• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende bildirim yapayim hic yoktan iyidir diye :)
gecen haftaki kilom: 88.9
bu hafta: 88.6
giden:300 gr :KK49:
almaktansa vermek daha cazip geldi ogunlerim iyi sayilir fakat spor fazla olmadiigi icin co gitmiyo bugunden itibaren duzneli yuruyus ekledimm yurumezsem beni azarlayin olur muu hani senin bugun ku sporun deyin kalk yuru deyin olur mu canlar :)

bu arada bana genel bi Bakis yapacak olursak :)
hamile kaldigim kilo: 82.300
suan ki kilom: 88.6
toplam alinan kilo: 6 kilo 300 gr
suan 25. haftamin icindeyimm
hergun yuruyus hatirlatcam sana:) 300 gr vermek hamileyken super bence. Ben senin dogumdan sonra diyete sımsıki sarilcagina inaniuorum o iradeyi goruyorum sende

kizlar da isterse neden olmasin cnm benim ama simdiden soylim benim rakibem sensin olur mu :))
bide senin takimda cok az kisi var diye hatirliyorum olmazsa bizim kizlardan gonullu olarak yarismak isteyenleri de eslestirebiliriz :)

merhaba selvosum iyiyim sukur bugun toparladim
tansiyonum dusmus dun ama hayatimda ilk defa Boyle bisey yasadigim icin cok tuhaf oldum oldum olecem diye gezindim :))
sen nasilsin iyi misin cnmmm
7. Ayimda benimde ilk kez basim donmustu o kadar rahat bi hamilelikti anlatamam ill aylarda ne aserme ne kusma ne bas donmesi hic bisy olmadi. 7 . ayda basim donmeye basladi hormonlardanmidir nedir aklima hemen en kotusu geldi esime aglamaya basladim bebegimiz öldu bende olecem iyi degilim diye hemen doktora gittik tansiyonum dusmus allah rahmet eylesinndoktorumuz bi suru gulmustu bana gidene kadar aglamaktan gozlerim burnum kipkirmizi olmustu :D hic tansiyon olcturmek aklina gelmedimi dedi :D iyiyim ben cok sukur kuzum havalar serinledi biraz keyfim yerine geliyor sicaklik dustukce

oyy Allah kolaylik versin cnmm hg :)

bide ben gecen hafta hep limonlu su ictim 1 buucuk litreye 1 limon siktim bisey olmadi ama kucucuk maden suyu sisesine yarimm limon ve ac karna etkiledi galiba napim artik limonlu su icmim mi ki yaa :KK43:(
limonlu suyu, açken içmicen. yemekten 1 saat sonra iç 2 saatten sonra içme. yatarken ve kalkınca da içme miğde boş olunca tansiyonu dusuruyor, tecrubeyle sabit.

hergun yuruyus hatirlatcam sana:) 300 gr vermek hamileyken super bence. Ben senin dogumdan sonra diyete sımsıki sarilcagina inaniuorum o iradeyi goruyorum sende

7. Ayimda benimde ilk kez basim donmustu o kadar rahat bi hamilelikti anlatamam ill aylarda ne aserme ne kusma ne bas donmesi hic bisy olmadi. 7 . ayda basim donmeye basladi hormonlardanmidir nedir aklima hemen en kotusu geldi esime aglamaya basladim bebegimiz öldu bende olecem iyi degilim diye hemen doktora gittik tansiyonum dusmus allah rahmet eylesinndoktorumuz bi suru gulmustu bana gidene kadar aglamaktan gozlerim burnum kipkirmizi olmustu :KK70: hic tansiyon olcturmek aklina gelmedimi dedi :KK70: iyiyim ben cok sukur kuzum havalar serinledi biraz keyfim yerine geliyor sicaklik dustukce
ayy selvosummm canimm bak sen tebrik etmissin :KK200::KK200::KK15::KK15:sagol cnm :)
ayy kiyamam sana :)) ama cidden yani acemilik olunca aklina bile gelmiyo insanin :)
valla esim gecenlerde tansiyon makinasi getirdi almisim onu bazanin altina atmisim dun btutun gun ara ara ara sonra buldum kizlar tansiyona bak demislerdi :) yoksa bende akil edemezdim :)

kızlar hemen menülerimi yazayım da ne olur ne olmaz

cumartesi
sabah : yumurta peynir çay 4 zeytin
öğle : haşlanmış tavuk
akşam : ızgara köfte ve salata

su 3,5 litre
spor : yok

pazar

sabah : 1 yumurtadan soğanlı omlet peynir bir domates
ikindi akşam karışık : tavuk dürüm ve ayran

KAPANMAYAN AVUÇ İÇLERİM BENİMMMM:KK60::KK60:
mevlana sözz.webp

limonlu suyu, açken içmicen. yemekten 1 saat sonra iç 2 saatten sonra içme. yatarken ve kalkınca da içme miğde boş olunca tansiyonu dusuruyor, tecrubeyle sabit.
cokta hosuma gidiyodu oysa sicaklarda limonlu su oyle yapayim bari napim uza durayimm alkali olmak ta hayal oldu desene :)
görmedim aşkımmm tebrikler :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9:
azmin daim olsun :KK4::KK60:
hahaha sagol canim benim
nasilda zorla kendimi mutlu edioyrum yaaa :))

:KK70: nobeti kime devretsek :KK70: yarisma nasil olcak neslim anlayamadm tam olarak

tebrik ettim balim.ustte ama yine ederim :KK70: tebrik ederimmm al sana en sevdigin kalplerdenn :KK200::KK200::KK200::KK200::-)
SİZDEN BİR KİŞİ BİZDEN BİRKİŞİ karşılıklı kaç kişiysek eşli yarış, hem karşılıklı hem eşli değişik bişi ayarlarız ;)

kızlar hemen menülerimi yazayım da ne olur ne olmaz

cumartesi
sabah : yumurta peynir çay 4 zeytin
öğle : haşlanmış tavuk
akşam : ızgara köfte ve salata

su 3,5 litre
spor : yok

pazar

sabah : 1 yumurtadan soğanlı omlet peynir bir domates
ikindi akşam karışık : tavuk dürüm ve ayran
bence de yaz mazallah ceza yersin cuma gunu cnm :)
afiyet olsunnn bitanem
KAPANMAYAN AVUÇ İÇLERİM BENİMMMM:KK60::KK60:Eki Görüntüle 1619997
ay cok hosss :KK200::KK200:

oyyyyyy aşkıımmm tebrik ederimmm. motivede olmak istermişşşş, yerim seni yerrrrr
:KK200::KK200:eveet :))cok Piskin gordum kendimi :)
:KK70: nobeti kime devretsek :KK70: yarisma nasil olcak neslim anlayamadm tam olarak

tebrik ettim balim.ustte ama yine ederim :KK70: tebrik ederimmm al sana en sevdigin kalplerdenn :KK200::KK200::KK200::KK200::-)
benden de sana gelsin selvosumm:KK200::KK200::KK200::KK60:

ay kızlar dün 30 kilo domates geçti elmden yine hayır bu sene nedir bu halim anlamadım çok uğraştım gerçi hep annem yapardı bu sene ben kendim yaptım salçayı. öldüm yorgunluktannnn topuklarım acıyo hala bide elimi yaktım parmaklarım sızlıyor hala su toplamış iğnenin ucunu kızdırıp patlatsam bişey olur mu ki yaaa çok rahatsız ediyo beni

Back
X