- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 37
İnsallah verirsin sende o zamana kadar balim :) hedefime ulasmadan dusunmuyrum esimde destekliyor sagolsunah ne guzel canim ya sevindim adiniza..Insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin hedefine dustukten sonra. Bakarsin bende zayiflarim o zamana kadar beraber hamileler grubuna gecis yapariz :) ama zor benim ki tabi sana gore daha fazla kilom var verilecekbiraz daha bekleriz bizde ne yapalim :)
Kibrisa ozgu bi kebap canim cok severim ben ama yagli oldugu icin fazla yiyemedim netten bak nasil bisey olduguna tarif veririm ben sanaseftali kebabi ilk defa duydum ama guzel biseye benziyor bir tarif aratip bakayim :)
Off annemde hataya gittiginde biberli ekmek falan getirio kacirmamak imkansiz onlardanYine kendi kendime konusmusum ben kimse yokmus ki :) bildiginiz gibi annemdeydim orda biraz abarttim acikcasi annem tr'den dondugu icin kavurma pastirma koy ekmegi cokelek falan getirmistidayanmak zor oldu cok abartmadan az az yedim gozum kalmadi
Yarin okul var esim sagolsun evi hic temizlememis ise gidip geldiginden bende biraz toparladim simdide banyo edip yatayim diyorum sabah yine erkenciyim
![]()
daha sonra gitseniz erteleme olmuyormu balim?İyi geceler herkese bende şimdi size uğrayayım sonra da kitap okuyup yatacağım. Keyifler yerindedir umarım. Kimsecikler uğramamış ama hafta sonu gerginliği normaldir
Bugünde ben ders çalıştım annem kışlıkları hazırladı. Kırmızı biber turşusu bamya börülce reçel hoşaf bütün gün mutfaktan çıkmadıkolay gelsin valla hepinize
Ayy haftaya inşallah 3-4 günlüğüne amasraya tatile gidicez ama adetim geciktiği için büyük ihtimal o zamana kadar adet olucamgidemem o zaman
![]()
kendimi ac hissetmiyorum balim hasta olmam insallah yani oyle gucsuz falanda kalmiyorum aslinda yazmayi unuttum buraya.. Bizim cafemiz varya biliosundur yazmisimdir.. Kahve firmasi denememiz icin her cesitten birer paket birakmisti begenirsek onalrdan alalim kahveyi gibisinden.. Aralarinda yesil kahvede vardi bende onu eve aldim her sabah iciyorum onu kahvaltidan once sanirim o tok tutuyor ozelliklerinde yaziyor cunkuİnşallah geçer ablacım ya gerilen davul gibiyim
10 a kadar kahvaltının vakti var ki ben hafta sonları evde olunca 11 den aşağı kahvaltı yapmıyorum
Yazın böyle oluyor insan hemen doyuyor dikkat et de hasta olma
Teşekkür ederim canım allah hepimize kolaylık versin
Var var olmaz mııı
Ohh benim hurmalar bitti canım çekti valla
Ohh afiyet olsun. A 101 de vardı badem kavala kurabiyesi yoksa o mu? Annemlerde çok sevdi onu bitsin hemen alıyorlar
Aaaa keçi boynuzlu süt de mi var
Teşekkür ederim canım benim. Kuru erik falan bende hiç fayda etmiyor. Zeytinyağı içtim az iyi geldi allaha şükür