• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Akşam yemeğimi yedikten sonra eşimle halasına çaya gittik:KK66:
Kuzen İngiltereden döndü ve görüşememiştik kaç gündür :KK66: Özlemişim valla :KK68:
Beni görünce direk ilk söylediği '' Yengeciğim inanılmaz fark etmişsin valla süpersin '' oldu :KK48:
Nasıl mutlu oldum anlatamam size :21: Bana inanılmaz motivasyon oldu :KK66:

İnşallah bu gazla dahada güzel devam ederim :21:

6.takim haftalik mesaj sayim listesi

battaniye1:
Bulbul-e Bismil:35++
makres76:
baldandane: +35
45derya45: izinli
oynakbasi34:+35
efser:
miss_wong :

selvos88:+35
Ahbirkingcharlesimolsa :izinli
Darkparadise :

senasevval:
gel_pcpc: +35

SAymadım ama eminim 35den fazla olduğuna maşallah cenem hiç durmaz :KK48:

Merhabalar 6.takımın çıtır bayanları :KK36: nasılsınız keyiflee yerindedir inşallah. Bu hafta ortalamamız iyi ama ben daha iyilerini de gördüm koşun kızlar koşun :KK73::KK73: Veremeyenler ya da sabit olanlar emin olun haftaya daha fazlasını vericeksiniz üzülmeyin :KK31:

Bugünde allaha şükür çok yoruldum :confused: eve geldim temizlik falan yaptım sonra yarım saat ders çalıştım kiralık aşk bitsin de yeniden başlıcam derse :KK34:
iyiyim balim sen nasilsin :) oo masallah hem ders calis hem temizlkk yap bi erkek kardesim olsaydi keske :D

Günaydın neslimm çok teşekkür ederim

Ohh kolay gelsin kuzum vakit bulduğun an sporunu yap valla rahatlatıyor insanı. Ben okul başlayalıdan beri yapamadım doğru düzgüb :KK33:

Ogh afiyet olsun selvoşum süper gidiyor dukanın :KK66: dukan ayran nasıl yağsız mı oluyor?
2.3 kg ile atagi bitirdim canim keske bygun gordgum eksiyi dun gorseymisim ama gecti artik. Dukan ayran 3 kasik light yogurdun icine bi maden suyu dokerek yapiliyor ferahlatici guzel bi icecek

Yarim saattir agliyorum kizlar. Ama sevincten :) hatirlayanlar vardir diyete ill basladigimda motivasyon olsun L beden tayt jean almistim. Bu sabah oldu giydimm istem disi aglamaya basladim cok mutlu oldum. XXL degilim artik L oldumm. Hepinize tesekkur ederim desteginiz icin. Buraya gelmesem basaramazdim iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum

Herkese hayırlı ve bol eksili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bende bu sabah erkenden uyandım :KK66: kahvaltımıda edip direk çamaşırlara giriştim :KK66: biraz evvelde astım ve kendime bir keyif kahvesi yaptım :KK66:
Bugünlük henüz net bir planım yok ama büyük ihtimal belki komşu ablamla Pierre Lotiye keyif yapmaya gideriz :KK66: Çocuklarıda eşime kakalayabilirsem bende iyisi yok :KK70:

Yarim saattir agliyorum kizlar. Ama sevincten :) hatirlayanlar vardir diyete ill basladigimda motivasyon olsun L beden tayt jean almistim. Bu sabah oldu giydimm istem disi aglamaya basladim cok mutlu oldum. XXL degilim artik L oldumm. Hepinize tesekkur ederim desteginiz icin. Buraya gelmesem basaramazdim iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum

Canım gözün aydın inan senin adına çok sevindim ;) İnşallah M beden giydiğin günleride göreceğiz ;)
Bende şükür ara ara evdeki dar gelenleri giydiğimde sevinç çığlıkları atıyorum :KK70:
Eskiden kiyafetler olmadıkları için ağlardık ama artık dolap önünde bazen durup yine söyleniyorum üzerime hiç birşey olmuyor diye :KK70: eskiden düdük gibi olan thirtler artık çok bol geldiği için sokağa giyemiyorum :KK70: dile kolay bir ara 56 beden giyerken artık 48 beden bile ufak ufak bol gelmeye başladı hatta 46 bedene zorda olsa giriyorum :KK70::KK70::KK70:

Herkese hayırlı ve bol eksili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bende bu sabah erkenden uyandım :KK66: kahvaltımıda edip direk çamaşırlara giriştim :KK66: biraz evvelde astım ve kendime bir keyif kahvesi yaptım :KK66:
Bugünlük henüz net bir planım yok ama büyük ihtimal belki komşu ablamla Pierre Lotiye keyif yapmaya gideriz :KK66: Çocuklarıda eşime kakalayabilirsem bende iyisi yok :KK70:

Canım gözün aydın inan senin adına çok sevindim :KK66: İnşallah M beden giydiğin günleride göreceğiz :KK66:
Bende şükür ara ara evdeki dar gelenleri giydiğimde sevinç çığlıkları atıyorum :KK70:
Eskiden kiyafetler olmadıkları için ağlardık ama artık dolap önünde bazen durup yine söyleniyorum üzerime hiç birşey olmuyor diye :KK70: eskiden düdük gibi olan thirtler artık çok bol geldiği için sokağa giyemiyorum :KK70: dile kolay bir ara 56 beden giyerken artık 48 beden bile ufak ufak bol gelmeye başladı hatta 46 bedene zorda olsa giriyorum :KK70::KK70::KK70:
Bigun istanbula gelirsem en cok gitmek istedhim yer pierre loti :)
Evet canim yaa hersey bol bu haftasonu gidip kizkardeslerkmin dolabini tirtiklicam :D soyledim telde gel ne istersen al dediler :D insallah sende en kisa zamanda L yi giyersjn canimm :)

gunaydın fıstıklar başarı dolu bir hafta dilerim
14. takımdan sevgiler

selvoşum 5-6 yıl önce ilkkez 3gun istanbula gittim, köprüde 4 saat kalma rezaletine rağmen pier loti harika bi yerdi boğaza nazır. banuma gıpta ettim şimdi orda olmak vardı :KK66:
Gunaydin neslimm :) ben bi kitap okumustum adini unuttum simdi orda cok anlatiyldu orayi sonra googleden baktim bayildim yaa. Keske birgun orda bi araya gelsek :)

canım tebrik ederim. smaall giyeceğin günler de gelir inş.

Gunaydin neslimm :) ben bi kitap okumustum adini unuttum simdi orda cok anlatiyldu orayi sonra googleden baktim bayildim yaa. Keske birgun orda bi araya gelsek :)

pierloti harika manzarası olan haliç altınboynuzu gören muhteşem biyer.istanbula gelirsen mutlaka çık tabi ama istanbul tüm olumsuzluklara rağmen harika manzarası olan bi çok yere sahip.gezilecek görülecek çok yer var

canım tebrik ederim. smaall giyeceğin günler de gelir inş.

pierloti harika manzarası olan haliç altınboynuzu gören muhteşem biyer.istanbula gelirsen mutlaka çık tabi ama istanbul tüm olumsuzluklara rağmen harika manzarası olan bi çok yere sahip.gezilecek görülecek çok yer var
İnsallah canim hepimiz istedigimiz bedenlere ulasiriz :)
Cok istiyorum insallah birgun kismet olrsa gorurum

Bugunku menum
Sabah: 2 kasik lor+5 dilim jambon+2 biber tursusu+ 2 zeytin
Ogle: 1 biftek+3 kasik bamya+ dukansarma
Aksam: bamya+tavuk+ ypgurt

4 litre su+2 kupa bitki cayi
1 mil leslieexpres+jilian six week six pack level1+50 ip+6 set arka kol+30 squat

Back
X