• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam güzellerim :KK54:
as bulbulumm :)

aynen ocağa kahve koyuyorum öğlenleri o pişene kadar yapıyorum :KK6:

tam gaz dukana devam :nazar: spor harika canım

aaah ahhh o pastayla imtihanı gel bine bana sor sırf onun yüzünden 2 mil leslie yaptım dün

oooohhh keyfin her daim bol olsun psiciiiimmm:KK15:

at kuzum at 3 set 15 er squattı canım 1 dk da bitti:KK45:daha evvel 30 günlük squatta 230 a kadar çıkmuştım ya koymadı oyüzden bu :KK45:

hiii ben pazartesiden itibaren bende diye zannetmiştim hemen ilgileniyorum tatlım

afiyet olsun yaramasın tatlım

aaah kıyamam battaniyem daral geçiriyomuşş. seni öyle iyi anlıyorum ki nedir bu kadınların çilesi:KK14:

aaa çok şaşırdım buna biz odamızdan çıkmazdık ablamla hayatta bırakmazdım odamı şimdide çok özlüyorum
dukandan inanilmaz memnunum.. Protein cok tok tutuylr leptinimi hic bozmuyorum acikmiyorum aralarda.
Oturma odasinda yatmak cok keyifli bulbulum dene gor tv izlerken sohbet etmek yatagin icinde cekrdek citlemek anneden azar yemek vazgcilmezimiz :D

bugün elektrik kesintisi varmış daha şimdiden su da gitti elektrikte ne vakit gitcek diye bekliyoruz birde komşumuzun eşi vefat etti bari elektrik gitmeden bi börek döşeyip götürsem menü listesini akşam halledeyim canlar
Mekani cennet olsun canimm

TUNAYDIN KIZLAR HERKESE MTLU PAZARLAR
BEN DUN EK OLARAK 30 DK DAHA YURUDUM GECE ONU DA SIMDI YAZAYIM DEDIM :))
iyi pazarlar nuramm :)

Ohh sonunda kendime gelebildim eve geldiğim gibi duşa girdim rahatladım :KK51: bugün arkadaşımın kardeşinin sünneti vardı oraya gittik tam güneşin alnındayken 3 saat durdum şimdi de tuzlu ayran içeyim de tansiyonum çıksın :KK50: sünnetten sonra da kurbanlığı hallettik babaneme gittik sonra arabayı yıkatıp nikaha anca evin yolunu bulduk :KK48: ama 5 saatte de iyi iş yapmışız yani :KK14: ablam amasrada denizde ben boluda :63: şu senem bir bitsin bir kazanayımda arkadaşlarla bende gidicem tatile :KK12:
hahaah ayy ne guldumm arkadsimin sunneti diye okudum onu ayy diylrum bu kizin arkadasi kac yasindaa :D sonra okuyunca anladim yaaa
Kazaninca gidersin balimm daha guzel tatillere

Hahahah kesinlikle ya oturma odası bir başka oluyor. Kendi odamızda yatarkende ablamla yatakları birleştirirdik şimdide tv karşısında yatıyoruz :KK53:

Ya ben küçükken falan hep hasta olunca annemin yanında yatmaya alıştım sonra ablam gitti eskişehire tek yatamadım :confused::confused: hem odamızda balkonlu çok korkuyordum oturma odasına geçtim bende

Ay yok ablacım maşallah sende gencecik yaşta evlendin alişi doğurdun :KK68: kolay mı o yaşta yurtdışıma alışmak :KK66: bizde ablam ev işi yapmıyor annemde artık yorulmasın diye yardım etmeye çalışıyorum da evde durmuyorum bende :confused:
Krep candır ya peynirli reçelli en sevdiğim :KK37:
bizde yataklari birlestirirdik cok eglenceli oluo yaa :D 5 ay oncesine kadar nutellali muzlu krepler bizim evin vazgcilmeziydi simdi yok ben yemiosam kimse yiyemezzz :D kepegim gelsin dukenallali krep yapip yicem :D

Bugunku menum
Sabah: lorlu sucuklu omlet+1 kahve
Ogle: dukan ayran+ 4,kofte+2 dilim peynir
Aksam: tonbaligi+yogurt

4 litre su+2 kupa bitkicayi
1 mil leslie+jilian sixpack+3 set arka kol

IMG_32403628203784.webp
:D :D :D :D

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii :21::21::21::21:

Bu haftasonu hayatımın en yoğun ve en güzel haftasonuydu :KK68:
Cumartesi akşam üzere komşu ablamla baş başa gidip Pierre Lotide güzelce keyif yapıp bol bol sohbet ettik ( tabi çocuklarda evde eşimleydi :KK48: )
Akşam 21:00de eve döndüm hatta :KK48: tam üzerimi değiştirip sizlere bakacaktım ki hemen eşim hiç soyunma SAhile iniyoruz arkadaşlarla çay keyfi yapacağız diye :KK48:
Onlarlada gece 01:00e kadar oturup bol bol sohbet ettik hatta bir ara biz bayanlar yine çocuklarıda bırakıp yürüyüş yaptık :21:
Tabi eve gelincede erkenden pikniğe gidiceğiz diye anında yatağa attım kendimi :KK53:

Dün sabahta sabah 07:00de kalkıp yollara düştük :KK66:
Annemin köyüne doğru gidelim dedik ( istanbula 1 saat mesafede )
Kahvaltımızı güzel yeşil bir alanda yaptık sonrada çocuklar işte keşke denize gitseydik falan diye fikir beyan edince hadi madem mangal faslını deniz kenarına bir yerde yapalım dedik ve önce Annemin Amcakızınada uğrayip oradan Çilingoza gittik :KK66:
Ben seneler önce oraya gitmiştim :KK66: daha doğrusu 12 - 13 yaşlarındayken :KK66:
Gittiğimizde tabi hepimiz bayıldık ( baya güzel olmuş oralar görmeyeli ) arkadaşın çocuklarının yedek kıyafetleri olduğu için denize girdiler tabi hemen :KK66:
Eşlerimizde şortları müsait diye denize daldılar :KK53: bizde kedinin ciğere baktığı gibi baktık baştan :KK48:
Sonra kıyafetlerle girersin giremezsin derken bende kıyafetlerle atladım denize :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tabi benim büyük kızda peşimden :KK70: o gazla diğer kızlarda peşimizden :KK70:
2 - 3 saat deli gibi eğlendik :21: bende o bahaneyle bol bol yüzdüm :21:
Küçük kuşum bile çok eğlendi :KK68:

Daha sonra güzel Orman içinde bir yer bulduk kendimize ve yeşillikler içinde mangalımızı yaptık :KK66: Hava kararmak üzereykende Annemin Dayısına uğradık :KK66: Tabi bizi gördüklerine çok çok sevindiler :KK68: Oradada 1 saatten fazla oturup sohbet ettik sonrada mandıradan tazecik sütlerimizi alıp eve döndük :KK68:
Gece 12de eve vardık ve hemen sütlerimide kaynatıp yoğurdumu yayalayıp kendimi yatağa attım :KK66:

günaydın 6. takımmmm :KK68::KK68:
Ayy ancak gelebildim bugun mahvoldum artik gun bitsin diye dua ettim. Esim ava gitti av sezonu basladi yine cilem basladi 5 te kalkip esimi ava yolladim uyaninca tekrar uyuyamiyorum tv izledim sonra 1 mil leslie yaptim. Selcuk uyaninca cafeye indik. Esim gldi yemek falanderken annem aradi hazirlanin selcugu alip avmye gidelim dedi yorgun olmama ragmen reddedemedim :KK70: bayilirim avm gezmeye :KK70: anaamm gittgime pisman oldum kizkardesimin kizinida almislar kiskaniyor selcugu gzdiriyorlar diye kizimidq goturun dmis kucucuk cocuk aglaya aglaya deli etti bizi anneme ayakkabi bakcaktik yalan oldu az bi alisveris yapcaktik yalan oldu yerlere yatti agladi basim sisti hala zonkluyor valla. Eve geldim jilianimi yaptim esim bana jole dedi :KK70: dedimki subata kadar six pack yapcam o yuzden jilianin sixweek sixpack videosuna basladim ankraya gidene kadar iyice alisirim bazi hareketlr cok zor umarim basaririm kizlar dua edin bana gaz verin motive edin esimi utandircam :KK70: :KK70:

Gunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum :KK43: :KK43:

selvoşum aslansın kaplansın yaparsın tabiii. o sporu hiç denemedim ama eminim yaparsın :KK60:
işallah dediğin gibi güzel haberli hafta olur amin bitanem

herkeslere gunaydın... 1,5 ay once yenı telefon alındı bana... ben cok bılmıs bılısım muhendısı ben yok yenı programlar yok hard formatlar vs derken telefonu takoz ettım :KK53: guzelım telefonum cantamda oylece yatıyor... neyse musterı hızmetlerını aradım kargo yollacaklarmıs aldıracaklarmıs telımı.. sarj aletı de ıstdedıler evde maalesef artık yarına kaldı.. bıraz once de doktordan geldım persembe gunu asılama ıcın gun verdıler... bu arada toplamda 3 kılo verdım 6-7 kılo kalsdı takıma donmeme:KK52: ıns gebes kalırım da o kıloları gebesken verırım:cool:

selam kızlar ben geldiiimmmmm ama ne gelmek bol artıyla geldim. yol yorgunluğu, az su içmek, bol bol karbonhidrat, çok koşuşturmak sonuç bu işte. yazmıyorum bile beni atarsınız takımdan diye. biliyosunuz düğün vardı ve o yörede hep karbonhidrat ağırlıklı tabi ette var ama et ve karbonhidrat beraber tüketilmemeli malum bende hep tam aksini yaptım. şu kadar diyeyim 3 gün hiç sebze yemedim misafirde olunca önene ne gelirse onu yiyosun. eee benimde hepsi özlediğim ve bayıldığım lezzetler. galiba birazda dukana güvendim. ama söz veriyorum cumaya artı olmıycam inşallah.

herkeslere gunaydın... 1,5 ay once yenı telefon alındı bana... ben cok bılmıs bılısım muhendısı ben yok yenı programlar yok hard formatlar vs derken telefonu takoz ettım :KK53: guzelım telefonum cantamda oylece yatıyor... neyse musterı hızmetlerını aradım kargo yollacaklarmıs aldıracaklarmıs telımı.. sarj aletı de ıstdedıler evde maalesef artık yarına kaldı.. bıraz once de doktordan geldım persembe gunu asılama ıcın gun verdıler... bu arada toplamda 3 kılo verdım 6-7 kılo kalsdı takıma donmeme:KK52: ıns gebes kalırım da o kıloları gebesken verırım:cool:
gunaydinn canimm :),teline gecmis olsun :) tebrik ederim 3 kilo icin. İnsallah en kisa zamanda guzel haberi alirsin balim

selam kızlar ben geldiiimmmmm ama ne gelmek bol artıyla geldim. yol yorgunluğu, az su içmek, bol bol karbonhidrat, çok koşuşturmak sonuç bu işte. yazmıyorum bile beni atarsınız takımdan diye. biliyosunuz düğün vardı ve o yörede hep karbonhidrat ağırlıklı tabi ette var ama et ve karbonhidrat beraber tüketilmemeli malum bende hep tam aksini yaptım. şu kadar diyeyim 3 gün hiç sebze yemedim misafirde olunca önene ne gelirse onu yiyosun. eee benimde hepsi özlediğim ve bayıldığım lezzetler. galiba birazda dukana güvendim. ama söz veriyorum cumaya artı olmıycam inşallah.
insallah deryammm :)

Gunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum :KK43: :KK43:
gunaydın selvos... ya sorucam hep unutuyorum.. kanım ısındı ya sana oından sanırım:KK52: kıscem sen kımsın nerelısın evlımısın yasın kac sonracıma, kılon kac hedef kac coluk couk var mı :KK53:

oyyy canım benim ne güzel gitmiş 3 kilo. inşallah rabbim gönlüne göre versin tez zamanda bebişimizi sevelimmmmm inşallahhhh

gunaydinn canimm :),teline gecmis olsun :) tebrik ederim 3 kilo icin. İnsallah en kisa zamanda guzel haberi alirsin balim
valla hakıkaten telıme gecen gectı... sadece tel mı felaket tellalı gıbıyım ne tellalı dırek felaketın kendısıyım...
efenım hersey c.tesı aksam 9 sularında basladı... esım geldı sınemaya gıdıcektık hos bıraz gec kalmıstık neyse arabanın teybine bır kablo yarıdmıyla telefonumu bagladım telden muzık dınlıyoruz yanı alısverıs merkezıne geldık kabloyu cıkardım telefonumdan tam arabadan ınıcem bır baktım kablo arabadan dısarı fırladı teyp yerınden sokuldu asagı dogru sallanıyo:KK57:
pazar gunu oglen yıyenım gelmıstı yavruma pc vereyım dedım elımden dustu ekranı gıttı tamırcıye goturduk nasıl bozulduysa arızasını bulamadılar...:KK45:
bittimi tabiki hayır
telefonumu bozdum aynı gunun aksamı:KK14:
bitti miiiiii hayırrrrrrrr
gece kalkıp su ıctım dolabın kapagını acık unutmusum sabah esım bır kalkmıs kı dolaptan acayıp sesler gelıyor ve eroor yazısı var dıjıtalınde... :KK23:

sonuc ben bır ay eve ugramayım dıyorum:KK58::KK59:

gunaydın selvos... ya sorucam hep unutuyorum.. kanım ısındı ya sana oından sanırım:KK52: kıscem sen kımsın nerelısın evlımısın yasın kac sonracıma, kılon kac hedef kac coluk couk var mı :KK53:
Gunaydinn balimm :) aslen hatayliyim ama 19 yil oldu kibrista yasiylruz 27 yasindayim 6 yasinda bi oglum var evliyim :D 95 kilo ile basladim diyete takima geldigimde 91 dim. Boyum 1.74 suan 73.4 kiloyum hedefim 62 ydi ama son kararim 58 olucam :D

Gunaydinn balimm :) aslen hatayliyim ama 19 yil oldu kibrista yasiylruz 27 yasindayim 6 yasinda bi oglum var evliyim :KK70: 95 kilo ile basladim diyete takima geldigimde 91 dim. Boyum 1.74 suan 73.4 kiloyum hedefim 62 ydi ama son kararim 58 olucam :KK70:
enneeeeee ne guzel kıbrıs... kıbrıs guzel mıı yaaa hep nıyetlenıyoruz gelemıyoruz.... vaayyy ne kadar ıyıy vermıssın

valla hakıkaten telıme gecen gectı... sadece tel mı felaket tellalı gıbıyım ne tellalı dırek felaketın kendısıyım...
efenım hersey c.tesı aksam 9 sularında basladı... esım geldı sınemaya gıdıcektık hos bıraz gec kalmıstık neyse arabanın teybine bır kablo yarıdmıyla telefonumu bagladım telden muzık dınlıyoruz yanı alısverıs merkezıne geldık kabloyu cıkardım telefonumdan tam arabadan ınıcem bır baktım kablo arabadan dısarı fırladı teyp yerınden sokuldu asagı dogru sallanıyo:KK57:
pazar gunu oglen yıyenım gelmıstı yavruma pc vereyım dedım elımden dustu ekranı gıttı tamırcıye goturduk nasıl bozulduysa arızasını bulamadılar...:KK45:
bittimi tabiki hayır
telefonumu bozdum aynı gunun aksamı:KK14:
bitti miiiiii hayırrrrrrrr
gece kalkıp su ıctım dolabın kapagını acık unutmusum sabah esım bır kalkmıs kı dolaptan acayıp sesler gelıyor ve eroor yazısı var dıjıtalınde... :KK23:

sonuc ben bır ay eve ugramayım dıyorum:KK58::KK59:
Kizzzzzz abooo ne kadar elektronik alet varsa katletmissin :D neyse cana gelcegine mala gelsin napcan.

enneeeeee ne guzel kıbrıs... kıbrıs guzel mıı yaaa hep nıyetlenıyoruz gelemıyoruz.... vaayyy ne kadar ıyıy vermıssın
XxL basladim yolculuguma iki gun once L beden tayt jeanimi giydim oldu :D
Kibris guzel ama cok sicak bu yaz omrumu yedi omrumu. Sen nerelisin yas kac

Back
X