- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 37
as bulbulumm :)selam güzellerim![]()
dukandan inanilmaz memnunum.. Protein cok tok tutuylr leptinimi hic bozmuyorum acikmiyorum aralarda.aynen ocağa kahve koyuyorum öğlenleri o pişene kadar yapıyorum
tam gaz dukana devamspor harika canım
aaah ahhh o pastayla imtihanı gel bine bana sor sırf onun yüzünden 2 mil leslie yaptım dün
oooohhh keyfin her daim bol olsun psiciiiimmm
at kuzum at 3 set 15 er squattı canım 1 dk da bittidaha evvel 30 günlük squatta 230 a kadar çıkmuştım ya koymadı oyüzden bu
hiii ben pazartesiden itibaren bende diye zannetmiştim hemen ilgileniyorum tatlım
afiyet olsun yaramasın tatlım
aaah kıyamam battaniyem daral geçiriyomuşş. seni öyle iyi anlıyorum ki nedir bu kadınların çilesi
aaa çok şaşırdım buna biz odamızdan çıkmazdık ablamla hayatta bırakmazdım odamı şimdide çok özlüyorum
Oturma odasinda yatmak cok keyifli bulbulum dene gor tv izlerken sohbet etmek yatagin icinde cekrdek citlemek anneden azar yemek vazgcilmezimiz

Mekani cennet olsun canimmbugün elektrik kesintisi varmış daha şimdiden su da gitti elektrikte ne vakit gitcek diye bekliyoruz birde komşumuzun eşi vefat etti bari elektrik gitmeden bi börek döşeyip götürsem menü listesini akşam halledeyim canlar
iyi pazarlar nuramm :)TUNAYDIN KIZLAR HERKESE MTLU PAZARLAR
BEN DUN EK OLARAK 30 DK DAHA YURUDUM GECE ONU DA SIMDI YAZAYIM DEDIM :))
hahaah ayy ne guldumm arkadsimin sunneti diye okudum onu ayy diylrum bu kizin arkadasi kac yasindaaOhh sonunda kendime gelebildim eve geldiğim gibi duşa girdim rahatladımbugün arkadaşımın kardeşinin sünneti vardı oraya gittik tam güneşin alnındayken 3 saat durdum şimdi de tuzlu ayran içeyim de tansiyonum çıksın
sünnetten sonra da kurbanlığı hallettik babaneme gittik sonra arabayı yıkatıp nikaha anca evin yolunu bulduk
ama 5 saatte de iyi iş yapmışız yani
ablam amasrada denizde ben boluda
şu senem bir bitsin bir kazanayımda arkadaşlarla bende gidicem tatile
![]()

Kazaninca gidersin balimm daha guzel tatillere
bizde yataklari birlestirirdik cok eglenceli oluo yaaHahahah kesinlikle ya oturma odası bir başka oluyor. Kendi odamızda yatarkende ablamla yatakları birleştirirdik şimdide tv karşısında yatıyoruz
Ya ben küçükken falan hep hasta olunca annemin yanında yatmaya alıştım sonra ablam gitti eskişehire tek yatamadımhem odamızda balkonlu çok korkuyordum oturma odasına geçtim bende
Ay yok ablacım maşallah sende gencecik yaşta evlendin alişi doğurdunkolay mı o yaşta yurtdışıma alışmak
bizde ablam ev işi yapmıyor annemde artık yorulmasın diye yardım etmeye çalışıyorum da evde durmuyorum bende
Krep candır ya peynirli reçelli en sevdiğim![]()