• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

429.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
Eki Görüntüle 1620078
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]:KK200:[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].:kk77:/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TD]
[TD][/td]
[TD]
[/td][/TR][TD]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].:kk77:/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR]
[/TD][TR][/TR][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]
kizlar sank gozumden birilerini eksik yazmisim gibi geliyo eksigi olan yazsin bana lutfen duzelteyimm :)

IMG_9008080305186.webp

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum :KK68:

Dün gece iyiki sebzelerimi pişirmişim sabah okadar iyi geldi ki anlatamam :KK48:
Mis gibi sebzelerimi ve semizlotu salatamıda yedim ohhh :kk77:

Dün gece tam yatacakken karşı komşum aradı uyanıksan iki dakika kapıya geleceğim diye :KK48: Meğer köyden gelmişde 5 litre taze süt getirmiş bana :KK66: tabi gece gece uğraşmak zor gelince dolaba attım ve hemen uyanır uyanmaz sütü ateşe koydum az kaynasında yoğurt yaparım diye :KK53: ama maalesef süt kesildi nedense o_OÜzerindeki yağı aldığımdan mıdır yoksa sabah sağıldığıı ve dolaptada olsa geceye kadar beklediği içinmi bilemedim ama 5 litre sütüde dökmek zorunda kalmak canımı sıktı açıkcası :oops: bende hemen internetten bakıp lor yaptım o kesilen sütle :21: bakalım nasıl bir tadı olacak :KK64: ilk kez yaptım ama zevkliymiş :KK48:
Şimdide üzerine 5 kgluk suyla ağırlık yaptım ki iyice süzülsün :KK66: artık gece dolaba koymadan bakarız nasıl olmuş diye :KK66:

Dün gece iyiki sebzelerimi pişirmişim sabah okadar iyi geldi ki anlatamam :KK48:

Dün gece tam yatacakken karşı komşum aradı uyanıksan iki dakika kapıya geleceğim diye :KK48: Meğer köyden gelmişde 5 litre taze süt getirmiş bana :KK66: tabi gece gece uğraşmak zor gelince dolaba attım ve hemen uyanır uyanmaz sütü ateşe koydum az kaynasında yoğurt yaparım diye :KK53: ama maalesef süt kesildi nedense o_OÜzerindeki yağı aldığımdan mıdır yoksa sabah sağıldığıı ve dolaptada olsa geceye kadar beklediği içinmi bilemedim ama 5 litre sütüde dökmek zorunda kalmak canımı sıktı açıkcası :oops: bende hemen internetten bakıp lor yaptım o kesilen sütle :21: bakalım nasıl bir tadı olacak :KK64: ilk kez yaptım ama zevkliymiş :KK48:
Şimdide üzerine 5 kgluk suyla ağırlık yaptım ki iyice süzülsün :KK66: artık gece dolaba koymadan bakarız nasıl olmuş diye :KK66:
gunaydin canimm yazik olmus sute bende lor yapmistim fena degildi tadi :) insllah senin ki daha guzel olur cnm afiyet olsun bende kahvaltimi yaptim

Dokmemen iyi olmus canim. Annemde kesilen sutle cokelek yapar cokta guzel olur

Kizlar bdv konularini aratmicak bi sorunum var. Fikirlerinize ihtiyacim var. Oglum bi soru sordu ve ben isin icinden cikamadim. Benim dedem neden kuzeniminde dedesi degil diye sordu. Dondum kaldim ne diyecem bilemedim. Halasiyla babasinin annebabalarinin farkli oldugunu anlatamadim. Esim bu konuda hassas gidip babasina bisey der diye acikca anlatamadim. Zaten bu hayatta en zor gorevler hep annelere dusuyor :(

Ayol ben olsam bi kasık bulgur pilavı icin ağzımı acmazdım:KK53:hemde sbh erken yemişin bi kasık yedikten sonrada 6,5 saat sonra bişiler yemişin, bari bir servis kasığı yiyeydin kız :)
:) kız hiç bişi anlamadım :KK70: akşamdan kalan pilav 1 kaşıktı öğlen yemeğinin içine koydumdu yoksa bende kalamazdım 1 kaşıkla belkim :KK70: bide ben 3 öğün yapıyorum, aralarına 4-6 saat koyyorum, bazen açlık hissedince bide buçuk öğün yapıyorum ne bilem 1 meyve azcık çerez ve yoğurtla :KK19: bulgur pilavına bayılıyorumm :KK70:

Kizlar bdv konularini aratmicak bi sorunum var. Fikirlerinize ihtiyacim var. Oglum bi soru sordu ve ben isin icinden cikamadim. Benim dedem neden kuzeniminde dedesi degil diye sordu. Dondum kaldim ne diyecem bilemedim. Halasiyla babasinin annebabalarinin farkli oldugunu anlatamadim. Esim bu konuda hassas gidip babasina bisey der diye acikca anlatamadim. Zaten bu hayatta en zor gorevler hep annelere dusuyor :KK43:
selvoşum bence eşinle paylaşıp en doğrusunu alın karşınıza anlatın, kaç yaşında oğlun bilemiyorum ama, benim kızımda neden ablam sana anne demiyor abla diyor dediğinde 2-3 yaşındaydı bende dosdoğru anlattım bidaha sormadı mesela. ( eşimin ilk eşinden kızı için sormuştu) :KK60: ilerde muhtemelen çocuklarımın çocuklarıda benzer soru soracaklar. bunda sıkıntı yokki anlatabilirsin, dede ne dicek buna işin aslı bu olduktan sonra

selvoşum bence eşinle paylaşıp en doğrusunu alın karşınıza anlatın, kaç yaşında oğlun bilemiyorum ama, benim kızımda neden ablam sana anne demiyor abla diyor dediğinde 2-3 yaşındaydı bende dosdoğru anlattım bidaha sormadı mesela. ( eşimin ilk eşinden kızı için sormuştu) :KK60: ilerde muhtemelen çocuklarımın çocuklarıda benzer soru soracaklar. bunda sıkıntı yokki anlatabilirsin, dede ne dicek buna işin aslı bu olduktan sonra
Oglum 6 yasinda. Anlatirim anlar. Sonra gidip kv ve kp ye siz babamin gercek anne babasi degilmissiniz der diye korkuyorum cunku pek gecinemiypr babaanne ve dedesiyle. Zaten kv kp bu cocuk bizi sevmiyor oz degiliz falan diye surekli tripli. Bide direk gidip soylerse baya alinirlar. Oglusum biraz sivridilli acimasiz sozleri var bazen. Gorumcemin kizida sormus gorumcem anlatmis oldugu gibi onu buyuten aile hayatta olmadigi icin rahatca konusmuslar. Esimle konuscam uygun bi sekilde soyleyelim. Bu bir aile sirri diyelim belki o zaman kimseye soylemez aklima bu geldi uygunmu bilemedim. Onceden evde bi srtisma olunca babama soyluyordu babam onu uyarmisti evde olanalar aile sirri baskasina soylenmez diye ondan sonra kimsye bisey anlatmamisti. Bide senndurumu biliyomusun bilmiyorum diger kizlar biliyor esim ve gorumcem kucukken evlatlik verilmisler. Biz gorumcemi 4 yil once bulduk durum bu iste

aaa bak bak simdiden moda girdim diyo daha cok verip surpriz yapayim demiyo da :))
gule gule git gel bitanem ama cokta dagitma emeklerine yazik artik su yilbasina kadar herkes guzel rakamlar gorsunn istiyorumm :))

yani ben 300 gr benim icin iyi simdilik az gitsin oz gitsin yeter ki doguma 90 la girmim hedefim o neresinden donsem kardir diye dusunuyorum sagol bitanem :))
valla hic sorma oglum psikopatlasti iyice hic eski ali degil onu geri eski haline donmesini istiyorumm :))

Kesinlikle hamilesin ve kilo veriyorsun harika bir şey bu. İnşallah çok rahat geçer son haftalarında. Minik yeğenimize kavuşalım dimii

farkindayim canim biskuvi de hamileligin kacamagi olsun :))

afiyet olsun cnm

ay inanmiyorum zaten gobegin yokmus ki seninn canim. 65 kiloda bile gayet iyi goruneceksin sen eminimm

modemi geleene kadar tatil Zamani geldi canim onun ama gecen yilda tatil yapamamisti ohh sefasi olsun kaptanimin :)) bizimkilere gore ben ve esim biraz fazla yuz verdik oglumuza yalan da degil hani ilk cocuk ve ikimiz de gormemisin bi bebegi olmus durumundaydik ne yalan soylim :)) ama bende yani duzenden yanayim kuraldan yanayim daha iyi oluyo ama tabiki de sevgimizi de eksik etmiyoruz

ay sen dukana mi basladin nedense gozum cok tirsiyo dukandan ama onla verende iyi veriyo hayirli olsu canimm :)

simdi hayal gibi mi geliyo 54 sahsen bana 60 hayal gibi geliyo ama bu yaz ona en cok ne kadar yaklasabilirsem yaklascam insallah :)

afiyet olsun cnm

anam bebe yagi mi iyi geliyo catlaga benim karnim harita gibi oldu ilk dogumdan baska yag surmustum yaramadi hadi ya demek ki kuafor kiyamadi sacina bende daha kisa bekliyodum biliyorum zaten uzun oldugunu :)) her hali yakisiyo sana cnm

afiyet olsun bebemmm

ay ben mi harikayim keske oyle olsam ama idare etmeye calisiyorum cok sagol cnm bnm guzel sozlerin icin :))

60 olup manken olacak :))

ohh sefan olsun cnm yegenin de guzel gunlerde giysin cicilerini insallah :))

nazarligin olsun cnm o da :)

bitanem sen hangi bolumu istiyosun acaba cok merak ediyorum yaa bu kadar calismaya valla cok merak ediyorum ne kazancaksin acaba insalalh gonlunden geceni alirsin :)

RengarenkNesli RengarenkNesli canim ne dersin tum kizlarin oldugu zaman mi yapalim yoksa simdi mevcut uyelerle mi yapalim

ayy bende bilsem canim burnumda noldu ne zaman yatsam tikaniyo misal simdi acik uansam tikaniyo doktora gitcem :KK43: tahmin ettim herkes dicek nerde bu kiz diye ama korkmayin bi yere kacmadim tatil bu haftada iptal zaten daha cok basinizi sisiririm :)) gordum oncesi sonrasi halini valla baya begendimmm cnm yorumumu yukari da yazdim :)

ayy deme cok mu zor 4 yas biz bide bikac ay sonra dogum olacak allahim sen bana yardim ett :) elimden geldigince ozen gosteriyorum ama cocuk yani anlayamiyo bazen . sadece her isimi birakip onla oyun oynasam beraber cizgi film izlesek dans etsek cok uysal olyuo burnum icin yukari yazdim canim :)

Evet ben kendime falanda bebe yağını hala sürerim çok işe yarıyor. Bazıları saça falanda sürüyor da artık o kadar da değil :KK53:
Ayy sorma ya öbür ay gel kesiyim dedi anlamadım bende para almak için mi yaptı bende anlamadım. Ama zaten saçlarımı istiyor sen sat bana diye 1000 lira civarı :KK53:
Benden daha çok çalışanlar var sindim ya. Ben aslında tıp istiyorum özellikle gata. Ama tıp olsunda yeter yani

Kizlar bdv konularini aratmicak bi sorunum var. Fikirlerinize ihtiyacim var. Oglum bi soru sordu ve ben isin icinden cikamadim. Benim dedem neden kuzeniminde dedesi degil diye sordu. Dondum kaldim ne diyecem bilemedim. Halasiyla babasinin annebabalarinin farkli oldugunu anlatamadim. Esim bu konuda hassas gidip babasina bisey der diye acikca anlatamadim. Zaten bu hayatta en zor gorevler hep annelere dusuyor :KK43:

Neslime katılıyorum ablam çünkü selçuk da 6 yaşında çoğu şeyi anlayabilir. Çocukları kandırmak daha zor mantığına uymayınca daha çok şüpheli davranıyorlar. Bencede eşine söyle açıklayanilirsiniz. Bu daha mantıklı. Babaanne dede konusunda da endişelenme bence çocuk zaten ileride yaptığının saçma olduğunu anlayacaktır onlar da idare edebilirler bence

Oglum 6 yasinda. Anlatirim anlar. Sonra gidip kv ve kp ye siz babamin gercek anne babasi degilmissiniz der diye korkuyorum cunku pek gecinemiypr babaanne ve dedesiyle. Zaten kv kp bu cocuk bizi sevmiyor oz degiliz falan diye surekli tripli. Bide direk gidip soylerse baya alinirlar. Oglusum biraz sivridilli acimasiz sozleri var bazen. Gorumcemin kizida sormus gorumcem anlatmis oldugu gibi onu buyuten aile hayatta olmadigi icin rahatca konusmuslar. Esimle konuscam uygun bi sekilde soyleyelim. Bu bir aile sirri diyelim belki o zaman kimseye soylemez aklima bu geldi uygunmu bilemedim. Onceden evde bi srtisma olunca babama soyluyordu babam onu uyarmisti evde olanalar aile sirri baskasina soylenmez diye ondan sonra kimsye bisey anlatmamisti. Bide senndurumu biliyomusun bilmiyorum diger kizlar biliyor esim ve gorumcem kucukken evlatlik verilmisler. Biz gorumcemi 4 yil once bulduk durum bu iste
hım yok bilmiyordum selvoşum. ozaman keşke tüm aile biraradayken anlatma şansı bulabilseniz ama bilemedim tabii. bulursun bir yol sen kasma kendini

Kesinlikle hamilesin ve kilo veriyorsun harika bir şey bu. İnşallah çok rahat geçer son haftalarında. Minik yeğenimize kavuşalım dimii

Evet ben kendime falanda bebe yağını hala sürerim çok işe yarıyor. Bazıları saça falanda sürüyor da artık o kadar da değil :KK53:
Ayy sorma ya öbür ay gel kesiyim dedi anlamadım bende para almak için mi yaptı bende anlamadım. Ama zaten saçlarımı istiyor sen sat bana diye 1000 lira civarı :KK53:
Benden daha çok çalışanlar var sindim ya. Ben aslında tıp istiyorum özellikle gata. Ama tıp olsunda yeter yani

Neslime katılıyorum ablam çünkü selçuk da 6 yaşında çoğu şeyi anlayabilir. Çocukları kandırmak daha zor mantığına uymayınca daha çok şüpheli davranıyorlar. Bencede eşine söyle açıklayanilirsiniz. Bu daha mantıklı. Babaanne dede konusunda da endişelenme bence çocuk zaten ileride yaptığının saçma olduğunu anlayacaktır onlar da idare edebilirler bence
idare etmiyorlar cocuk gibi kusuyorlar bize :) cunku bunlari cocuga anne babasi ogretmistir diye dusunuyorlar. Aksam babasiyla anlatcaz esimle yemekte konustuk az once

hım yok bilmiyordum selvoşum. ozaman keşke tüm aile biraradayken anlatma şansı bulabilseniz ama bilemedim tabii. bulursun bir yol sen kasma kendini
tum aile bi aradayken anlatma sansimiz yok. Aksam biz konuscaz onun anlicagi bi sekilde anlatcaz

selam canlarrrr
tartıya bir gün kaldı ve ben artıdayım bakalım ne olacak bu bi ileri bi geriler az verdim ya saldım hemen bu hafta yineee.
:KK11::KK11::KK11::KK11:

yarın sabah bildirimimi yapıp kaçaıyorum kızlarrr cuma cumartesi gelemeyebilirim duruma bağlı.
ama pazartesiiii miladım olacak.. dukanla geri geliyorum hazırlıklarım tamam benim en etkili kilo vermem dukanla oluyo umarım bu son olur ve kurtulurum şu fazlalardan ve sonra heeeepppp sağlıkla devam ederim yoluma.

Back
X