- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
selam güzellerimbugün çok şükür daha iyiyim sanırım biraz daha alıştı bünyem ilaçlara ayaklandım çok şükür zaten yatmak hiç bana göre değil hele ki hastalığım yüzünden sürekli aynı pozisyonda durmak ağrı yapıyor gece bile 7-8 saatten fazla uyusam sabaha her yerim ağrıyarak kalkarım o yüzden dün bütün gün yatmak zorunda olmak bana işkence oldu bir yandan kalkmak istiyorum bir yandan da gözüm uykuya düşüyordu akşama kadar bir o koltukta uyukladım bir bu koltukta bir yatakta derken akşam kalktım dışarı attım kendimi komşumuzun minik bir köpeciği var onu gezdiriyor akşamları kardeşiyle birlikte bende onların peşine takıldım yoksa korkardım gece gece. çıktım çıkmasına ama halimi bir görseydiniz sarhoş gibi s çiziyorum yolda bir o yana bir bu yana dedim en iyisi gel kardeşim ben gireyim senin koluna
öylece bir saat felan yürümüş oldum dün. bugünde daha iyiyim diye sabah markete gideyim dedim ilaç içme saatimde evde olcaktım bi 10 dk kadar geciktim ama eve nasıl geldim bilmiyorum eroinman gibi oldum yoksunluk hissi yaptı ilaç gözlerim kaymaya başladı titriyorum aaay ne zormuş Rabbim dermansız dert vermesin bunu da atlatırım evelallah
canlarım yattığım yerden telden okudum geçmişi ama yazmak zor olduğu için cevaplayamadım sizi geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi çook seviyorum![]()
tekrar geçmiş olsun zor bi süreçtesin allah yardımcın olsun