- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
he selvosum senle ben nöbetçiyiz bu gun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he selvosum senle ben nöbetçiyiz bu gun
olur cnm bu hafta biz haftaya kizlarr :))ok bu cuma kapışalım, haftaya takımları eşleyelim, kaptan gustommmm![]()
hergun yuruyus hatirlatcam sana:) 300 gr vermek hamileyken super bence. Ben senin dogumdan sonra diyete sımsıki sarilcagina inaniuorum o iradeyi goruyorum sendebende bildirim yapayim hic yoktan iyidir diye :)
gecen haftaki kilom: 88.9
bu hafta: 88.6
giden:300 gr
almaktansa vermek daha cazip geldi ogunlerim iyi sayilir fakat spor fazla olmadiigi icin co gitmiyo bugunden itibaren duzneli yuruyus ekledimm yurumezsem beni azarlayin olur muu hani senin bugun ku sporun deyin kalk yuru deyin olur mu canlar :)
bu arada bana genel bi Bakis yapacak olursak :)
hamile kaldigim kilo: 82.300
suan ki kilom: 88.6
toplam alinan kilo: 6 kilo 300 gr
suan 25. haftamin icindeyimm
7. Ayimda benimde ilk kez basim donmustu o kadar rahat bi hamilelikti anlatamam ill aylarda ne aserme ne kusma ne bas donmesi hic bisy olmadi. 7 . ayda basim donmeye basladi hormonlardanmidir nedir aklima hemen en kotusu geldi esime aglamaya basladim bebegimiz öldu bende olecem iyi degilim diye hemen doktora gittik tansiyonum dusmus allah rahmet eylesinndoktorumuz bi suru gulmustu bana gidene kadar aglamaktan gozlerim burnum kipkirmizi olmustukizlar da isterse neden olmasin cnm benim ama simdiden soylim benim rakibem sensin olur mu :))
bide senin takimda cok az kisi var diye hatirliyorum olmazsa bizim kizlardan gonullu olarak yarismak isteyenleri de eslestirebiliriz :)
merhaba selvosum iyiyim sukur bugun toparladim
tansiyonum dusmus dun ama hayatimda ilk defa Boyle bisey yasadigim icin cok tuhaf oldum oldum olecem diye gezindim :))
sen nasilsin iyi misin cnmmm
limonlu suyu, açken içmicen. yemekten 1 saat sonra iç 2 saatten sonra içme. yatarken ve kalkınca da içme miğde boş olunca tansiyonu dusuruyor, tecrubeyle sabit.oyy Allah kolaylik versin cnmm hg :)
bide ben gecen hafta hep limonlu su ictim 1 buucuk litreye 1 limon siktim bisey olmadi ama kucucuk maden suyu sisesine yarimm limon ve ac karna etkiledi galiba napim artik limonlu su icmim mi ki yaa(
görmedim aşkımmm tebrikleray kizlar sunun surasnda 300 gr vermisim bi tebrik edin motive olsun saksi degilim ben tamam mi bosuna yazmadim o mesaji hahahahhahah
ayy selvosummm canimm bak sen tebrik etmissinhergun yuruyus hatirlatcam sana:) 300 gr vermek hamileyken super bence. Ben senin dogumdan sonra diyete sımsıki sarilcagina inaniuorum o iradeyi goruyorum sende
7. Ayimda benimde ilk kez basim donmustu o kadar rahat bi hamilelikti anlatamam ill aylarda ne aserme ne kusma ne bas donmesi hic bisy olmadi. 7 . ayda basim donmeye basladi hormonlardanmidir nedir aklima hemen en kotusu geldi esime aglamaya basladim bebegimiz öldu bende olecem iyi degilim diye hemen doktora gittik tansiyonum dusmus allah rahmet eylesinndoktorumuz bi suru gulmustu bana gidene kadar aglamaktan gozlerim burnum kipkirmizi olmustuhic tansiyon olcturmek aklina gelmedimi dedi
iyiyim ben cok sukur kuzum havalar serinledi biraz keyfim yerine geliyor sicaklik dustukce
ay kizlar sunun surasnda 300 gr vermisim bi tebrik edin motive olsun saksi degilim ben tamam mi bosuna yazmadim o mesaji hahahahhahah
cokta hosuma gidiyodu oysa sicaklarda limonlu su oyle yapayim bari napim uza durayimm alkali olmak ta hayal oldu desene :)limonlu suyu, açken içmicen. yemekten 1 saat sonra iç 2 saatten sonra içme. yatarken ve kalkınca da içme miğde boş olunca tansiyonu dusuruyor, tecrubeyle sabit.
hahaha sagol canim benimgörmedim aşkımmm tebrikler
azmin daim olsun![]()
he selvosum senle ben nöbetçiyiz bu gun![]()
tebrik ettim balim.ustte ama yine ederimay kizlar sunun surasnda 300 gr vermisim bi tebrik edin motive olsun saksi degilim ben tamam mi bosuna yazmadim o mesaji hahahahhahah
nobeti kime devretsek
yarisma nasil olcak neslim anlayamadm tam olarak
tebrik ettim balim.ustte ama yine ederimtebrik ederimmm al sana en sevdigin kalplerdenn
![]()
SİZDEN BİR KİŞİ BİZDEN BİRKİŞİ karşılıklı kaç kişiysek eşli yarış, hem karşılıklı hem eşli değişik bişi ayarlarıznobeti kime devretsek
tebrik ettim balim.ustte ama yine ederimtebrik ederimmm al sana en sevdigin kalplerdenn
![]()
NE ZAMANSİZDEN BİR KİŞİ BİZDEN BİRKİŞİ karşılıklı kaç kişiysek eşli yarış, hem karşılıklı hem eşli değişik bişi ayarlarız![]()
bence de yaz mazallah ceza yersin cuma gunu cnm :)kızlar hemen menülerimi yazayım da ne olur ne olmaz
cumartesi
sabah : yumurta peynir çay 4 zeytin
öğle : haşlanmış tavuk
akşam : ızgara köfte ve salata
su 3,5 litre
spor : yok
pazar
sabah : 1 yumurtadan soğanlı omlet peynir bir domates
ikindi akşam karışık : tavuk dürüm ve ayran
ay cok hosss
oyyyyyy aşkıımmm tebrik ederimmm. motivede olmak istermişşşş, yerim seni yerrrrr
benden de sana gelsin selvosummnobeti kime devretsek
![]()
cuma başlatırız haftaya yarışırız sen düğüne ne zaman gitcektinNE ZAMAN![]()
bu hafta ben ve nesli kapiscaz haftaya takimca kapiscaz :)NE ZAMAN![]()