- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
valla bende anlamadım.. nedır bu musıbet bendekı yahoooKizzzzzz abooo ne kadar elektronik alet varsa katletmissinneyse cana gelcegine mala gelsin napcan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende anlamadım.. nedır bu musıbet bendekı yahoooKizzzzzz abooo ne kadar elektronik alet varsa katletmissinneyse cana gelcegine mala gelsin napcan.
bende ızmırlıyım evlıyım cocuk yok ... 25 yasındayım 109 la basladım burada 88 e kadar dustum sonra cocuk tedavısı vs derkene yıne oldum 99XxL basladim yolculuguma iki gun once L beden tayt jeanimi giydim oldu
Kibris guzel ama cok sicak bu yaz omrumu yedi omrumu. Sen nerelisin yas kac
Nazardir balim.nazar :)valla bende anlamadım.. nedır bu musıbet bendekı yahooo![]()
Sende iyi vermissin balim tebrikler 14.5 kilo az bi rakam degil :)bende ızmırlıyım evlıyım cocuk yok ... 25 yasındayım 109 la basladım burada 88 e kadar dustum sonra cocuk tedavısı vs derkene yıne oldum 99sımdık ıste oyle boyle derken 20 gundur 94,5 oldum
![]()
heeee sakar degılım cnmmmmm nazar o kesınNazardir balim.nazar :)
orası oylede almayaydım iyiydi...Sende iyi vermissin balim tebrikler 14.5 kilo az bi rakam degil :)
Aaaa sakar falan degilsin :) bazen oluyor oyle. Bi gun bende surekli dusuyodum ya anlatamam sacma sekillerde bi dusme dedim esime bana dikkat bugun kesin ölecemheeee sakar degılım cnmmmmm nazar o kesın![]()
Pc yede whatsap kuruluyor artik kuzumoffff telefonumu ozlemezdım de watsappı ozledımmm![]()
benımkı de dıyokı bırde senden cocuk yapmaya calısıyorum evı basıma yıkarsınız sız... gece gulmekten uyuyamadıkAaaa sakar falan degilsin :) bazen oluyor oyle. Bi gun bende surekli dusuyodum ya anlatamam sacma sekillerde bi dusme dedim esime bana dikkat bugun kesin ölecem![]()
Yine verirsin. Buraya geldikten sonra ogrendimki kilo vermek hic zor bisi degilmisorası oylede almayaydım iyiydi...![]()
evet de telın acık olması gerekıyor onun ıcın oyuzden olmuyor benım tel komple kapalı acılmıyorPc yede whatsap kuruluyor artik kuzum
benımkı de dıyokı bırde senden cocuk yapmaya calısıyorum evı basıma yıkarsınız sız... gece gulmekten uyuyamadık![]()
Aaa hic mi acilmiyorevet de telın acık olması gerekıyor onun ıcın oyuzden olmuyor benım tel komple kapalı acılmıyor![]()
acılıyor da soyle ılk ekran acılırken logosunda kalıyorAaa hic mi acilmiyoruzun surmez insallah tamir edilmesi
Oncesi sonrasi halimi gormusmuydun sen balim?acılıyor da soyle ılk ekran acılırken logosunda kalıyoryarın gonderıcem servıse artıkın
aaaaa ınanmıyorum nasıl buyuk fark var masallahhhh
Keske diyorum ilk halimide cekseydim hep saklicam.bunlari geri almami engellesin diye :) saol canim. Jilian yapmistim 1 ay o zaman baya incelme oldu. Simdide jilian six week sixpack serisine basladimaaaaa ınanmıyorum nasıl buyuk fark var masallahhhh
as bulbulumm :)
dukandan inanilmaz memnunum.. Protein cok tok tutuylr leptinimi hic bozmuyorum acikmiyorum aralarda.
Oturma odasinda yatmak cok keyifli bulbulum dene gor tv izlerken sohbet etmek yatagin icinde cekrdek citlemek anneden azar yemek vazgcilmezimiz
Mekani cennet olsun canimm
iyi pazarlar nuramm :)
hahaah ayy ne guldumm arkadsimin sunneti diye okudum onu ayy diylrum bu kizin arkadasi kac yasindaasonra okuyunca anladim yaaa
Kazaninca gidersin balimm daha guzel tatillere
bizde yataklari birlestirirdik cok eglenceli oluo yaa5 ay oncesine kadar nutellali muzlu krepler bizim evin vazgcilmeziydi simdi yok ben yemiosam kimse yiyemezzz
kepegim gelsin dukenallali krep yapip yicem
![]()
Gunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum![]()
![]()
Keske diyorum ilk halimide cekseydim hep saklicam.bunlari geri almami engellesin diye :) saol canim. Jilian yapmistim 1 ay o zaman baya incelme oldu. Simdide jilian six week sixpack serisine basladim