• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bunu sen mi söulüyosun senin problemlerinde özelden bile dünyayı yazdım açtığın konuyu yapılan hangi yoruma düzgün cevap verdin. evet moralin bozuk, evet sorun yaşıyosun ama oraya bi konu açtıysan yorum ve eleştirilere açık olman gerek. burada 3 5 günde gelip menü yazıp gittin hangi muhabbete doğru düzgün katıldında cevap bekledin anlamadım. allah yolunu açık etsin. bu düşüncede olduğun için bi kez daha sevindim gidişine .
Gruplasmis aramiza almamisiz deryam soklardayim yaa

Gruplasmis aramiza almamisiz deryam soklardayim yaa
Aynen canım gurplaşmanın yaşanacağı en son grubuz oysaki, bn bu gruba sonradan dahil oldum hiç hissetmedim,
baldandane geldi sen geldin hiç ayırmadık, dark paradise mesela daha yeni geldi sanmıyorum hiç öyle hissettiğini ne kadar içimizde oysaki.. tuhaffff

427. Etap birincisi battaniye1 tebrikler! :46: :nazar:
samp295b296a247110d6.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Farklı görüşlerde olmamız, kendi görüşlerimizi savunurken diğer görüşe sahip olanları kırma, eleştirme hakkını bize vermez.
Bunu unutmadan ve kullandığımız usluba da dikkat ederek, fikir ayrılığı görüşmelerinizi genele açık platform yerine özel mesaj yolu ile konuşmanızı öneriyorum.
Göstereceğiniz iyiniyete şimdiden teşekkür ederim, iyi hafta sonları dilerim.

Bu nasıl bir konuşma tarzı ya . Hepimiz yetişkin insanlarız evet ve sen beni bu şekilde çocuk azarlar gibi fircalayamazsin ARKADAŞIM
Resmen adam doveceksin 2 cümle daha kursak.
Zaten sürekli kaçamak yapıp duruyor burada herkes . Nasıl iyi bi grupsa artık.
Herkes yemekten bilmem ne olsa da yesek fln muhabbet hep böyle . Herkes dolmadan vs bahsediyor sürekli . Motivasyon sıfır . Sürekli kaçamak yapıp duruluyoor .
Bak Arkadaşım Ben kendi isteğimle gruptan çıkıyorum zaten böyle en ufak bi şeyde bu şekilde kaba Saba çocuk azarlar gibi konuşacak saygisiz insanların olduğu yerde durmam BU BIR.
Sen bu kafayla devam et özel hayatında insablar sana katlanabilir ama ben mecbur değilim ve katlanmiyorum BU IKI !!!!
siz bu kacamaklarla yemek muhabbetinizle daha çooook ugrasirsiniz bu da 3 !!!
Seninle de daha fazla muhatap olup kendimi aşağıya çekemem bu da 4 !!!!!!
Tavrım sana sert gelmiş olabilir ama adam atmaya bahane arıyorsunuz şeklinde bir ithama farklı bir cevap veremezdim. Sayemde eteğindeki taşları dökmene sevindim ne de çok dertliymişsin takımdan kızlar gereken cevabı vermiş zaten yolun açık olsun

NİHAYETTTTTTT OLEYYY

Sağlıklı Yaşıyoruz

17 saat ·
OKUL KANTİNLERİNE NİHAYET YASAKLAR GELMEYE BAŞLADI

Bu haberi çok çok önemli buluyoruz. Okul kantinlerinde şekerli ve işlenmiş pakete girmiş yiyecekler ve şekerli içecekler satılması yasaklanmış. Obezite salgını çocuklara da bulaşmaya başlamıştı, bunu önleme doğrultusunda atılan önemli bir adım.

Sağlıklı beslenme bilincinin tüm topluma yayılması için daha yolun çok başındayız, yapılacak çok şey var. Ancak atılan olumlu adımları da desteklememiz gerektiğini düşünüyoruz.

"Okul kantininde tost ayran, kuruyemiş dönemi

Okul kantinlerinde kola ve gazlı içeceklerin ardından çikolata, kek, gofret, şeker, enerji içeceği gibi ürünler de artık satılamayacak. Öğrenciler okulda çiğ meyvesebze, kuru meyve, tuzsuz kuruyemiş, taze meyve suyu, süt, ayran, peynir, haşlanmış yumurta ile beslenecek

Lütfi ERDOĞAN / GAZETE HABERTÜRK

Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıkları, okul kantinlerinde satışı uygun olmayan gıda ve içeceklere ilişkin yasağın kapsamını genişleten yeni bir genelge hazırladı. Daha önce kantinlerde kola ve gazlı içecek satışını yasaklayan bakanlıklar, çikolata, kek, gofret, muffin, lolipop ve şeker gibi ürünlere de satış yasağı getirdi. İşte yeni eğitim-öğretim döneminde okul kantinlerinde satılabilecek ve satılamayacak gıdalar:

BUNLAR SATILAMAYACAK
-Enerji içecekleri, gazlı içecekler, aromalı içecekler (soğuk çay), kolalı içecekler, aromalı doğal mineralli içecekler.
-Aromalı şurup, aromalı içecek tozu, aromalı su, meyveli içecek, meyveli içecek tozu, meyveli doğal mineralli içecek, yapay soda, meyveli şurup, sporcu içecekleri, sporcu suları, meyve nektarı, meyve suyu konsantresi.
-Tüm çikolata türleri ve gofretler.
-Tüm şeker ve şekerleme türleri (jöle şekerleme, sert şekerlemeler, yumuşak şeker, lolipoplar vb.).
-Guarana, guarana özü, eklenmiş kafein içeren ürünler.
-Kremalı, çikolata dolgulu, jöleli kekler ve pastalar (yaş pastalar, ekler, kruvasan, donut, parfe, mozaik pasta, muffin, cupcake vb.).
-Tatlandırıcı içeren yiyecek ve içecekler.
-Hindistancevizi sütü ve kreması.
-İlköğretim okullarında çay ve kahve tarzı içecekler.

ÇOCUKLAR BÖYLE BESLENECEK
-Meyveler, çiğ tüketilebilen sebzeler (mevsimine uygun olarak), salatalar (zeytinyağı ve limon eklenebilir).
-Kuru meyveler (30 gram, ambalajlı, kaplamasız ve şeker katkısız).
-Kuruyemişler (30 gram, ambalajlı, soslanmamış, tuzsuz, kabuksuz).
-İçme suyu (şeker veya tatlandırıcı eklenmemiş).
-İçme sütü (UHT/pastörize süt).
-Taze sıkılmış meyve ve sebze suyu (şeker ilavesiz olmalı, 250 ml’den büyük olmamalı).
-Yoğurt (100-150 gram, paketli).
-Ayran (200 ml’lik paketli).
-Peynir (pastörize).
-Günlük haşlanmış yumurta.
-Çeşnili ekmekler (çeşnisi sert kabuklu meyveler, kurutulmuş meyveler, yağlı tohumlar, baharat olacak).
-Tam buğday ekmeği, tam buğday unlu ekmek, karışık tahıllı ekmek vb. ürünlerden yapılan yumurta, peynir, taze domates, havuç, marul, biber ve benzeri sebzeler içeren sandviçler (içinde turşu olmayacak).
-Doğal mineralli su.
-Şekersiz sakızlar."

Kaynak: http://www.haberturk.com/…/1118376-okul-kantininde-tost-ayr

resm.webp

sağol tatlım kırdım zincirlerimi dört nala işallah :KK70:

gamzem tebrikler kuzum

Teşekkürler neslimmm :KK60:

yine mi direnmeye başladım anlamadım dikkat ediyorum ama biyerde bi hata var.takıma katkı sağlayamıyorum bu haftada hepinizden özür dilerim.acaba stres zayıflamama engel olur mu.eşim işten ayrıldı.baya üzgünüm bu ara...

Canım stres tabii ki çok etkiler, üzülme devamı gelir arada olur böyle takılmalar. :KK60: Eşin için de Rabbim hayırlı kazanç kapıları açsın inşallah :KK68:

selamlar herkese :KK54:
dişçinin yanlış müdahalesi sonucu baya uğraştım 2 gündür gelemedim buraya :cry:
kilom aynı maalesef wcye çıkamadım onun etkisi sanırım:KK42:
menümü yazayım
Sabah: peynirli yumurta, domates, 1 elma
Akşam: balık,salata, 2 hurma, 2 taze ceviz
spor:1 saat yürüyüş :KK49:

Çok geçmiş olsun canım ne kötü olmuş dişçinin acemi olması hay Allah :KK43:

Bu nasıl bir konuşma tarzı ya . Hepimiz yetişkin insanlarız evet ve sen beni bu şekilde çocuk azarlar gibi fircalayamazsin ARKADAŞIM
Herkes yemekten bilmem ne olsa da yesek fln muhabbet hep böyle . Herkes dolmadan vs bahsediyor sürekli . Motivasyon sıfır . Sürekli kaçamak yapıp duruluyoor .
Bak Arkadaşım Ben kendi isteğimle gruptan çıkıyorum zaten böyle en ufak bi şeyde bu şekilde kaba Saba çocuk azarlar gibi konuşacak saygisiz insanların olduğu yerde durmam BU BIR.
Sen bu kafayla devam et özel hayatında insablar sana katlanabilir ama ben mecbur değilim ve katlanmiyorum BU IKI !!!!

Arkadaş biraz problemli galiba :KK51: hem bu nasıl bir konuşma tarzı demiş hem de maşallah kötü uslubun, bizlere ithaf ettiği saygısızlığın dibine vurmuş. :KK12: Yazık, Allah yardımcın olsun.

Benimde dunden beri basim agriyor ya gecmedi gitti

Bu baş ağrısı hepimizde mi var arkadaşlar, dünden beri acaba tansiyonum mu çıkıyor diye sürekli ölçüyorum yükselme yok ama baş ağrısı geçmiyor. Uyudum baş ağrısıyla, uyandım baş ağrısıyla.. :KK43:

Kızlar yaşanan tatsızlık için kaptanım ve takım arkadaşlarımdan özür dilerim bir daha yaşanmaması için elimden geleni yapıcam

Canım, sen iyi niyetli bir şekilde uyarmışsın arkadaşı ama kişi kendi gibi bilir herkesi senlik bir durum yok üzme tatlı canını :KK15:

NİHAYETTTTTTT OLEYYY

Sağlıklı Yaşıyoruz

17 saat ·

Bu haberi çok çok önemli buluyoruz. Okul kantinlerinde şekerli ve işlenmiş pakete girmiş yiyecekler ve şekerli içecekler satılması yasaklanmış. Obezite salgını çocuklara da bulaşmaya başlamıştı, bunu önleme doğrultusunda atılan önemli bir adım.

Sağlıklı beslenme bilincinin tüm topluma yayılması için daha yolun çok başındayız, yapılacak çok şey var. Ancak atılan olumlu adımları da desteklememiz gerektiğini düşünüyoruz.

Okul kantinlerinde kola ve gazlı içeceklerin ardından çikolata, kek, gofret, şeker, enerji içeceği gibi ürünler de artık satılamayacak. Öğrenciler okulda çiğ meyvesebze, kuru meyve, tuzsuz kuruyemiş, taze meyve suyu, süt, ayran, peynir, haşlanmış yumurta ile beslenecek

Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıkları, okul kantinlerinde satışı uygun olmayan gıda ve içeceklere ilişkin yasağın kapsamını genişleten yeni bir genelge hazırladı. Daha önce kantinlerde kola ve gazlı içecek satışını yasaklayan bakanlıklar, çikolata, kek, gofret, muffin, lolipop ve şeker gibi ürünlere de satış yasağı getirdi. İşte yeni eğitim-öğretim döneminde okul kantinlerinde satılabilecek ve satılamayacak gıdalar:

BUNLAR SATILAMAYACAK
-Enerji içecekleri, gazlı içecekler, aromalı içecekler (soğuk çay), kolalı içecekler, aromalı doğal mineralli içecekler.
-Aromalı şurup, aromalı içecek tozu, aromalı su, meyveli içecek, meyveli içecek tozu, meyveli doğal mineralli içecek, yapay soda, meyveli şurup, sporcu içecekleri, sporcu suları, meyve nektarı, meyve suyu konsantresi.
-Tüm şeker ve şekerleme türleri (jöle şekerleme, sert şekerlemeler, yumuşak şeker, lolipoplar vb.).
-Kremalı, çikolata dolgulu, jöleli kekler ve pastalar (yaş pastalar, ekler, kruvasan, donut, parfe, mozaik pasta, muffin, cupcake vb.).

-Meyveler, çiğ tüketilebilen sebzeler (mevsimine uygun olarak), salatalar (zeytinyağı ve limon eklenebilir).
-Taze sıkılmış meyve ve sebze suyu (şeker ilavesiz olmalı, 250 ml’den büyük olmamalı).
-Peynir (pastörize).
-Çeşnili ekmekler (çeşnisi sert kabuklu meyveler, kurutulmuş meyveler, yağlı tohumlar, baharat olacak).
-Tam buğday ekmeği, tam buğday unlu ekmek, karışık tahıllı ekmek vb. ürünlerden yapılan yumurta, peynir, taze domates, havuç, marul, biber ve benzeri sebzeler içeren sandviçler (içinde turşu olmayacak).
-Doğal mineralli su.
-Şekersiz sakızlar."

Eki Görüntüle 1612554
Çok güzel bi karar almışlar birde ne idiği belirsiz şekerlemeler falan o kadar sakıncalıydı ki kalp krizine neden olabilecek enerji içecekleri vs. Ne kadar uyarsakda sakınamıyoruz çocuklarımızı umarım tüm okullar uyar buna

Teşekkürler neslimmm :KK60:

Canım stres tabii ki çok etkiler, üzülme devamı gelir arada olur böyle takılmalar. :KK60: Eşin için de Rabbim hayırlı kazanç kapıları açsın inşallah :KK68:

Çok geçmiş olsun canım ne kötü olmuş dişçinin acemi olması hay Allah :KK43:

Arkadaş biraz problemli galiba :KK51: hem bu nasıl bir konuşma tarzı demiş hem de maşallah kötü uslubun, bizlere ithaf ettiği saygısızlığın dibine vurmuş. :KK12: Yazık, Allah yardımcın olsun.

Bu baş ağrısı hepimizde mi var arkadaşlar, dünden beri acaba tansiyonum mu çıkıyor diye sürekli ölçüyorum yükselme yok ama baş ağrısı geçmiyor. Uyudum baş ağrısıyla, uyandım baş ağrısıyla.. :KK43:

Canım, sen iyi niyetli bir şekilde uyarmışsın arkadaşı ama kişi kendi gibi bilir herkesi senlik bir durum yok üzme tatlı canını :KK15:
Saol tatlım :KK15:
Aşırı sıcaklardan mı oluyor acaba baş ağrısı geçmiş olsun canım

Geçmişi bitirdimm artık cuma günkü menümü yazayım,

Sabah : 1/2 simit, beyaz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber, açık çay

Öğle : 2 köfte, makarna (@gel_pcpc yine mi makarna diycek şimdi :KK47::KK48:

Ara : 1/2 şeftali, 1/2 armut

Akşam : 3 çatal ızgara levrek bir parça helva (midem bulandı çok yiyemedim)

Gece : 1 bardak süt

Saol tatlım :KK15:
Aşırı sıcaklardan mı oluyor acaba baş ağrısı geçmiş olsun canım
Bilemedim ki canım gündüz uyuyordum her gün 1 saat, uyanınca ağrırdı biraz. Dün uyumadım o yüzden mi acaba diye ama daha çok ağrıdı :KK45:Demek ondan değilmiş :KK48: Geçer inşallah :KK51:

Merhabalar herkese :KK51: böyle yazıp kaçıyorum muhabbete kalamıyorum ama biraz daha tempomu düşüreyim gelirim hep :KK54: şimcikk kilo bildirimimi yapayım sonra da hazırlanıp kuaföre gideceğim baya kısa kestiricem bakalım nolcak :stop: şimdi saçlarım popişime kadar geliyor bir de boyum kısa patates gibiyim aynı :KK53::KK53:

Bu arada telefondan giriyorum kilo takip mesajını bulamadım. Geçen hafta +1 kilo almıştım. O 52.5 değilde 53.5 olucaktı. Bu hafta yarım kilosunu vermişim 53 üm :KK49::KK49:

selam canım:KK54:
bende özledim kaptanımı:KK51:
ay evet hava nasıl değişti dimi:confused:
canım iyi bari rahatlamışındır
ay bende mi kestirsem diye düşünüyorum kakül mü yaptırsam acaba kapalıyım gerçi ama :KK64::cool:

Evet ya dün okuldayken bir fırtına çıktı göz gözü görmedi. Yağmur yağıcak yağamadı hava sıkıntılı baya.
Evet ya sorma allaha şükür dedim :KK53::KK53:
Ahaha kestir kuzum rahatlarsın ama kakül birascık sıkıntılı

Bende biraz daha havalar serinleyince kestircem saclarimi degisiklik guzeldir :)
disci napti dicektim asagida okudum

esiminde saglam disini ameliyatla almisti disci.. Dikkatsizlkk iste. Gecmis olsun canim

Ayyy super battaniyem tebrikler neslim sizide tebrik ederim
tamam bulbulum oyle yaparim tarih kesinlesince

Kesinlikle değişiklik iyidir. Biraz daha kilo verip kestiricektim amann dedim. benim kilolar ilk yüzden gider hep :63:

bebegim kaptan bu Sabah tatile gitti cnm
bir sure daha olamayacak aramizda

Aaa çok özledim kaptanımı. Ama o eğlensinde :KK76:

Seni çocuk gibi azarlamıyoruz. Bende buraya sonradan katıldım yaş farkı olmasına rağmen de aralarında hiç yabancılık hissetmedim. Biz karatayı uyguluyoruz bakıyorum da çoğu kişinin menüleri zaten harika :KK14:

NİHAYETTTTTTT OLEYYY

Sağlıklı Yaşıyoruz

17 saat ·

BUNLAR SATILAMAYACAK

-Peynir (pastörize).
-Doğal mineralli su.
-Şekersiz sakızlar."

Eki Görüntüle 1612554

Ayyy dün bende bu haberi görünce çok sevinmiştim :21: çünkü kendimde biliyorum kantin koşulları hiç uygun değil. Hee bişi almıyordum gerçi bu sayede harçlıklarımı biriktirdim baya güzel parada oldu :21: Bakalım yeni uygulama nasıl olucak

Bak arkadaşım bu bir yarışma ve bazı kuralları var takıma girmeden bu kuralları okuduğunu ve kabul ettiğini söyledin bu bir, ikincisi bizim adam atmak gibi bir niyetimiz yok aksine kuralları esnetmek için çabalıyoruz seni oyüzden uyardım burda hepimiz yetişkin insanlarız ve oyun oynamıyoruz diymi elbetteki kuralları olucak

kusura bakmada canım biz karatay diyeti uyguluyoruz ve karatayda yediğimiz paylaştığımız herşey normal. ilk terslenen çıkışan sensin. senin insanlara tahammülün yok daha önce problemin için açtığın konuyu takip ediyordum sırf takım arkadaşıyız destek oluruz diye ama senin eleştiriye tahammülün yok. ordada insanlara aynı şeyi yaptın. saygıyı bozan koruyamayan da sensin ilk geldiğinde bu kuralları okumadıysan bu senin problemin.
ve ayrıca biz bu grupta kiloyu değil insanlığı ön planda tutuyoruz sen bunu tercih etmiyosan endine göre yukarıda gördüğün ama bana göre hiç tavsip etmediğim kendi ayarında bi grup kurup orda devam edersin. kendi isteğinle ayrılıyorum diyosunya eğer biz insancıl olmasaydık katılım yetersinliğinden zaten diskalifiye edilmiştin ama bunu anlıyamıyacak kadar körsün. sen önce kendini düzelt sonra millete çamur at.

bunu sen mi söulüyosun senin problemlerinde özelden bile dünyayı yazdım açtığın konuyu yapılan hangi yoruma düzgün cevap verdin. evet moralin bozuk, evet sorun yaşıyosun ama oraya bi konu açtıysan yorum ve eleştirilere açık olman gerek. burada 3 5 günde gelip menü yazıp gittin hangi muhabbete doğru düzgün katıldında cevap bekledin anlamadım. allah yolunu açık etsin. bu düşüncede olduğun için bi kez daha sevindim gidişine .

Tavrım sana sert gelmiş olabilir ama adam atmaya bahane arıyorsunuz şeklinde bir ithama farklı bir cevap veremezdim. Sayemde eteğindeki taşları dökmene sevindim ne de çok dertliymişsin takımdan kızlar gereken cevabı vermiş zaten yolun açık olsun

kızlar sizi seviyorum, takmayın olurmu. biz gönül işi yapıyoruz , sevgi ile besleniyoruz, kimsenin hadsizliğine cevap vermek zorunda değiliz.
herkes yoluna baksın açık olsun yolu takılmayın siz.

iyi geceler arkadaşlar
bugün ayaklarımaa kara sular indi.çocukları gezmeye götürdüm forum istanbul jurassıclanda gittik.buyuk oglum dinazorların delisi oldu.3 tur gezdik eve geldim ayaklarım şişmiş resmen.neyse güzel eğlendiler ama.

canım bende sizleri özledim ama biliyorsun annemlerde istanbuldayım.burası çok yoğun ancak geceleri girebiliyorum.

canım ben seni üniversite öğrencisi sandım.inş.gönlüne göre bi yere girersin
@gel_pcpc çarşamba menümü paylaştım canım
ay gozumden kacmis cnm sagol hatirlatma icin
gunaydın kızlarrrrrr bende bı degısıklık yok halbukı 10 gundur dıkkat edıyorum yuruyuslerıme de basladım ama dırencı cok yuksek cıkmıstı kırılmayı beklıyor sanırım
sen dur o direnc bir kirilsin bak nasil patir patir dokulcek kilolar eminim cnm :)
Benim adim selvi balim :)
Neden banlandigima gelince.. Bdv konularina bakiodum biri evli sisman kadinlar ile alakali verip veristiriodu aldatilmayi bile hak ediomusuz.. Kendimi tutamadim bende yazdim.. Hic koca bulamazsam seninkink alirim dedi bana nasil olsa aldatilmaya mahkumsunuz tombisler.. Agzima geleni yazdim kufur degil tabiki ve banlandim.. Bi suru kiside banlandi cunku herkese ayni seyi yazdi

Bende seker yuklemesi yaptirmamistim .. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim :)
ayy gecmis olsun dilekleimi iletirmisin

devam et canim kirilir direnc insallah
memnun oldum cnm benim ne Kadar da gec bir tanisma oldu hahah:)
valla iyi yapmissin agzinin payini vermekle hatta belki kendi de kiloludur ve cani yanmistir acisini kk dan cikarmak istemistir :)
sağol tatlım kırdım zincirlerimi dört nala işallah :KK70:

gamzem tebrikler kuzum
oh ohh eski nesli geri donuyo hadi masallah insallah :))
Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayılır olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn

Şükür bu sabahta çok erken uyandım ve kendimi çok iyi hissettim :KK66:
Sanırım ufak ufak uykumda düzene girmeye başladı :KK66:

Hemen aklımdayken bildirimide yapayım :21:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.7 kg
Bu hafta; 103.7 kg
Giden; 1 kg
Yüzdesi; 0.96 %

Toplam giden; 20.8 kg :21::21::21::21::21:

İkili rakamlara çok az kaldı Allahın izniyle :KK68: İnşallah haftaya dahada güzel bir sonuç görürüm :KK68:
vay vay vay masallah allahim 60 li rakamlari da goster yarabbimm aminnn :)
nerde bu kılo bıldırımı yapmayan cıtırlarımız pılıclerımız:KK55::KK55::KK55::KK55::KK45: bugun saat bes oldu mu ben tatıle kacar egenın sularına bırakacagım kendımı:KK76::KK14:
ohh ohh darisi basima insallah bol eglenceler bitanemmm :)
selam güzellerim bu hafta 1,5 hedeflemiştim ama işin aslı pek dikkat etmedim bundan sonra her akşam buraya gelip menümü yazıcam artık asıl listeye de girebildiğime göre daha sıkı tutmam gerek buraya gelip menü yazmadımmı kaçırıyorum ben işin ucunu bu haftada beni yürüyüşlerim kurtardı sanırım en azından aldığımı verdim
evet cnm hadi insallah guzel kilolar vereceksin
***14.TAKIM 427. Etap ***

nhtylz. ( 88/ 87/1/% 1.14)
Rengarenknesli ( 76,8/ 76,4/0,4 / %0,52 ) :21::21::KK49::KK73:
Emirse34 ( 61.8/ / / % )1. kez bildirimde bulunmadı-426. Etapta ve bu hafta 3 gunden fazla takıma uğramadı diskalifye oldu
Fairy Tale 123 ( 78/78/0/%0)

denizmrv ( 85 / 83 / 2 / 2.35 % ) yeni üye, baş. Tarihi:4.ağs,baş. Kilosu: 87, hedef kilosu: 75

14.Takım Ortalaması:% 0,80

fıstıklar bir kontrol lütfennn :KK68:
neslim senin takim baya degismis eskiler yok ortalamaya bayildim masalah
bugün dondurucu aldım kızlar 2 yıldır istiyodum ama araya başka şeyler girince hep kaldı. bu haftasonu kış hazırlıklarımı hızlandırıyorum. sabahtan pazara gidip bütün gün herşeyei tamamlamam lazım... hatta domatesi kaynatmayıp direk rendeleyip dondurucu atayım diyorum nasıl olur acaba
oo hadi hayirli olsun cnm benim ki de cekmeceli 5 cekmece ama hepsi derin degil

yine mi direnmeye başladım anlamadım dikkat ediyorum ama biyerde bi hata var.takıma katkı sağlayamıyorum bu haftada hepinizden özür dilerim.acaba stres zayıflamama engel olur mu.eşim işten ayrıldı.baya üzgünüm bu ara...
canim herseyin basi stress Allah esine daha iyi bir rizik kapisi acar insallah
okuldan ciktim oglumu aldim yeni eve gelebildim.. bir daha sabah kalkar kalkmaz telden yaparim :)
evet cnm lutfen Sabah bildirim yapmaya ozen gosterin daha iyi olur cunku herkesin isi gucu oluyo
Bulbul-e Bismil Bulbul-e Bismil canim tam tarih belli degil ama onumuzdeki haftalarda ankaradan gorumcemler gelicek bize. O donem izine ayrilmak istiyorum. Nasil yapiyoruz onu bi hafta oncedenmi bildirmek lazim?
canim kac hafta iizin alacaksin en az 2 hafta olmasi gerek
Carsamba persembe yapalim deryaamm ucuralim.listeyi :KK70:
ucurun kiz listeyi ana hic yaramiyo ayran detoksu :)
Canim tartımin pili bitmiş galiba
Ugrastim uğraştım ama
Yarın sabah alıp tartilacagim olmaz mı ?
canim yarismalarda her Cuma en gec 5 bucuga Kadar bildirim yapmak zorunlu 6 da en gec listeyi paylasmak zorundayiz
Kızlar ne yapıyorsunuz
Benim işler çok yoğun bu ara hem is yogun hemde bekar olan erkek kardeşim esimle bizim görev yaptigimiz ile tayini çıktı
Bugün ona bize çok yakın bi ev tuttuk
Is allah hayırlı olur .
Onun dışında bugün izinli idim evde idim bende maranki nin yağ yakan bi yağ karışımı varmış daha önce yapmis 2 cm incelmistim . Bu aksam yine yaptım strecledim kendimi poşetler ile hasir husur yatıyorum :) eşim bu gece görevde ben burada sizinleyimmm :)
kardesinin tayini hayirli olsun cnm
ama butun gun evdeymissin bir tarti pili almak cok zor olmasa gerek
Merhabalar herkese :KK36: kaptanım seni çok özledimm artık katıl aramıza :cry:
Sonunda haftasonu :KK71::KK71: yarın normalde 2 günlüğüne arkadaşlarla amasraya gidicektik. Fakat hem hava çok kötü hem adet oldum hemde eve yatılı misafirler gelicek ablamın arkadaşları Hoppa hepsi üst üste bindi :KK34::KK34:
Yarın da bari kuaföre gideyimde saçlarımı kestireyim bir değişiklik olsun :KK30:
ay sonunda oldun mu hadi gozun aydin bitanem
saol canım :KK60:
ya dişimde bir ağrı vardı gittim dişçi de acemi çıktı mahvetti dişimi ya yanlış dişe dolgu yaptı canım çok acıdıı :cry:
oyy kotu olmus bu yaa Allah sifa versin
Ohhhh ben pasta gördüm mü affetmem. Yumulurum direk. Valla haklılar doğumgünü pastasız olmaz. Bende meyve yemiyorum da annem çok kızıyor vitamin almıyorsun diye

Teşekkür ederim kuzum benim. Hepsi ayı. Şehirlide olsa okumuş da olsa hepsi hödük.

Hoşgeldin canım benim yeğenim nasıl kıpırdıyor mu??

Kesinlikle kendi yakınlarına yapılsa kabadayı kesilirler. Ne diyelim bizde onlara göre cinsel objeyiz o gözle bakan çok malesef.

Ayy kuzum benim geçmiş olsun neden illa şeker yüklemesi diye diretti ki? Başka doktorlara da bir git araştır istersen kuzum ne olur ne olmaz

Normaldir canım benim adeta ünv gibi çok yoğunum ya

Ayyy hem kumpir hem pazı. Valla çok severim ikisinide. Acıktım bu saatte ya

Hayırlı olsun canım benim. Güzel günlerde kullanın. Bizde de 7 çekmeceli var 4 sene önce aldık. Aldığımızdan beri hiçbir yıl boşalmadı o dondurucu :KK70:
valla cok sukur surekli fir fir donuyo hareket halinde ellerinden oper :))
Allah bereketini arttirsin dondurucuununn :)
selam canım:KK54:
bende özledim kaptanımı:KK51:
ay evet hava nasıl değişti dimi:confused:
canım iyi bari rahatlamışındır
ay bende mi kestirsem diye düşünüyorum kakül mü yaptırsam acaba kapalıyım gerçi ama :KK64::cool:
ay nolcak canim kapalisin diye kendini Salman gerekmez dimi ayrica zaten cok guzelsin kucuk rutuslar guzelligine guzellik katar mucks:)
Ama ama bu haksızlık :/
Adam atmak için bahane arıyorlar ya resmen
Siz bilirsiniz atacaksa nizain ağlayacak değilim :/
Kilom dq 67.1
canim haksizlik degil
sen bu yarismaya katilmadan once ilk sayfadaki kuralllari okuman isteniyo ve ona gore Kabul Edip giriyosun
bu kurallari bilmen gerekirdi ki bir mesaj yazsaydin seni zaten mazeretli gosterirdik
kimseni seni takimdan atmak gibi bir niyeti yok neden olsun ki :)
Bende biraz daha havalar serinleyince kestircem saclarimi degisiklik guzeldir :)

esiminde saglam disini ameliyatla almisti disci.. Dikkatsizlkk iste. Gecmis olsun canim

Ayyy super battaniyem tebrikler neslim sizide tebrik ederim
tamam bulbulum oyle yaparim tarih kesinlesince
bende oglum dogduugundan beri hepkisa kullandim en fazla omzumda
simdi eski Halime doneyim diyorum uzatiyorum suan omzumun alinda
boyamadim 1 yil olacak seneye yaza Kadar boyamicam kendi dogal rengi ustune ombre yapcam hafif isiltili olsun :)

sevgili arkadasim sen bu mesajinla zaten kendini gostermis oldun hayatinda basarilar

oyy kotu olmus bu yaa Allah sifa versin
ay nolcak canim kapalisin diye kendini Salman gerekmez dimi ayrica zaten cok guzelsin kucuk rutuslar guzelligine guzellik katar mucks:)

saolun kızlar teşekkürler hepinize daha iyiym çok şükür :KK60:
saol canım doğru dedin mucks :KK39:
hamilelik nasıl gidiyo yeni farkettim hamile olduğunu :KK23:

Ama ama bu haksızlık :/
Adam atmak için bahane arıyorlar ya resmen
Siz bilirsiniz atacaksa nizain ağlayacak değilim :/
Kilom dq 67.1

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil.katı kurallarımız var.

bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. her cuma 13,00 e kadar bildirim yapmak, Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ama diğer topikler de bu tarz katı kurallar yok. tercih sebebi yaniii

Evet ya dün okuldayken bir fırtına çıktı göz gözü görmedi. Yağmur yağıcak yağamadı hava sıkıntılı baya.
Evet ya sorma allaha şükür dedim :KK53::KK53:
Ahaha kestir kuzum rahatlarsın ama kakül birascık sıkıntılı

/QUOTE]
evet baya
sıkıntılı ya evet ama istiyorum dur bakalım :cool:

Back
X