oyle valla canimm birebir uyunca cidden gidiyo tabi yanimda spor olmasi sartiyla
sende geri donmussun teyzeme hadi hayirli olsun
yeni cicilerin hayirli olsun canim insallah en yakin zamanda rahat rahat giyersin

valla Allah yardimciniz olsun zor cidden okul masraflari
ellerinden oper bebis bitanem

iyi cok sukur firil firil donuyo hareket halinde sanirim annesi Kadar tembel degil
surekli spor yapiyo icerde

sen nasilsin okudum mesajlarini baya yogunsun Allah yardimcin olsun
belki aniden gidecek kilôlar bi anda canim oluyo arada oyle vucut direnip ansizin birakio gidiyo kilolar
hakikaten cok ders calisiyosun Allah emeklerinin karsiligini verir insallah bitanem hakediyosun
ah canim moralini bozma sakin suc bizim kimimiz benim gibi pis bogazi yuzunden Aldi, kimimiz hastalikti ilacti derken Aldi,
kimimiz psikolojik olarak kendini yemege teslim ettigi icin aldik bu kilolari ama insallah istikrarli olup bu yola devam edicez pes etmek yok
inaniyorum ki 2 3 ayda 70 li rakamlarda olursun en gec
bu seni yildirmayip daha cok kamcilasin olur mu

oy oy oy isin zor alah yardimcin olsun prensesimmm
ay ne guzel kiymetini bil bitanem tadini cikar bak ben burada annemi yilda bir kere anca gorebiliyorum bu yil hamileliik yuzunden gitmedim de nolur nolmaz diye Allah sizi hic ayirmasin insallah
ay ogularimiz yasit desene cnm benim kablolar karismis seni de yeni dogum yaptin diye hatirlamisim kusura bakma

benim oglum da 2 ekim 2011 de dogdu 2 ay sonra 4 e gircek insallah ben 64 le hamile kalip 85 le doguma girdim dogumdan sonra hic dikkat etmedim emzirmede de sorun oldu ve Kilo vermek yerine aldim ihmalden
gecen 2014 kisinda 90 a ciktim sonra takimla beraber 78 gordum sonra dil kursu falan derken duzenim degisti ve bikac ay once 82.300 le hamile kaldim takimda ki yuz karasi benim ama yinede cabaliyorum bazen oluyo bazen olmuyo bakalim ama dogum sonrasi takima gircem tekrar eski duzenimi oturtcam insallah
umut fakirin ekmegi anlicagin

hem bi kere 78 gordum bu seferde yapabilirim diye dusunuyorum
sana verdigim cevabi yukari yazmisim onu okursun cnm
oy masallah sana fistigim
sen bide sutlu kahve cok seviyosun dimi cogu Zaman hep ictigini goruyorum afiyet olsun cnm bnm