• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldiniz kaptanım:KK200:.tüm takımdan özür dileyerek başlayayım önce:KK60:.yoğun geçen bir bayram haftasından sonra istanbuldan evime samsuna geldim e uzun zamandır açılmamış evçok kirliydi temizlik yaptım yolculuğun yorgunluğu çıkmadan temizlik yorgunluğuda eklendi ve belim tutuldu ve ağır grip oldum .çok rahatsızım 3 gündür yatak yorgan yatıyorum.yakında iyileşip sahalara dönmeyi umut ediyorum.
bayramda malesef kaçamaklarım oldu o hafta 1 kilo alarak geçti :KK23::KK62:ama bu hafta attım onu yani yine sabit kilodayım.:KK43:
balımmm geçmiş olsun.. tez zamanda toparlarsın inşallah.

***6.TAKIM 432&433. Etap***

45derya45 ( 77/76,6 / 0,4 /% 0,26)Yüzdesi 2 ye bölündü
baldandane (87 /87 /0 / % 0)Yüzdesi 2 ye bölündü
bülbül-e bismil ( 82,5/82.2 / 0,3/ % 0,18)Yüzdesi 2 e bölündü
selvos88 ( 73/72.1 /0.9 / %1.23) 430.etapta izne ayrılan üye Yüzdesi 3 e bölündü
sekerkiz67(81,3/ / /% ) 355.ETAPTA 3.Takımdan hamilelik nedeniyle ayrılan üye.Başlangıç14 Eylül.Başlangıç Kilo: 81,5 -Hedef: 70.Yüzdesi 3 e bölündü
Ange_ange(59,4 / / /% )Yeni Üye Başlangıç:12 Eylül -Başlangıç Kilo:59,6- Hedef:52.Yüzdesi 3 e bölündü

6.Takım Ortalaması:%

suyu azaltırsan, yeşilçayı içmezsennnn sadece yiyerek vericem deyip spora kulak asmazsannnnn ahanda böyle gramlara dönersinnn :KK62::KK62::KK62:. bunada şükür gerçi

Günaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize:KK36:

Hoşgeldin kaptanım. Güzel tatil yaptın valla darısı seneye benim başıma. Şaka maka gezmiyip de ne yapacaksın valla ruhunuzu canlandırıyor.
Teşekkür ederim kaptanım evet yorucu bir sene olucak bugün eve 11 de girdim ama yine de yılmadım ayaktayım.

Oyy kuzum her şey üst üste gelmiş. Çok geçmiş olsunn.

Hoşbuldum prensesimmmm:KK74:evet kuzum iki seneddir yorucu bir dönem geçirmiştik iyi geldi bu sene sen de en yoğuns eneni atlat seneye gönlünce rahat yaparsın bitanemm sana güveniyorum hiçbirşey prensesimi yıldıramaz azimli kelebeğim:KK60:

Perşembe günkü menüm

Sabah:
Kavurmalı yumurta ile kkk

Akşam:
Patlıcanlı tost
Pazı kavurma

Spor:100 mekik yoga 30 dakika yürüyüş
Su:3 litre

:KK9::KK9: maşallah kuzuma

İyi geceler kızlar bugub cok yoruldum ama değdi :) tabi işler biter mi bitmez
2 ekim oğluşumun doğum günü 4 yaşına girdi bebeğim pamuğummm.. :)
2 3 hafta sonra doğum günü yapcaktım bi akraba delirdin mi dedi ne uğraşcan yemek pasta misafir dedi o zamana 8 bucjk aylık hamile oluyorum bende oğluşuma güzel anı olsjn diye istedim yapmak
Sonra az önce annem doğum günü kutlaması için aradı niye Ali'nin arkadaslarını çağırıp doğum günü yapmıypsjn dedi
Bizim komşu cocukların doğum günü yapılmıştı sade bi pasta biraz abur cubur hem cocuklarla olunca daha cok eğlenir alişim dedi hak verdim doğrusu hem cok uzun da sürmez
İnşalah salı günü yapmayı düşünüyorum hem benim için daha rahat hemde ali sevdikleri arkadaşları ile vakit geçirecek bakalım artık :)
Yatağa girdim sonra anamm bugun perşembe yarın tartı var dedim listeyi Paylaşmak için girdim bi baktım kaptan halletmiş :) unuttum bian kaptanın döndüğünü ellerine sağlık kaptanım :) yarın size bol eksi ler diliyorum canlarım iyi geceler hepinize öpüldünüz ben büyğk ihtimal saat 4 te uyanır 6 -7 ye kadar kalır sonra tekrar yatıp geç uyanırum bu ara böyle bi uyku düzenim var karışık :)

Annen haklı barbim alişe minik bir doğum günü yapman iyi olur kuzum hatıra kalır paşamıza sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyorum alimize.Rica ederim bitanemmmm:KK60:

Kaptanım, yurtta kalmıyorum ama öğlen okuduğum için tüm gün okuldayım. Söylediklerini yapmaya çalışacağım :KK52:

Bızdıkımmm yurtta kalmıyorsan bahane yok o zaman:KK22: Sabah tam karatay kahvaltısı yaparsan en az 2 ye kadar acıkmazsın kuzum bak senasevval de tüm gün okulda dershanede ama fire vermiyor düzenini oturttu sen de oturtacaksın meleğim:KK60:

Tamam. Zaten bu hafta iyi olacağımı düşünmüyorum:KK43:

100 gr bile vermiş olsaydın şu anki durumda alacaktım listeye tatlım nota alıyoruz çünkü listeye girmiş olurdun sağlık olsun bitanem haftaya beslenme düzenini oturtup güzel kilo verirsin inş:KK60:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnn

Çok şükür bu sabahta erkenden uyandım :KK66: Bugün kuşumu yine Anaokuluna götüreceğim oradanda Annemlere geçiceğim :KK66: erkek kardeşim Pazartesi günü dönüyor bari son bir kaç gün daha küçük kuzumu seveyim doya doya :KK68:

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım sonra eşimi uyandırıp işe yollar kahvaltılık meyvemi yerim :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Önceki hafta; 100.4 kg
Bu hafta; 98.6 kg
Fark; 1.8 kg :21::21::21::21:

Yüzdesi; 1.795 % :KK68:

Toplam giden; 26.3 kg :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Çok şükür 2li rakamları garantiledim gibi birşey ( Allah korusun bir daha görmemek için çok dikkat ediyorum )
İlk hedefim olan 99u şükür gördüm artık bir sonraki hedefim şimdilik 89 :KK48: Allahın izniylede bu işi başaracağıma ve çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum :KK71::KK71::KK71::KK71:

Umarım herkes çok güzel bildirimlerde bulunur :KK66:

Maşallah sana cecommmmm harikasınnnn:nazar::KK9::KK9::KK9: lütfen kendine minik de olsa bir hediye al artık ikili hanelerin zaferini kutlayalım :KK60: Artık hedefe emin adımlarla yürüyorsun başarın daim olsun adaşım:21:

Sweetdimple Sweetdimple kaptanım cıss yok hiç kurabiye de kek te. Kepeği krep olarak sevmediğim için farklı tarifler denedim. O şekilde tüketiyorum hepsi dukan.mübarek kurabiye bide güzel olmuş hepimizi ye diyo. Aa tabi bu yaramaz olduğum gerçeğini değiştirmez :-)

Cıs yok tabiki meleğimmm ilk başlarda güzel geliyorda sonra bıkıyor insan kepekten:confused: yaramazlığı kaptırmazsın kimseye bilirimmm:KK48:

Bülbülümün bildirimini yaptım hadi az daha kestireyim :)

ellerine sağlık cnmmmm :KK60:

cnm ya bıledım ben sımdı uce bolundu falan onca kacamaga rahmen 81.00 cıktım yuppy:) nasıl yapıcam?

ben ekleyeceğim şekercim listeye alıyorum bu hafta haftaya coşmanızı bekliyorum ona göre bu notayı sildirmemiz lazımm:KK22:

Ben iki ileri bir geri mehter takımı gibiyim, çok hızlı kilo alıveriyorum sonra yavaş yavaş geri gidiyorum :confused: Hamile kaldığımda 85.5 kiloydum. 16.haftaya girdim 86.2 yim bugün sanırım iyi gidiyor. :KK45:

Maşallah leydimmm 800 gr :KK9::KK9: harika gidiyorsun kuzum sende merve gibi tabuları yıkacaksın bu gidişle:21:

Dunku menumm
Sabah: 2 yumurta 1 dukan ekmek 2 kasik quark
Ogle: 6 kofte+yogurt
Ara: sutlu kahve
Aksam: haslanmis tavuk+quark

3, litre su+1 hibiskus+1 yesil cay+1 beyaz cay

Afiyetolsun selvoşummm özür ama quark nedirki acabao_O

İki gundur spor yapamadim kafam rahat olmadigi icin icimden gelmedi.. Bugunde anneme gidiyorum.. Artik pstesi gelince sporumu yapicam... sucluluk hissediyorum valla spor yapmayinca.. Hareketsiz degilim allahtan cocugu okula getirip goturuyorum gunde en az 5 kezde merdiven inip cikiyorum kendimi avutim bari :KK70:

Senin hayatın full aksiyon zaten selvoşum suçluluk duymana gerek yok zaten yedikleirne çok dikkat ediyorsunnn:KK60:
hoşgeldiniz kaptanım:KK200:.tüm takımdan özür dileyerek başlayayım önce:KK60:.yoğun geçen bir bayram haftasından sonra istanbuldan evime samsuna geldim e uzun zamandır açılmamış evçok kirliydi temizlik yaptım yolculuğun yorgunluğu çıkmadan temizlik yorgunluğuda eklendi ve belim tutuldu ve ağır grip oldum .çok rahatsızım 3 gündür yatak yorgan yatıyorum.yakında iyileşip sahalara dönmeyi umut ediyorum.
bayramda malesef kaçamaklarım oldu o hafta 1 kilo alarak geçti :KK23::KK62:ama bu hafta attım onu yani yine sabit kilodayım.:KK43:

Hoşbuldum balımmmm:KK74:sende hoşgeldin meleğimm çok geçmiş olsun canımm bir an önce iyileş seni burda görmeye alışmışız yokluğun çok belli tatlım acil şifalar dilerimm:KK19:Üüzlme bayramda hepimiz az çok aldıküstelik aldığını da vermişsin :KK19:

Offff 59.9 çıktım -0.28 . Geçen hafta 59.2 olmuştum bi de yaaa

selvos88 ( 73/72.1 /0.9 / %1.23) 430.etapta izne ayrılan üye Yüzdesi 3 e bölündü
sekerkiz67(81,3/ / /% ) 355.ETAPTA 3.Takımdan hamilelik nedeniyle ayrılan üye.Başlangıç14 Eylül.Başlangıç Kilo: 81,5 -Hedef: 70.Yüzdesi 3 e bölündü
Ange_ange(59,4 / / /% )Yeni Üye Başlangıç:12 Eylül -Başlangıç Kilo:59,6- Hedef:52.Yüzdesi 3 e bölündü

suyu azaltırsan, yeşilçayı içmezsennnn sadece yiyerek vericem deyip spora kulak asmazsannnnn ahanda böyle gramlara dönersinnn :KK62::KK62::KK62:. bunada şükür gerçi

Boşuna suçlama kendini meleğim serumların etkisi de olabilir az olsun öz olsun değilmi sloganımız:KK60:

sevgili takım arkadaşlarım ve kaptanım önce kendime ve sonra sizlere söz veriyorum. şu an şu dakikadan itibaren suyumdan çayıma sporumdan diyetime kadar herşeyi tammmmm bir düzen içine oturtup yeni yıla gözlerime 65 le açacağımmmm and içeriimmmm :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Helall olsun sana hadi bakalım gazan mübarek olsun şimdiden sana güveniyoruz:KK9::KK9::KK9:

RengarenkNesli RengarenkNesli meleğim bu gidişinde laz böreği yapmadılar herhalde :kk77::KK48:Sabit çıkman süper canımmm :KK9:
olmazmı banum
laz böregi
süt böreği
helva
fındık ezmesi tatlısı
neler vardı neler 3kg la geldim artıydım. bu hafta çok uğraştım anca bukadar şükür

baldandane (87 /87 /0 / % 0)Kilosu Sabit
selvos88 ( 73/72.1 /0.9 / %0,41) 430.etapta izne ayrılan üye Yüzdesi 3 e bölündü
sekerkiz67(81,3/81 /0,3 /%0,12 ) 355.ETAPTA 3.Takımdan hamilelik nedeniyle ayrılan üye.Başlangıç14 Eylül.Başlangıç Kilo: 81,5 -Hedef: 70.Yüzdesi 3 e bölündü

6.Takım Ortalaması:%0,19

olmazmı banum
laz böregi
süt böreği
helva
fındık ezmesi tatlısı
neler vardı neler 3kg la geldim artıydım. bu hafta çok uğraştım anca bukadar şükür

bende şaşırdımmm o zaman bravoooo sana neslim :KK9::KK9::KK9: bu hafta her ne yaptıysan aynen devam o zaman kuzum artık mezun edelim senide:KK60:

Bak bak su icmemis. Bunada sukur tabi deryamm haftaya daha cok gider
***Free Takım***

gel_pcpc:anneadayı:( 89,2/ / / % )
efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.2/ / /% )
oynakbasi34( 100,4/ / /% )
Papillon:anneadayı:(87 /86,2 /0,8 /%0,92 )
Rengarenknesli (75,8/ / / % )sabit
senasevval (52,5 / / /% )
Sweetdimple(64,8/ / /% )

Free Takım ortalaması:%
neslimm +3 u naisl yok etmeyi basardinn helal olsun balimm

sevgili takım arkadaşlarım ve kaptanım önce kendime ve sonra sizlere söz veriyorum. şu an şu dakikadan itibaren suyumdan çayıma sporumdan diyetime kadar herşeyi tammmmm bir düzen içine oturtup yeni yıla gözlerime 65 le açacağımmmm and içeriimmmm :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
insallah deryamm

Günaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize:KK36:

Hoşbuldum prensesimmmm:KK74:evet kuzum iki seneddir yorucu bir dönem geçirmiştik iyi geldi bu sene sen de en yoğuns eneni atlat seneye gönlünce rahat yaparsın bitanemm sana güveniyorum hiçbirşey prensesimi yıldıramaz azimli kelebeğim:KK60:

:KK9::KK9: maşallah kuzuma

Annen haklı barbim alişe minik bir doğum günü yapman iyi olur kuzum hatıra kalır paşamıza sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyorum alimize.Rica ederim bitanemmmm:KK60:

Bızdıkımmm yurtta kalmıyorsan bahane yok o zaman:KK22: Sabah tam karatay kahvaltısı yaparsan en az 2 ye kadar acıkmazsın kuzum bak senasevval de tüm gün okulda dershanede ama fire vermiyor düzenini oturttu sen de oturtacaksın meleğim:KK60:

100 gr bile vermiş olsaydın şu anki durumda alacaktım listeye tatlım nota alıyoruz çünkü listeye girmiş olurdun sağlık olsun bitanem haftaya beslenme düzenini oturtup güzel kilo verirsin inş:KK60:

Maşallah sana cecommmmm harikasınnnn:nazar::KK9::KK9::KK9: lütfen kendine minik de olsa bir hediye al artık ikili hanelerin zaferini kutlayalım :KK60: Artık hedefe emin adımlarla yürüyorsun başarın daim olsun adaşım:21:

Cıs yok tabiki meleğimmm ilk başlarda güzel geliyorda sonra bıkıyor insan kepekten:confused: yaramazlığı kaptırmazsın kimseye bilirimmm:KK48:

ellerine sağlık cnmmmm :KK60:

ben ekleyeceğim şekercim listeye alıyorum bu hafta haftaya coşmanızı bekliyorum ona göre bu notayı sildirmemiz lazımm:KK22:

Maşallah leydimmm 800 gr :KK9::KK9: harika gidiyorsun kuzum sende merve gibi tabuları yıkacaksın bu gidişle:21:

Afiyetolsun selvoşummm özür ama quark nedirki acabao_O

Senin hayatın full aksiyon zaten selvoşum suçluluk duymana gerek yok zaten yedikleirne çok dikkat ediyorsunnn:KK60:

Hoşbuldum balımmmm:KK74:sende hoşgeldin meleğimm çok geçmiş olsun canımm bir an önce iyileş seni burda görmeye alışmışız yokluğun çok belli tatlım acil şifalar dilerimm:KK19:Üüzlme bayramda hepimiz az çok aldıküstelik aldığını da vermişsin :KK19:

Boşuna suçlama kendini meleğim serumların etkisi de olabilir az olsun öz olsun değilmi sloganımız:KK60:
quark bi cesit peynir kaptanim dukanda yeniyor kendim yaptim once az denedim sonra kuru biberli kekiklisinide yaptim harika bi kahvaltilik oldu

Evetttt meleklerimmmmm listemizi paylaştımmmm şimdi çıkmam gerekiyor malesef nota aldık ama haftaya sildireceğimizden eminimmm:21::21:Sizlerden aylık değilde ahftalık hedef belirlemenizi rica ediyorum ayrıca yılbaşı hedeflerinizi de lütfen :21: akşama liste yapayım görüşürüz cici bakın kendinize

bende şaşırdımmm o zaman bravoooo sana neslim :KK9::KK9::KK9: bu hafta her ne yaptıysan aynen devam o zaman kuzum artık mezun edelim senide
karataya ek 2 öğün bazen 1 öğün sebze suyu yani smothe içtim banum. yaşasın rawwww
ben yarın oynakbaşı banunun 90 diyetini denicem 4 günlükmüş aklımada yattı kızma bana :KK60:

insallah deryamm

quark bi cesit peynir kaptanim dukanda yeniyor kendim yaptim once az denedim sonra kuru biberli kekiklisinide yaptim harika bi kahvaltilik oldu
Hmmm afiyetolsun kuzummm :KK16:

insallah deryamm

sabah akşam sebze suyu yani smothe içtim selvosum, bende herzaman işe yarar ;)

karataya ek 2 öğün bazen 1 öğün sebze suyu yani smothe içtim banum. yaşasın rawwww
ben yarın oynakbaşı banunun 90 diyetini denicem 4 günlükmüş aklımada yattı kızma bana :KK60:

hem yaşasın raw diyosun ne güzel 3 kilo vermişsin hem de yeni maceralara yelken açıyosun neslim:63: yok kızmam dene bakalım sağlıksız değil ama bu haftaki gibi devam etsen daha iyi olmazmı kuzumo_O

Selvos88 Selvos88
aşagıdaki tariflere benzer içecekler. google amcada çok var bak istersen ;)
ben kendi menume yani karataya ek sabah akşam sebze suyu içtim

Eklentiler

• zayıflatan.webp
    zayıflatan.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 43
  • kabızlık için.webp
    kabızlık için.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 2 menu açıklaması.webp
    2 menu açıklaması.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 50
  • bağışıklık içeceği.webp