- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
herkese iyi pazarlar

akıllı seniii

çok zordur böyle gezenti olmak ama buda bi fırsat gez ve tadını çıkar.Günaydın canlarımm herkese mutlu haftasonlarııKaçak charlessız geri döndü, ama malesef artık göçebe bir yaşam biçimi sergilediği için bölük pörçük oluyor katılımı
Kızlar her hafta başka bir şehirdeyim, bazen arka arkaya aynı evde uyanmadığım oluyor
Eşimin annesi rahatsız bahsetmiştim daha önce, biz de Denizlide yalnızlar diye yanlarına gitmeye karar verdik tedavi süreci boyunca. Eşim işi gereği çok seyahat ediyor, ama eskiden İstanbulda kendi evimde kaldığım için bu kadar eşlik etmezdim ona. Şimdi Denizlide kalmamak için nereye giderse ben de peşinden tin tin geziyorum havalar elverdiği sürece de böyle yapıcam
Bu hafta İstanbuldaydım haftaya Kuşadası sonraki hafta Denizli ve bir sonraki hafta İstanbul derken internet olmuyor vs aranıza fazla katılamıyorum beni affedin olur mu? Yerleşik hayata geri döndüğümde telafi edeceğim söz
![]()
90 günlük diyet nedir canım özel bişey mi uyguluyosunHava şartları yüzünden bizim kamp işi Bayram Tatiline kaldı
Allahtan çanta falan daha hazırlamamıştım
Annemlerin köyü gideceğimiz yere yakın sayılır ve sabah arayıp oralarda baya yağmur yağdığını ilettiFırtına bile çıkabilir okadar berbat aman sakın gitmeyin dedi
Şansıma tüküreyim diyecektim ama bundada vardır bir hayır
O bahaneyle en azından listemede daha rahat uyarım
Öğlen yemeğimde pişti erkenden kalkıncaakşamlık zaten hazır bir gece önceden sarma yapmıştım misss
Bu 90 günlük diyet olayı çok hoşuma gittien azından her gün ne yiyeceğimi belirtmemesi beni kasmıyor ama ne tür yemek yemem gerektiğini belirttiği için menü belirlemek daha kolay oluyor
![]()
İtirazi olmayan haftaya kadar susarsa menu tablosu ihalesi ona kalir o yuzden itiraz edin kizlar![]()
![]()

@gel_pcpc seviyorum seni6.takim haftalik mesaj sayim listesi
battaniye1: 16
Bulbul-e Bismil: mazeretli
baldandane: mazeretli
45derya45: 29
oynakbasi34: +35
selvoss: +35
gel_pcpc: +35

milletçe başımız sağolsun.Aynen deryacım aynen,Dağlıca şehitlerinden 2 taneside bugun Konya da toprağa verildi ki neredeyse bir hafta oldu Ankara da ölüm raporu beklendi denildi son üç dört gün sbh aksam ha geldi ha gelecek diye haber vardı ama uzadı,nedende gerçekten buysa aile icin ızdıraptı beklemek...Çarşamba günü bende gittim esimin çalıştığı şirketle iş yapıyormuş ailesi,ama oglum o kuzusu ölen annenin ve yakınlarının agıdından korktugu icin bayanların yanında pek fazla duramadım,erkeklerin taziye çadırının yakınında bekledim de sadece izledim ben izlerken boğazımda yumruk oldu sessiz akıttığım gözyaşım onları tahmın bile edemiyorum...Allah rahmet eylesin hepsine