- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
sen hicbirsey yapmadin ki kuzum senin ne sucun varKızlar yaşanan tatsızlık için kaptanım ve takım arkadaşlarımdan özür dilerim bir daha yaşanmaması için elimden geleni yapıcam
sicaktan olabilir persembe gunu de beni tutmustu bas agrisiTeşekkürler neslimmm
Canım stres tabii ki çok etkiler, üzülme devamı gelir arada olur böyle takılmalar.Eşin için de Rabbim hayırlı kazanç kapıları açsın inşallah
Çok geçmiş olsun canım ne kötü olmuş dişçinin acemi olması hay Allah
Arkadaş biraz problemli galibahem bu nasıl bir konuşma tarzı demiş hem de maşallah kötü uslubun, bizlere ithaf ettiği saygısızlığın dibine vurmuş.
Yazık, Allah yardımcın olsun.
Bu baş ağrısı hepimizde mi var arkadaşlar, dünden beri acaba tansiyonum mu çıkıyor diye sürekli ölçüyorum yükselme yok ama baş ağrısı geçmiyor. Uyudum baş ağrısıyla, uyandım baş ağrısıyla..
Canım, sen iyi niyetli bir şekilde uyarmışsın arkadaşı ama kişi kendi gibi bilir herkesi senlik bir durum yok üzme tatlı canını![]()
aynen oyle cnm nedir bu makarna aski :)) afiyet olsun yegenime yarasin :)Geçmişi bitirdimm artık cuma günkü menümü yazayım,
Sabah : 1/2 simit, beyaz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber, açık çay
Öğle : 2 köfte, makarna (@gel_pcpc yine mi makarna diycek şimdi
Ara : 1/2 şeftali, 1/2 armut
Akşam : 3 çatal ızgara levrek bir parça helva (midem bulandı çok yiyemedim)
Gece : 1 bardak süt
bebegim sen menu yazmaktan muaf miydin cok yogun ders programin var diyeMerhabalar herkeseböyle yazıp kaçıyorum muhabbete kalamıyorum ama biraz daha tempomu düşüreyim gelirim hep
şimcikk kilo bildirimimi yapayım sonra da hazırlanıp kuaföre gideceğim baya kısa kestiricem bakalım nolcak
şimdi saçlarım popişime kadar geliyor bir de boyum kısa patates gibiyim aynı
Bu arada telefondan giriyorum kilo takip mesajını bulamadım. Geçen hafta +1 kilo almıştım. O 52.5 değilde 53.5 olucaktı. Bu hafta yarım kilosunu vermişim 53 üm![]()
Evet ya dün okuldayken bir fırtına çıktı göz gözü görmedi. Yağmur yağıcak yağamadı hava sıkıntılı baya.
Evet ya sorma allaha şükür dedim
Ahaha kestir kuzum rahatlarsın ama kakül birascık sıkıntılı
Kesinlikle değişiklik iyidir. Biraz daha kilo verip kestiricektim amann dedim. benim kilolar ilk yüzden gider hep
Aaa çok özledim kaptanımı. Ama o eğlensinde
Seni çocuk gibi azarlamıyoruz. Bende buraya sonradan katıldım yaş farkı olmasına rağmen de aralarında hiç yabancılık hissetmedim. Biz karatayı uyguluyoruz bakıyorum da çoğu kişinin menüleri zaten harika
Ayyy dün bende bu haberi görünce çok sevinmiştimçünkü kendimde biliyorum kantin koşulları hiç uygun değil. Hee bişi almıyordum gerçi bu sayede harçlıklarımı biriktirdim baya güzel parada oldu
Bakalım yeni uygulama nasıl olucak
vay harclik biriktirdin demek bu sayede ne guzel :)
saclarin yakisacagina eminim :)
ay dogrcam az kaldi kiz yeni mi farkettin :))
iyi sukur hersey yolunda cinsiyeti kiz olacak insallah :)