• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi tatiller canım benim. Sen bulursun bir zamanını. Sabit kaldığın içinde üzülme tatilde o temiz havada yakarsın her şeyi.

Günaydınnn

Meraba canım hoşgeldinnn. Spor olmayınca sıkıntı oluyor bazen hemde senin gibi baya kilo verdikten sonra kilo azlaştıkca daha zor oluyor malesef.

Oyyy ne su öyle. Yazın ben bazen 4 litreyi buluyorum da kendime yavaş diyorum. Daha çok artır suyunu lütfenn. Hele şu yaz günlerinde sağlığın için yap bunu.

Hoşgeldin canımm. Tilki döne dolaşa kürpçü dükkanına gelirmiş. Seninle ben o hesap resmen.

Ayy kuzum çok geçmiş olsun ya.

Bizimde geçen sene öyle gitmişti altınlar. Yine ramazan bayramıydı annem zekatları çıkartamadım diye ayırmış bayramda geliceklerden bir kaçına vericekti köyden. Altınlarının yanına koymuş. Tam geldiler aradık aradık yok altınlarda paralarda. Anladık ama inanamadık gece herkes gidince her tarafı aramıştık. Sonra bir kaç ay sonra annem falcıya gitmişti bunun için değilde öylesine. Kadın kimin aldığını falan söylemişti. Ama ondan sonra allah iki katını verdi hiç beklemediğimiz yerden allaha şükür.

Ohh afiyet olsun. Yarasın yeğenime.

Afiyet olsun canım. Hoşgeldin aramızaaa. İlk gün için gayet güzel menün. Karatay yapmaya karar verdiysen bende yardımcı olabilirim her zaman. Bir de menülerine spor yapıp yapmadığını ayrıca suyuda eklersen on numara beş yıldız olur.

Ooo kaptanım afiyet olsunn. Senin menülerini özlemiştim. Hep paylaş böyle bize de motive oluyor.
Ben zaten kilo için içmek istemiyorum çünkü öyle yada böyle kilo verilebiliniyor
Ama sağlık acısından içmeliyim bunun farkındayım ama yaz günü 3 bardak suyu zor içiyorum :KK12:

Cuma günükü menüm
Sabah, önce elma ve yeşilçay
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmeği:KK53:
Salatalık domates
Ara
1 maden suyu 3 kaysı 1 türk kahvesi
Öğlen
3 kaşık zeytinyağlı bamya
2 dilim börek :oops:( öğünümde peynir vardı bende onun yerine yedim )
1 kase yoğurtlu buğday çorbası salatalık domates
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
2 kase yoğurtlu buğday çorbası
Ara yok
Dün sanırım 2 bardak su içitim :KK64:

selam kızlar günaydınlar herkeseee
sabah kahveleri benden olsun...

Eklentiler

• kahve-resimleri22.webp
    kahve-resimleri22.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 115
İyi akşamlar meleklerimmmm genel sıralama listeleirmizi yaptım geldim:21::21:Malesef sonuncu olduk:oops::KK23:Haftaya notamızı hemen sildirelim ilk 3 e girerek meleklerimmm size güveniyorum:KK200::KK68::KK68:

Bu 2 haftalık deneme süresi bu ilk kilonun gitmesi için kuzum .Tüm ödemler gidince listeye giriyorsun amaç bu zaten sen istikralı oldukça uyarılarımızı dikkate aldıkça hiç korkma :KK19:

Yine gidecek şüphen olmasın:KK60:

Çok geçmiş olsun meleğimm nasıl bir cesarettir bir daha annenin babanın yüzüne nasıl bakacak alan kişi :KK51:Rabbim kalbi kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi:KK51:

Yok kuzum pastahane sınavını başarılı bir taktikle atlatmışsın oraya dalsaydın elimden çekeceğin vardı:KK22::-)El açması gözleme pastahane poğaçalarından daha masun afiyetolsun leydime de yeğenimede:KK46:

Akşam da gayet güzel dengelemişsin suyunu da yeterli içtiysen gayet güzel bence.Bugün ekstrem bir durumdu kabul ama kahvaltılarını ihmal etme leydim:KK60:

Bülbülüme ilaveten lütfen kahvaltına yeşillik salata ekle tatlım akşamları ise et ve türevleri yersen mutlaka salata ekle ki sindirimin hızlansın kuzum kahve şekersiz diye umuyorum :KK22:Pirinç pilavı sanırım ama miktar gayet makul yine de bulguru tercih etmeye çalış canım zayıflama döneminde:KK19:Su miktarını yazmamışsın o_O

Aynen kuzum 5,5 saatte 1050 ad oldu bugün:21::21::21: misafir gelmeseydi daha da fazla olurdu kesin :KK76::KK76:Yarın tiffany ve koşu bandımla da biraz hasret gidereyim ilave olarak:KK49:

vaayyyyy kaptanım 1050 ip atlasam 1 ay kendime gelemem gibi. süpersiinnn menüye de bayıldım...

Günün menüsünu yazayim ben eksigim fazlam varsa düzeltin bi zahmet :)'
Sabah: 1 yumurta 1 dlm ekmek 2 bardak cay
ögle: yarim tabak kisir bol salata ayran
ara: 1 seftali + kahve
aksam: tavuk sote 2 kasik pilav
afiyet olsun canım sende benim gibi sabah yeşillik tüketmeyenlerdensin sanırım.

İyi akşamlar meleklerimmmm genel sıralama listeleirmizi yaptım geldim:21::21:Malesef sonuncu olduk:oops::KK23:Haftaya notamızı hemen sildirelim ilk 3 e girerek meleklerimmm size güveniyorum:KK200::KK68::KK68:

Bu 2 haftalık deneme süresi bu ilk kilonun gitmesi için kuzum .Tüm ödemler gidince listeye giriyorsun amaç bu zaten sen istikralı oldukça uyarılarımızı dikkate aldıkça hiç korkma :KK19:

Çok geçmiş olsun meleğimm nasıl bir cesarettir bir daha annenin babanın yüzüne nasıl bakacak alan kişi :KK51:Rabbim kalbi kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi:KK51:

Yok kuzum pastahane sınavını başarılı bir taktikle atlatmışsın oraya dalsaydın elimden çekeceğin vardı:KK22::-)El açması gözleme pastahane poğaçalarından daha masun afiyetolsun leydime de yeğenimede:KK46:

Akşam da gayet güzel dengelemişsin suyunu da yeterli içtiysen gayet güzel bence.Bugün ekstrem bir durumdu kabul ama kahvaltılarını ihmal etme leydim:KK60:

Bülbülüme ilaveten lütfen kahvaltına yeşillik salata ekle tatlım akşamları ise et ve türevleri yersen mutlaka salata ekle ki sindirimin hızlansın kuzum kahve şekersiz diye umuyorum :KK22:Pirinç pilavı sanırım ama miktar gayet makul yine de bulguru tercih etmeye çalış canım zayıflama döneminde:KK19:Su miktarını yazmamışsın o_O

Aynen kuzum 5,5 saatte 1050 ad oldu bugün:21::21::21: misafir gelmeseydi daha da fazla olurdu kesin :KK76::KK76:Yarın tiffany ve koşu bandımla da biraz hasret gidereyim ilave olarak:KK49:

inşallah haftaya ilk üçteyiz kaptanım

İyi geceler herkese :KK36:. Ailenizle güzel hafta sonları geçirirsiniz inşallah:KK24:
Kaç gündür giremiyorum kk ya kusura bakmayın lütfen :KK22: bayram sonrası misafirlerdi temizlikti dersti anca oluyor. Herkes tatillerden dönmüş sanırım 140 mesaj okudum :confused: Maşallah sizee
amin canım hepimize güzel bir hafta sonu olsun inşallah

Cuma günkü menüm

Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin dalından bir avuç erik

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Keşli cevizli erişte
Çullama
Salata

Spor: Yoga 100 mekik(anca bu kadar oldu)
Su:2.5 litre
afiyet olsun canım

Cuma günükü menüm
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
Salatalık domates
Ara
Öğlen
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
Ara yok

afiyet olsun efserim

gelelim benim menüye

sabah 2 yumurta, domates, semizotu ve maydanozla yapılmış salata, peynir, zeytin, 2 ceviz 5 badem yeşil çay

öğle : 1 kase kuru fasulye

akşam: 1 kase kuru fasulye ve tirit (ekmeğindende 1 çatal aldım)

su : 3,3 litre
spor : yok çünkü banyo ve wc leri ovdum zaten saat 23 olmuştu yorgunluktan yapamadım
inşallah pazartesi sabah yürüyüşlerine başlıycam

Selvos88 Selvos88 canım annelere çok geçmiş olsun dün aceleden yazamadım :KK51:
Canlarına birşey olmasında gerisi yerine gelir tatlım :KK51:
saol canim :)

Cuma günükü menüm
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
Salatalık domates
Ara
Öğlen
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
Ara yok
azcik kacmis cislar :D

Kızlar kusura bakmayın geçmişe vakkit bulamıyorum ama merak etmiyorum zannedilmesin hem sizi tanımak hemde uyguladığınız diyeti bilmek çok istiyorum son birkaç sayfaya bakabiliyorum :KK12: bunu için fırsatları zorluyaçığıma inanın:KK15:
dert etme balim zamanla kaynasir tanisirsiz :)

selam kızlar günaydınlar herkeseee
sabah kahveleri benden olsun...
eline saglik deryam gunaydinnn :)

gunaydın canlarr

tebrikler deryamm

:KK70::KK70:
gunaydin canimm

Bence boool su,dereotu,rezene...benim emzirme tecrübem pek yok 1 ay sütümü sağdım, gerçekten yemek yemedim stresten aklıma gelmiyordu kahvaltımı anca gece yatarken ediyorum oda azıcık ve ekmekle,bu yazdıklarımla durdum aşırı sütüm vardı sende bunların yanına Karatay öğünleri koyarak halledersin bence
süt bünye işi sanırım canım saydıgın seyleri hep tüketsemde sütüm az hala az yani..tabi süt olsun diye yemege saldırmıyorum bulgur et falan varsa menüde onları tüketiyorum..dogumdan sonra hiç iştahım yok ama hamilelikte gözü dönmüş gibiydim.. bunca kilo nasıl verilecek bilmiyorum ama kesin verilecek :)

Slm meleklerimmmmm tüm geçmişi okumadan dalmayayım dedim bugün getirdiğimiz sebzeleri ayıklayıp kış için hazırlamakla geçti :confused::confused: o yüzden geç kaldım şekerler :oops:

Gurur duymak en büyük hakkın ne mutlu sana balım tebrik ederim paşamızı ilerde birçok başarılarına şahit olacağımıza eminim:KK9::KK9:

Meleğimm bence gayet güzel durmuş elbise bacaklarında da abartılacak kadar yok inan 8 haftada 5 kilo rahat rahat verirsin üzülme spora asılman şart tabii zaten karatay yapınca 5 kilo versen daha fazla vermiş gibi görüneceksin bitanem:KK19:

Cimcimeler de sen de güle güle kullanın yeni saçınızı cecommmm:KK60:

İyi tatiller meleğimmmm sorun değil tatlım sen gönlünce dinlen eğlen dönünce görüşürüz kuzum:KK60:

Bu metabolik balans diyetini @berilceee yapıyordu sanırım selvoşum çok güzel kilo verdi bence sorun yok sonucu şimdiden merak ediyorum karatayla benzeşmesi ayrıca güzel zaten:KK19:

Bazı bünyeler de sonuç alınamıyor kuzum üzme kendini 3, takımdan bir arkadaşımızda verememişti hiç:KK16:

Bpyamasına boyuyorumda balım nedense ne renge boyarsam boyayaım hep siyah oluyor:KK51::KK51:

İşte budur meleğimmmm :KK9::KK9::KK9: Sen kararlı olduktan sonra kilolar pes edecek emin ol:KK19:

Kim yiyorki prensesimmmm :KK8::KK8::KK8:

Prensesim ileride zaten istesende istemesende boyayacaksın o yüzden şimdi doğallığının tadını çıkar bence ben 28 yaşında boyamıştım istemeye istemeye beyazları koparınca çoğaldı tabiii mecbuır kaldım:KK23::KK23:

sadece 100 gr gelmiş meleğim eminim yarın güzel bir sonuç gelecek:21:

Harikasın selvoşum istikrarla devammmm:KK9::KK9::KK9:

Gördüm gördüm cecommmm:KK37::KK37::KK37: maşallah sana çok yakışmış bitanemmm:KK68::KK68:

Hoşgeldin efserimmmmmm :KK74::KK74:

Sorma kuzum ben de almışım malesef 2,5 kilo:KK34::KK34: 10 günde ne ara geldi anlamadım düzen değiştirmek yaramıyor hakikatennn:KK23:Bir de tatlı su beni fena şişiriyor gittiğimiz yerde de tatlı su içiliyor doğal sanırım en büyük etken oo_O

O sofraları tahmin edebiliyorum efserimmmmmm:kk77::kk77::kk77:

Hoşgeldin bitanemmm elbette katılabilirsin takımımıza zaten çoğunu tanıyorsun diğer topikten ayrıca hepimiz genelde karatay yapıyoruz:KK60:

Börülce salatasını görünce yazayım dedim selvoşum börülce salatasına közlenmiş patlıcan ve sarımsaklı yoğurt ekleyip dene yeni favorimmmm:kk77::kk77::kk77:

Sevgili adaşım tatilinin güzel geçmesine çok sevindimmm eminim tartı döndüğünde eksi gösterecektir:KK60:

Kendi tartınımı diyetisyenin tartısınımı baz alacaksın efserimmm o_O

Aynen meleğimmmm hepimiz şöyle bir silkinelimmmm:KK28::KK28::KK28:

Allah rahmet eylesin bitanemmm mekanı cennet olsun anneanneciğinin birşey olduğu belliydi kuzum.Sen burayı düşünme bir şekilde hallederiz bitanem rabbim hepinize sabır versin:KK19:

Haftaya dek karatayla devam o zaman selvoşummm sağlık olsun:KK19:

Hoşgeldin bitanemmmm.Başınız sağolsun kuzum halanın da teyzenin de mekanı cennet olsun inş .Zamansız ölüm hakikaten çok acı insan sevdiklerine yakıştıramıyor:KK43:Biz bir aileyiz kuzum ne demek daraltmış olabilirim acılarımızı da sevinçlerimizide paylaşıyoruz kuzucum.Kilo konusunu dert etme hep birlikte toparlanacağız tatlım :KK19:

İyi tatiller balımmmm:KK15::KK15:

Oh nihayet meleğimmm koşturmaktan canın çıkmıştı :KK51: En azından kendi işini yapar rahatlarsın:KK60:

Sağlık olsun tatlım üzme kendini bu iki hafta genelimizi yaktı birlikte toparlayacağız kuzum.:KK19:

Slm meleğimmmmm ohhh tatilleri yaptın döndünnnn sefan olsun kuzummmm:KK60:

Yarın listeye giriyorsun o zaman tatlımmm:21::21::21::21:

Elbette beklemeye gerek yokkk:KK76::KK76:ooo enişteye maşallah kendi tuttuğu balıklarla besliyor seni:21:Şimdiden afiyetolsun tatlımm maşallah gözleirme inanamadım birden su 2 lt bitmiş 3 olacak bu ne güzel değişim meleğimmmm:KK9::KK9::KK9:

Tatlım ben genelde kahvaltıda yeşilçay hibisküs ve biberiye içiyorum dönüşümlü olarak uzun süre tek bir tanesini denemediğim için ne desem yalan olur fakat bunların yağ yakıcı etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz:KK66:

Kuru üzümü kansılzık için verdi sanırım efserim diyetisyenin dalak ciğer haftada 2 kez yemeye çalış bitanem pancarın çıkmasına var daha pancar çıksa bol bol yerdin:KK19:

Lavaş fazla mı kaçmış sanki meleğim:KK22:

Hoşbuldummm meleğimmmmmm aynen tatlımmmmm:KK74::KK36::KK60:

Genel olarak listen hakikaten güzel ama şu ekmekleri görünce hem de 3 dilimmm:KK43: nedense sadece bunu kabullenemiyorum ama makresim gibi sen de diyetisyen listeleriyle çok güzel veriyorsunuz o y üzden listeye uyarsan hedefe istikrarla ulaşacaksın meleğim:KK60:

Hoşbuldum selvoşummmm:KK74::KK36::KK60:

6 Yaş fazla gösteriyor metabolizma yaşın tatlım kilolar gidince otomatikman düşecek sıkma canını:KK19:

Merhaba Edacımmm Hoşbuldum tatlımm :KK74: elbette takımda yerin hazır kuzum.Allah bağışlasın prensesimizi:KK37: bir an önce gelmekle en güzelini yapmışsın tatlım emzirme avantajın da var buraya menü yazmak bile insanı freenliyor:KK19:Adaşımmm nikini değiştirdi kuzum:KK68:

Kolay gelsin tatlımmm yarın olsun bakalım bitanemmm :KK19:

Kaldı 17 günün kuzummm ayran detoksumu yoksa normal çorbamı seabaharın listesini yapabilirsin istersen:KK19:

Hoşbuldum meleğimmmmm:KK74::KK36::KK60:

Elmalı ödem çayımı deryamo_O

3 litre su
3 tane elma (kabuklariyla 4-5 bolunecek)
1 tane limon (4-5 bolunecek)
1 tane cubuk tarcin
1 tatli kasigi tane karabiber
1 tatli kasigi tane karanfil
Tenceye koyup 1 tasim kaynatilacak cok degil
Soguyunca suzup dolaba koyulacak
SABAH = 1 Sb
AKSAM = 1 Sb Yemeklerden sonra icilecek

Bir arkadaşımız aldı Edacım ama diğer karatay kitaplarından farkı yokmuş karar senin tatlım .Bol bol yeşillik ve su sütünün tek çaresi kuzum :KK19:

:kk77::kk77::kk77: Afiyetolsun Efserimmm müthiş görünüyor

Hoşgeldinnn leydimmmm:KK74::KK74: Karataya dönmekle en güzelini yapmışsın yeğenim sağlıklı beslensin içerde:KK46::21::21::21:korkma bitanem ilk dönemlerde dikkat edersen vermen mümkün free takımda takibe alalım seni ayrıca barbimin topiğinde de mutlaka olmalısınn:KK28::KK28:Rabbim yeğenimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş:KK68:

Sorma meleğimmmm resmen savaş başladı şehitlerimizin mekanı cennet olsun rabbim sabır versin.:KK43:
Ehliyetini almakla en güzelini yaparsın kuzum hazır şu an çalışmıyorken çok iyi düşünmüşsün:KK19:

Hızlı giden hızlı geliyor deryammm o yüzden patır patır gitmesinn:KK60:

Menün süper efserimmmm ekmekleri görmeyeyim artık:KK33::KK33: Hakikaten başlaman bile büyük başarı zamanla sayının artacağına eminim:21:

Yessss geldimmmmm:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Oyyyy kıymetlimiz için herşeye değer aklın a bile getirme kuzum inşallah sağlıkla doğacak yeğenim:KK19:

Aynenn leydim her ne kadar özet geçsemde kuyruk uzadıııı:KK16::KK16:

syn kaptanım hoşbuldum :) diger topikten kimler var burda bi neslihanı bide cecoyu gördüm :)
işe nerden başlayalım pazartesiden itibaren menü yazmakla mı..?

afiyet olsun canım sende benim gibi sabah yeşillik tüketmeyenlerdensin sanırım.
Evet aynen oyleyim hic sevmem sabah.. Ama genelde cok severim
İyi tatiller canım benim. Sen bulursun bir zamanını. Sabit kaldığın içinde üzülme tatilde o temiz havada yakarsın her şeyi.

Günaydınnn

Meraba canım hoşgeldinnn. Spor olmayınca sıkıntı oluyor bazen hemde senin gibi baya kilo verdikten sonra kilo azlaştıkca daha zor oluyor malesef.

Oyyy ne su öyle. Yazın ben bazen 4 litreyi buluyorum da kendime yavaş diyorum. Daha çok artır suyunu lütfenn. Hele şu yaz günlerinde sağlığın için yap bunu.

Hoşgeldin canımm. Tilki döne dolaşa kürpçü dükkanına gelirmiş. Seninle ben o hesap resmen.

Ayy kuzum çok geçmiş olsun ya.

Bizimde geçen sene öyle gitmişti altınlar. Yine ramazan bayramıydı annem zekatları çıkartamadım diye ayırmış bayramda geliceklerden bir kaçına vericekti köyden. Altınlarının yanına koymuş. Tam geldiler aradık aradık yok altınlarda paralarda. Anladık ama inanamadık gece herkes gidince her tarafı aramıştık. Sonra bir kaç ay sonra annem falcıya gitmişti bunun için değilde öylesine. Kadın kimin aldığını falan söylemişti. Ama ondan sonra allah iki katını verdi hiç beklemediğimiz yerden allaha şükür.

Ohh afiyet olsun. Yarasın yeğenime.

Afiyet olsun canım. Hoşgeldin aramızaaa. İlk gün için gayet güzel menün. Karatay yapmaya karar verdiysen bende yardımcı olabilirim her zaman. Bir de menülerine spor yapıp yapmadığını ayrıca suyuda eklersen on numara beş yıldız olur.

Ooo kaptanım afiyet olsunn. Senin menülerini özlemiştim. Hep paylaş böyle bize de motive oluyor.
Hosbuldum canim tsk ederim. Suan acikcasi az yemeye onem veriyorum biraz alisayim diye ekmegi falan azaltmaya calisiyorum.. Alistiktan sonra karatay dusunuyorum. Suyu nasil olcuyorsunuz? yani bardak hesabi mi yapiyorsunuz ben aklima estikce iciyorum ama hesabini tutmuyorum. Spor daha bisey yapmaya baslamadim oglum evde yaz tatilinde fazla spor yapamiyorum suan ama leslie yapmaya baslayacam aksamlari hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.

Teşekkür ederiim kaptanım :KK60: Suyu bu aralar resmen cozuttum 4 lt.'ye yakın içiyorum :KK50: Denizli çooook sıcak gündüz buharlaşıyorum sanki o yüzden eşimin ailesinin deyimiyle "kova gibi bardak" elimde durmadan su içiyorum :KK47::KK47: Hal böyle olunca günün yarısı tuvalette geçiyor o da ayrı tabii :KK48::KK48: Bir de egzersizi de yazmamışım, her akşam Çamlık Parkında eşimle yürüyoruz en az yarım saat :KK49:

Ben zaten kilo için içmek istemiyorum çünkü öyle yada böyle kilo verilebiliniyor
Ama sağlık acısından içmeliyim bunun farkındayım ama yaz günü 3 bardak suyu zor içiyorum :KK12:

Haklısın kuzum. Önüne şişeyi yada sürahiyi koy mutlaka önünde dursun beynin onun sinyalini alır. Aklına geldikçe içmeyi denersen unutursun.

Cuma günükü menüm
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
Salatalık domates
Ara
Öğlen
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
Ara yok

Afiyet olsun kuzum. Benim bugünkü menü gibi azıcık kaçmış ucundan. Börekti dondurmaydı ohh yaramasın

Kızlar kusura bakmayın geçmişe vakkit bulamıyorum ama merak etmiyorum zannedilmesin hem sizi tanımak hemde uyguladığınız diyeti bilmek çok istiyorum son birkaç sayfaya bakabiliyorum :KK12: bunu için fırsatları zorluyaçığıma inanın:KK15:

Arada zaman bulduğunda geliceksin buraya inanıyorum canım benim. Herkesin bazen böyle yoğun zamanları oluyor.

Evet aynen oyleyim hic sevmem sabah.. Ama genelde cok severim

Hosbuldum canim tsk ederim. Suan acikcasi az yemeye onem veriyorum biraz alisayim diye ekmegi falan azaltmaya calisiyorum.. Alistiktan sonra karatay dusunuyorum. Suyu nasil olcuyorsunuz? yani bardak hesabi mi yapiyorsunuz ben aklima estikce iciyorum ama hesabini tutmuyorum. Spor daha bisey yapmaya baslamadim oglum evde yaz tatilinde fazla spor yapamiyorum suan ama leslie yapmaya baslayacam aksamlari hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.

İnşallah hayırlısı olur. Ekmeği yavaş yavaş azaltırsın inanıyorum ben sana. İlk akşam sonra öğle diye diye zamanla bir bakmışsın ekmeksizliğe alışmışsın. Yazın ben yemekleri hazırlıyorum da masaya annem neden ekmek koymuyorsun diye kızıyor.
Suyu bardak olarak ölçüyorum. Büyük su bardağım var yaklaşık 250 ml. 15 bardak falan içiyorum sanırım.
Leslie, jillian, zumba, yoga evde güzel spor oluyor. Ya da sabah yürüyüşlerini hiç bir şeye değişmem

Aksam yemeklerinde yemiyorum aslinda pilav falan oluyor genelde ama onuda azaltmaliyim. Suan tatildeyim ogle sorun olmuyor ama okula geri donunce ogle ne yapacagimi bilmiyorum. Sicak yemek falan yok sandvic falan satiliyor bende normalde ya onu aliyorum yada evden peynir, ekmek, meyve vs. goturuyorum.Hep karbo yani ne yapsam ki bilemedimo_O Cok haklisin bende sabah yuruyuslerini cok severim suan yetistiremiyorum pztesi onada baslayacam. Gunluk 1 saat yuruyus super olur benim icin

Back
X