- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo verelimde ne biz ağlayalım nede çocuklarımız bunu konuşsun:) cok guzelmıs yaa
Kilo verelimde ne biz ağlayalım nede çocuklarımız bunu konuşsun:) cok guzelmıs yaa
Benim 16 aylık sıpa bile baskülün oldugu odaya girince ilk iş bi üzerıne çıkıp ekrana bakmak oluyo beyni ne kadar cok görüyosa o sekil:)
denicem neslim ankaradan gelince bunlari :)SPOR VİDEOLARI
KARDİYO:
Qc9c54zR&index=1
KARIN:
BACAK:
Qc9c54zR&index=4
bunlar selvoşum harika etkili bir spor, sırasıyla yapıyorum şu ara sıklıkla kardiyo videosu yerine yuruyorum arkasına karın bacak hepsi toplam 35-40dk oluyor. ben sıkılaştım plates te yapıyordum yıllardır, şimdi bu videoları ezberledim plates bacak karında ekliyorum ezbere yapyıyorum. bugun tum hareketleri 12-15 er yaptım art arda saydım 330 saydığımda 15dk olmuştudene bak superler 4-5 yaptımı ezberliyorsun
pratik evde halıda
![]()
Afiyet olsun canimmdünkü menüm
sabah: kahvaltıdan evvel bir elma, karatay kahvaltısı
öğle: semiz otu yemeği, yoğurt
akşam: (misafirlikteydik) bir kase tarhana çorbası, barbunya yemeği, yarım tabak ev eriştesi, yoğurt
su:2,5 lt
spor: 30 dk egzersiz, 2.gün vidyosu( 60 squat)
off bende oyle hissediyorum yanliz degilmisim ne guzelKesinlikle yahele oturunca her tarafım kat katmış gibi hissediyorum
belki de öyledir
Çok mu sıcaktı kuzumneyse şaka bir yana menünde sporunda harika
![]()
Beyaz cayi seveemdim bi turlu acimtrak tat birakiyor agzimdaBugünkü menum
Sbh 1 elma 1 erik 1 cay bardağı süt
Öglen 1 bardak ayran
Aksam corba,et Haşlama, salata
2 Türk kahvesi 1 maden suyu 1 beyaz cay
Baskullerle yapisik yasadigimizdan canim cocuklar gore gore alistiKilo verelimde ne biz ağlayalım nede çocuklarımız bunu konuşsun:) cok guzelmıs yaa
Benim 16 aylık sıpa bile baskülün oldugu odaya girince ilk iş bi üzerıne çıkıp ekrana bakmak oluyo beyni ne kadar cok görüyosa o sekil:)
yeni diyetin bol eksili olsun canimmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç taneşimdide günün ilk kahvesini içiyorum
Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder)
Benim 6 yaşındaki kuzuda aynı :)
Her sabah banyoya girip tartıyı ortaya çıkardığımda hemen oda tartılıyor sonrada soruyor Anne büyümüşmüyüm diyeona göre kilo almak büyümek oluyor
gerçi oda ille ne yersen bende ondan yiyeceğim diye diye 2 kg verdi 20den 18 kgya düştü
Birde her gün ayna karşısına geçip karnını inceliyor bazen ohhh iyi göbişim yok diyor bazende Anneeee göbişim çıkmış hemen zayıflamam lazım diyor
İnşallah hep böyle devam ederde bari o kilo derdi yaşamaz![]()
dene tatlım. ben çabuk sıkılan biriyim, o yuzden herbir sporu 15 er dk yapınca sıkılmıyorum, öyle 45dk deli gibi lesli, jillian yapamam meseladenicem neslim ankaradan gelince bunlari :)
Afiyet olsun canimm
off bende oyle hissediyorum yanliz degilmisim ne guzel
Oyle sicaktiki anlatamam pencerede acamadik 2 gundur toprak yagiyor bak foto cekip atim havayi
Beyaz cayi seveemdim bi turlu acimtrak tat birakiyor agzimda
Baskullerle yapisik yasadigimizdan canim cocuklar gore gore alisti
yeni diyetin bol eksili olsun canimm
Biz bilincli anneler olduk artik kilodan cok cektigimiz icin coxuklarimizin kilo almasini engelleriz diye dusunuylrum bende
6 yasinda kizin 18 kilomu? Benim oglumda 6 yasinda 28.1 kg hic kilolu durmuyor ama 10 kg fark birden garip geldi bana
selvoşum burasıda nemli dün öldük dirildik bugunde sabahtan nemli. evin önunde çay akar bizim, çayın karşı yakası görünmüyordu üstündeki nem bulutlarından düşün yani alanya yanıyor, yaz can çekişiyor sanki :)
hahaha tahlıhsızlıkler mı benı kovaladı ben mı onları sobeledım bılemedımselam kızlar şöyle birgeçmiş yapıım
oyyy kıyamam kuzum talihsizlikler kovalamış seni
vaaaaaaoowwww selvoşum süper fark
kolay gelsin tatlımm
gunaydın tatlım noldu deryam yaaa merak ıcındeyım telımde yokkı arayayım sorayımselam kızlar pek katılamıyorum 2 gündür bayağı stresli geçiyor bi takım sorunlar var çözemediğim ailevi canım hiç bişey istemiyor inanın diyet yemek içmek hiiiçç düşünmeye takatim yok.
dünkü menümü yazıp çıkıyorum.
sabah 2 yumurta, lor peyniri mistik çay
ikindi akşam bir arada : haşlanmış tavuk ve yoğurt pul biberli
su 2,5 litre, 1 maden suyu, 1 kiraz saplı çay,1 kahve
spor yok![]()
neslimm 45 dakika lesliden bende sıkılıyrm ama jilianda vakit nasil geciyor anlamiyorum ama sabah yataktan kaldirmiyor saolsundene tatlım. ben çabuk sıkılan biriyim, o yuzden herbir sporu 15 er dk yapınca sıkılmıyorum, öyle 45dk deli gibi lesli, jillian yapamam mesela![]()
off aynen yaa nefes alamiyorum her yer toz resmen toprak yagiyorselvoşum burasıda nemli dün öldük dirildik bugunde sabahtan nemli. evin önunde çay akar bizim, çayın karşı yakası görünmüyordu üstündeki nem bulutlarından düşün yani alanya yanıyor, yaz can çekişiyor sanki :)
deryamm hersey gecer uzulme yeterki :)selam kızlar pek katılamıyorum 2 gündür bayağı stresli geçiyor bi takım sorunlar var çözemediğim ailevi canım hiç bişey istemiyor inanın diyet yemek içmek hiiiçç düşünmeye takatim yok.
dünkü menümü yazıp çıkıyorum.
sabah 2 yumurta, lor peyniri mistik çay
ikindi akşam bir arada : haşlanmış tavuk ve yoğurt pul biberli
su 2,5 litre, 1 maden suyu, 1 kiraz saplı çay,1 kahve
spor yok![]()
inşallah canım..neslimm 45 dakika lesliden bende sıkılıyrm ama jilianda vakit nasil geciyor anlamiyorum ama sabah yataktan kaldirmiyor saolsun
off aynen yaa nefes alamiyorum her yer toz resmen toprak yagiyor
deryamm hersey gecer uzulme yeterki :)
Herkes kayip valla deryam isyan edelim protesto yapalimnerdesiniz kızlarr kimsecikler yok...
Baskullerle yapisik yasadigimizdan canim cocuklar gore gore alisti
yeni diyetin bol eksili olsun canimm
Biz bilincli anneler olduk artik kilodan cok cektigimiz icin coxuklarimizin kilo almasini engelleriz diye dusunuylrum bende
6 yasinda kizin 18 kilomu? Benim oglumda 6 yasinda 28.1 kg hic kilolu durmuyor ama 10 kg fark birden garip geldi bana
Herkes kayip valla deryam isyan edelim protesto yapalim![]()