR PAYLASMAK ISTEDIM

SESSİZ GEMİ

Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.

Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.

Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez k...Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.

Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.

Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.

Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
Nurum sen de mesaj sayısını doldurmak adına şarkılar şiirler paylaşıyorsun şekerim hahaha :KK60:
Bu şiiri çok severim laf aramızda, lise mezuniyetinde de şarkısını söylemiştik ne alakaysa :KK48:

:KK70::KK70::KK70: yaaa gizem çok güldürüyorsun beni kahkaha attım yine babam böyle pasta yapmayı nerden biliyor sahiden ???
O ecnebi baba reklamlardaki, onlar her işi yapar, pasta da yapar.
Benim babam klasik beyaz atletle evde gezen, at yarışı oynayan, mutfakta buzdolabı nerde diye sorsan bilemeyecek bir adam kaldı ki pasta yapsın ama belki sizlerin öyle babaları vardır :KK53:

Günaydınlar tatlım :KK60: Nur ve Nesli Gülay ve sen harika atışmalar oluyor :-)
Hadi bakalım sonuçlar güzel çıkar inş tatlım:KK37:

Günaydın kuzum:KK60: inş tatlım özlüyorsun ama uğramıyorsunn ara ara değil her gün uğra canımcım:KK36:

Günaydın Fatoşum:KK60:

Günaydınnn tatlım:KK60:

Günaydın şirin meleğimmm:KK60: menü güzel afiyetolsun cnmm kış yüzündne bitanem ben de akşamları biraz kestiriyorum açıkçası:oops:

ilk menün de iyi ki karatay kahvaltısı yapmışsın kuzum kestane hariç hiçbirşey yememişsin nerdeyse:KK16:

Badem çok pahalı neslimmm batırcan bizi:KK22::KK22:

İyiyiz barbim tşkler sen nasılsın:KK37:

Şİfa olsun cnm iyi yapmışsın içelim gariiii:KK50::KK50:

Çok haklısın gülüm sallama ile demleme çay hakikaten çok farklı poşet çayları zaten önermiyor uzmanlar:KK51:

:KK48::KK48::KK48::KK48:

alıntıların hastayım gülü
:KK70::KK70::KK70: ben de neslim bulmaca gibi oluyor sveiyorum gülümün alıntılarını

sen çoktan geçmişsindir :KK52::KK52:
[/QUOTE]
erken yatmak mesele degılde asosyal oluyorum yaa

Karbonat candir suya at alkali yapsin.yüze sur yoğurtla bakin yapsin ayagini yikamak için suya at mantara savaş acsin.koltukaltina sur terletmesin ne çok ise yariyomus.sen tas atma yine sacina sürme sirke süre parlatir

Oldu olacak kaynanaya atsam onu da meleğe mi çevirecek ? :KK45:
hayatın sırrı, ölümsüzlüğün tüm gizemi karbonattaymış ya :KK45:

O ecnebi baba reklamlardaki, onlar her işi yapar, pasta da yapar.
Benim babam klasik beyaz atletle evde gezen, at yarışı oynayan, mutfakta buzdolabı nerde diye sorsan bilemeyecek bir adam kaldı ki pasta yapsın ama belki sizlerin öyle babaları vardır :KK53:
ahahaha yok şekerim benimki de seninkinden genetik herhalde :)

Back
X