• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

XxL basladim yolculuguma iki gun once L beden tayt jeanimi giydim oldu :KK70:
Kibris guzel ama cok sicak bu yaz omrumu yedi omrumu. Sen nerelisin yas kac
bende ızmırlıyım evlıyım cocuk yok ... 25 yasındayım 109 la basladım burada 88 e kadar dustum sonra cocuk tedavısı vs derkene yıne oldum 99 :eek: sımdık ıste oyle boyle derken 20 gundur 94,5 oldum:cool:

bende ızmırlıyım evlıyım cocuk yok ... 25 yasındayım 109 la basladım burada 88 e kadar dustum sonra cocuk tedavısı vs derkene yıne oldum 99 :eek: sımdık ıste oyle boyle derken 20 gundur 94,5 oldum:cool:
Sende iyi vermissin balim tebrikler 14.5 kilo az bi rakam degil :)

İlk foto 85 ikinci 75 :KK70:
IMG_20150907_105816.webp
zebekine zebekine

as bulbulumm :)

dukandan inanilmaz memnunum.. Protein cok tok tutuylr leptinimi hic bozmuyorum acikmiyorum aralarda.
Oturma odasinda yatmak cok keyifli bulbulum dene gor tv izlerken sohbet etmek yatagin icinde cekrdek citlemek anneden azar yemek vazgcilmezimiz :KK70:

Mekani cennet olsun canimm

iyi pazarlar nuramm :)

hahaah ayy ne guldumm arkadsimin sunneti diye okudum onu ayy diylrum bu kizin arkadasi kac yasindaa :KK70: sonra okuyunca anladim yaaa
Kazaninca gidersin balimm daha guzel tatillere

bizde yataklari birlestirirdik cok eglenceli oluo yaa :KK70: 5 ay oncesine kadar nutellali muzlu krepler bizim evin vazgcilmeziydi simdi yok ben yemiosam kimse yiyemezzz :KK70: kepegim gelsin dukenallali krep yapip yicem :KK70:

Hehehe :KK70: bende anneme soruyorum sünnete gidince ne dicem ben diye :KK70: hayırlı olsun denmez sonuçta :confused: annemde allah kabul etsin de yeter dedi :KK70::KK70: küçükken bütün erkek arkadaşlarımın sünnetine gitmiştim anneme hatta bende istiyorum diye tutturmuştum :KK70:

Ayy evet ya krep her şeyle çok güzel. Reçelli nutellalı hele meyveli olunca bildiğin waffle

Gunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum :KK43: :KK43:

Günaydın canım. İnşallah bir daha şehit haberi duymayız. Evlatlar annelerinden önce ölmemeli :KK43:

Keske diyorum ilk halimide cekseydim hep saklicam.bunlari geri almami engellesin diye :) saol canim. Jilian yapmistim 1 ay o zaman baya incelme oldu. Simdide jilian six week sixpack serisine basladim

Sakla kuzum :KK51: bende senden gaza geldim paylaşıcaktım da öncesini bulamadım :KK53:

Back
X