• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar yaşanan tatsızlık için kaptanım ve takım arkadaşlarımdan özür dilerim bir daha yaşanmaması için elimden geleni yapıcam
sen hicbirsey yapmadin ki kuzum senin ne sucun var
Teşekkürler neslimmm :KK60:

Canım stres tabii ki çok etkiler, üzülme devamı gelir arada olur böyle takılmalar. :KK60: Eşin için de Rabbim hayırlı kazanç kapıları açsın inşallah :KK68:

Çok geçmiş olsun canım ne kötü olmuş dişçinin acemi olması hay Allah :KK43:

Arkadaş biraz problemli galiba :KK51: hem bu nasıl bir konuşma tarzı demiş hem de maşallah kötü uslubun, bizlere ithaf ettiği saygısızlığın dibine vurmuş. :KK12: Yazık, Allah yardımcın olsun.

Bu baş ağrısı hepimizde mi var arkadaşlar, dünden beri acaba tansiyonum mu çıkıyor diye sürekli ölçüyorum yükselme yok ama baş ağrısı geçmiyor. Uyudum baş ağrısıyla, uyandım baş ağrısıyla.. :KK43:

Canım, sen iyi niyetli bir şekilde uyarmışsın arkadaşı ama kişi kendi gibi bilir herkesi senlik bir durum yok üzme tatlı canını :KK15:
sicaktan olabilir persembe gunu de beni tutmustu bas agrisi
Geçmişi bitirdimm artık cuma günkü menümü yazayım,

Sabah : 1/2 simit, beyaz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber, açık çay

Öğle : 2 köfte, makarna (@gel_pcpc yine mi makarna diycek şimdi :KK47::KK48:

Ara : 1/2 şeftali, 1/2 armut

Akşam : 3 çatal ızgara levrek bir parça helva (midem bulandı çok yiyemedim)

Gece : 1 bardak süt
aynen oyle cnm nedir bu makarna aski :)) afiyet olsun yegenime yarasin :)
Merhabalar herkese :KK51: böyle yazıp kaçıyorum muhabbete kalamıyorum ama biraz daha tempomu düşüreyim gelirim hep :KK54: şimcikk kilo bildirimimi yapayım sonra da hazırlanıp kuaföre gideceğim baya kısa kestiricem bakalım nolcak :stop: şimdi saçlarım popişime kadar geliyor bir de boyum kısa patates gibiyim aynı :KK53::KK53:

Bu arada telefondan giriyorum kilo takip mesajını bulamadım. Geçen hafta +1 kilo almıştım. O 52.5 değilde 53.5 olucaktı. Bu hafta yarım kilosunu vermişim 53 üm :KK49::KK49:
bebegim sen menu yazmaktan muaf miydin cok yogun ders programin var diye
Evet ya dün okuldayken bir fırtına çıktı göz gözü görmedi. Yağmur yağıcak yağamadı hava sıkıntılı baya.
Evet ya sorma allaha şükür dedim :KK53::KK53:
Ahaha kestir kuzum rahatlarsın ama kakül birascık sıkıntılı

Kesinlikle değişiklik iyidir. Biraz daha kilo verip kestiricektim amann dedim. benim kilolar ilk yüzden gider hep :63:

Aaa çok özledim kaptanımı. Ama o eğlensinde :KK76:

Seni çocuk gibi azarlamıyoruz. Bende buraya sonradan katıldım yaş farkı olmasına rağmen de aralarında hiç yabancılık hissetmedim. Biz karatayı uyguluyoruz bakıyorum da çoğu kişinin menüleri zaten harika :KK14:

Ayyy dün bende bu haberi görünce çok sevinmiştim :21: çünkü kendimde biliyorum kantin koşulları hiç uygun değil. Hee bişi almıyordum gerçi bu sayede harçlıklarımı biriktirdim baya güzel parada oldu :21: Bakalım yeni uygulama nasıl olucak

vay harclik biriktirdin demek bu sayede ne guzel :)
saclarin yakisacagina eminim :)
ay dogrcam az kaldi kiz yeni mi farkettin :))
iyi sukur hersey yolunda cinsiyeti kiz olacak insallah :)

sampaa14b3da3d1e114d.jpg

6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

6.TAKIM KAPTANI : Sweetdimple
6.TAKIM 1. KAPTAN YARDIMCISI: gel_pcpc
6.TAKIM 2. KAPTAN YARDIMCISI: Bulbul-e Bismil

6.TAKIM 3. KAPTAN YARDIMCISI: BayilanBayilana
6.TAKIM 4. KAPTAN YARDIMCISI: 45derya45

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

6.TAKIM KURALLARI:

1- Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi boyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.Kaptanın insiyatifi doğrultusunda paylaşımın yeterli olması durumunda ilk hafta da listeye girilebilir

2. 2 hafta sonunda listeye alınan üye kendi kilosunu kendisi yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyecektir ve takım listesini sırayla her hafta 1 üye paylaşım alanına taşıyacaktır,eğer o hafta isiniz çıkarsa yer değiştirilebilir.

Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor

Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

3. Her üye menülerini istediği zaman en geç ertesi gün olmak üzere bir mesaj içinde tüm yenilen içilenler yapılan sporlar ve süreleri olmak üzere paylaşmak zorundadır

4.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takım kuralı olduğu için değil,kendi sağlığımız ve hedefimize hızlı ulaşmak icin yapmalıyız)

5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır

6.Diğer arkadaşların listelerine yorum yapılacak ve kendimizce doğru ve yanlısları yazılacaktır.

7.Yapılan her kaçamağa ceza verilecektir,örnek verirsek o gün dışardaydınız ve canınız hamburgermi istedi ,veya çok çikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapılacaktır,cezaları uygulamak mecburidir,eğer 1 hafta içinde cezalar çekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takım listesine alınmayacaktır. Üyenin aktifliğine bağlı olarak bu süre uzatılabilir yada kısaltilabilir

8.Sağlıklı beslenmeye gayret gösterilecek ve öğün atlamamaya çalışılacaktır...

9.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)

10.Tüm üyelerin paylaşım alanını takip etmesi zorunludur.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

11.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. Zaman zaman kardeş takım ziyaret edilecek ve herhangi bir ihtiyaçları olması durumunda yardım edilecektir

12.Kilo bildirimi cuma günü en gec saat 12 ye kadar yapılmalıdır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir.. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.

3. Takımdan alıntıdır:KK16:
13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir

14. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir
8.Takımdan alıntıdır:KK16:
15-Her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur... Cuma kilo bildiriminden sonra kilo veremeyen üye yada üyeler,ceza olarak diğer takımlara gidip,o hafta kilo veremediklerini,bundan pişman olduklarını belirteceklerdir.. özetle,kendilerini ifşa edeceklerdir.

3.Takımdan alıntıdır:KK16:
16. Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mezheple ilgili rencide edici taraf tutucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Mezhep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktır. Burasının zayıflamak için olduğu unutulmasın lütfen...

17.Uzun süre takıma uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.

Son olarak
***13. takımdan alıntıdır***:KK16:
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

sampaa14b3da3d1e114d.jpg

6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

6.TAKIM KAPTANI : Sweetdimple
6.TAKIM 1. KAPTAN YARDIMCISI: gel_pcpc
6.TAKIM 2. KAPTAN YARDIMCISI: Bulbul-e Bismil

6.TAKIM 3. KAPTAN YARDIMCISI: BayilanBayilana
6.TAKIM 4. KAPTAN YARDIMCISI: 45derya45

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

6.TAKIM KURALLARI:

1- Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi boyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.Kaptanın insiyatifi doğrultusunda paylaşımın yeterli olması durumunda ilk hafta da listeye girilebilir

2. 2 hafta sonunda listeye alınan üye kendi kilosunu kendisi yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyecektir ve takım listesini sırayla her hafta 1 üye paylaşım alanına taşıyacaktır,eğer o hafta isiniz çıkarsa yer değiştirilebilir.

Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor

Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

3. Her üye menülerini istediği zaman en geç ertesi gün olmak üzere bir mesaj içinde tüm yenilen içilenler yapılan sporlar ve süreleri olmak üzere paylaşmak zorundadır

4.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takım kuralı olduğu için değil,kendi sağlığımız ve hedefimize hızlı ulaşmak icin yapmalıyız)

5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır

6.Diğer arkadaşların listelerine yorum yapılacak ve kendimizce doğru ve yanlısları yazılacaktır.

7.Yapılan her kaçamağa ceza verilecektir,örnek verirsek o gün dışardaydınız ve canınız hamburgermi istedi ,veya çok çikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapılacaktır,cezaları uygulamak mecburidir,eğer 1 hafta içinde cezalar çekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takım listesine alınmayacaktır. Üyenin aktifliğine bağlı olarak bu süre uzatılabilir yada kısaltilabilir

8.Sağlıklı beslenmeye gayret gösterilecek ve öğün atlamamaya çalışılacaktır...

9.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)

10.Tüm üyelerin paylaşım alanını takip etmesi zorunludur.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

11.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. Zaman zaman kardeş takım ziyaret edilecek ve herhangi bir ihtiyaçları olması durumunda yardım edilecektir

12.Kilo bildirimi cuma günü en gec saat 12 ye kadar yapılmalıdır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir.. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.

3. Takımdan alıntıdır:KK16:
13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir

14. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir
8.Takımdan alıntıdır:KK16:
15-Her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur... Cuma kilo bildiriminden sonra kilo veremeyen üye yada üyeler,ceza olarak diğer takımlara gidip,o hafta kilo veremediklerini,bundan pişman olduklarını belirteceklerdir.. özetle,kendilerini ifşa edeceklerdir.

3.Takımdan alıntıdır:KK16:
16. Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mezheple ilgili rencide edici taraf tutucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Mezhep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktır. Burasının zayıflamak için olduğu unutulmasın lütfen...

17.Uzun süre takıma uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.

Son olarak
***13. takımdan alıntıdır***:KK16:
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

kizlar gordum ki kurallari bir kere daha hatirlatmakta fayda var
herkes okuusn bilgilerini tazelesin olur mu
sonra vay hakkimi yediniz bilmem ne olmasin olur mu :)

AYRICA KI BU DA YUKARDA PAYLASTIGIM KURALLAR DA YER ALMAKTA AMA
CUMA GUNU EN GEC SAAT 1 E KADAR HERKES BILDIRIM YAPMIS OLMALI
MAZERETI OLAN DA YA 1 GUN ONCE HABER VERECEK YADA SABAH 5 DK SINI AYIRIP BURAYA GIRIP MAZERETINI YAZACAK
COK SEY ISTENMIYO BIZLERDEN KIZLAR SADECE BIRAZ SORUMLULUK SAHIBI OLALIM YETER
SONUCTA HEPIMIZIN ISI GUCU VAR 7/24 PC BASINDA OTURAMAZ HIC KIMSE DEGIL MI?

BUNDAN SONRAKI HAFTALARDA DAHA DIKKATLI OLALIM CANLAR OLUR MU :KK60::KK19::KK37::KK68:

ay gozumden kacmis cnm sagol hatirlatma icin

sen dur o direnc bir kirilsin bak nasil patir patir dokulcek kilolar eminim cnm :)

memnun oldum cnm benim ne Kadar da gec bir tanisma oldu hahah:)
valla iyi yapmissin agzinin payini vermekle hatta belki kendi de kiloludur ve cani yanmistir acisini kk dan cikarmak istemistir :)

oh ohh eski nesli geri donuyo hadi masallah insallah :))

vay vay vay masallah allahim 60 li rakamlari da goster yarabbimm aminnn :)

ohh ohh darisi basima insallah bol eglenceler bitanemmm :)

evet cnm hadi insallah guzel kilolar vereceksin

neslim senin takim baya degismis eskiler yok ortalamaya bayildim masalah

oo hadi hayirli olsun cnm benim ki de cekmeceli 5 cekmece ama hepsi derin degil

canim herseyin basi stress Allah esine daha iyi bir rizik kapisi acar insallah

evet cnm lutfen Sabah bildirim yapmaya ozen gosterin daha iyi olur cunku herkesin isi gucu oluyo

canim kac hafta iizin alacaksin en az 2 hafta olmasi gerek

ucurun kiz listeyi ana hic yaramiyo ayran detoksu :)

canim yarismalarda her Cuma en gec 5 bucuga Kadar bildirim yapmak zorunlu 6 da en gec listeyi paylasmak zorundayiz

kardesinin tayini hayirli olsun cnm
ama butun gun evdeymissin bir tarti pili almak cok zor olmasa gerek

ay sonunda oldun mu hadi gozun aydin bitanem

oyy kotu olmus bu yaa Allah sifa versin

valla cok sukur surekli fir fir donuyo hareket halinde ellerinden oper :))
Allah bereketini arttirsin dondurucuununn :)

ay nolcak canim kapalisin diye kendini Salman gerekmez dimi ayrica zaten cok guzelsin kucuk rutuslar guzelligine guzellik katar mucks:)

canim haksizlik degil
sen bu yarismaya katilmadan once ilk sayfadaki kuralllari okuman isteniyo ve ona gore Kabul Edip giriyosun
bu kurallari bilmen gerekirdi ki bir mesaj yazsaydin seni zaten mazeretli gosterirdik
kimseni seni takimdan atmak gibi bir niyeti yok neden olsun ki :)

bende oglum dogduugundan beri hepkisa kullandim en fazla omzumda
simdi eski Halime doneyim diyorum uzatiyorum suan omzumun alinda
boyamadim 1 yil olacak seneye yaza Kadar boyamicam kendi dogal rengi ustune ombre yapcam hafif isiltili olsun :)
yok balim kendisi incecik manken gibi cokta guzelmis ama evlenmemis evlilik karsitjymis cunku evli kadinalr bakimsiz ve sismanmis :))
Benimde simdi ombre var iki kardesimde kuafor uzerimde denemedikleri kalmadi :D kisa kullanmayi seviyorum ben iyice zayiflayinca kestircem bastan ayagi bi degisim hayal ediyorum cikolata kahve yapcam saclarimida :D

kizlar gordum ki kurallari bir kere daha hatirlatmakta fayda var
herkes okuusn bilgilerini tazelesin olur mu
sonra vay hakkimi yediniz bilmem ne olmasin olur mu :)
gordumki tum kurallara uyuyorumm yasasin :D

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimm :21:

Öğlende çocuklarla AVMye gittik hem biraz dolaştık hemde gitmişken gözlüklerimizi aldık :KK66:
Anam meğer gözüm ne bozukmuş :KK53: Gözlüğümü takınca resmen HD kalitesinde görmeye başladım :KK70:
Tabi şimdi çok tuhaf geliyor ama inşallah alışacağım ( önceden sırf kitap okurken takıyordum ama eşim bu kez düzenli tak ki daha beter olmasın dedi haklı olarak :KK66:

Çocuklarla akşam yemeğimizide yedik ( gerçi kuşum babasıyla tekrar yer dayanamaz :KK48: )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

Sabah; ( 08:30 gibi ) Şekersiz ve sütsüz filtre kahve
Öğle; ( 12:00 gibi ) 3 haşlanmış yumurta, 1 bardak yoğurt ( listeye göre havuç vardı ama ben yoğurt yedim çünkü havuç yaramıyor bana kan şekerim fırladığından )
Akşam; ( 17:00de ) 250 gr tavuk göğüs, 1 tabak salata ( az zeytinyağlı bol limonlu ve tuzsuz tabi )

Şu anda cidden çok şiş hissediyorum kendimi :KK53: sanırım mide ufalmaya başladı çünkü eskiden bukadarcıkla doymazdım :oops:
Bu saatten sonrada ancak sıvı tüketirim hatta limonlu suyumu ve normal suyumuda yanıma aldım :KK66:
Henüz belli değil ama belki akşam geç saatte arkadaşlarla yine sahile ineriz çay keyfi yapmaya ama o zamanda kesinlikle kararlıyım birşey yenmeyecek hatta spor aletlerine yakın bir yere oturursak gecede olsa sporda yaparım :KK66:

vay vay vay masallah allahim 60 li rakamlari da goster yarabbimm aminnn :)

Ağzından bal damlıyor canım ballll :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Çok aşağılarda gözüm yok 75 olsam yeter zaten eşimde çok fazla zayfılarsam kesin iyice krizlere girer :KK70: adam şimdiden bazen krize giriyor :KK70: hem saçım sarı olsun istedi hemde şimdi toplu kullan açıkken çok fazla havalı oluyor üstelik saçınla çok oynuyorsun diyor :KK70: hem salaş giyme kendini abartılı görüyorsun diyor hemde dar yada biraz kısa bir thirt giyince yokmu bunun hafif daha uzunu bolu diyor :KK70: makyaj yapmayınca salma kendini diyor ama makyaj yapıncada çok dikkat çekici olsun bari rujunu hafiflet diyor :KK70:
Dengesizlik ruhunda var :KK70: ama ben zayıflıyayım valla razıyım bol giyinmeyede makyajsız dolaşmayada :21:

RAbbim inşallah hepimize çok çok güzel rakamlar görmeyi nasip eder .....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Öğlende çocuklarla AVMye gittik hem biraz dolaştık hemde gitmişken gözlüklerimizi aldık :KK66:
Anam meğer gözüm ne bozukmuş :KK53: Gözlüğümü takınca resmen HD kalitesinde görmeye başladım :KK70:
Tabi şimdi çok tuhaf geliyor ama inşallah alışacağım ( önceden sırf kitap okurken takıyordum ama eşim bu kez düzenli tak ki daha beter olmasın dedi haklı olarak :KK66:

Çocuklarla akşam yemeğimizide yedik ( gerçi kuşum babasıyla tekrar yer dayanamaz :KK48: )

Öğle; ( 12:00 gibi ) 3 haşlanmış yumurta, 1 bardak yoğurt ( listeye göre havuç vardı ama ben yoğurt yedim çünkü havuç yaramıyor bana kan şekerim fırladığından )
Akşam; ( 17:00de ) 250 gr tavuk göğüs, 1 tabak salata ( az zeytinyağlı bol limonlu ve tuzsuz tabi )

Şu anda cidden çok şiş hissediyorum kendimi :KK53: sanırım mide ufalmaya başladı çünkü eskiden bukadarcıkla doymazdım :oops:
Bu saatten sonrada ancak sıvı tüketirim hatta limonlu suyumu ve normal suyumuda yanıma aldım :KK66:
Henüz belli değil ama belki akşam geç saatte arkadaşlarla yine sahile ineriz çay keyfi yapmaya ama o zamanda kesinlikle kararlıyım birşey yenmeyecek hatta spor aletlerine yakın bir yere oturursak gecede olsa sporda yaparım :KK66:

Çok aşağılarda gözüm yok 75 olsam yeter zaten eşimde çok fazla zayfılarsam kesin iyice krizlere girer :KK70: adam şimdiden bazen krize giriyor :KK70: hem saçım sarı olsun istedi hemde şimdi toplu kullan açıkken çok fazla havalı oluyor üstelik saçınla çok oynuyorsun diyor :KK70: hem salaş giyme kendini abartılı görüyorsun diyor hemde dar yada biraz kısa bir thirt giyince yokmu bunun hafif daha uzunu bolu diyor :KK70: makyaj yapmayınca salma kendini diyor ama makyaj yapıncada çok dikkat çekici olsun bari rujunu hafiflet diyor :KK70:
Dengesizlik ruhunda var :KK70: ama ben zayıflıyayım valla razıyım bol giyinmeyede makyajsız dolaşmayada :21:

RAbbim inşallah hepimize çok çok güzel rakamlar görmeyi nasip eder .....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Amin canimmm

yok balim kendisi incecik manken gibi cokta guzelmis ama evlenmemis evlilik karsitjymis cunku evli kadinalr bakimsiz ve sismanmis :))
Benimde simdi ombre var iki kardesimde kuafor uzerimde denemedikleri kalmadi :KK70: kisa kullanmayi seviyorum ben iyice zayiflayinca kestircem bastan ayagi bi degisim hayal ediyorum cikolata kahve yapcam saclarimida :KK70:

gordumki tum kurallara uyuyorumm yasasin :KK70:
oo kuafor kardes super :)
kurallara tam uyuluyo demek super ne guzel :))

vay enisteye bak sen yaa ama hepsi oyle saldin mi saldin der toparlandin mi kiskanclik baslar anlicagin onlar her turlu memnun olamiyo hahaha

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]:KK54:[/TD]
[TD]:KK45:/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]:KK45:[/TD]
[TD]:KK50:[/TD]
[TD]:KK15:[/TD]
[TD]:KK60:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD][TR][/TR][TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]:KK59:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD]:KK49::21:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Edahafiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:KK45:[/TD]
[TD]:KK49:[/TD]
[TD]:KK50:[/TD]
[TD]o_O[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Kaldi2sene[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD]:KK68:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD]:KK50::21:[/TD]
[TD]:KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD]:KK49::21:[/TD]
[TD]:KK52:[/TD]
[TD]:KK73:[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]:KK33:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td]
[TD][TR][/tr][/td]
[TD][TR][/tr]

kiz-hareketli-resim-0288.gif
kiz-hareketli-resim-0288.gif
[/td]

cumartesi menum:
Sabah uyaninca:
1 muz 4 tane cig kuruyemis (cceviz findik fistik)
1 bardak sut

kahvalti:
3 catal menemen
iki lokma tereyag bal

ogle:
avuc ici Kadar antep fistigi
2 kucuk erik

aksam:
1 Tabak pirasa yemegi
6 kasik yogurt

bugun fazla kacti 7 de uyandim anlamadim daha cok yedim niye Boyle oldu anlamadim :)

cumartesi menum:
Sabah uyaninca:
1 bardak sut

kahvalti:
3 catal menemen
iki lokma tereyag bal

ogle:
2 kucuk erik

aksam:
1 Tabak pirasa yemegi
6 kasik yogurt

bugun fazla kacti 7 de uyandim anlamadim daha cok yedim niye Boyle oldu anlamadim :)
Afiyet olsun balimmm :))

cumartesi menum:
Sabah uyaninca:
1 bardak sut

kahvalti:
3 catal menemen
iki lokma tereyag bal

ogle:
2 kucuk erik

aksam:
1 Tabak pirasa yemegi
6 kasik yogurt

Afiyet olsun canım, sabah uyanınca ben de çok aç oluyorum akşam yemekten sonra yemiyoruz ondan mı acaba? :kk77:

Cumartesi menüm :

Sabah : Tereyağlı, sütlü, peynirli yumurta, 2 zeytin, peynir, 1/2 dilim ekmek, domates, salatalık, açık çay

Ara : 1 şeftali, 1 bardak süt

Öğle : 1 tabak zeytinyağlı barbunya, 3 parça kaşar peyniri (ne alakaysa canım çekti) :KK45:

Ara : bir avuç leblebi, badem, kabak çekirdeği

Akşam : 1 tabak mantı, yoğurt :kk77:

Yatmadan da süt içerim yine.

Su 3 lt.

Back
X