• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ah ne guzel canim ya sevindim adiniza..Insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin hedefine dustukten sonra. Bakarsin bende zayiflarim o zamana kadar beraber hamileler grubuna gecis yapariz :) ama zor benim ki tabi sana gore daha fazla kilom var verilecek:KK11: biraz daha bekleriz bizde ne yapalim :)
İnsallah verirsin sende o zamana kadar balim :) hedefime ulasmadan dusunmuyrum esimde destekliyor sagolsun
seftali kebabi ilk defa duydum ama guzel biseye benziyor bir tarif aratip bakayim :)
Kibrisa ozgu bi kebap canim cok severim ben ama yagli oldugu icin fazla yiyemedim netten bak nasil bisey olduguna tarif veririm ben sana
Yine kendi kendime konusmusum ben kimse yokmus ki :) bildiginiz gibi annemdeydim orda biraz abarttim acikcasi annem tr'den dondugu icin kavurma pastirma koy ekmegi cokelek falan getirmisti:mad: dayanmak zor oldu cok abartmadan az az yedim gozum kalmadi:KK48: Yarin okul var esim sagolsun evi hic temizlememis ise gidip geldiginden bende biraz toparladim simdide banyo edip yatayim diyorum sabah yine erkenciyim :KK61:
Off annemde hataya gittiginde biberli ekmek falan getirio kacirmamak imkansiz onlardan
İyi geceler herkese bende şimdi size uğrayayım sonra da kitap okuyup yatacağım. Keyifler yerindedir umarım. Kimsecikler uğramamış ama hafta sonu gerginliği normaldir :KK53:
Bugünde ben ders çalıştım annem kışlıkları hazırladı. Kırmızı biber turşusu bamya börülce reçel hoşaf bütün gün mutfaktan çıkmadı :KK48: kolay gelsin valla hepinize :KK43:

Ayy haftaya inşallah 3-4 günlüğüne amasraya tatile gidicez ama adetim geciktiği için büyük ihtimal o zamana kadar adet olucam o_O gidemem o zaman :KK43:
daha sonra gitseniz erteleme olmuyormu balim?

İnşallah geçer ablacım ya gerilen davul gibiyim
10 a kadar kahvaltının vakti var ki ben hafta sonları evde olunca 11 den aşağı kahvaltı yapmıyorum
Yazın böyle oluyor insan hemen doyuyor dikkat et de hasta olma

Teşekkür ederim canım allah hepimize kolaylık versin

Var var olmaz mııı

Ohh benim hurmalar bitti canım çekti valla

Ohh afiyet olsun. A 101 de vardı badem kavala kurabiyesi yoksa o mu? Annemlerde çok sevdi onu bitsin hemen alıyorlar

Aaaa keçi boynuzlu süt de mi var :KK53:

Teşekkür ederim canım benim. Kuru erik falan bende hiç fayda etmiyor. Zeytinyağı içtim az iyi geldi allaha şükür
kendimi ac hissetmiyorum balim hasta olmam insallah yani oyle gucsuz falanda kalmiyorum aslinda yazmayi unuttum buraya.. Bizim cafemiz varya biliosundur yazmisimdir.. Kahve firmasi denememiz icin her cesitten birer paket birakmisti begenirsek onalrdan alalim kahveyi gibisinden.. Aralarinda yesil kahvede vardi bende onu eve aldim her sabah iciyorum onu kahvaltidan once sanirim o tok tutuyor ozelliklerinde yaziyor cunku

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum :KK68:

Bu sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım :21: Allahın izniyle kaçamaksız güzel bir haftaya başladım ve aynı şekilde de devam edeceğim :KK66:
Kendime gelmek için şekersiz kahvemi yaptım ve daha sonrada güzelce kahvaltımıda edeceğim :KK66:

Evin işlerini de bitirdikten sonra öğlende küçük kuşumu Çocuk parkına götüreceğim hem banada yürüyüş olmuş olur :21:
Gunaydinn canimm insallah kacamaksiz eksili bi hafta geciririz hep beraber :))

ohh ne guzel ter attin ustune mutluluk hormonu salgiladin cnm miss :))

bebem karistirdin galiba :)) kk daki 6. takim haziran da mi temmuz da mi neydi yildonumu sen diger taraftakini diyosun :)) ona bir ppijama partisi yarasirdi vay bee bol oynamalik bitki cayli :)))
valla ayrica tam uyunca veriyosun ve hakikaten cok hizli vermistin o 20 kiloyu eminim bu seferde basaracaksin cnm bnm :)

ay sen suan da da giyebilirsinn gayet iyi fizik maslalh sana
ben mi iyi gidiyorum bilmiyorum ki sanirim kilolu hamile kaldigimdan dolayi cok gozume batiyo eskisi gibi 60 Kilo olaydim takmazdim heralde bu Kadar :)

yok ben tayt pantolon giyiyorum ama siyah yada lacivert koyu ustune de basenleri ortecek uzunlukta bi ust ama ben ustumdeki de altimdaki de renkli olsun istiyom bacimmm :))
bide senin Kadar renkli giyinmeye cesaretli degilim ayrica senin bacak yok bi gobek var benim de vucutta gobek cok var ama aldim mi da bacaklarda orantili bi sekilde Kilo aliyo yani citi piti olmuyo :))

ayy ne guzel cocuk dusunuyosan Kilo verip yapmak daha akillica sonra kurbanlik koyun gibi hissediysun kendini kendimden biliyorum :))
Allah en yakin zamanda saglikli bebisler nasip etsin cnm aminn
yok senin giydigin tarz giyiyorum ama ben ustte altta acik renk olsun bacaklar cubuk kraker gibi Dursun istiyorum :)) hahahah

bitanemm hosgeldinn bak seni ruyamda gordum dedim ruyami hatirlamiyorum ama sadece senin duru guzel yuzunu gordum ay parcasi gibi parliyodu dmeek ki guzel birsey olacakmis oldu da hakkinda hayirlsii ne heyecanlisindir simdi
yeni bir is yeni bir... artik sen doldur sosyallesmenin dibine vur orada hem ne demis atalar tebdili mekanda ferahlik vardir cok mutlu oldum adina
insallah dugune de cok guzel bi elbise ile gidersin Kilo vermis bi sekilde:))

ay ekimde bende dugune gitcem ama ne giycem hic bilmiyorum Hemde 3 ekim anammm o Zaman a Kadar kac Kilo olurum ki acaba ben allahim sen bana mukayet ol
valla ben cekcem koyu kot hamile pantolonu ustune de bi ust oldu bitti yapcam :))
ama dogumdan 4 5 ay sonra bi dugun olma ihtimali var eger olursa ona 70 li rakamlarda gitmek istiyorumm bakalimm Allah kerimm
balkupum 6.takım once kuruldu tabıkı de benım takıma katılıs tarıhım 22 agustos degıl mı ben mı karıstırıyorum kı:KK53:

Kuşumu yıkıyayım da hazırlanıp kendimizi sokağa atalım :KK66:
Park dönüşüde hemen akşam yemeğimizi yeriz ( saat 17:30 gibi en geç ) sonrada eşimin halasına gidiceğiz mutfak dolabı sökmek için :KK53:

ARtık gece dönünce yazarım tekrar inşallah :KK68:

Kendinize iyi bakın
Kaçamak yapmayın :KK20:
Veeee bol bol su için ( mümkünse limonlu :KK68: )

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Edahafiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Kaldi2sene[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

kiz-hareketli-resim-0288.gif

Günaydın dünde fena geçmedi biliyorum listelerimi yazmıyorum ama bunu en kısa zamanda haletmeyim En Büyük KK
benim liste size kalabalık geliyor aslında birazda ondan utanıyorum :KK23:
artik bugunden itibaren yazman gerek cnm benim ayrica Kilo verebiliyosan bence hicte onemli degil kalabalik yada az olmasi :)
Gunaydin selvosum
Dün çok kaçırdım yaa :/
Bugün iş yok evdeyim ama temizlik beni bekliyor .. tuvalet banyo vs yikanacak dünya kadar isim var ..
Ama iyi tabi kalori yakmış olurum dimi :)
Sen nasılsın canım bugün
Saat tutup is yap canim o Zaman hem kostur kostur Hemde terliyosun iyi oluyo ben arada yapiyorum oyle :)
Bu arada alıntıları yapmadan kilo bildirimide yapayım dedim. Cuma tartıldım +1 kg gözüküyorum. Pazartesiden beri tuvalete çıkamadım patlıcam. Birde reglim 4 gün gecikti halimi siz düşünün :KK53:
ooyy fistigim Allah yardimcin olsun bian once gelsin de rahatla insallah :)
Ogh afiyet olsun. İngilizler gibi sütlü çay nasıl bişi :confused:

Sabah kaçta yiyorsun kuzum? Bende okul başladığından beri sabah 7 de yiyorum öğlen 12 de geldiğimde ya soda çay ayran falan ya da sütlü kahve içiyorum. Akşamda 6-7 gibi yiyorum acıkmıyorum

Ooo süper olmuş valla hayırlı olsun ablacım :KK36: benimde okul yürüme mesafesinde arkadaşlarla gidip geliyoruz iyi oluyor inşallah olulunu çok sever :KK8:
sutlu cay bende severim aslinda hatta gece icerim ayran icmezsem aklimda bulunsun :)
bu arada masallah sabh 7 den aksam 6 ya Kadar nasil dayaniyosun cnm bnm :) ben olurdum kesin :))
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese iyi pazarlar :KK66:

Dün eşimin halaları gittikten sonra bizde kendimizi arkadaş sahildeyiz hadi gelin diyince 22:00de sokağa attık :KK48:
Gece 00:30 gibi ancak eve girince uğramaya fırsatım olmadı ama cidden iyi geldi çünkü evlerin içi daha beter yanıyordu sanki sıcaktan :KK53:

Birde dün nasıl becerdiysem eşimin halası gelmeden 5 dakika önce yemek pişmiş mi diye bakayım derken dudağımı yaktım :KK57: resmen dudağımın tam ortası şerit halinde yanıp su tuttu :KK57::KK57::KK57::KK57:
Çok fazla oynatmayınca sıkıntı yok ama hem kabardı hemde su topladı o_O
Sabah sabahda nereden aklıma geldiyse Türkan Şoray kuralları aklıma geldi :KK70::KK70::KK70::KK70: Artık geçene kadar evde Türkan Şoray kuralları geçerli olacak :KK70::KK70::KK70::KK70:
Küçük kuşum dünden beri deli oldu tabi çünkü normalde günde en az 50 kere öptürür kendini :KK48:
Eşimde yaw sen nasıl becerdin o işi dedi ama açıklaması bile mümkün değil :KK48:

Bugün için pek bir planımız yoktu aslında sadece mutfak alışverişine gidiceğiz büyük ihtimalle :KK66:
Eşimin halası eşime mutfak dolabını sökmeye gelirmisin demişti ( yeni dolap almış onuda takacak eve teslim edildiğinde ) ama eşim bakarız dedi yani eğer canı isterse onuda halledeceğiz olmadı artık o pazartesiye kalacak ama acıkcası benim bugün olması daha işime gelir en azından hafta içi bir yere çıkmayı düşünmüyorum ki şöyle sıkı yönetim ilan edeyim kendime ve kızıma :KK48:
cidden cecom kesin cok aciyodur ama olmusla ölmuse care yok turkan soray kanunlarini mecburi uygulican artik :))
bu arada kizini cani gonulden tebrik ederim cnm darisi bizim cocuklara ve insallah universiteyi kazandigi gunun mujdesini de aliriz ama hepimiz fitt bi sekilde olmus olarak insallah 4 yil daha kilolu dolanmak istmem :))
Kızlar Efser Efser ın actıgı bi konu görmüştüm.. meyveli sularla detoks diye.. Bugun denedim sıcakta cokiyi oluyor hepinize tavsiye ederim.. Ben yeşil elmalı ve limonlu yaptım cok güzel oldu..
yaaa cok merak ettim cnm tum gun sadece sivi mi iciliyo yoksa yemeklerin yanina mi :)afiyet olsun
ah ne guzel canim ya sevindim adiniza..Insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin hedefine dustukten sonra. Bakarsin bende zayiflarim o zamana kadar beraber hamileler grubuna gecis yapariz :) ama zor benim ki tabi sana gore daha fazla kilom var verilecek:KK11: biraz daha bekleriz bizde ne yapalim :)
tabi tabi gelin yamacima hepinizi dogurtup buraya geri gondercem hahahah:))
hayirlisi olsun cnm hakkinizda :)
ben yeminden korkuyorum ya yapamazsam diye bosuna gunaha girerim diye.. O guvenim yok kendime yani:KK43:
ben dayanamadim bugun ettim yemini Allah sonumu hayir etsin :)) ama ozel gunlerde kucuk bi ayricalik olacak tabi elimden geldigince en sagliklisini yicem aralarinda baakalim hftaya pazartesi tartilip gorcem fark var mi diye :))
Yine kendi kendime konusmusum ben kimse yokmus ki :) bildiginiz gibi annemdeydim orda biraz abarttim acikcasi annem tr'den dondugu icin kavurma pastirma koy ekmegi cokelek falan getirmisti:mad: dayanmak zor oldu cok abartmadan az az yedim gozum kalmadi:KK48: Yarin okul var esim sagolsun evi hic temizlememis ise gidip geldiginden bende biraz toparladim simdide banyo edip yatayim diyorum sabah yine erkenciyim :KK61:
ayy sen nerdeeydin cnm sanirim yurtdisinda dogup buyudun ailende orda olduguna gore bende isvicredeyim bilmiyorum daha once sordum mu :)
İyi geceler herkese bende şimdi size uğrayayım sonra da kitap okuyup yatacağım. Keyifler yerindedir umarım. Kimsecikler uğramamış ama hafta sonu gerginliği normaldir :KK53:
Bugünde ben ders çalıştım annem kışlıkları hazırladı. Kırmızı biber turşusu bamya börülce reçel hoşaf bütün gün mutfaktan çıkmadı :KK48: kolay gelsin valla hepinize :KK43:

Ayy haftaya inşallah 3-4 günlüğüne amasraya tatile gidicez ama adetim geciktiği için büyük ihtimal o zamana kadar adet olucam o_O gidemem o zaman :KK43:
aay insallah olursun mu olmazsin mi diyim ne diyim bilemedim ki simdi :)
İnşallah geçer ablacım ya gerilen davul gibiyim
10 a kadar kahvaltının vakti var ki ben hafta sonları evde olunca 11 den aşağı kahvaltı yapmıyorum
Yazın böyle oluyor insan hemen doyuyor dikkat et de hasta olma

Teşekkür ederim canım allah hepimize kolaylık versin

Var var olmaz mııı

Ohh benim hurmalar bitti canım çekti valla

Ohh afiyet olsun. A 101 de vardı badem kavala kurabiyesi yoksa o mu? Annemlerde çok sevdi onu bitsin hemen alıyorlar

Aaaa keçi boynuzlu süt de mi var :KK53:

Teşekkür ederim canım benim. Kuru erik falan bende hiç fayda etmiyor. Zeytinyağı içtim az iyi geldi allaha şükür
ay bana kavala demeyin ben tr de bimde gorup almistim allahim ne Kadar guzel geldi bana cok sevdim o kurabiyeyi hatta bi ara evde Tarif mi bakip yapsam dedim neyseki bugun artik yemin ettim yapsam bile en fazla 2 tane yerim :)) ama bende cok sevdimmm tr ye gidinc bak ilk ondan alcam taa seneye yazin insallah 70 kiloda :))
balkupum 6.takım once kuruldu tabıkı de benım takıma katılıs tarıhım 22 agustos degıl mı ben mı karıstırıyorum kı:KK53:
vay cakal sen kendi gelis tarihine mi kutlama yapcan :))
Canim bol tereyagli gozleme cekti yaa :KK43: 70 olunca kendime odul olarak gozleme yapicam :KK70:
aa selvoss kov onu aklindan ciss böö hic guzel degil hamur isi yicen miden bulancak midene oturcak daha cok aciktircak bosver git ustune soguk bir ayran ic yada evde limonta yap ok 70 olunca yersin :))

artik bugunden itibaren yazman gerek cnm benim ayrica Kilo verebiliyosan bence hicte onemli degil kalabalik yada az olmasi :)

Saat tutup is yap canim o Zaman hem kostur kostur Hemde terliyosun iyi oluyo ben arada yapiyorum oyle :)

ooyy fistigim Allah yardimcin olsun bian once gelsin de rahatla insallah :)

sutlu cay bende severim aslinda hatta gece icerim ayran icmezsem aklimda bulunsun :)
bu arada masallah sabh 7 den aksam 6 ya Kadar nasil dayaniyosun cnm bnm :) ben olurdum kesin :))

cidden cecom kesin cok aciyodur ama olmusla ölmuse care yok turkan soray kanunlarini mecburi uygulican artik :))
bu arada kizini cani gonulden tebrik ederim cnm darisi bizim cocuklara ve insallah universiteyi kazandigi gunun mujdesini de aliriz ama hepimiz fitt bi sekilde olmus olarak insallah 4 yil daha kilolu dolanmak istmem :))

yaaa cok merak ettim cnm tum gun sadece sivi mi iciliyo yoksa yemeklerin yanina mi :)afiyet olsun

tabi tabi gelin yamacima hepinizi dogurtup buraya geri gondercem hahahah:))
hayirlisi olsun cnm hakkinizda :)

ben dayanamadim bugun ettim yemini Allah sonumu hayir etsin :)) ama ozel gunlerde kucuk bi ayricalik olacak tabi elimden geldigince en sagliklisini yicem aralarinda baakalim hftaya pazartesi tartilip gorcem fark var mi diye :))

ayy sen nerdeeydin cnm sanirim yurtdisinda dogup buyudun ailende orda olduguna gore bende isvicredeyim bilmiyorum daha once sordum mu :)

aay insallah olursun mu olmazsin mi diyim ne diyim bilemedim ki simdi :)

ay bana kavala demeyin ben tr de bimde gorup almistim allahim ne Kadar guzel geldi bana cok sevdim o kurabiyeyi hatta bi ara evde Tarif mi bakip yapsam dedim neyseki bugun artik yemin ettim yapsam bile en fazla 2 tane yerim :)) ama bende cok sevdimmm tr ye gidinc bak ilk ondan alcam taa seneye yazin insallah 70 kiloda :))

vay cakal sen kendi gelis tarihine mi kutlama yapcan :))

aa selvoss kov onu aklindan ciss böö hic guzel degil hamur isi yicen miden bulancak midene oturcak daha cok aciktircak bosver git ustune soguk bir ayran ic yada evde limonta yap ok 70 olunca yersin :))
isvecteyim canim evet burda dogdum buyudum sende gurbettesin desene :(

eveeet gelelim bugunku menume siftahi benden olsunn :)

pazartesi menusu:

kahvalti:
2 dilim ekmek arasina
2 dilim peynir
bol domates
bol salatalik

aksam:
1 kase tavuk suyuna CORBA
1 kase buharda az zeytinyagi ile pismis karnibahar (evet dogrudur resmen ask yasîyorum bu ara karnibahar haslama ile :)) )
1 kucuk ince dilim ekmek

su 2 lt yi gecti

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Edahafiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Kaldi2sene[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

eveeet sincik gelelim bana :)
bugun tartildim
hamile kalinan Kilo: 82.300
bu hafta: 87.9
cumartesi gunu 6. ayima gircem insallah
toplam alinan Kilo: 5 Kilo 600 gram
ilk hamileligime gore fena degil tabi
ama kilolu hamile kalinca kotu oldu boyda 160 gerisini siz dusunun :))

bakalim haftaya sonuc nasil olacak :)

Off o kadar yorgunumki anlatamam yine ayaklarimi hissetmiuorum damarlari atilmis resmen yaa :( cafe ev hersey bana kaldi kosturmaktan bi hal oluyorum saat 6 da esim geliuor sonra ev isi yemek yuruyus.. Sporumu bile arada eve cikinca psrca patca yapiyorum insallah faydasi oluyordur. Kayinbabam market isinide bana yikti maraton olan hayatim costu costu

Back
X