• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

429.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
Eki Görüntüle 1620078
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]:21:
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]:KK200:[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].:kk77:/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TD]
[TD][/td]
[TD]
[/td][/TR][TD]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].:kk77:/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR]
[/TD][TR][/TR][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]

Havalar o kadar garip ki sıcak ama sıkkın, hiçbirşey içimden gelmiyo dün ve bugun dışarıdaki işlerimi hallettim dolandım Çarşıda pazarda bankada, birazda eve dalacam bayram gelmeden oglum izin verdigi sürece oda oda yapmaya calısıcam tabi bundan önce Halılar gidecek daha... Bekarlık anne evinde olmak daha iyiymiş kışlık hazırlığı bitiyo bayram baslıyo bu ara kışlık çıkarmaya başlarız yaza giriyon yaz temizliği uffffff bu ara sıkkın moddayım canımda Sakız çekiyo ama leptin bozuyo:KK59: Hepinize iyi geceler:KK15:

:D:D

Ooooo hadi masallah azmin kilo vermen incelmen daim olsun:KK60: ayyy ben bile sırıtttım yani :KK53:ne güzel senin adına
Saol canimm :)
@baldande Dark_Paradise Dark_Paradise Selvos88 Selvos88 tebrikler kızlar Takımı kurtarmısınız:nazar:
Tesekkurler balimm :)
Havalar o kadar garip ki sıcak ama sıkkın, hiçbirşey içimden gelmiyo dün ve bugun dışarıdaki işlerimi hallettim dolandım Çarşıda pazarda bankada, birazda eve dalacam bayram gelmeden oglum izin verdigi sürece oda oda yapmaya calısıcam tabi bundan önce Halılar gidecek daha... Bekarlık anne evinde olmak daha iyiymiş kışlık hazırlığı bitiyo bayram baslıyo bu ara kışlık çıkarmaya başlarız yaza giriyon yaz temizliği uffffff bu ara sıkkın moddayım canımda Sakız çekiyo ama leptin bozuyo:KK59: Hepinize iyi geceler:KK15:
havadan bunalan bi ben degilmisim bana oyle geliypr saniyordum kis gelsin bi an once yaa

Ben yemek falan karistirirken yapiyorum squati :KK70:
aynen ocağa kahve koyuyorum öğlenleri o pişene kadar yapıyorum :KK6:
Bugunku menum
Sabah: 2 kasik lor+5 dilim jambon+2 biber tursusu+ 2 zeytin
Ogle: 1 biftek+3 kasik bamya+ dukansarma
Aksam: bamya+tavuk+ ypgurt

4 litre su+2 kupa bitki cayi
1 mil leslieexpres+jilian six week six pack level1+50 ip+6 set arka kol+30 squat
tam gaz dukana devam :nazar: spor harika canım
Merhabalar efendim keyifler gıcırında bakıyorum da :21: hafta sonu sessizliği gelmiş takıma. Bende bugün ders çalışıp ananeme geldim teyzem ben seviyorum diye pasta yapmış :KK53: pastayla imtihanım ne olucak bakalım :KK17:
aaah ahhh o pastayla imtihanı gel bine bana sor sırf onun yüzünden 2 mil leslie yaptım dün
hepinize merhaba 6.takimin citir olma yolunda emin adimlarla ilerleyen fistiklari selamlar sevgilerrr ¨
iyi haftasonlari nasilsiniz iyi misiniz umarim herkesin keyfi yerindedir zira benimki cok sukur cok yerinde :))
oooohhh keyfin her daim bol olsun psiciiiimmm:KK15:
bebegimmm olsun bugun basla ama ordaki hoca ne kadar diyosa tam yap please :))bende sana 2. gun videosu atacaktim yarin atarim o zaman :)) insallah sevmissindir cezani :)
at kuzum at 3 set 15 er squattı canım 1 dk da bitti:KK45:daha evvel 30 günlük squatta 230 a kadar çıkmuştım ya koymadı oyüzden bu :KK45:
bulbulum menu listesi sende diye yapmadim canim ellerinden oper pazartesi den itibaren yeni listeyi yine ben paylasirim cnm :)
hiii ben pazartesiden itibaren bende diye zannetmiştim hemen ilgileniyorum tatlım
Cumartesi günkü menüm

Sabah:
Köfteyle kuruyemişsiz kkk

Akşam:
Fasulyeli yoğurtlu çorba
Bulgurdan biber dolması
Fırında tavuk yanında patlıcan biber soğan
Salata

Ara:
1 ince dilim tiramisu
Sütlü türk kahvesi

Spor:30 dakika yürüyüş ve yoga
Su:3 litre 1 maden suyu
afiyet olsun yaramasın tatlım
aaah kıyamam battaniyem daral geçiriyomuşş. seni öyle iyi anlıyorum ki nedir bu kadınların çilesi:KK14:
senasevval senasevval ben annemlere gidince kizlarla hala oturma odasinda uyuyoruz :KK70: evlenince en ozledigim sey oturma odasinda uyumak olmustu :KK70: annem kiziyordu hep odanizda ne var diye. Baska bi keyifli oluyo dimi
aaa çok şaşırdım buna biz odamızdan çıkmazdık ablamla hayatta bırakmazdım odamı şimdide çok özlüyorum

gelelim bülbülün dünkü menüsüne. siz okuyupda bana :KK20: yapmadan evvel açıklamamı yapayım öğlen yediklerimin cezasını kestim 2 mil leslie yaptım
sabah: kahvaltıdan evvel 1 elma, karatay kahvaltısı
öğle: yarım poğaça, yarım dilim yaş pasta:KK22:
akşam: yeşil mercimek, bulgur, yoğurt
su:2,3 lt
spor: 30 dk egzersiz, cezam olan 3 set squat, 2 mil leslie:KK6: bide aerobic with dance 30 minute full body diye bir vidyo vardı onu yapıım dedim eğlenceli bişeydi ama 5. dk da iflas ettim boynum ağrıdı bıraktım bugünde biraz ağrım var sanırım o sırada zorladım

bugün elektrik kesintisi varmış daha şimdiden su da gitti elektrikte ne vakit gitcek diye bekliyoruz birde komşumuzun eşi vefat etti bari elektrik gitmeden bi börek döşeyip götürsem menü listesini akşam halledeyim canlar

O bayilfdigin defne varyaa 32 bedenmisss :KK70:
AY 32 MI BEN 34 FALAN SANDIM MASALLAH BEN 32 OLSAM MUMYA OLURUM CESET GIBI DOLANIRDIM BIDE ONDA BOY DA VAR SANIRIM AMA YAKISIYO DA KIZA:)

Teyzemin pastalarına hayranım zaten. Bayramda yapmamıştı kuzenlerle fişfikledik cheese cake yap diye de tiramisu yapmış bu da iyiydi

Ohh afiyet olsun yaramasın

Ayy ablamla odamız aynı ama ikimizde odamızda yatmıyoruz. Zaten ablam eskişehirde okuyor da gelince o salonda ben zaten hep oturma odasında yatıyorum. Oda eşya odası tarzında oldu sadece işte giyinmek için ya da ben ders çalışmak için giriyorum. Ablam gelince eşyalarını her tarafa attı çıldırdım sabah okula gitmeden çamaşırları attım annemde kalkınca sermiş falan akşama kadar dışarıda kurudu onları ütüledim yerleştirdim dolaplarına kendi eşyalarımı da ayıtladım toz aldım sonra evi süpürdüm annem yeter kız diyo :KK53::KK53:

Defneye bende bayılıyorum hele saç rengine. Doğalmoş bir de cıkcıkcık

Bende söylemiyorum farketsinler diye ama anca bir kaç kişi farkediyor. Diğerleri uzadın mı sen diyor :KK71: gerçi uzamışımda okul eteğimden anladım kısalmış baya hem ablamı geçmişim :KK70:

Ahh be sindim sen hala gençsin çıtırsın maşallah sana :nazar: kızında inşallah senin güzelliğini huyunu alır. Yaşasın boğa burcu dayanışması :21::cool:

Ohh krep mi:oops: eskiden her sabah anneme ya patates kızarttırırdım ya da krep ya da biz cizleme deriz ondan yaptırırdım :KK53: aslında o muzu öğlen değilde sabah kreple yeseydin üstüne de nutella :KK48: neyse sindim sana değil yeğenime yarasın :KK54:
AY MASALLAH CANIM SANA BEN YAPTIGIN ISLERI OKUYUNCA KENDI BEKAR HALIMDEN UTANDIM HEPSNI EVLENDIKTEN SONRA YAPTIM SADECE EV TEMIZLER SILERDIM BEN BASKA DA BI SIIM OLMAZDI :) BIDE TOZ ALIRDIM HAHAHA
YASASIN BOGA BURCU DAYANISMASI :))
NE GUZEL KAC OLDU BOYUN CANIM MASALAH SANA :)
BOYLE HAMARAT TEYZEYE CAN KURBAN ELLERINE SAGLIK SIZE AFIYET OLSUN :)
EVET YAA BERABER UYUMAK COK GUZEL HELE KI SALONDA :)
KREP I BIZ ANALI OGULLU COK SEVIYORUZ HAFTADA 1 YADA 2 HAFTADA 1 YAPIYORUM :)
Cumartesi günkü menüm

Sabah:
Köfteyle kuruyemişsiz kkk

Akşam:
Fasulyeli yoğurtlu çorba
Bulgurdan biber dolması
Fırında tavuk yanında patlıcan biber soğan
Salata

Ara:
1 ince dilim tiramisu
Sütlü türk kahvesi

Spor:30 dakika yürüyüş ve yoga
Su:3 litre 1 maden suyu
AFIYET OLSUN CNMM
Cuma menum
Sbh meyve salatası (3 kücük meyve) 1 bardak süt
Aksam mercimekli köfte,ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yesil cay
ACABA KAC TANE MERCIMEKLI KOFTE YEDIN :))
Cumartesi menum
Sbh kk
Aksam bir kaç yaprak sarması,2 dolma,salata ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu
45 dk yürüyüş
AFIYET OLSUN BITANEMM

Ohh sonunda kendime gelebildim eve geldiğim gibi duşa girdim rahatladım :KK51: bugün arkadaşımın kardeşinin sünneti vardı oraya gittik tam güneşin alnındayken 3 saat durdum şimdi de tuzlu ayran içeyim de tansiyonum çıksın :KK50: sünnetten sonra da kurbanlığı hallettik babaneme gittik sonra arabayı yıkatıp nikaha anca evin yolunu bulduk :KK48: ama 5 saatte de iyi iş yapmışız yani :KK14: ablam amasrada denizde ben boluda :63: şu senem bir bitsin bir kazanayımda arkadaşlarla bende gidicem tatile :KK12:

senasevval senasevval ben annemlere gidince kizlarla hala oturma odasinda uyuyoruz :KK70: evlenince en ozledigim sey oturma odasinda uyumak olmustu :KK70: annem kiziyordu hep odanizda ne var diye. Baska bi keyifli oluyo dimi

Hahahah kesinlikle ya oturma odası bir başka oluyor. Kendi odamızda yatarkende ablamla yatakları birleştirirdik şimdide tv karşısında yatıyoruz :KK53:

aynen ocağa kahve koyuyorum öğlenleri o pişene kadar yapıyorum :KK6:

tam gaz dukana devam :nazar: spor harika canım

aaah ahhh o pastayla imtihanı gel bine bana sor sırf onun yüzünden 2 mil leslie yaptım dün

oooohhh keyfin her daim bol olsun psiciiiimmm:KK15:

at kuzum at 3 set 15 er squattı canım 1 dk da bitti:KK45:daha evvel 30 günlük squatta 230 a kadar çıkmuştım ya koymadı oyüzden bu :KK45:

hiii ben pazartesiden itibaren bende diye zannetmiştim hemen ilgileniyorum tatlım

afiyet olsun yaramasın tatlım

aaah kıyamam battaniyem daral geçiriyomuşş. seni öyle iyi anlıyorum ki nedir bu kadınların çilesi:KK14:

aaa çok şaşırdım buna biz odamızdan çıkmazdık ablamla hayatta bırakmazdım odamı şimdide çok özlüyorum

Ya ben küçükken falan hep hasta olunca annemin yanında yatmaya alıştım sonra ablam gitti eskişehire tek yatamadım :confused::confused: hem odamızda balkonlu çok korkuyordum oturma odasına geçtim bende

AY 32 MI BEN 34 FALAN SANDIM MASALLAH BEN 32 OLSAM MUMYA OLURUM CESET GIBI DOLANIRDIM BIDE ONDA BOY DA VAR SANIRIM AMA YAKISIYO DA KIZA:)

AY MASALLAH CANIM SANA BEN YAPTIGIN ISLERI OKUYUNCA KENDI BEKAR HALIMDEN UTANDIM HEPSNI EVLENDIKTEN SONRA YAPTIM SADECE EV TEMIZLER SILERDIM BEN BASKA DA BI SIIM OLMAZDI :) BIDE TOZ ALIRDIM HAHAHA
YASASIN BOGA BURCU DAYANISMASI :))
NE GUZEL KAC OLDU BOYUN CANIM MASALAH SANA :)
BOYLE HAMARAT TEYZEYE CAN KURBAN ELLERINE SAGLIK SIZE AFIYET OLSUN :)
EVET YAA BERABER UYUMAK COK GUZEL HELE KI SALONDA :)
KREP I BIZ ANALI OGULLU COK SEVIYORUZ HAFTADA 1 YADA 2 HAFTADA 1 YAPIYORUM :)

AFIYET OLSUN CNMM

ACABA KAC TANE MERCIMEKLI KOFTE YEDIN :))

AFIYET OLSUN BITANEMM

Ay yok ablacım maşallah sende gencecik yaşta evlendin alişi doğurdun :KK68: kolay mı o yaşta yurtdışıma alışmak :KK66: bizde ablam ev işi yapmıyor annemde artık yorulmasın diye yardım etmeye çalışıyorum da evde durmuyorum bende :confused:
Krep candır ya peynirli reçelli en sevdiğim :KK37:

Ayy ancak gelebildim bugun mahvoldum artik gun bitsin diye dua ettim. Esim ava gitti av sezonu basladi yine cilem basladi 5 te kalkip esimi ava yolladim uyaninca tekrar uyuyamiyorum tv izledim sonra 1 mil leslie yaptim. Selcuk uyaninca cafeye indik. Esim gldi yemek falanderken annem aradi hazirlanin selcugu alip avmye gidelim dedi yorgun olmama ragmen reddedemedim :D bayilirim avm gezmeye :D anaamm gittgime pisman oldum kizkardesimin kizinida almislar kiskaniyor selcugu gzdiriyorlar diye kizimidq goturun dmis kucucuk cocuk aglaya aglaya deli etti bizi anneme ayakkabi bakcaktik yalan oldu az bi alisveris yapcaktik yalan oldu yerlere yatti agladi basim sisti hala zonkluyor valla. Eve geldim jilianimi yaptim esim bana jole dedi :D dedimki subata kadar six pack yapcam o yuzden jilianin sixweek sixpack videosuna basladim ankraya gidene kadar iyice alisirim bazi hareketlr cok zor umarim basaririm kizlar dua edin bana gaz verin motive edin esimi utandircam :D :D

Back
X