• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese iyi pazarlar:KK200::KK200:

Günaydın canlarımm herkese mutlu haftasonlarıı :KK3: Kaçak charlessız geri döndü, ama malesef artık göçebe bir yaşam biçimi sergilediği için bölük pörçük oluyor katılımı :KK51: Kızlar her hafta başka bir şehirdeyim, bazen arka arkaya aynı evde uyanmadığım oluyor :KK48: Eşimin annesi rahatsız bahsetmiştim daha önce, biz de Denizlide yalnızlar diye yanlarına gitmeye karar verdik tedavi süreci boyunca. Eşim işi gereği çok seyahat ediyor, ama eskiden İstanbulda kendi evimde kaldığım için bu kadar eşlik etmezdim ona. Şimdi Denizlide kalmamak için nereye giderse ben de peşinden tin tin geziyorum havalar elverdiği sürece de böyle yapıcam :KK45: Bu hafta İstanbuldaydım haftaya Kuşadası sonraki hafta Denizli ve bir sonraki hafta İstanbul derken internet olmuyor vs aranıza fazla katılamıyorum beni affedin olur mu? Yerleşik hayata geri döndüğümde telafi edeceğim söz :KK15::KK15:
çok zordur böyle gezenti olmak ama buda bi fırsat gez ve tadını çıkar.

Hava şartları yüzünden bizim kamp işi Bayram Tatiline kaldı :KK48:
Allahtan çanta falan daha hazırlamamıştım :KK53:

Annemlerin köyü gideceğimiz yere yakın sayılır ve sabah arayıp oralarda baya yağmur yağdığını iletti :KK53: Fırtına bile çıkabilir okadar berbat aman sakın gitmeyin dedi :KK48:
Şansıma tüküreyim diyecektim ama bundada vardır bir hayır :KK66:
O bahaneyle en azından listemede daha rahat uyarım :KK66:
Öğlen yemeğimde pişti erkenden kalkınca :KK48: akşamlık zaten hazır bir gece önceden sarma yapmıştım misss :KK68:
Bu 90 günlük diyet olayı çok hoşuma gitti :KK68: en azından her gün ne yiyeceğimi belirtmemesi beni kasmıyor ama ne tür yemek yemem gerektiğini belirttiği için menü belirlemek daha kolay oluyor :KK66:
90 günlük diyet nedir canım özel bişey mi uyguluyosun

İtirazi olmayan haftaya kadar susarsa menu tablosu ihalesi ona kalir o yuzden itiraz edin kizlar :KK70: :KK70:
:KK70::KK70: akıllı seniii

6.takim haftalik mesaj sayim listesi

battaniye1: 16
Bulbul-e Bismil: mazeretli
baldandane: mazeretli
45derya45: 29
oynakbasi34: +35

selvoss: +35
gel_pcpc: +35

@gel_pcpc seviyorum seni:KK200:

Aynen deryacım aynen,Dağlıca şehitlerinden 2 taneside bugun Konya da toprağa verildi ki neredeyse bir hafta oldu Ankara da ölüm raporu beklendi denildi son üç dört gün sbh aksam ha geldi ha gelecek diye haber vardı ama uzadı,nedende gerçekten buysa aile icin ızdıraptı beklemek...Çarşamba günü bende gittim esimin çalıştığı şirketle iş yapıyormuş ailesi,ama oglum o kuzusu ölen annenin ve yakınlarının agıdından korktugu icin bayanların yanında pek fazla duramadım,erkeklerin taziye çadırının yakınında bekledim de sadece izledim ben izlerken boğazımda yumruk oldu sessiz akıttığım gözyaşım onları tahmın bile edemiyorum...Allah rahmet eylesin hepsine
milletçe başımız sağolsun.:KK43:

Merhabalar kızlar :KK54:takıma yine hafta sonu sessizliği çökmüş :KK51: tabi bayramda yaklaştı herkes hazırlıklardadır :KK54:
Dün annemin halası mevlüt okuttu öğlen ondan sonra da ablamla gezdik eve geldim ders çalıştım falan derken saat 1 i geçiyordu :63: gecede 3 e kadar bursları araştırdım ama işime yarayacak hiçbir şey bulamadım malesef :KK12:

Merhaba,@gel_pcpc ve kızlar. Ben 18 yaşında 168 boyunda 59.6 kiloyum . Şimdiye kadar en çok 69.9 oldum ve zayıflayıp şimdiki kiloma indim. İlk hedefim 55 kilo olmak daha sonra 50 İnşallah:KK54:.

Aaaa hoşgeldin aramıza canım benim. Bende 18 im yaşıtız :21: ben geçen sene hazirandan beri buradayım tabi arada 7 ay aralık var ama olsun.

cuma nin menusu
kahvalti
muz sut
kuruyemis

ogle
yarim kase manti (hazirdi tadi cok ogrencti)

aksam
4 tane sarma
2 sogan dolmasi
yogurt

arkadasim ilk sayfadaki kurallari dikkatle okursan ve kabul edersen aramiza katilmis olursun
eger cevabin evet okudum kabul ediyorum olursa yasini kilonu boyunu hedef kilonu yazmani rica etcem
birde bgunden itibaren duzenli menulerini yazmani isticem
2 hafta boyunca duzenli bildirim yapman gerek 3. hafta da da listeye girip cuma gunleri resmen yarisacaksin

canim o zman izinli yazalim seni cunku kendi isteginle ayrilirsan 6 ay giremezsin bakarsin musait olursun donmek istersin 6 ay kadar bekleme izinli ayrilirsan ayrildigin kilo ile tekrar donebilirsin
yani senin icin ben bu secenekleri sunuyorum haber verirsen mutlu olurum :))

afiyet olsun bitanemm
sen tartilmayi ne zaman dusunuyosun acaba :KK51:
kac cuma gecti bi gun bildirimini goremedim cekicem kulaklarini :KK19::KK19: ona gore :p:p

hahaha keske olsa Tükkan senin balimmm :KK68::KK68:
neyse bu haftayi da gormezden geldim
yeni hafta yeni baslangiclar diyelim o zaman :KK60:

masallah hamarat hatunn
ne guzel eksi gordun demek insallah cumaya 1 kiloda da fazlasi gider :):KK60:

ayy insallah gorursun canimmm boyun kacti

stres odem yapar stress olma limonlu su ic
ben bu ara icemiyorum tansiyonum dusmesin diye nolur nolmaz pek severim limonlu su
herkese limonlu su oneriyorum :KK19:

hg bitanem isin ne gez tabi bol bol :)) en guzelii

bende tm isimi bitirdim esim uyudu gece calisacak iptal oldu cikcaktik
simdi uyandi hadi hazirlan dedi
bende bu arada alinti yaptim :))

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun cnm
sen cumartesileri de calisiyosun dimi

Afiyet olsun sindim canım etli mantı çekti :KK53::KK53:
Sindim normalde ben her hafta bildirimimi yapıyorum ama o kilo çizelgesine kendimi bir türlü ekleyemiyorum :KK53::KK53: telefondan olunca nasıl yapılacağını keşfedemedim hala :KK53:

zayiflamak ugruna her turlu cay iciyorum ama adacayi icemem kokusunu bile sevmiyorum kis gelsede limonlu zencefilli ihlamur icsek :) dag gibi utu var nuram biraz yaptim yarin gunum ful utu ile gecer ptesi temizlik sali gunu yolculuk sonra gezcem tozcamm ohh :KK70:

Ohh bende kışın her sabah akşam ıhlamur içerim çok güzel bende özledim valla :KK51:
Yolla ablam sen bana ütüleri çok severim :KK48:

cumartesi menum

kahvalti:
koz patlican biber
yogurt
peynir
cay

ogle
2 kare ciko
cig kuruyemis

aksam
5 sarma ^ve sogan dolmasi
ayran

spor yok

Ohh afiyet olsun çiko bitterse affediyorum :KK70:

afiyet olsun cnm
artik duzenli menu yazacak misin
ona gore listeye ekleyeyim :)

Canım sen hiç zahmet etme, haftaya da yazlıktayım internet yok telefonum desen artık iyice heyheylendi arama bile yapmıyor kafası atınca :KK51: Yerleşik hayata geçince ben kendimi eklerim bebeğim :KK15:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar :KK68:

Umarım bugünde herkes için bol hareketli ama az kalorili geçer :KK66:
Bendeniz erken yemenin karşılığını fazlasıyla aldım :KK71::KK71::KK71::KK71:
Cuma bir aksilik olmazsa bomba gibi geliyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah bugün öğlende dışarı çıkacağız ve bol bol yürürüm :21:
İki gündür dışarı çıkmayınca can sıkıntısından patlıyacak gibi oldum :KK53:
Bugün enerjimi atayım da daha fazla eksileri göreyim :KK66:

Bu arada kahvaltı olarak bir porsiyon meyve afiyetle hüpletildi ve birazdanda keyif kahvemide yapıyorum :KK66:

Aminnnn inşallah canımmmmm :KK68:Aynı istikrarla devam inşallah :KK66: Sabah çığlık atmamak için kendimi zor tuttum ve uyandığımdan beri sırıtarak dolanıyorum diyeyim sadece :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım enerjin yazılarından bile belli oluyor, çok sevindim senin adına umarım böyle de devam edersin bomba gibi sallarsın listeleri :KK9::KK5:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :21:

Şükür bende havamı aldım geldim :KK66:
Ailecek kızıma ayakkabı bakmaya diye gittik hatta hazır karbonhidrat günümüzdeyken yemeğimizide dışarda yedik :KK66: Tabi düzenimin dışına çıkmadan :KK66:
Sonrada yediklerimizi ( ki ben çok yemedim hiç şişkinlik hissetmedim sonrasında ) fazlasıyla eritmek için biraz yürüdük :KK66:
Kızım yine kendine ayakkabı bulamadı :KK48: daha doğrusu beğendiği çok pahalıydı ve kendi de yazık günah Anne buna bukadar para verilmez dedi ( 319 Tl :KK57::KK57::KK57::KK57: ) Allah razı olsun bizi zora sokmaz hiç :KK68:

Eve gelmeden Annemlerede uğrayıp kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada bugünlük tatlı hakkımıda evde yiyip mutfak faslını bugünlük kapattım :21: İnşallah yarında çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda :KK66:

Bu arada demin kızım bana; Kız sen baya bir ufaldın dedi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Nasıl yani boyuma mı laf ediyorsun uzadın diye dedim de nasıl gülüyor yok Anneciğim ama kusura bakama önceden top gibi yuvarlaktın artık inanılmaz fark var çok daha güzel oldun demezmi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam sizlere :KK66:
İnşallah ikimizde hatta hepimizde çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz :KK66:

90 günlük diyet nedir canım özel bişey mi uyguluyosun

Canım KKda da listesi var 4 ana gün var ( protein, nişasta, karbonhidrat ve meyve ( sebzede olur ) günü ) sırayla gününe göre besleniyorsun sadece fiks olan sabah kahvaltı niyetine yenen meyve ;) çok zevkli ve hiç diyette değilmişim gibi ;)
Geçenlerde bu diyeti daha iyi öğrenmek için bir paylaşım grubuna üye oldum maşallah admini çok kaba bir hatun resmen her fırsatta milleti azarlayıp işte benim dediğim olur, ben buranın ağasıyım havalarına girince bir kaç arkadaşla bu diyeti yapanlar için grup kurmaya bile karar verdik okadar sevdim yani :KK48:
İstersen bir incele sende hani öyle çok çok sağlıksız bir diyet değil üstelik çok çok güzel sonuçlar alanlar varmış ;)

Canım enerjin yazılarından bile belli oluyor, çok sevindim senin adına umarım böyle de devam edersin bomba gibi sallarsın listeleri :KK9::KK5:

Sağ olasın canım cidden de iyi hissediyorum kendimi :21::21::21::21: 48 beden pantalonumu bugün çekelemekten bir hal oldum :KK70: kızım bile artık iltifat etmeye başladı :KK48: hatta biraz evvel 46 beden senelerdir dolabımda duran bir elbiseyi bile denedim ( ev içinde giyiyordum eskiden kısada olsa :KK48: ) oda oldu üzerime :21: Alalhtan etim sıkıda bedenler olması gerektiğinde 1 beden ufak oluyor :KK70: ama kesinlikle seneye yaza 42 hatta 40 beden bile olsun istiyorum ;)

yok senden daha az olanda var cnm yirttin bu hafta :)
ayrica neslim seni takimda eslestirmis 14, takima bak sonra rakibini tani ok yen onu :))

sen Boyle devam edersen tabi ki sana eksi olarak geri doner bi tanem masallah sana :)

valla agrini alsin diye demistim cnm :) bende yesilcayi icemem gerci bu kistan itibaren hic bir bitki ve meyve cayini icemiyorum o kadar kotu oldumm
off utu ayy ben gecen hafta bitirdim hepsini
simdi cok az utum var onlari da biriktirmeden yapcam insallah 3 4 parca bisey
Allah kolaylik versin cnm sana :)
Bitti sonunda utu kurtuldum
Aaaa hoşgeldin aramıza canım benim. Bende 18 im yaşıtız :21: ben geçen sene hazirandan beri buradayım tabi arada 7 ay aralık var ama olsun.

Afiyet olsun sindim canım etli mantı çekti :KK53::KK53:
Sindim normalde ben her hafta bildirimimi yapıyorum ama o kilo çizelgesine kendimi bir türlü ekleyemiyorum :KK53::KK53: telefondan olunca nasıl yapılacağını keşfedemedim hala :KK53:

Ohh bende kışın her sabah akşam ıhlamur içerim çok güzel bende özledim valla :KK51:
Yolla ablam sen bana ütüleri çok severim :KK48:

Ohh afiyet olsun çiko bitterse affediyorum :KK70:
yakin Olsan gelirdin boynum tutuldu mahvoldum nefret ediylorum utuden :D

Ailecek kızıma ayakkabı bakmaya diye gittik hatta hazır karbonhidrat günümüzdeyken yemeğimizide dışarda yedik :KK66: Tabi düzenimin dışına çıkmadan :KK66:
Sonrada yediklerimizi ( ki ben çok yemedim hiç şişkinlik hissetmedim sonrasında ) fazlasıyla eritmek için biraz yürüdük :KK66:
Kızım yine kendine ayakkabı bulamadı :KK48: daha doğrusu beğendiği çok pahalıydı ve kendi de yazık günah Anne buna bukadar para verilmez dedi ( 319 Tl :KK57::KK57::KK57::KK57: ) Allah razı olsun bizi zora sokmaz hiç :KK68:

Eve gelmeden Annemlerede uğrayıp kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada bugünlük tatlı hakkımıda evde yiyip mutfak faslını bugünlük kapattım :21: İnşallah yarında çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda :KK66:

Bu arada demin kızım bana; Kız sen baya bir ufaldın dedi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Nasıl yani boyuma mı laf ediyorsun uzadın diye dedim de nasıl gülüyor yok Anneciğim ama kusura bakama önceden top gibi yuvarlaktın artık inanılmaz fark var çok daha güzel oldun demezmi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
İnşallah ikimizde hatta hepimizde çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz :KK66:

Canım KKda da listesi var 4 ana gün var ( protein, nişasta, karbonhidrat ve meyve ( sebzede olur ) günü ) sırayla gününe göre besleniyorsun sadece fiks olan sabah kahvaltı niyetine yenen meyve :KK66: çok zevkli ve hiç diyette değilmişim gibi :KK66:
Geçenlerde bu diyeti daha iyi öğrenmek için bir paylaşım grubuna üye oldum maşallah admini çok kaba bir hatun resmen her fırsatta milleti azarlayıp işte benim dediğim olur, ben buranın ağasıyım havalarına girince bir kaç arkadaşla bu diyeti yapanlar için grup kurmaya bile karar verdik okadar sevdim yani :KK48:
İstersen bir incele sende hani öyle çok çok sağlıksız bir diyet değil üstelik çok çok güzel sonuçlar alanlar varmış :KK66:

Sağ olasın canım cidden de iyi hissediyorum kendimi :21::21::21::21: 48 beden pantalonumu bugün çekelemekten bir hal oldum :KK70: kızım bile artık iltifat etmeye başladı :KK48: hatta biraz evvel 46 beden senelerdir dolabımda duran bir elbiseyi bile denedim ( ev içinde giyiyordum eskiden kısada olsa :KK48: ) oda oldu üzerime :21: Alalhtan etim sıkıda bedenler olması gerektiğinde 1 beden ufak oluyor :KK70: ama kesinlikle seneye yaza 42 hatta 40 beden bile olsun istiyorum :KK66:
tmm canim inceliycem tesekkur ederim.grubu kk da mi kurdun.

Canım KKda da listesi var 4 ana gün var ( protein, nişasta, karbonhidrat ve meyve ( sebzede olur ) günü ) sırayla gününe göre besleniyorsun sadece fiks olan sabah kahvaltı niyetine yenen meyve :KK66: çok zevkli ve hiç diyette değilmişim gibi :KK66:
İstersen bir incele sende hani öyle çok çok sağlıksız bir diyet değil üstelik çok çok güzel sonuçlar alanlar varmış :KK66:

Sağ olasın canım cidden de iyi hissediyorum kendimi :21::21::21::21: 48 beden pantalonumu bugün çekelemekten bir hal oldum :KK70: kızım bile artık iltifat etmeye başladı :KK48: hatta biraz evvel 46 beden senelerdir dolabımda duran bir elbiseyi bile denedim ( ev içinde giyiyordum eskiden kısada olsa :KK48: ) oda oldu üzerime :21: Alalhtan etim sıkıda bedenler olması gerektiğinde 1 beden ufak oluyor :KK70: ama kesinlikle seneye yaza 42 hatta 40 beden bile olsun istiyorum :KK66:
Canım, bana da ilginç geldi bu diyet, eğer yardım edersen, bana uygun olursa sana katılmak isterim:KK66:

Bugünde allaha şükür temizlik yapmadan duramadık :KK53::KK53: ben sabah kahvaltıyı hazırladım ablam bulaşıkları yıkadı sonrada evleri süpürüp toz aldım ablamda banyoları yıkadı. Şimdi de ben yemekleri hazırladım ablam bulaşıkları yıkadı yine :KK70::KK70: evde iki kız olunca :KK28: gerçi çoğu zaman iş yapmıyoruz ama olsun :KK70:

Ohh maşallah fıstık :KK60::KK60: gerçekten 90 günlük diyetin baya iyi gidiyor :KK19: sen ilk söylediğimde araştırmıştım da karataydan başka bir şey yapmayan benim için bile baya güzel gözüktü gözüme.

Bitti sonunda utu kurtuldum
yakin Olsan gelirdin boynum tutuldu mahvoldum nefret ediylorum utuden :KK70:

Bende bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum ya :confused:

Back
X