Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi gidiyorsun canım aynen devamSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese tekrar iyi bayramlar
Bugünde eşimin tarafını ziyaret edeceğizASlında her sene önce o tarafı aradan çıkarıyorduk ama işte bu sene kurbana Annemlere yardımcı olacağız diye böyle oldu
Önce Kvye oradan eşimin amcasına en sonda halalarınıda ziyaret edip direk Anneme geçeceriz ( amcamlar gelecekmiş )
Artık yarında Arkadaşlarımızla birlikte biryerlere gideriz diye düşünüyoruz ama bakalım akşam üzere bir ara arayıp planlarız herşeyi
İnşallah bugünüde hasarsız atlatabilirim![]()
ayy bide kiskanclik olayi var ne yapcak acaba. Biz biraz esimin kuzeninin kizini sevdikcok sevimliydi oglusum krize girdi kiza dar etti koyu
seninde bayramin cok guzel gecer insallah balim saol
golcuge gittik gazelle diye bi yer vardi orada otrduk falan cok vaktimiz yoktu uzun uzun gezmek isterdim.aslinda. kartalkaya dusunuyoruz kisin artik
persembenin menusu
kahvalti
yesillikli labne
3 dilim ekmek
domates salatalik
(salatalik bol bol yiyorum bugunlerde kis gelince nasilsa yiyemicem diye )
ogle
kuru fasulye pilav
kornison tursu
1 minnak sogan
2 kare bitter
aksam
avuc ici kadar uzum
1 armut
(3 hafta sabit durdum bugunlerde cozuttum farkindayimm ustelik pazartesi doktor randevum var gider ayak cokk kilo alcam yaaa off bazen diyorum bundan sonra buraya menu yazmim en iyisi neden diye sorarsaniz sapitabiliyorum burasi da diyet topigi zayiflama grubu caniniz ceker falan ozur dilerim yani kizlar sizden )
Boswer ablacim beni dusundugun icin coktesekkur ederim canimsin.Hayırdır inşallah tatlım neyin var? Çözülmeyecek bir şey değildir umarım?![]()
cok dogru yazmissin ablam ama inanki artik yoruldum ben randevumu aldim bile ayin 8 inde gidip konusacagim.Merhaba canım, biz tanışmadık sanırım seninleYazılarını okudum, en son ameliyata karar verdin sanırım. Yaşın kaç? Bilemiyorum, ben de diğer arkadaşlarıma katılıyorum, ameliyat en son çare olmalı çünkü hem tehlikeli biliyorsun hem sonrası daha zor vs.. Sağlıklı beslenerek spor yaparak da inan zayıflayabilirsin. Buradaki arkadaşların çoğu bir beslenme modeli uyguluyor. Örneğin ben karataycıyım, derya dukan yapıyor, oynakbaşı 90 günlük beslenme ki takip ettiğim kadarıyla çok da memnun. Sen de hoşuna giden, uygulayabileceğin bir beslenme modeli seç kendine, yaşam biçimin olsun. Ama tabii ki son karar senin canım
Yukarıdaki mesajı yazmıştım canım sana @Yasmiin17
Yok ablambisey mi oldu cnm
canimm cok tesekkur ederim ablacim hem kilo hemde baska sebeplerden dolayi boyleyim. Ama beni dusunmen cok mutlu etti beni eksik olma ablacim bayramini kutlarim seni cok opuyorum.Canım Bayramda hiç birşey düşünme sadece güzel vakit geçirmeye bak sonra nasılsa sıkıntı her neyse hep birlikte üstesinden geliriz ( ki eminnim sıkıntı kilon ve şu ameliyat düşüncen )
Hiç bir şey senden değerli ve önemli değil üstelik boyunda var afet gibi kızsınkiloda zaten geçici birşey ve hepimiz kurtulacağız onlardan
![]()