• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeni Selamın aleyküm kizlarrr :KK3:
sonunda korktugum basima geldium ve dün takozum kendi kendine kapanip bir daha acilmadi:KK34:

Tabletten yazmaya calisayım dedim onunda şarjı bitti :KK70:
Hadi bari cepten gireyim iki sohbet edeyim derken onunda şarji bitti ve ben resmen sinirden kudurdum :KK70::KK70::KK70:

Bu sabahta hadi dur bir kere daha deneyeyim şansımı dedim ve çok şükür bilgisayar açıldı :KK70::KK70:
Tabi dün can sıkıntısından 22:45 gibi kendimi yatağa attım ( zaten sıcaktan başım ağrımaya başlamıştı bari uyursam oda geçer dedim ve şükür geçti :KK68: )

Bu arada bu sabah tartıldım ve cuma günüyle aynı rakamı gördüm regl olmama rağmen :KK53: inşallah cumaya kadarda daha aşağısını görürüm :21:
Bugün itibarende İsveç diyetine başlamış bulunuyorum :KK68::KK68:
Biliyorum şimdi başta kaptancığımız olmak üzere bazılarınız sağlıksız diyeceksiniz ama aslında Karatay beslenmesine benziyor sadece sabah kahvaltıyerine filtre kahve sade içiliyor ve öğlene doğru ilk öğün yapılıyor :KK66: Yenilenler cidden bence az değil hem sebzede var hem proteinde :KK66: Maalesef benim bünye Protein ağırlıklı beslenmeyince veremiyor onu keşfettim, tabi birazda aç kalmadan ve bunuda denemek istiyorum :KK66: en azından biraz daha aşağılara indiğimde daha bir gaza geleceğime inanıyorum :KK66:

Rabbim inşallah bol bol eksi görmeyi ve çok rahat devam etmeyi nasip eder :21::21::21::21: Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Tabi birde dünki menümü paylaşayım malum teknoloji dün bana karşıydı :KK48:

Uyanır uyanmaz 1 fincan şekersiz kahve
1.ci öğün; midem bulanıyor diye sadece 1 kase yoğurt ( regl başlayacağı içinmiş meğer )
ara; bol bol su ( limonlu ve sadece )
1 yeşil çay
2.ci öğün; ızgara tavuk ( dün birazını çok gelir diye kızartmadan dolaba ayırmıştım )
Yanında hakiki zeytinyağlı ve bol limonlu tuzsuz salata :KK68: ( salatayı ilk kez tamamen tuzsuz yiyebildim :KK48: )
Gece; 1 fincan şekersiz kahve yine :KK68:

Gün içinde 3 litreye yakın su içtim :21:

Gunaydin kizlar.. Ay bugun cok duygu doluyum.. Bugun dogum gunum geceleri yatagi gorur gormez uyuyan esim dun gece 00.00 i bekledi ilk kutlayan olmak icin cok duygulandim icim kipir kipir oldu uyuyamadim.. Sabah kalktim kucuk kardesim oyle guzel bi mesaj yazmistiki geceden tuttugum gozyaslarim akmaya basladi " sen benim icin anne yarisisin" dedi cok hosuma gitti bu soz cok mu duygusal oldum nee :)) sonra annecigim aradi duygu dolu birgun yasiyorum.. Oglusum uyanir uyanmaz boynuma atladi.. İnsanin ailesinin olmasi en buyuk hediye insana

Gunaydin kizlar.. Ay bugun cok duygu doluyum.. Bugun dogum gunum geceleri yatagi gorur gormez uyuyan esim dun gece 00.00 i bekledi ilk kutlayan olmak icin cok duygulandim icim kipir kipir oldu uyuyamadim.. Sabah kalktim kucuk kardesim oyle guzel bi mesaj yazmistiki geceden tuttugum gozyaslarim akmaya basladi " sen benim icin anne yarisisin" dedi cok hosuma gitti bu soz cok mu duygusal oldum nee :)) sonra annecigim aradi duygu dolu birgun yasiyorum.. Oglusum uyanir uyanmaz boynuma atladi.. İnsanin ailesinin olmasi en buyuk hediye insana

Canım ne mutlu sana :KK36:Rabbim ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere ;)
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...İyiki doğdun :KK68::KK68::KK68:

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]:KK45:/TD]
[TD]:KK50:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD]:KK49::21:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Edahafiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD]:KK45:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Kaldi2sene[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD]:KK50::21:[/TD]
[TD]:KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD]:KK49::21:[/TD]
[TD]:KK52:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td]
[TD][TR][/tr][/td]
[TD][TR][/tr]

kiz-hareketli-resim-0288.gif
kiz-hareketli-resim-0288.gif
[/td]

Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar::nazar:
iyi geceler arkadaşlar
sık uğrayamıyorum çok yoğunum bu aralar,hastamızla ilgileniyoruz ev yemek çocuklar arada dışarı çıkıyorum nasıl akşam olduğunu anlamıyorum inanın.topuklarım güm güm atıyo geceleri,bu hengamede dikkat edebildiğim kadar ediyorum işte.

bunu bende çok sık yapıyorum şekerli meyve sularının yerine çok güzel oluyolar

efserim ben daha yeni döndüm oralardan herşeyden tedımlıkta olsa yedim içtim havasından mı suyundan mı bilemedim bi gr almadan döndüm.umarım çok güzel bi tatil olur:KK60:

@gel_pcpc derya ya katılıyorum biz nidek bilmem artık 25 nedir yaaaa

kimse keyfinden sabahın köründe sıcak yatağından çıkıp,hazırlanıp,gün boyu soğukta veya sıcakta çalışıp eve gelip işleri yapıp koca gönlü yapıp çocuklarla da ilgilenerek günlerini heba etmek istemez.kimse keyfinden çalışmıyo.ağzı olan konuşuyo anca....takma kafana deryam yol senin yordam senin sen bildiğin gibi ol.
HG BALIM NASILSIN IYI MISIN CNM NERELERDESIN
ZAYIFLARSAM DEPRESYON FALAN KALMAZ GENCLIGIMI YASARIM INSALLAH :)
pazartesi menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle yok
akşam:teyzem yıllar sonra yazlığına davet etti bizi.e gittik yapmış etmiş bizde yedik:KK23:
1 tabak çerkez yemeği adı şipsi,yanında mısır unu ile yapılan ekmeğimsi bi şey adı mamis bundan 3 yemek kaşığı,1 kase yoğurt,1 dilim kıymalı çarşaf böreği,salata
2 top dondurma
3 lt su
spor yok(soğuk almışım klimanın altında. kendimi iyi hissetmediğim için sabah yürüyüşe çıkamadım)
AFIYET OLSUN CNM GECMIS OLSUN

Sweetdimple Sweetdimple kaptanım nerelerdesiniz umarım herşey yolundadır.özledik seni:KK200::KK200:
KAPTANIN MODEMI BOZUK CANIM HALA GELIP TAKMALARINI BKLIYO O DA COK OZLEDI SIZLERI
Yeni Selamın aleyküm kizlarrr :KK3:
sonunda korktugum basima geldium ve dün takozum kendi kendine kapanip bir daha acilmadi:KK34:

Tabletten yazmaya calisayım dedim onunda şarjı bitti :KK70:
Hadi bari cepten gireyim iki sohbet edeyim derken onunda şarji bitti ve ben resmen sinirden kudurdum :KK70::KK70::KK70:

Bu sabahta hadi dur bir kere daha deneyeyim şansımı dedim ve çok şükür bilgisayar açıldı :KK70::KK70:
Tabi dün can sıkıntısından 22:45 gibi kendimi yatağa attım ( zaten sıcaktan başım ağrımaya başlamıştı bari uyursam oda geçer dedim ve şükür geçti :KK68: )

Bu arada bu sabah tartıldım ve cuma günüyle aynı rakamı gördüm regl olmama rağmen :KK53: inşallah cumaya kadarda daha aşağısını görürüm :21:
Bugün itibarende İsveç diyetine başlamış bulunuyorum :KK68::KK68:
Biliyorum şimdi başta kaptancığımız olmak üzere bazılarınız sağlıksız diyeceksiniz ama aslında Karatay beslenmesine benziyor sadece sabah kahvaltıyerine filtre kahve sade içiliyor ve öğlene doğru ilk öğün yapılıyor :KK66: Yenilenler cidden bence az değil hem sebzede var hem proteinde :KK66: Maalesef benim bünye Protein ağırlıklı beslenmeyince veremiyor onu keşfettim, tabi birazda aç kalmadan ve bunuda denemek istiyorum :KK66: en azından biraz daha aşağılara indiğimde daha bir gaza geleceğime inanıyorum :KK66:

Rabbim inşallah bol bol eksi görmeyi ve çok rahat devam etmeyi nasip eder :21::21::21::21: Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Tabi birde dünki menümü paylaşayım malum teknoloji dün bana karşıydı :KK48:

Uyanır uyanmaz 1 fincan şekersiz kahve
1.ci öğün; midem bulanıyor diye sadece 1 kase yoğurt ( regl başlayacağı içinmiş meğer )
ara; bol bol su ( limonlu ve sadece )
1 yeşil çay
2.ci öğün; ızgara tavuk ( dün birazını çok gelir diye kızartmadan dolaba ayırmıştım )
Yanında hakiki zeytinyağlı ve bol limonlu tuzsuz salata :KK68: ( salatayı ilk kez tamamen tuzsuz yiyebildim :KK48: )
Gece; 1 fincan şekersiz kahve yine :KK68:

Gün içinde 3 litreye yakın su içtim :21:
AY CECOM AKSILIKLER PESPESE GELMIS CANIM NEYSEKI CALISMIS YINE EMEKTAR :)
AFIYET OLSUN
ISVECTE BASARILAR DILERIM BENDE YAPMISTIM HAMILE KALMADAN ONCE SONRA SAPITIP GERI ALDIM HEMEN ARDINDAN DA HAMILE KALDIM ZATEN :)
OYY DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN SELVOSSUM :KK60::KK60:
ALLAHIM SANA AILENLE BERABER MUTLU HUZURLU ASK DOLU SAGLIKLI FITT YILLAR NASIP ETSIN INSALLAH CNM
GERCEKTEN AILE COK ONEMLI ALLAH HEPIMIZIN AILESINI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN INSALLAH :nazar::KK200::KK19:

KARNE NOTU

Açıklama:
  • Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 409.etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 426. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
  • Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.

Notlar:

• selvos88: 415. etap yarışma kayıt ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • masalim88: 420. etap yarışma kayıt ve 420. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • kaldi2sene: 421. etap yarışma kayıt ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • baldandane: 409. etap bitiş (410. etapta tartı değişimi kaynaklı +1 kilo eklendi) ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • Dark_Paradise: 425. etap yarışma kayıt ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • 45derya45: 409. etap bitiş ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • maya55: 415. etap yarışma kayıt ve 420. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • Bulbul-e Bismil: 409. etap bitiş (411. etapta tartı değişimi kaynaklı -100 gr düşüldü) ve 419. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • umutsuzwakaa: 412. etap yarışma kayıt ve 417. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • makres76: 409. etap bitiş ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • Yasmiin17: 411. etap yarışma kayıt ve 417. etap bitiş kilosu alındı.
  • battaniye1: 409. etap bitiş ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • Efser: 409. etap bitiş ve 412. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.

Merhaba canım, doğum günün kutlu olsun, Rabbim sevdiklerinle, ailenle birlikte daha nice mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin sana :KK68::KK68:

Salı günkü menümü paylaşayım,

Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı, bir fincan açık çay

Ara : Üzüm, iki incir

Öğle yemeği : Tavuklu pilav, ayran, salata

Ara : Yine üzüm bu ara üzümle aşk yaşıyorum :KK48:

Akşam : 1 tabak semizotu yemeği, yoğurt salata

Gece : 1 bardak süt

Su : 3 lt. Spor : 30 dk yürüyüş

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]