- 10 Mart 2015
- 5.259
- 15.063
- 178
Beni yersen kilo alirsin bak yarin bildirim gunu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni yersen kilo alirsin bak yarin bildirim gunu![]()
Bidaha salmak yok :) dukanla kapatcaz bi kilo isini insallah :)selam canlarrrr
tartıya bir gün kaldı ve ben artıdayım bakalım ne olacak bu bi ileri bi geriler az verdim ya saldım hemen bu hafta yineee.
yarın sabah bildirimimi yapıp kaçaıyorum kızlarrr cuma cumartesi gelemeyebilirim duruma bağlı.
ama pazartesiiii miladım olacak.. dukanla geri geliyorum hazırlıklarım tamam benim en etkili kilo vermem dukanla oluyo umarım bu son olur ve kurtulurum şu fazlalardan ve sonra heeeepppp sağlıkla devam ederim yoluma.
idare etmiyorlar cocuk gibi kusuyorlar bize :) cunku bunlari cocuga anne babasi ogretmistir diye dusunuyorlar. Aksam babasiyla anlatcaz esimle yemekte konustuk az once
tum aile bi aradayken anlatma sansimiz yok. Aksam biz konuscaz onun anlicagi bi sekilde anlatcaz
yessssss çoookkk heyecanlıyımmmmBidaha salmak yok :) dukanla kapatcaz bi kilo isini insallah :)
Glisemik indeksim yuksek benimnapsam kiii hem olmaz ya seni yersem insilünim yükselir vazgeçtimmm. öpimmm yeter
Esimle konustuk cocuga yalan yanlis hikaye anlatmak istemedik oldugu gibi anlatcaz onun anlayacagi bi dillebu daha iyi olur sanki canım sabah diyecektim sana ama eşinin hassaslığını tahmin edip sustum...
Glisemik indeksim yuksek benim![]()
Esimle konustuk cocuga yalan yanlis hikaye anlatmak istemedik oldugu gibi anlatcaz onun anlayacagi bi dille
Bizde saglikli dusuk glisemik indeksli olcakbenimde ama düşüreceğiz az kaldı
Ayy bi an once zayiflama hikayemi yazmak istiyorum.deryamm yaabi mezun olalımmmm diyette neymiş diyeceğiz inşallah.
bende canımmmm kafamda deliiii sorularrrrAyy bi an once zayiflama hikayemi yazmak istiyorum.deryamm yaa![]()
2016 glmeden yazicaz bencebende canımmmm kafamda deliiii sorularrrr
bende inanıyorum canım o kadarı bulmayacak2016 glmeden yazicaz bence
yesinnn seni deryannnnnn![]()
selam canlarrrr
tartıya bir gün kaldı ve ben artıdayım bakalım ne olacak bu bi ileri bi geriler az verdim ya saldım hemen bu hafta yineee.
yarın sabah bildirimimi yapıp kaçaıyorum kızlarrr cuma cumartesi gelemeyebilirim duruma bağlı.
ama pazartesiiii miladım olacak.. dukanla geri geliyorum hazırlıklarım tamam benim en etkili kilo vermem dukanla oluyo umarım bu son olur ve kurtulurum şu fazlalardan ve sonra heeeepppp sağlıkla devam ederim yoluma.
hoşgeldin kuzucum. hadi hayırlı yolculuklar sana. çok yeme dicem amabi mezun olalımmmm diyette neymiş diyeceğiz inşallah.
hoşgeldin kuzucum. hadi hayırlı yolculuklar sana. çok yeme dicem ama
önce ben mezun olcam bananeeee![]()
en eski benim aranızda artıkın yeterrr
![]()
ahh canim esinle konus ortak bi cevap makul bi cevap bulunKizlar bdv konularini aratmicak bi sorunum var. Fikirlerinize ihtiyacim var. Oglum bi soru sordu ve ben isin icinden cikamadim. Benim dedem neden kuzeniminde dedesi degil diye sordu. Dondum kaldim ne diyecem bilemedim. Halasiyla babasinin annebabalarinin farkli oldugunu anlatamadim. Esim bu konuda hassas gidip babasina bisey der diye acikca anlatamadim. Zaten bu hayatta en zor gorevler hep annelere dusuyor![]()
ayy bende heyecanliyim yaaa hadi insallah yarin tarti yuzumuze guler yarin takimcak :)gunaydın hepinize
selvosum ben çok heyecanlıyım. eskidende her perşembe heyecan yapardım heyecanım geri geldi![]()
ayy canim yaa kiyamam kim bilir neler yasadilarOglum 6 yasinda. Anlatirim anlar. Sonra gidip kv ve kp ye siz babamin gercek anne babasi degilmissiniz der diye korkuyorum cunku pek gecinemiypr babaanne ve dedesiyle. Zaten kv kp bu cocuk bizi sevmiyor oz degiliz falan diye surekli tripli. Bide direk gidip soylerse baya alinirlar. Oglusum biraz sivridilli acimasiz sozleri var bazen. Gorumcemin kizida sormus gorumcem anlatmis oldugu gibi onu buyuten aile hayatta olmadigi icin rahatca konusmuslar. Esimle konuscam uygun bi sekilde soyleyelim. Bu bir aile sirri diyelim belki o zaman kimseye soylemez aklima bu geldi uygunmu bilemedim. Onceden evde bi srtisma olunca babama soyluyordu babam onu uyarmisti evde olanalar aile sirri baskasina soylenmez diye ondan sonra kimsye bisey anlatmamisti. Bide senndurumu biliyomusun bilmiyorum diger kizlar biliyor esim ve gorumcem kucukken evlatlik verilmisler. Biz gorumcemi 4 yil once bulduk durum bu iste
ay insallah canim aminnKesinlikle hamilesin ve kilo veriyorsun harika bir şey bu. İnşallah çok rahat geçer son haftalarında. Minik yeğenimize kavuşalım dimii
Evet ben kendime falanda bebe yağını hala sürerim çok işe yarıyor. Bazıları saça falanda sürüyor da artık o kadar da değil
Ayy sorma ya öbür ay gel kesiyim dedi anlamadım bende para almak için mi yaptı bende anlamadım. Ama zaten saçlarımı istiyor sen sat bana diye 1000 lira civarı
Benden daha çok çalışanlar var sindim ya. Ben aslında tıp istiyorum özellikle gata. Ama tıp olsunda yeter yani
Neslime katılıyorum ablam çünkü selçuk da 6 yaşında çoğu şeyi anlayabilir. Çocukları kandırmak daha zor mantığına uymayınca daha çok şüpheli davranıyorlar. Bencede eşine söyle açıklayanilirsiniz. Bu daha mantıklı. Babaanne dede konusunda da endişelenme bence çocuk zaten ileride yaptığının saçma olduğunu anlayacaktır onlar da idare edebilirler bence
hg canim nerelerdesin bakim sennyesinnn seni deryannnnnn![]()
hadi insallah cnmselam canlarrrr
insallah cnmBidaha salmak yok :) dukanla kapatcaz bi kilo isini insallah :)
en guzeli bence cnmEsimle konustuk cocuga yalan yanlis hikaye anlatmak istemedik oldugu gibi anlatcaz onun anlayacagi bi dille
bence diytten sonra da siki tutariz bak @EYLUL SILA ya ginde 3 saat yuruyo masalalh salmamak icinbi mezun olalımmmm diyette neymiş diyeceğiz inşallah.
yazarsin insallah cnm bende bugun aklima geldi zayiflama hikayesi :)Ayy bi an once zayiflama hikayemi yazmak istiyorum.deryamm yaa![]()
siz yazin ben okim bende 2016 yazi sonbaharina insallah :))2016 glmeden yazicaz bence