• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

429.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
Eki Görüntüle 1620078
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]:21:
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]:KK200:[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].:kk77:/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TD]
[TD][/td]
[TD]
[/td][/TR][TD]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD].:kk77:/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR]
[/TD][TR][/TR][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum :KK68:

Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür :21::21::21:
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm :KK68:
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç tane :kk77: şimdide günün ilk kahvesini içiyorum :KK66:

Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder :KK53: )

Kilo verelimde ne biz ağlayalım nede çocuklarımız bunu konuşsun:) cok guzelmıs yaa
Benim 16 aylık sıpa bile baskülün oldugu odaya girince ilk iş bi üzerıne çıkıp ekrana bakmak oluyo beyni ne kadar cok görüyosa o sekil:)

Benim 6 yaşındaki kuzuda aynı :)
Her sabah banyoya girip tartıyı ortaya çıkardığımda hemen oda tartılıyor sonrada soruyor Anne büyümüşmüyüm diye :KK70: ona göre kilo almak büyümek oluyor :KK70: gerçi oda ille ne yersen bende ondan yiyeceğim diye diye 2 kg verdi 20den 18 kgya düştü :KK70: Birde her gün ayna karşısına geçip karnını inceliyor bazen ohhh iyi göbişim yok diyor bazende Anneeee göbişim çıkmış hemen zayıflamam lazım diyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İnşallah hep böyle devam ederde bari o kilo derdi yaşamaz :KK68:

SPOR VİDEOLARI

KARDİYO:

Qc9c54zR&index=1

KARIN:

BACAK:

Qc9c54zR&index=4

bunlar selvoşum harika etkili bir spor, sırasıyla yapıyorum şu ara sıklıkla kardiyo videosu yerine yuruyorum arkasına karın bacak hepsi toplam 35-40dk oluyor. ben sıkılaştım plates te yapıyordum yıllardır, şimdi bu videoları ezberledim plates bacak karında ekliyorum ezbere yapyıyorum. bugun tum hareketleri 12-15 er yaptım art arda saydım 330 saydığımda 15dk olmuştu :KK48::KK48: dene bak superler 4-5 yaptımı ezberliyorsun :KK66: pratik evde halıda:KK70:
denicem neslim ankaradan gelince bunlari :)

dünkü menüm
sabah: kahvaltıdan evvel bir elma, karatay kahvaltısı
öğle: semiz otu yemeği, yoğurt
akşam: (misafirlikteydik) bir kase tarhana çorbası, barbunya yemeği, yarım tabak ev eriştesi, yoğurt
su:2,5 lt
spor: 30 dk egzersiz, 2.gün vidyosu( 60 squat)
Afiyet olsun canimm
Kesinlikle ya :KK70: hele oturunca her tarafım kat katmış gibi hissediyorum :KK53: belki de öyledir :KK52:

Çok mu sıcaktı kuzum :KK48: neyse şaka bir yana menünde sporunda harika :21:
off bende oyle hissediyorum yanliz degilmisim ne guzel :D
Oyle sicaktiki anlatamam pencerede acamadik 2 gundur toprak yagiyor bak foto cekip atim havayi

Bugünkü menum
Sbh 1 elma 1 erik 1 cay bardağı süt
Öglen 1 bardak ayran
Aksam corba,et Haşlama, salata
2 Türk kahvesi 1 maden suyu 1 beyaz cay
Beyaz cayi seveemdim bi turlu acimtrak tat birakiyor agzimda
Kilo verelimde ne biz ağlayalım nede çocuklarımız bunu konuşsun:) cok guzelmıs yaa
Benim 16 aylık sıpa bile baskülün oldugu odaya girince ilk iş bi üzerıne çıkıp ekrana bakmak oluyo beyni ne kadar cok görüyosa o sekil:)
Baskullerle yapisik yasadigimizdan canim cocuklar gore gore alisti
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum :KK68:

Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür :21::21::21:
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm :KK68:
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç tane :kk77: şimdide günün ilk kahvesini içiyorum :KK66:

Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder :KK53: )

Benim 6 yaşındaki kuzuda aynı :)
Her sabah banyoya girip tartıyı ortaya çıkardığımda hemen oda tartılıyor sonrada soruyor Anne büyümüşmüyüm diye :KK70: ona göre kilo almak büyümek oluyor :KK70: gerçi oda ille ne yersen bende ondan yiyeceğim diye diye 2 kg verdi 20den 18 kgya düştü :KK70: Birde her gün ayna karşısına geçip karnını inceliyor bazen ohhh iyi göbişim yok diyor bazende Anneeee göbişim çıkmış hemen zayıflamam lazım diyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İnşallah hep böyle devam ederde bari o kilo derdi yaşamaz :KK68:
yeni diyetin bol eksili olsun canimm
Biz bilincli anneler olduk artik kilodan cok cektigimiz icin coxuklarimizin kilo almasini engelleriz diye dusunuylrum bende
6 yasinda kizin 18 kilomu? Benim oglumda 6 yasinda 28.1 kg hic kilolu durmuyor ama 10 kg fark birden garip geldi bana

senasevval senasevval Bak kuzum havaya
IMG_20150908_101535.webp

denicem neslim ankaradan gelince bunlari :)

Afiyet olsun canimm
off bende oyle hissediyorum yanliz degilmisim ne guzel
Oyle sicaktiki anlatamam pencerede acamadik 2 gundur toprak yagiyor bak foto cekip atim havayi

Beyaz cayi seveemdim bi turlu acimtrak tat birakiyor agzimda

Biz bilincli anneler olduk artik kilodan cok cektigimiz icin coxuklarimizin kilo almasini engelleriz diye dusunuylrum bende
6 yasinda kizin 18 kilomu? Benim oglumda 6 yasinda 28.1 kg hic kilolu durmuyor ama 10 kg fark birden garip geldi bana
dene tatlım. ben çabuk sıkılan biriyim, o yuzden herbir sporu 15 er dk yapınca sıkılmıyorum, öyle 45dk deli gibi lesli, jillian yapamam mesela :KK70:

selam kızlar pek katılamıyorum 2 gündür bayağı stresli geçiyor bi takım sorunlar var çözemediğim ailevi canım hiç bişey istemiyor inanın diyet yemek içmek hiiiçç düşünmeye takatim yok.

dünkü menümü yazıp çıkıyorum.

sabah 2 yumurta, lor peyniri mistik çay
ikindi akşam bir arada : haşlanmış tavuk ve yoğurt pul biberli

su 2,5 litre, 1 maden suyu, 1 kiraz saplı çay,1 kahve
spor yok :KK43:

selam kızlar pek katılamıyorum 2 gündür bayağı stresli geçiyor bi takım sorunlar var çözemediğim ailevi canım hiç bişey istemiyor inanın diyet yemek içmek hiiiçç düşünmeye takatim yok.

gunaydın tatlım noldu deryam yaaa merak ıcındeyım telımde yokkı arayayım sorayım:mad:

dene tatlım. ben çabuk sıkılan biriyim, o yuzden herbir sporu 15 er dk yapınca sıkılmıyorum, öyle 45dk deli gibi lesli, jillian yapamam mesela :KK70:
neslimm 45 dakika lesliden bende sıkılıyrm ama jilianda vakit nasil geciyor anlamiyorum ama sabah yataktan kaldirmiyor saolsun :D

selvoşum burasıda nemli dün öldük dirildik bugunde sabahtan nemli. evin önunde çay akar bizim, çayın karşı yakası görünmüyordu üstündeki nem bulutlarından düşün yani alanya yanıyor, yaz can çekişiyor sanki :)
off aynen yaa nefes alamiyorum her yer toz resmen toprak yagiyor

deryamm hersey gecer uzulme yeterki :)

Canım benim kuzu 5i yeni bitirdi 6 dan gün aldı birde erkek çocukları biraz daha boylu olduğundan yyada kemikleri daha ağır geldiğinden belkide öyle geldi :KK66:
Bak albümümde kuşumun resimleri var oradan görebilirsin :KK66:
Kız yine bizimkiler iyi kızkardeşimin çocukları 8 yaşına yeni girdi ve biri 16 kg diğeri 17 :KK57: Oğlanı hala kendi besliyor yoksa hiç yemiyor diye o_O defalarca dedim kızım şunlara abur cubur istediklerinde alma bırak aç kalsınlar o zaman normal yemeklerini yerler zaten diye ama yok kafa basmıyor :KK67: neymiş üzülmesinlermiş :KK67: ulen bu sefer çocuklar sırf abur cubur yemekten tıkanıyor ve mideleri büzüştü resmen o_O

Herkes kayip valla deryam isyan edelim protesto yapalim :KK12::KK11::110::KK20::KK62:

Valla ben bir yandan iş yapıyorum ama gözüm hep buralarda :KK48: işler biraz zor biter böyle ama olsun :KK48:

Back
X